Daniel, What’s the Time?

Rannekello on sellainen asuste, jota ilman harvoin poistun kotoa, vaikkakin sitten olisin menossa vain ruokakauppaan. Usein arkena en juurikaan käytä muita koruja, mutta kello kulkee mukana aina, joten se lienee yksi tärkeimmistä asusteistani. Viime viikolla pikkuiseen kokoelmaani tulikin yksi uusi lisäys vastaanotettuani paketin Daniel Wellingtonilta.

Sain mahdollisuuden valita heiltä toisen kellon ruskean nahkarannekkeisen kaveriksi. Valinta oli helppo, sillä jokin tässä preppyhenkisessä punasinivalkoisessa veti jo alkujaan puoleensa! Tuolloin päädyin kuitenkin klassisempaan nahkaiseen, joka on useasti löytynyt rannettani koristamasta etenkin yliopistolla. Mietin hetken ottavani kellon tällä kertaa miesten puolelta, jossa taulut ovat hivenen suurempia, mutta loppupeleissä tällä naisten mallillakin on jo aika hyvin kokoa (Instagramissa kuvaa ruskeasta ranteessani).

Classic Canterbury Lady saapui kauniissa nahkaisessa laatikossaan kotiin ja olen kyllä niin tyytyväinen valintaani! Kangasranneke on kivaa vaihtelua nahkaiseen tai metalliseen ja tuo raikas sinisen, valkoisen ja punaisen yhdistelmä on mielettömän päheä. Vai mitä olette mieltä? :) Rannekello on kuin tehty kuumiin kesäpäiviin, mutta niitä odotellessa kello on kuitenkin jo päässyt käyttöön.

DW:ltä laitettiin lisäksi taas teille lukijoille jakoon alekoodia, jonka perään kyseltiinkin juuri hetki sitten! Koodilla jonnamaista saatte -15%:n alennuksen kaikista sivun tuotteista 7.4.14. asti! Nyt siis eikun kello-ostoksille, mikäli sellaisen hankinta on ollut mielessä :)

I don’t usually go anywhere without a watch on my wrist, even if I was only going to the grocery store. I don’t wear much jewelry on an ordinary weekday, but I’ll always have my watch, which is definitely the most important accessory for me.

Last week I got a pleasant delivery from Daniel Wellington. They asked whether I’d like to have another watch from their collection, and I was more than happy to do so. I already have the Classic St Andrews Lady Watch so this time I ended up choosing the Classic Canterbury Lady. I think that this fabric strap is a great alternative for a leather or a metal one and it’s perfect for casual use. I simply love the preppy colours of it! They also wanted to offer you a discount code. Using the code jonnamaista you’ll get a -15% discount on all products on their site until 7th April 2014!

11 thoughts on “Daniel, What’s the Time?

 1. Oi ihana!
  Olisi muuten kiva jos tekisit jonkin postauksen nuoruudestasi/lapsuudestasi vaikka kuvien muodossa:-)

 2. Tuo kello on kyllä kaunis. ♡ Sellainen yksinkertainen ja huomaamaton ja helppo käyttää. :-) Seuraava kelloni tulee kyllä olevaan DW, kunhan on aika ostaa uusi. :-)

 3. Heippa! Tämä nyt ei mitenkään tähän postaukseen liity, mutta tulin kysymään siitä mustasta H&M playsuitistasi mikä on upea. Itseäni aikoinaan harmitti kun sen missasin ja olenkin välillä ebaytä selaillut jos jostain vielä löytyisi. Välillä löytyykin, mutta kovin isoja kokoja. Tulinkin kysymään, minkä kokoinen omasi mahtaa olla? Mietin vain saisikohan hieman suuremmastakin koosta tuunailtua itselleni sopivan.. :)

 4. Eikö olekin! Hei kiitos kivasta ideasta, katsotaan josko saisin tuon toteutettua jossain vaiheessa. Täytyy suunnata vanhempien luokse penkomaan kuva-albumeja ;)

 5. Tämä on kyllä kaunis ja tosiaan kivaa vaihtelua! Kello tuntuukin kyllä todella huomaamattomalta esimerkiksi Korsin painavampiin kelloihin verrattuna, DW:n ovat ranteessa niin kevyitä :) Mukavaa alkavaa viikkoa LeAnn!

 6. Heips! Onpa harmi kuulla, ettei playsuitin kanssa ole onnistanut :/ Omani on kokoa 34 ja täytyy kyllä sanoa, että haalari on aika reilua mitoitusta tietysti jo löysän mallinsakin puolesta. Yläosa on myös suunniteltu meikäläistä reippaasti rintavammalle, mutta itse olen kuronut kaula-aukkoa soveliaammaksi hakaneulan avulla :)

  Itse uskaltaisin ehkä ostaa yhden normaalikokoa suuremman, mutta sitä isompaa en välttämättä lähtisi tuunailemaan. Peukut ja varpaat pystyyn, että haalari vielä löytyy! :) Kannattaa kurkkia välillä myös Huutonetiä, nyt ainakin pikaisella silmäyksellä löysin ruskeana saman!

 7. Oih! Ihana kello, selailin verkkokauppaa ja omaa silmään osui ihana sini-valkoraidallinen ranneke! Onneks koodi on vielä hetken voimassa niin kerkeää pohtia ostosta. :)
  Osaatko kertoa käytön jälkeen, miten kangas ranneke on toiminut?

  -Pauliina

 8. Katselin itsekin sinivalkoraidallista, mutta päädyin lopulta kuitenkin tähän :) Koodissa on tosiaan onneksi pitkä voimassaoloaika, niin ehtii rauhassa miettiä! Kangasranneke on ainakin tähän mennessä toiminut tosi kivasti, ihanan kevyt kädessä. Ainoa miinus tulee siitä, että käteni on niin pikkuinen ja joudun kiristämään hihnan lähes tappiin asti, mutta en saa sitä ylimääräistä hihnan kaistaletta kiinni muuten kuin taittamalla kaksin kerroin. Ikään kuin päädystä puuttuisi se sellainen solki, johon ylimääräinen osuus laitetaan! Nahkaisen kanssa ei ole samaa ongelmaa. Voi kyllä olla, että tuossa on vain jokin jekku mitä en tajua, vaikka kuinka olen yrittänyt pohtia.. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *