Makeup Storage Tip

Vaikka läheiseni eivät ehkä ensimmäisenä kuvailisi minua kovin järjestelmälliseksi – rakastan minä kaikenlaisia näppäriä säilytysratkaisuja. Aikaisemmin syksyllä nappasin Hulluilta päiviltä itselleni Nomess Copenhagenin Clear Tool Boxin pöytääni koristamaan. Tuossa kätevässä läpinäkyvässä lokerikossa kosmetiikka säilyy järjestyksessä, eikä siveltimiä tai purnukoita tarvitse kaivella kiireessä meikkipussin pohjalta. Tämä ikioma työkalupakkini on myös helppo napata mukaan vaikka ruokapöytään, jonka äärellä usein suoritan aamutoimet kahvin hörppimisen lomassa.

Olen ollut hankintaani oikein tyytyväinen, joten kaipasinkin vastaavaa säilytysjärjestelmää myös Helsingin kotiin siellä paljon aikaa viettäessäni. Tällä kertaa päädyin kuitenkin huokeampaan vaihtoehtoon ja tein elämäni ihkaensimmäisen eBay-tilauksen!

Petite Living-blogin ihana Maria vinkkasi aikaisemmin tilanneensa itse sieltä edullisesti kätevän meikkilokerikon ja jäin muhittelemaan ajatusta itsekin. Lopulta tilasinkin hänen suosittelemansa myyjän valikoimista juuri sellaisen lokerikon, jota olin kylpyhuoneeseen kaavaillut. Etualalta löytyy tilaa isommille purnukoille, taakse taas saa asetettua siveltimet, ripsivärin, kajalkynän ynnä muut tarvittavat. Erityisen innoissani olin näistä pienistä lokeroista, jonne sain kauniiseen riviin käytetyimpiä huulimeikkejäni – tilaa jäi vielä uusillekin tulokkaille ;)

Jostain syystä eBay on ollut minulle tähän asti sellainen pelottava ja hieman epämääräinen paikka, jonne täytyy hankkia kaiken maailman paypaleja ja myyjätkin ovat varmasti epäluotettavia. Nyt en kuitenkaan voi kuin hihitellä itselleni – paypal-tilin luominen oli helppoa kuin heinänteko ja tilaukseni saapui kotiovelle asti ilmaan minkäänlaisia hämminkejä. Ja mikä parasta, tämä kätevä lokerikko postikuluineen päivineen ei rokottanut kukkaroa kymppiä enempää!

Varsin edullisena vinkkinä siis muillekin järjestystä kaipaaville, että tätä samaa laatikostoa löytyy yhä myynnistä täältä. Tämä ei varmastikaan jää viimeiseksi ebay-ostoksekseni, kun sieltä kerran voi onnistua tekemään näin hyviä löytöjä! Mitenkäs siellä ruudun takana – oletteko kaltaisiani ummikkoja vai jo kokeneempia eBay-konkareita? :)

My friends and family wouldn’t probably describe me as such an organised person, but I’m a big fan of all kinds of great organising systems. A few months ago I bought a Clear Tool Box from Nomess Copenhagen to storage my daily cosmetics and it’s been so useful to have all the products within reach when you need them. I simply hate digging products the bottom of your makeup bag, so I wanted to have something similar to my other home in Helsinki, too.

This time I wanted to make it a bit cheaper though. After reading Maria’s tip about a trusty eBay seller I made myself the very first purchase (gotta admit I was a little nervous about it ;). I found this super handy cosmetic organiser which was exactly what I was looking for! Now all of my daily brushes and make ups are storaged in a pretty way :) So here’s an affordable tip to all of you who want to keep your cosmetics organised!

39 thoughts on “Makeup Storage Tip

 1. Kiva idea. Olen kaivannut uuteen kotiin meikeille jotain vakiopaikkaa, pitää harkita tätä ratkaisua. Koska siellä niitä joutuu kanniskelemaan kuitenkin ympäriinsä, en usko, että mies arvostaa jos säilytän niitä keittiössä vaikka keittiön pöydän ääressä paras valo onkin :)

 2. Tosi hyvä löytö! Nuo säilytysratkaisut on tosi kauniita, mutta en oo ollu valmis maksamaan muovista niin paljoa kuin ne Copenhagenin telineet maksaa… En edes tajunnut että ebay varmaan pursuaa noita :D Täytyykin lähteä shoppailemaan, kiitos vinkistä!

 3. Aivan ihana laatikko! Täytyykin heti pistää itse tilaukseen. Itse olen shoppaillut ebayssä jo useamman vuoden ja tehnyt vaikka mitä edullisia löytöjä. Se mitä suomesta ei löydy, löytyy ebaystä! Paras Ebay ostokseni on ihanat Mujin kynät, joihin olen ollut super tyytyväinen. Niillä saa siistiä ja ohutta jälkeä ;)

 4. No enpä ole tilannut ebaysta mitään. Mutta kävin kurkkimassa ja tuoltahan löytyi vaikka mitä ihania lokerikoita!

 5. Onpas kätevä tuokin säilytysjärjestelmä. Itselläni kosmetiikka kulkee edelleen pussukassa. Osasyynä on se, että tarvitsen harva se päivä pussukan mukaan ja joitakin luottotuotteita ei ole kuin yksi, joten olen tuon kokenut parempana vaihtoehtona. Voisi ehkä kuitenkin kosmetiikkaa ajatellen olla kätevämpi tuo lokerikko… Katsotaan… :)
  Ihanaa, vaikkakin harmaata tiistaita! :)

 6. Hirmu käytännöllisen näköinen lokerikko, tuollaista kaipailen itsekin! eBay on itselleni ihan täysi mysteeri, mutta ehkä minäkin vielä joskus uskaltaudun sieltä jotakin tilaamaan. :)

 7. Tää olis kyllä niin järjettömän kätevä!! Ja mielettömän kiva yhdistelmä toi puu ja muovi muuten :D

 8. Hyvän löydön teit! Mä olen hurahtanut eBayhin jo syksyllä 2012 ennen meidän häitä, eikä loppua näy. Tilauksia olen tehnyt varmaan jo satoja, se on vaan niin huisin kätsää. :D Sieltä löytää – kun tietää mitä etsii – oikeastaan ihan mitä vaan. :)

 9. Täältä löytyy yksi kokeneembi eBay konkari! Olen suorastaan joutunut rajoittamaan siellä eBayn ihmeellisessä maailmassa pyörimistä ja muistuttelemaan, että kaikkea ei tarvitse tilata, vaikka siellä onkin halpaa ;)

  Mutta vielä PayPalista, että sen lisäksi, että tili on helppo luoda niin on se myös aikas turvallinen maksutapa – nimittäin jos joutuu myyjän huijaamaksi niin, että tuote ei vaikka koskaan saavukaan, niin PayPalin kautta on helppo reklamoida ja rahansa saa takaisin, vaikkei meinaisi itse saadakaan yhteyttä tai tolkkua myyjään :)

 10. Minäkin kanniskelen meikkejäni aina ympäri kämppää milloin minnekin, joten on näppärää kun niille on sellaisen mahdollistava säilytysratkaisu! Voi helposti siirtyä sinne keittiön pöydän ääreen meikkaustuokiota varten ilman toisen nyrpeitä katseita ;)

 11. Copenhagenin tuotteet maksaa normaalihintaisina kyllä hunajaa! Kipinkapin siis eBayn ihmeelliseen maailmaan ;) Eipä kestä kiittää – hyvät vinkit täytyy laittaa jakoon!

 12. Mahtava juttu! :) Saa nähdä miten paljon itse innostun ebaysta nyt kun ensimmäisen tilauksen kynnys on ylitetty, toivottavasti ei lähde käsistä.. :D

 13. Minä taas en voi sietää pelkkää pussukkaa – inhoan yli kaiken tonkia sieltä pohjalta kun tarvitset yhen tietyn tuotteen, joka on tietysti kaikkien muiden alla :D Toisaalta toki ne on sellaisesta kätevä napata mukaan lähtiessä, puolensa siis molemmissa :)

 14. Voi kiitos hurjasti arvostuksesta! Visuaalisuus on itselleni tosi tärkeä juttu, joten tämä lämmitti erityisen paljon mieltä :) Hitsit en yhtään kyllä enää muista toimitusaikaa, olisikohan se ollut viikon tai vähän reilu?

 15. Sinne täytyy juu rekisteröityä ja lisäksi kannattaa tuo Paypal-tili luoda, niin maksaminen on turvallisempaa :)

 16. Sitten eikun keräämään rohkeutta ja naputtelemaan ensimmäistä tilausta! Se ei oikeasti ole mikään mörkö vaikka itsekin niin luulin pitkään – trust me ;)

 17. Hei minullapa on ollut tuo sama Godmorgon-sarjan laatikko lapsuudenkodissa, nykyään vaan hieman liian suuri mahtumaan mihinkään. Toivon että jossain vaiheessa löydän sille vielä paikan!

  Aurinkoista kevään odotusta sinnekin! :)

 18. Haha, tuossa touhussa menee varmasti helposti pää pyörälle ;) Ebaystä kun voi löytää mitä tahansa ja halpaan hintaan! Tuo on tosiaan totta, ihan mahtavaa että tällainen turvallinen maksutapa on olemassa.

 19. Tarvitsisin itsekin paremman tavan säilyttää meikkejäni. Nyt ne ovat vessan kaapissa hujan hajan ja niitä on kiireessa aika vaikea välillä löytää. Kiitos hyvästä vinkistä! :)

 20. Kosmetiikka levällään ja kauhea kiire – ei kiva yhdistelmä! Eipä kestä kiittää, toivottavasti löytyy mieleinen :)

 21. Vinkkinä vielä, että itse olen löytänyt myös paljon kivoja statement koruja ebaystä :) Mukavaa keskiviikkoa!

 22. Olen Zarron liikkeessä Helsingissä nähnyt hyvin samanlaisen lokerikon, mutta sen hinta oli muistaakseni 35 euroa, joten täytyy tuon tilaaminen eBaylta laittaa vakavaan harkintaan :) Itse en tosin ole sieltä koskaan vielä mitään tilannut, joten katsotaan kauanko jahkailen tätä.. Hurjan kätevältä tuo kyllä näyttää!
  -Madde

 23. Hih, tiedän niin tuon jahkailun tunteen – ties kuinka kauan itsekin katselin tätä ja lopulta keräsin rohkeuden! Tilaus ja paypal-tilin luominen oli kaiken kaikkiaan tosi helppo homma, joten eikun tutustumaan eBayn saloihin ;)

 24. Hei kiitos, muistan ihastelleeni aiemmin siellä kaikkia upeita koruja kuitenkaan uskaltamatta tilata, täytyykin alkaa tutkia uudestaan! :)

 25. Voi tollasta mäkin olen etsinyt! Kiitti vinkistä, ehkä mäkin uskaltaudun sieltä tilaamaan :) -Jasmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *