John Frieda Launch

Jo muutama viikko takaperin kävin eräässä mielenkiintoisessa hiusalan tilaisuudessa, pääsimme nimittäin tekemään lähempää tuttavuutta John Friedan tuotteisiin. Nykyään tulee harvoin käytyä missään bloggaajatilaisuuksissa välimatkan takia, mutta joskus käy tuuri ja jokin kiinnostava tapahtuma voi osua juuri sopivasti kalenteriin. John Frieda olikin brändinä itselleni yhteistyön myötä jo tuttu, joten olin innoissani tämän hiusiltaman osuessa Helsinki-visiitilleni.

Tilaisuus järjestettiin viihtyisässä A21:ssä, jossa pääsimme paitsi kuulemaan tuotteista, myös herkuttelemaan pienillä sormisyötävillä. Pääasiana tuona iltana oli kuitenkin John Friedan Frizz Ease-sarjan uudelleenlanseeraus. Juuri tästä sarjasta löytyy yksi oma tämänhetkinen luottotuotteeni, nimittäin aiemmin täällä esitelty 3-Day Straight-suihke, jota voisin yhä ylistää taivaisiin. Olikin mielenkiintoista päästä tutustumaan myös muihin sarjan tuotteisiin, joista päällimmäisinä jäivät mieleen Monankin kiharoiden alle laitettu Go Curlier-suihke sekä uutuus Oil Elixir-öljy. Lisäksi minulla on suuret odotukset kosteussuojan sisältävälle hiuslakalle!

Mukaan saamamme tuotteet pääsevät testaukseen ja raporttia niistä on varmasti vielä luvassa. John Frieda on ollut minulle tähän asti kokeilemieni tuotteiden puolesta todella positiivinen yllätys, joten innolla odotan näihin muihinkin tutustumista. Purnukoiden päivitetty ilme on myös kovasti mieleeni! Sisältö on kuitenkin vanhaa tuttua – onneksi näin, sillä minä en kyllä enää pärjäisi ilman 3-Day Straightia ;)

Onko teille muille John Frieda jo entuudestan tuttu?

14 thoughts on “John Frieda Launch

 1. En ole kokeillut tai törmännyt, enkä edes ole varma, saako noita tuotteita täältä meiltä päin. Pitäisi varmaan tutkia nettitarjontaa, vai liekö niitä netistä saa?!? :O
  Mukavaa keskiviikon jatkoa muru! :-)

 2. Kiva kun vinkkasit, josko sitä antaisi noille viheläisille basilikoille vielä uuden mahdollisuuden ;) Kiitos ja mukavaa viikon jatkoa sinullekin!

 3. Ehdottomasti! Sama toive esitettiinkin juuri hetki sitten ja menee kyllä toteutukseen jahka kerkiän :) Kiitos toiveesta, näitä on aina kiva kuulla!

 4. Jos en nyt ihan mene puhumaan höpöjä, niin John Friedan jälleenmyyjiä ovat Kicks, Sokos sekä Stocka :) Kannattaa siis tutkia, mikäli sieltä päinkin löytyisi! Joskus lukija vinkkasi, että esim. 3-Day Straightia saa myös Feeluniquelta.

  Täällä tultiin juuri kotiin kirjastolta ja vielä pitäisi jaksaa puristaa tänään.. :) Samoin sinulle murunen!

 5. Moikka!
  Mitä muita tuotteita käytät hiuksien hoidossa? Onko luottotuotteidesi joukossa “markettituotteita” vai vai kampaamotuotteita? :) Itse olen tarkka siitä, että hoitoaine on laadukas, shampoolla ei ole niin väliä. Tällaiset postaukset tuotevinkeistä ovat kivoja :)
  Ajattelin ehdottaa, josko postaisit vinkkejäsi arjen säästöihin? Oletko sellainen, joka säästää sukan varteen, oletko alehaukka vai ostatko ennemmin laadukkaampaa vaikka hinta olisikin korkeampi? :) Minulle ainakin näin opiskelijana kaikki säästövinkit ovat tervetulleita! :)

 6. Heippa! Ajattelin kysyä sulta tällaista, kun mulla on olympuksen epl3, niin onko siinä mahdollisuutta liittää sitä tietokoneeseen kun esimerkiksi ottaa videota, niin että näkisi sen mitä kuvaa siitä tietokoneen näytöltä.
  En keksinyt keneltä voisin tätä kysyä, niin sulla kuitenkin on kokemusta olympuksen kameroista. Olisi ihana jos osaisit auttaa! :-)

 7. Yhtään tuntematta koko merkkiä niin nimi Friss ease herätti huomioni. Minulla on luonnostaan suorat hiukset joita en juuri stailaa sen enempää. Hiusteni suoruudesta huolimatta harmittelen että tukan pinnalla on joskus pienoista pörröisyyttä. Eli muutamat hiuskarvat sojottavat miten sattuu. Olisiko joku näistä tuotteistä apu ongelmaan?

  Hauskaa torstai-iltaa sinulle Jonna! :)

 8. Heippa! Suurin osa käyttämistäni hiustuotteista on kampaamotuotteita (Sebastian Professionals, Redken, KMS California), mutta esimerkiksi lämpösuojana käytän Tresemmen versiota :) Sen verran pihi kuitenkin olen, että tilaan oikeastaan kaikki hiustuotteet netistä, kuten Lookfantasticista tai Feeluniquesta puolet Suomen hintoja halvemmalla.

  Raha-asiat koen itse sen verran henkilökohtaiseksi, etten valitettavasti usko että tulisin tekemään ihan postausta aiheesta, vaikka hyvä idea olikin! Sen verran voin kuitenkin tässä avata, että olen kyllä varsinainen alehaukka – äipältä peritty piirre :D Kaikki kupongit otetaan aina talteen ja yritän aina ajoittaa isommat hankinnat alennusten kera tehtäviksi. Ja jos nyt puhutaan ihan arkisesta aspektista, niin joskus laadukkuus vie voiton, kuten en suostu enää ruokakaupassa ostamaan valmiiksi marinoituja kanasuikaleita, vaan ostan aina maustamattomia fileitä. Hitsin kalliita, mutta niiin paljon parempia ja terveellisempiäkin ;)

 9. Heippa! Nyt en valitettavasti yhtään osaa neuvoa, itselläni kun ei koneen ja kameran kanssa toimimisesta ole kokemusta. Voin kuitenkin yrittää kysellä asiaa enemmän tietäviltä, laitan uudestaan kommenttia jos vastaus löytyy! :)

 10. Juuri tämä seikka otettiin tilaisuudessakin puheeksi ja meiltä kysyttiinkin heti, onko hiusten pörröisyys tuttua – kyllä :D Minusta tuntuu ainakin, että tuo 3-Day Straight tekee tukasta sileämmän ja vähentää pörröisyyttä, itsellänikin on suora tukka, mutta tykkään silti käyttää tuota suihketta. Kurkistin myös lehdistötiedotteeseen ja hieman luntaten selvisi, että Perfect Finish Polishing Serum voisi toimia pörrötukalle. “Kesyttää lentelevät hiukset ja lisää kiiltoa”. Samoin tuo kuvissakin näkyvä punainen Original Serum on tarkoitettu “kesyttämään” hiuksia :)

  Toivottavasti tästä oli yhtään apua, mukavaa illanjatkoa sinnekin!

 11. Hei kerro sitten, jos löydät uuden tosi hyvän hiuslakan esim. noista, jolla saisi kiharat pysymään pitkissä hiuksissa?

 12. Heippa, tuotteista varmasti tulossa raporttia :) Tuo Frizz Ease-sarjan ei kuulemma varsinaisesti ole hiuslakka tai se ei anna niinkään pitoa, vaan enemmän juuri kosteussuojaa. Suosikkilakkani on Sebastian Professionalsin Re-Shaper, jolla saan kiharat ainakin omissa hiuksissani pysymään seuraavaan päivään asti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *