Valentine & New Hair

Alkuun tietysti mitä ihanimmat ystävänpäivätoivotukset teille kaikille Kuinkas teidän päivä on lähtenyt käyntiin tai minkälaisia suunnitelmia teillä on? Meillä ollaan romanttisesti kaaoksen keskellä, sillä käytiin eilen tekemässä viimeisiä huonekaluostoksia tänne Helsingin kotiimme, joten illasta lähtien täällä on ollut pieni rakennustyömaa käynnissä ;) Kohta kuitenkin ruuvimeisseli vaihtuu kuoharilasiin, sillä paitsi että juhlistamme tänään ystävänpäivää, niin myös 5-vuotispäiväämme. Siinä onkin aihetta kilistelyyn, joten illaksi suuntaamme ulos syömään :)

Nyt kuitenkin vielä vilautus tiistaisen kampaajakäynnin lopputulokseen. Sekaan laitettiin tummempaa raitaa, jotta vaaleasta väristä saataisii näin talven keskelle hieman luonnollisempi. Olen tähän hurjan tyytyväinen, joskin näitä ensimmäisiä kuvia katsellessa tuntuu oudolta enkä ole ihan vielä tottunut – vaikka eihän tuo ero edes ole suurensuuri! Lisäksi latvat tuntuvat kuivien yksilöiden freesauksen jälkeen kamalan lyhyiltä, mutta äkkiäkös ne siitä taas kasvavat.

Sweater – Lexington (giveaway)

Mitäs pidätte tästä vaihteeksi hieman naturellimmasta vaaleasta? Asukuvissa viimeistään näette sävyn sitten kunnolla ja paremmassa valossa :) Nyt puuterisuti heilumaan ja laittautumaan dinneriä varten, oikein ihanaa iltaa sinne ruudun toisellekin puolen!

To begin with – Happy Valentine’s Day you all! How’s your day been so far and what kind of plans do you have for the evening? I’m going to spend mine with my boyfriend, since we’re also celebrating our 5th anniversary. Our plans are about delicious food and great wine, so I bet it’s going to be a lovely evening :)

I also wanted to show you the result after visiting my hairdresser last Tuesday. I wanted to have a bit more natural look for wintertime, so we decided to add some darker highlights among the blonde ones. I really like the result myself, what do you think of it? Hope you have a wonderful evening!

33 thoughts on “Valentine & New Hair

 1. Voi apua miten kaunis nainen sä olet ja nuo hiukset :-) ootko tehnyt joskus jonkun kihara postauksen vai ootko tekemässä? Olisi ihana saada tietää, miten sä loihdit sun kiharat :-)

 2. Mun mielestä tuo sävy on todella kaunis! Ihanan luonnollinen :) Itsekin olen harkinnut vastaavaa operaatiota kovin vaaleille hiuksilleni, joissa tyvikasvu näkyy harmillisen nopeasti. Jos tummentamaan lähden, niin täytyy ottaa kuva hiuksistasi mukaan kampaajalleni :)

 3. Ihanaa ystävänpäivää myös sinulle! ♡ Ja tietysti onnittelut 5-vuotispäivästä!
  Hiukset ovat upeat. Ne ovat kyllä niin kauniit ja luonnollisen näköiset. Minäkin sain varattua vihdoin ja viimein kampaaja-ajan ensi viikolle. :-)
  Mukavaa iltaa! Täällä nautitaan loman alkamisesta ja toistemme seurasta jääkiekkoa katsellen… ;-)

 4. Paljon paksumman ja tuuheamman näköinen tukka!! Erittäin onnistunut väri! :)

 5. Hyvää ystävänpäivää myös sinulle. Ja onnea 5-vuotispäivän johdosta. Meilläkin juhlitaan tänään 5-vuotispäivää, mutta kyseessä on 5-vuotis hääpäivä <3
  -Minna

 6. Hyvältä näyttää! Se on kyllä hassua miten hiukset tuntuu erityisesti harjatessa loppuvan kesken, vaikka niistä ei olisi paria senttiä enempää otettu. :D

  Hyvää ystävänpäivää ja vuosipäivää teille! :)

 7. Ihanaa ystävänpäivää Jonna! :) Kaunis lopputulos hiuksissasi. Oi, ja onnea viisivuotispäivänne johdosta! <3

 8. Onko tämä “helsingin asunto” siis poikaystäväsi kämppä? Ajattelin jotenkin että hän muuttaisi vaasaan myös, kun hankit kaksion. :)

 9. Ihanaa ystävänpäivää, ja onnea 5-vuotispäivänä! <3 Kanuit hiukset!

  muutaatko helsingiin takas? :)

 10. Heippa, mitä sanoisit noista Lexingtonin neuleidn laadusta, nyppyyntyykö helposti? Ovat niin kauniita, mutta niin suolasta hintaa ei viitsisi maksaa jos pian menevät huonoiksi.. p.s. tukka on hyvä! :)

 11. Hyvältä näyttää! Olen itse miettinyt samaa, että pitäisi laittaa vähän tummempaa raitaa vaalean joukkoon. Mun hiukset ei oikeastaan edes näytä enää raidoitetuilta, niin vaalea on latvakin, vaikka siis pelkillä raidoilla on värjätty. Tuntuuko susta, että tuo tummakin tukee hiusta? Mun ongelma on juuri se hiusten liukkaus ja hentoisuus, johon vaaleat raidat tuo vähän apua.

 12. Voi kiitos tuhannesti kehuista! :) Kiharavideota on toivottu varmasti koko blogin olemassaolon ajan ja se on yhä kuvaamatta, joten täytynee taas muistuttaa itseäni sen tekemisestä ;)

 13. Hei Jonna! Ensiksi kiitos aivan ihanasta blogista! Hiukset ovat todella kauniit kuin myös sinä. Vaasan kodissasi on sohvan nurkassa kaunis jalkalamppu. Mikä lamppu se on ja mistä se on ostettu?

 14. Kiitos paljon Mimmu! Minustakin tämä luonnollisempi sävy on kivaa vaihtelua, kesällä voi sitten taas olla kunnolla blondi. Hih, kiva jos tästä oli “inspiraatioksi” :)

 15. Kiitos paljon vielä täälläkin <3 Oi ihanaa että pääset hemmoteltavaksi kampaajalle :) Nyt laitat lomavaihteen kunnolla päälle ja rentoudut, mukavaa iltaa!

 16. Voi kiitos paljon, ihan jo latvojen leikkaaminenkin tekee tukasta niin paljon terveemmän ja paksumman näköisen :)

 17. Juurikin näin, etenkin harjatessa ja tukkaa pestessä se aina tuntuu! :D Kiitos paljon, toivottavasti sielläkin kului ystävänpäivä mukavissa merkeissä :)

 18. Poikaystävällä on opiskelut ja työ Helsingissä sekä minunkin puoli elämää täällä, joten minäkin asustelen täällä sitten aina viikonloput ja lomat. Vaasan asunto on 39 neliötä, joten ei mikään hirmu suuri kaksio kyseessä :)

 19. Kiitos paljon Katja! Asun aina viikonloppuja ja lomia poikaystävän kanssa Helsingissä, mutta muuten yhä kyllä vielä Vaasassa :)

 20. Heippa! Minulla itselläni on tähän mennessä oikein hyvät kokemukset, mutta siskoni osti pari vuotta sitten ohuehkon Lexingtonin neuletakin, joka harmillisesti nyppyyntyi äkkiä. Itselläni on ollut vastaava kuin tämä valkoinen beigenä syksystä asti ja ollut todella paljon käytössä, ihan pikkuisen tullut nyppyä kovan kulutuksen alla oleviin kohtiin kuten tuohon lantiolle, mutta muuten se on säilynyt pesuineen päivineen loistokunnossa :) Matsku on näissä molemmissa 95% puuvillaa ja 5% kasmiria. Minä siis kyllä voin suositella, nämä neuleet ovat ihanan pehmoisia päällä :)

 21. Kiitoksia! Pelkällä raidoituksella saa kyllä yllättävän luonnollisen lopputuloksen. Tähän mennessä en ainakaan ole huomannut mitään eroa, esimerkiksi kiharat pysyvät ihan yhtä hyvin tässä “uudessakin” tukassa :)

 22. Kiitos Stella! Neule on kyllä aivan ihanan pehmoinen, tuo onkin ollut paljon yllä viime aikoina :) Kiitokset myös onnitteluista – tuntuu uskomattomalta miten nopeasti yhteinen aika on vierähtänyt!

 23. Kiitos :) Ja noi sun hiukset on ihan tosi wau. Kiharavideo kelpais tännekin :)
  -Minna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *