Sunnuntaina

Nyt on ystävänpäivät vuosipäivineen vietelty ja olisi aika palata vaaleanpunaisen hattarapilven keskeltä takaisin arkeen. Sunnuntaina olisi ihana rentoutua ja käydä vaikka brunssilla, mutta jos on ollut kuluneen viikon ajan kaltaiseni huithapeli ja jättänyt to do-listan silmäilyn vähemmälle…

… menee päivä seuraavanlaisissa tunnelmissa. Tenttiviikot siis lähestyvät taas ja kirittävää lukemisen kannalta on ihan liikaa, joten taidan viettää koko sunnuntain tiiviisti sohvannurkkaan kyhäämässäni komentokeskuksessa. Täältä löytyy käden ulottuvilta kaikki aina läppäristä kahvimukiin, tenttikirjoihin sekä kalenteriin asti, joten ei tarvitse nousta kuin keittämään uudet pannulliset. Ergonomia tässä omassa pienessä työpisteessäni on sitten asia erikseen, kröhöm.

Jotain laiskaa tässäkin päivässä on, sillä olen yhä pehmoisaan kylpytakkiin kääriytyneenä, enkä kyllä suunnittele pukevani päälle mitään asiallisempaa tässä ihan vähään aikaan. Taustalla vielä mytyssä olevat unihiekkaiset Lexingtonilta saadut lakanat, voi miten ihana noiden väliin olisi kellahtaa jatkamaan unia! Nyt kuitenkin tenttialuetta pläräämään ja kesätyöhakemuksia lähettelemään – tässähän tämä päivä kuluu rattoisasti ;) Illalla saan onneksi ehkä tyttöjä kylään, joten siihen asti täytyisi jaksaa painaa hommia!

Laiskempaa sunnuntaita sinne!

17 thoughts on “Sunnuntaina

 1. Oi kuinka ihania kuvia ja vieläkin ihanemmat Lexingtonin pussilakanat! Ja tsemppiä tenttiin! :)

 2. Kiitos paljon Veera! Nuo pussilakanat ovat lempparini, en kauaa malttanut pitää sängyssä toisia näiden tultua pesusta.. :D

 3. Voi miten kauniita kuvia jälleen kerran, aivan ihania :-) Mä tän sun blogin myötä kuolaan joka kaupassa kaikkia noita Lexingtonin tuotteita, niin ihania :-)

 4. Täällä vähän samanmoinen sunnuntai. Ruotsin lukemista ja toisella silmällä yritän vilkuilla terveystietoa :) Sohvalle on rakennettu kans komentokeskus josta voi välillä hoidella muitakin hommia kuten lueskella blogeja :) Nyt iltapäiväteen keittoon ja sit takaisin lukemaan :) Kivaa sunnuntaita!

 5. Niin ihania ja kiireettömiä kuvia. ♡ Nuo lakanat ovat kyllä aivan ihanat. Mä tykkään niistä myös älyttömästi. Pitää jossain vaiheessa investoida toiseen satsiin… ;-)
  Tsemppiä sinne luku-urakoihin! :-)
  Ps. Saako kysyä, minkälaisia kesätöitä aiot hakea?

 6. Oivoi miten ihanat nuo lexingtonin lakanat! <3
  Teidän koti näyttää niin nätiltä. Mikähän maalisävy tuo beige on? :)

 7. Voi kiitokset kehuista! Hih, olen itse niiin Lexingtonin perään, että ei ihme jos tarttuu täältä ;)

 8. Tsemppiä sinnekin lukujen pariin! Hyvä pitää välillä taukoja kevyemmän luettavan parissa ;) Mukavaa sunnuntai-iltaa!

 9. Kiitos murunen! Kiva kuulla, että olet tykännyt uusista lakanoista :) Minäkin ajattelin kevään Hullareilla pitää silmät auki, josko löytyisi jotkin ihanat pussilakanat hieman edullisemmin.

  Saa toki kysyä! Haen jotain oman alan kesätyöpaikkoja, yrittänyttä kun ei ainakaan laiteta! Lisäksi ihan asiakaspalvelu- ja myyntihommia :) Toivotaan, että jostain tärppäisi!

 10. Lakanat on niin ihanan raikkaan väriset ja pehmoiset, että voisin köllötellä niiden välissä koko päivän! Voi kiitos kovasti. Maalisävy on Tikkurilan Mulperi, olen tykännyt tuosta hurjasti :)

 11. Hi Aneta, lovely to hear from you! Thank you so much for your kind words. You really need to get your hands on Lexington products – you would definitely love these! :) Hope you have a great week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *