Winter Outfit

Minulla on kokonaan jäänyt esittelemättä teille jo ennen joulua hankkimani uusi parkatakki. Olen jo useamman vuoden kulkenut Stadiumista ostetussa Everestin punaisessa untuvatakissa, joka on palvellut loistavasti kylmässä viimassa ja tuiskussa. Viime talvena aloin kuitenkin haikailla jonkin neutraalimman värisen takin perään ja havittelinkin sellaista canadagoosenbeigeä parkaa, mutta vain huokeammalla hintalapulla varustettuna. Viime talvi vedeltiin vielä joulupukkina, mutta tuossa taannoin törmäsin tähän JC:n huomattavasti halvempaan parkaan, joka täytti kriteerini mainiosti!

Parka jacket / JC
scarf / Gant
pants / Zara
boots / Zara
bag / Mulberry

Untuvaa tämä tosin ei ole, mistä jo kertoi sen verran alhainen hintakin. Takki on kuitenkin lämmittänyt mukavasti ja hieman pidempi malli takaa sen, ettei peppukaan palele! Kaunis viileänbeige väri on siitä kiva, että se sopii lähes millaisten asusteiden kanssa tahansa – tällä kertaa kaipasin pehmeää kokonaisuutta ja miksasin mukaan hieman harmaata. Tässä lämpimässä asussa kipaistiin poikaystävän kanssa lauantaina asioilla ja muun muassa pienillä sisustusostoksilla.

Viime viikkoina pakkanen on ollut niin pureva, että lämpimälle parkatakille on tosiaankin ollut tarvetta. Itse kyllä alan perinteisesti aina jossain vaiheessa talvea uppiniskaiseksi ja kuljen autoillessa villakangastakissa, malttamaton mikä malttamaton ;) Onneksi pakkaset alkavat nyt taas hieman hellittää!

Reipasta ja toivottavasti aurinkoista viikkoa!

I haven’t introduced to you guys my new winter coat. For the past years I’ve been wearing a red parka jacket but lately I’ve been dreaming about a beige one for a change. I bought this one already before Christmas and it’s definitely been useful these days when it’s -20 degrees outside. I love the cold toned colour which suits perfectly with almost all of my accessories! Can’t help dreaming about spring already, but at least I’ve got a new warm jacket to make it through the cold winter ;)

30 thoughts on “Winter Outfit

 1. Vau! Oot vaan niin kaunis ja todella ihana toi takki! Saanko kysyy et millä muokkaat sun instagram kuvat, kun ne on niin ihanan vaaleen värisiä? :)

 2. Vaikka tuolla nyt vasta sitä lunta onkin, ja varsin reippaat kinokset vieläpä. Niin olen itse alkanut jo salaa haaveilemaan keväisistä keleistä, aurinkolaseista, ballerinoista ja ohkasemmista takeista.
  Ja tottakai jos keväälle haluaa parhaat löydöt tehdä, niin pitäisi nyt olla jo pälyilemässä eri merkkien ja vaatekauppojen kevätuutuuksia.
  Olisi siis aivan mahtavaa jos sinullakin jo pieni kevät innostus on lähtenyt käyntiin, niin kuulla mitkä olisi ne tämän kevään ehdottomat ykkösjutut/hankinnat. :)
  Itse huomaan taas kaipaavani sinivalkoraidallisia vaatteita pitkän talven jäljiltä. :)

 3. Tosi kivan näköinen takki! Niin ja erityisen suloinen tuo ensimmäinen kuva, aivan ihana :)

  Kyllähän ne toppatakit nykyään onneksi on lämpimiä ilman untuvasisustakin! :)

 4. Kaunis, pirteä, ihana Jonna! Taas niin hyvänmielen postaus, josta oikein huokuu positiivisuus lävitse :) Ja voi, mikä onkaan kuvissa oleva, käyttämäsi huulipuna – me likey! ^^

  Ihanaa viikon alkua ! :) – Heini

 5. Voi kiitos oikein paljon kehuista :) Heh, olen saanut oikean pakkomielteen Instagram-kuvien muokkaamisesta ja väkertämisestä! Tähän asti olen käyttänyt PicShop-ohjelmaa mm. terävöittämiseen ja kontrasteihin, nyt uusimpana tuttavuutena myös VscoCam. Koukuttavaa puuhaa ;)

 6. Kiitos paljon Jenni! Yleensä en tykkää yhdistää beigeä ja harmaata, mutta eipä tuo näytä yhtään hullummalta :) Näissä kuvissa on ylläripylläri suosikkiani Diorin Lip Glow'ta – se on vaan ihan ykkönen!

 7. Sama täällä, vaikka lunta ei ole ehtinyt olla vielä varmaan kuukauttakaan maassa, niin jo alkaa mieli kaivata pikkuisen salaa kevättä.. :) Sama salakavala innostus siis täälläkin jo ja itse asiassa tein ensimmäisen kollaasin kevääseen ja omiin hankintoihini liittyen täällä, http://jonnamaista.blogspot.fi/2014/01/wishlist.html. Niitä on varmasti luvassa lisää vielä jatkossakin! :)

 8. Voi että, niin oli hyväntuulinen kommenttikin nyt kyllä :) Kiitos kaunis tästä! Huulilla on Diorin ikisuosikkiani Lip GLow'ta, en pahemmin osaa muuta arkena käyttääkään. Se on siis sellainen rasvan ja punan välimaastosta ja sävy mukatuu nätisti huulten omaan sävyyn :)

  Ihanaa viikkoa sinnekin!

 9. Tämäpä olikin mielenkiintoista luettavaa kun Mulberryn hurjista hinnannousuista on aina puhetta, kiitos kun linkkasit! :)

 10. Aina niin suloinen ja iloinen Jonna. ♡ Aivan ihania talvikuvia ja takki on ihanan lämpimän näköinen. Ja Del Ray on oma lukunsa… ;-)
  Kyllä täälläkin jo kevättä ja kesää odotetaan. Kyllä se sieltä onneksi tulee. :-)
  Aivan ihanaa viikon alkua ihana!

 11. Täältäkin löytyy tuo takki mut mustana:) oli aika isoa kokoa mut nappasin mukaan kun oli niin hyvässä alessa!

 12. Jos en nyt ihan väärin muista, niin luokkaa 120e. Kuulemma nämä olisi kuitenkin ollut nyt alennettuina 40:een, joten kannattaa käydä kurkkaamassa olisiko vielä jäljellä :)

 13. Aina yhtä kultainen sinä, kiitos <3 Tällaisella kurjalla loskasäällä ainakin tulee kevätkaipuu, mielummin sellainen kirpeä pieni pakkanen :) Mutta kuten sanoit, kyllä se kevät sieltä tulee!

  Oikein mukavaa viikon alkua sinnekin!

 14. Jostain luinkin, että tällaisen olisi aleista saanut 40:llä – huh! Olisi jo rikos jättää takki kauppaan tuohon hintaan ;)

 15. Voi, ihana, suloinen Jonna! :) Tosi kiva takkilöytö ja todella hyvän värinen btw! Itseasiassa myös täällä haaveillaan vastaavan värisesta Canada Goose takista, jonka ajattelin ostaa keväällä kun lähden Kanadaan. Mikäs sen luontevampi paikka ostaa Goose ;) Kanadassa ko. takit on myös tosi paljon halvempia, kauhistelin tässä juuri yksi päivä miten esim. se suosituin Expedition-malli maksaa briteissä yli £800… About £500 enemmän kuin sama takki rapakon toisella puolella. Ilmeisesti myös suuri eurooppa-lisä on takkeihin laitettu Suomessa?
  Ja ai, ai, tuo Del Rey näyttää kyllä niin hyvältä asun kuin asun kanssa ;) (Tähän kommenttiin taidan kyllä olla vähän puolueellinen, hih)

  Maria / Petite Living

 16. Voi kun olet kaunis! :) Upea takki!
  Mua on palvellut Jeane Blush,
  Leah Parkas jo muutaman vuoden. Olen ollut kyseiseen takkiin vain niin tyytyväinen etten ole nähnyt aihetta mennä takkikaupoille ;) Ehkä sitten ensi vuonna :D

 17. Voi kiitos suloisuus! No huh, jo on hintaeroa takilla! Ehdottomasti kannattaa siis ajoittaa ostos Kanadaan :) Minunkin ymmärtääkseni maksavat Suomessa 700-800e luokkaa ellei enemmänkin, mikä on omiin korviini ihan järjettömän suuri summa. On se kyllä varmasti lämmin – sitä en epäile :)

  Heh, samat terkut vaan sinun ihanalle viininpunaiselle Del Rey'llesi ;)

 18. Voi kiitos kaunis :) Miksipäs sitä hyvää vaihtamaan – lämpimällä takilla pärjääkin useamman talven!

 19. Olen tilaamassa samanlaista takkia ja mietin vaan kokoa! mikä koko sulla on :-) on vaa nii ihana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *