Kiharat videolla

https://www.youtube.com/v/pjqg2Qggdl0?version=3&f=user_uploads&c=google-webdrive-0&app=youtube_gdata

Ihmeiden aika ei ole ohi – kuten blogin Facebook-sivuilla eilen jo hihkaisin, niin sain eilen vihdoin aikaiseksi kuvata hurjan paljon toivotun kiharavideon! En usko tällä olevan mitään tekemistä tenttikirjojen välttelyyn, krhm.. Aikaahan tässä ei tosiaan mennyt kuin varmaan reipas vuosi ja pelkäsin olemattomien editointitaitojeni puolesta taas yhden vuoden vierähtävän perään, mutta sain kuin sainkin tämän tänne asti. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä ;)

Toivottavasti videosta on apua suoristusrautakniikkaa hioville, eikun niitä “lahjanaruja” kihartelemaan! Täältä vanhasta Kiharatuotteita-postauksesta löytyy tarkemmat tiedot käytetyistä tuoteista niitä kaipaaville.

Mukavaa tiistaita kaikille!

46 thoughts on “Kiharat videolla

 1. Tosi kiva video <3 oot niin super kaunis ja ihanan raikkaan näköinen ja kuuloinen!

 2. Varmasti tästä videosta on apua kiharoita halajaville! Jaksaisinpa itsekin laittaa hiuksiani…Omat paksut kutrini saivat saksista, ja niitä pidempiä versioita kihartaessa olisikin mennyt ikuisuus, nimim. aamuisin aina itselleen muutenkin tulipalokiireen aiheuttava… ;) Olet videolla niin sympaattisen oloinen ja tietenkin nätti!

 3. Olipa mukava video :) Olet niin aurinkoinen :) Itse olen myös käyttänyt paljon tuota cloud ninen rautaa ja tykkään paljon! Sillä voi tehdä hyvin niin kiharat kuin suoristaa! Anniina

 4. Tämä ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta haluaisin kysyä että miten saat kynsilakkasi pysymään kynsissäsi nii hyvin kun minulla lähtee lakat jo seuraavana päivänä??(:

 5. Toivotaan näin! :) Hih, uskon että paksun tukan kanssa voi saada aikaan pientä kiirusta aamuisin – etenkin jos on siihen taipuvaista sorttia muutenkin ;) Kiitos paljon kivoista sanoistasi!

 6. Voi, ihana kuulla jos tuollainen kuva välittyi! Sitä esiintyy niin harvoin videolla, että on kuitenkin aika jännää puuhaa :) Kiitos ja rutistus!

 7. Kiitoksia Anniina, kiva jos pidit! :) Cloud Nine on kyllä ihan ykkönen, etenkin kun se on valmis ihan muutamissa sekunneissa.

 8. En itse jaksa joka kerta laittaa päällyslakkaa (OPI:n Top Coat), mutta käytän aina lakkauksen jälkeen pikakuivattajaa, joka on aika tehokas suojaamaankin :) Mavalan pikakuivattaja on suosikkini!

 9. Voi Jonna kun olet niin ihanan positiivinen,saat heti hymyn huulille ja synkkä tiistaikin näyttää heti hieman aurinkoisemmalta. :) Kiitos videosta, olenkin jo malttamattomana odottanut tätä postausta. :) Olen itse käyttänyt hieman eri tekniikkaa kiharoiden tekemisessä. Pitääpä testata tuo sinun tapa, veikkaan että toimisi paremmin minun ohuessa tukassa ;). Mukavaa viikkoa sinulle.

 10. Olipas ihana video. Oot tosi aurinkoinen ja kaunis myös :) Toivottavasti tulee jatkossa lisää videoita!

 11. Kiitos ihanasta videosta :) Olisi mukava,jos joskus tekisit myös videon meikkaamisesta eli omasta meikistäsi ja vaikkapa sitten meikin puhdistuksesta. T: Ulla

 12. Oo miten herttainen sä oletkaan…<3 Sun "kannattaisi" tehdä enemmän videoita, ne luonnistuu ja sinua on kiva kuunnella :) Olet tietty myös tosi kaunis! :)

 13. Ihana Jonna! ;) Ja voi vitsi olen kateellinen miten nopeasti ja tehokkaasti sait kiharat tehtyä, itselleni hiusten kihartaminen on aina pienimuotoinen (tai ei oikeastaan niinkään pieni) prosessi, sillä tätä tukkaa on ihan liikaa for my own good :D Tosi harvoin jaksan hiuksia tämän takia kihartaa, mutta aina jaksan ihailla kauniit kiharoitasi kuvissa :) xxx

  Maria / Petite Living

 14. Sulla on ihana ääni! :)
  Kun joskus kiharran suoristimella niin tulen uudelleen katsomaan tämän ja teen sitten samalla tavalla :D

 15. Voi juku – kyllä tällainen palaute saakin iloiseksi! Kiitos tuhannesti, positiivinen vuorovaikutus on siis molemminpuolista :) Kiva kuulla, toivottavasti tämä vastasi odotuksia! Tekniikoita on tosiaan monia, olen itse jumiutunut niin tähän yhteen silloin aikoinaan kovan työn jälkeen tämän opittuani :D

  Oikein mukavaa ja toivottavasti hieman aurinkoisempaa viikkoa sinnekin!

 16. Voi kiitos Anne, minä sen sijaan tulin hyvälle mielelle kommentistasi :) Nyt eikun treenaamaan kiharoita – kunhan tekniikan kerran oivaltaa, niin se on oikeasti helppoa ja yksinkertaista!

 17. Heh, no kiitos! Itsestään se kuulostaa niin kummalliselta.. :D Suoristusraudan hinta on esim. Verkkokaupassa 150e – on kyllä tässä puolentoistavuoden aikana jo osoittautunut joka sentin arvoiseksi!

 18. Opiskelu- tai työpaikka on varmasti helpoin keino löytää uusia tuttavuuksia, muuten vaikka tilanteista, joissa on samanhenkisiä tai samat intressit omaavia ihmisiä :)

 19. Voi kiitoksia, olette te vaan herttaisia <3 Kiva kuulla että olet tuota mieltä, itselleni videolla esiintyminen kun ei ole sitä kaikista luontevinta puuhaa, mutta aina sillointällöin näitä on hauska "treenata" :)

 20. Ihana Maria! Heh, minä sen sijaan voisin ottaa osan teikäläisen hiusten määrästä mieluusti ;) Jotain hyvää tosiaan tässä ohuessa tukassakin, kun kihartaminen hoituu kädenkäänteessä. Paksun tukan kanssa voisi näyttää kivalta, kun tekee edes muutaman loivan kiharan sinne tänne, ei tarvitsisi kuitenkaan kaikkia suortuvia kihartaa :)

 21. Hih, kiitos! Ääni kuulostaa niin kummalliselta omaan korvaan :D Eikun tänne sitten videon pariin, minulla taas olisi vielä opeteltavaa sen Pearl Pro Curl-kihartimen kanssa!

 22. Vaikka en koskaan ennen ole rohjennut mitään tänne kommentoida, nyt päätin tarttua tuumasta toimeen ja tulla kiittämään videosta, joka pelasti tämän suoristusrautakiharoiden kanssa kamppailevan tytön päivän. Ei ole ennen tuntunut millään onnistuvan ja kiharoiden taiteileminen on ollut ainaista taistelua, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan: videon avulla onnistuin loihtimaan kikkarat ilman sen suurempia ponnisteluja! Liekö ollut tuo lahjanarun kihartaminen vai mikä ratkaisevana vinkkinä ;) Nyt istun kiharat kuosissa vielä tähän aikaankin – koko päivän ovat hienosti kestäneet, eikä voi kuin hymyillä! :) Suuren suuri kiitos niin videosta kuin koko blogistasi, aina saan ihastella kauniita ja tyylikkäitä asukokonaisuuksiasi ja blogisi tuo auringonpaistetta keskelle harmaata talveakin <3 ihanaa helmikuun jatkoa sinulle! :)

 23. olet niin ihanan positiivinen, tulee tosi hyvä mieli kun lukee sinun blogia. Olis kiva jos tekisit videon meikkaamisesta myös. :)

 24. Voi että, ihana kun rohkenit kommentoimaan! Mahtava kuulla, että videosta oli apua ja sait kiharat vihdoin onnistumaan :) “Lahjanarukikka” tosiaankin toimii, hih!

  Iso kiitos ja rutistus itsellesi piristävästä kommentista, tällainen palaute antaa aina niin paljon <3 Ihanaa kevään odotusta sinne! :)

 25. Voi kiitoksia, ihana kuulla! Minä sen sijaan ilahdun aina kommenteistanne, joten piristys on sitten molemminpuolista :) Pistetään toive korvan taakse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *