New In

Jo viikkoja sitten kerroin esitteleväni vielä muutamia joulun jälkeisistä alennusmyynneistä tekemiäni löytöjä. Nyt olen vihdoin saanut viimeisimmänkin paketin käsiini ja ehtinyt kuvaamaan kaappiin tiensä löytäneet vaatteet ja asusteet!

Mango osoittautui oikeaksi alelöytöjen aarreaitaksi ja teinkin nettikauppaan jopa kaksi täsmäiskua. Siellä valikoiman haravointi onnistui mukavasti ilman tungosta ja töniviä kyynärpäitä – myös alennusprosentit ovat kohdallaan jo heti alkuunsa! Ensimmäinen paketti piti sisällään vaivaiset kolmekymppiä lompakkoa rokottaneen kamelinruskean kasmirneuleen sekä lisäksi kotelomekon, jonka pitsin ja punaisen yhdistelmää en voinut vastustaa. Mekkovalikoimani on harvinaisen surkea, joten pieni lisäys on aina paikallaan – tämä tulee olemaan ihana kesällä! Neulepuolelta täydennystä tuli myös Zalando Collectionin mustan kasmirneuleen * myötä, harmaa vastaava kun on ollut niin ahkerassa käytössä.

Kuten sanottua, innostuin naputtelemaan lopulta toisenkin tilauksen Mangolle. Tämä oli ennemminkin heräteshoppailua, mutta hyvin onnistunutta sellaista! Olen kaipaillut garderoobiini vähän printtiä piristämään simppeleitä asuja ja muuten hyvin pitkälti yksivärisiä vaatekappaleita, joten ostoskoriin päätyi kaksi ilmavaa puseroa. Sinivalkoisen paisleykuvioisen näen jo mielessäni valkoisiin shortseihin taikka rennommin farkkushortseihin rusketuksen kera yhdistettynä. Mustavalkoinen rusetilla varustettu taas oli juuri sellainen haikailemani Blair Waldorf-pusero – miten niin olen katsonut liikaa sitä Gossip Girliä… ;)

Ja viimeisimpänä vielä pari asustelöytöä. Näitä Zaran inhimillisellä korolla varustettuja “mokkanahkaisia” korkoja etsin jo syksyllä useaan otteeseen, mutta tuttuun tapaan pienin koko oli taas kiven alla. Olikin iloinen yllätys törmätä näihin alennusmyynneissä ja mallin sopiessa jalkaani kuin nakutettu en kauaa aikaillut. Nämä Mangon viininpunaiset nahkaiset rusettihansikkaat taas ovat vilahtaneet täällä jo aikaisemminkin, näille povaan varmasti yhtä paljon käyttöä kuin ruskeille vastaavillekin :)

Siinäpä niitä muutamia löytöjäni! Näettekin jo pian ensimmäisen asun tuon mustavalkoisen puseron kanssa, sillä se pääsi heti ylleni viime perjantaina :) Nyt oikein mukavat uuden viikon toivotukset!

A few weeks ago I promised that I would show you my shoppings from the Christmas sales. Now I finally had the time to take photos of these newbies! I made most of my purchases from Mango online store which was an easy way to shop the sales without all the congestion. I ended up ordering this camel cashmere sweater as well as that dress – I just couldn’t resist the combination of lace and red! I’ve also been using my grey sweater from Zalando Collection a lot so I bought another one in black too.

I did make another order later and it consisted of printed blouses that I’ve been craving for a while now. My wardrobe is full of blouses in neutral tones so I wanted to add a little print! This blue and white paisley shirt will be perfect with white shorts in the summer, but this black&white one you’ll see soon in my outfit. There are a couple of additions into my accessories as well – the perfect suede heels from Zara and the cutest bow leather gloves from Mango.

*Mainoslinkki / Commercial link

23 thoughts on “New In

 1. Kivoja löytöjä olet tehnyt. ♡ Jotenkin voin niin kuvitella sinulle tuon punaisen mekon punaisten huulten sekä mustan Lilyn ja korkojen kanssa. :-)
  Tuo neule on kyllä kanssa ihana. ♡
  Ihanaa maanantaita muru! :-)

 2. Kiva nähdä miten tulet yhdistelemään tuota Mangon paisleypaitaa. Itse ostin juuri samanlaisen viime kesänä Nizzasta Mangon liikkeestä ja paita on kyllä käytössä aivan ihana! Varmasti koko viime kesän suosikkipaita. Väri <3, rypyttömyys <3. Todella hyvä ostos! Tulen käyttämään myöskin ensi kesänä. :)

  Tämä blogisi on kyllä aivan huippu, täynnä elämää ja aurinkoa. Kauniista kuvista nyt puhumattakaan. :)

  -Sari

 3. Voi tosi ihania löytöjä! :) Eniten mieleeni on ehkä tuo paisleykuvioinen pusero, sillä samantyyppistä olen itsekkin silmäillyt Lindexin nettikaupassa ja odotellut sen liikkeeseen rantautumista, aivan upea olisi juurikin valkoisten shortsejen, tai minun tapauksessani ehkä hameen kanssa ;) Mangosta voi tehdä kyllä superlöytöjä – tai varsinkin Mango outletin puolelta! Mulla taisikin lähteä siellä vähän käsistä ja jopa kolme eri tilausta tuli tehtyä, löytyi niin kukallista puseroa, raidallista shortsia, kesäkenkiä.. hupsista :D

  Mukavaa viikkoa! <3

 4. Ihania löytöjä ! Varsinkin noi rusettihanskat, sopii niin hyvin vaikka siihen Mulberryn klassikkohuiviin :)

 5. Hih, hauskaa! Tilasin nimitäin Mangon verkkokaupan aleista tuon samaisen punaisen mekon minäkin :) se on kyllä ihana!

  Mutta muutenkin näytät tehneen ihania (ja käytännöllisiä) alelöytöjä :)

 6. Onko sulle tullut Mango Outletista tilaamasi tuotteet aina ihan virheettöminä? Tilasin sieltä syksyllä kaksi villakangastakkia, joissa molemmissa oli parikin nappia ihan tippumaisillaan ja muutenkin näyttivät epäsiisteiltä esimerkiksi saumoista. Toisessa takissa myös taskun vuori oli rikki. Nyt epäilyttää, että uskallanko tilata sieltä enää mitään, vai onko siellä vain ns. maanantaikappaleita myynnissä ja joudunko taas heti korjauspuuhiin?
  Kiitos ihanasta blogistasi, piristää aina päiviäni :)

 7. Kivoja juttuja olet löytänyt. Osaatko sanoa miten nuo mangon koot menee? Onko pienempää kokoa kuin normaalisti?

 8. Oijoi, kuulostaa kieltämättä herkulliselta yhdistelmältä! Tai kuinka hyvältä tuo näyttäisi nudejen korkojen kanssa.. :) Ihanaa maanantaita sinnekin murunen!

 9. Oi että, etenkin rypyttömyys on aina plussaa tällaiselle huithapelille! Onpa kiva kuulla että omasi on saanut paljon käyttöä, tuskin maltan odottaa kesäasuja tuon kanssa :)

  Ja kiitos valtavan ihanista kehuista! Juuri tällaisista kommenteista sitä positiivisuutta vasta ammentaakin <3

 10. Voi kiitos! Mäkin taidan muistaa nähneeni vilkaisun sellaisesta puserosta nettikaupassa, toivottavasti tulee myyntiin pian niin saat omasi :) Ihan mahtavaa kyllä kun Mangolla on myös outlet – olen yhä niin onnellinen syksyisestä takkilöydöstäni sieltä! Sun tilaus kuulostaa aivan ihanalta ja niin kesäiseltä raitoineen ja kukkineen :)

  Mukavaa viikkoa Annellekin <3

 11. Kiitos Terhi! :) Sanos muuta, hanskat sopivat tietysti superhyvin yhteen myös viininpunaisen Mulberryn huivini kanssa!

 12. Nomutta sehän sattui! Mekko on aivan ihana ja tosi kiva päällä, vielä kun saisi rusketuksen kaveriksi ;) Kiitos Terhi, olen kyllä tyytyväinen pieneen saaliiseeni!

 13. Olen tilannut outletista vasta kerran ja se syksyllä ostamani villakangastakki on ollut kyllä ihan virheettömässä kunnossa. Tosi kurja kuulla, että sinulla kävi huono tuuri takkien kanssa :/ Lukijoilta olen ainakin kuullut pelkkää hyvää kaupasta, joten uskoisin sinulle sattuneen juuri tällaiset tylsät maanantaikappaleet. Toivottavasti ensi kerralla parempi onni! :)

  Kaunis kiitos itsellesi piristävästä kommentista!

 14. Kiitoksia! Melkein sanoisin, että ne saattavat olla hieman normaalia pienempiä. Minulla on aina kaikissa tällaisissa ilmavasti laskeutuvissa puseroissa koko XS ja tuo mustavalkoinen jopa hieman kirraa kainaloista. Toisaalta Mangon villakangastakkini (myöskin XS) vastasi oikein hyvin kokoa ja on ehkä jopa väljempi mallista johtuen. Ota näistä nyt sitten selvää ;)

 15. Onpa kivoja ostoksia :) Tuo punainen pitsi mekko on niiiiin upean näköinen – se ja ruskeat sääret kesällä, vau!

  Itse tutustuin tuohon Mangon Outlettiin vasta toissapäivänä :D Mutta kaikkea ihanaa sieltä sitten kyllä löytyisikin. Jostai syystä vaan aina kun yritän lisätä jotain ostoskoriin niin sivu päivittää etusivulle eikä mitään mene koriin asti – ehkä sivu yrittää kertoa minulle, etten tarvitse kyseisiä vaatteita :–D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *