Outfit in Printed Blouse

Mangon uusi mustavalkoinen pusero pääsi heti tuona aurinkoisena perjantaina päälle, kun vietettiin Monan kanssa iltapäivää kaupungilla kierrellen ja lopulta John Friedan tilaisuuteen suunnaten. Puseroa tilatessani hieman mietiytti, kuinka tulisin sen yhdistämään, sillä vaatekaappini noudattaa pääasiassa niin simppeliä linjaa. Ajattelin, että mustaan yhdistämällä ei voi mennä vikaan – tällainen kuviollinen pusero tuokin tosi kivasti sitä jotain pelkistettyyn asuun! Tyttömäinen rusetti on vielä kuin kirsikkana kakun päällä.

Takkikaunotar taas on kähvelletty serkkuni kaapista. Olen ihastellut tätä beigeä pitkää villakangastakkia hänen yllään vuoden päivät, joten adoptoin sen hetkellisesti itselleni. Meillä on tapana aina toisinaan vierailla toistemme garderobilla, me kun olemme lähes kengänkokoa myöten samaa kokoa!

Kuvat: Mona’s Daily Style

Coat / Zara
blouse / Mango
scarf / H&M
pants / Zara
boots / Guess (giveaway @Fashionstore *)
bag / Mulberry
shades / Ray-Ban

Onneksi pääsen tänään kampaajan hellään huomaan, niin saa vihdoin piiloon tuon syksyn aikana villiksi yltyneen juurikasvun. Latvatkin kaipaavat taas jo pientä napsimista, joten ihana päästä viettämään pieni hemmotteluhetki :) Vielä kun tietäisin vastauksen ikuiseen dilemmaan, laittaako tällä kertaa taas vaaleampia vai tummempia raitoja…

*Mainoslinkki /Commercial link

34 thoughts on “Outfit in Printed Blouse

 1. Aivan ihania kuvia. ♡ Tuo paita sopii sinulle upeasti ja on tosiaan kaunis. :-) Asu on kokonaisuudessaan kiva.
  Raidoista tuli mieleeni, että tummempia nyt ja keväämmällä vaaleita. :-)
  Mukavaa hemmottelupäivää! :-)

 2. Vau, upea kokonaisuus :) Tuo paita on hauska yksityiskohta! Ja juuri niin Blair Waldorf -pusero, kuten itse mainitsitkin ;)

 3. Voi ei mikä takkikaunotar! Oooooh…. Ikävää ettei niitä ilmeisesti ole myynnissä…

 4. Kiitos paljon murunen! Kiva jos tykkäsit asusta :) Päädyinkin lopulta laittamaan niitä tummempia raitoja ja tykkään lopputuloksesta hurjasti! Mukavaa keskiviikkopäivää sinne :)

 5. Ikävä kyllä tämä on ostettu jo syksyllä 2012, ärrh! Toivottavasti tulee vielä eteen jotain vastaavaa :)

 6. Kiitos Marsku! Tällä hetkellä käytössäni oleva kamera tekee taikoja, mutta oli kyllä tosi taitava kuvaajakin sen takana ;)

 7. Kiitos katriina :) Jotenkin vierastin ensin takin pituutta tällaisena tappina, mutta on tuo kyllä vaan ihana!

 8. Voi kun nätisti sanottu, kiitos Siiri <3 Tällä hetkellä on kyllä eleganssi kaukana sohvannurkassa löhöhousuissa ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *