How to Wear a Jumpsuit?

Tovi sitten haalarihimosta postatessani sain myös toiveen tehdä inspiraatiokollaaseja jumpsuitin varalle. Ja toki koska olen tästä vaatekappaleesta nyt niin erityisen innoissani tartuin mieluusti ideaan! Kuinka siis itse yhdistelisin haalarin muutamaan eri tilanteeseen?


1. Huulipuna – Chanel, 2. haalari, 3. statementkorvakorut, 4. clutch – YSL, 5. korot

Ensimmäisenä asu, jossa jumpsuit toimittaa pikkumustan virkaa iltamenoissa. Olen useasti kertonut, kuinka en niinkään ole mekkojen ystävä, joten viime kesänä sekä vielä syksyn aikanakin käytin useita kertoja lyhytlahkeista satiinista haalariani. Haalarin voi asustaa juhlaan monella tavalla; tässä tapauksessa antaisin upeiden statementkorvakorujen viedä huomion ja pitäisin muut asusteet minimissä. Ai että nämä keltaiset ovat päheät! Korkeat korot jalkaan ja viileää iltaa varten niskaan voi vielä heittää vaikka valkoisen bleiserin tai kesäiltana jonkin värikkään yksilön.


1. Haalari, 2. aurinkolasit, 3. laukku – Mulberry, 4. kello – MK,
5. rannekoru, 6. turkoosi rannekoru – Zoe&Morgan, 7. sandaalit

Tämä kollaasin haalari on mielestäni mallin sekä materiaalin puolesta siitä monikäyttöinen, että se taipuu moneen menoon. Hellepäivänä illalla terassille suunnatessa laittaisin jalkaan sirot sandaalit (Sam Edelmanit ovat muuten rantautuneet Zalandolle – jippii!), ranteisiin röykkiön kultaisia koruja, crossbody-laukun olalle sekä Ray-Banit vielä nenän päälle.


 1. Neule, 2. haalari, 3. aurinkolasit, 4. kello – MK, 5. rannekoru, 6. laukku – Mulberry, 7. ballerinat

Ja miksi tämä samainen haalari ei voisi toimia myös ihan tavallisessa arkiasussa? Yläosaksi laittaisin simppelin neulepuseron taikka -takin, jolloin jää mielikuva tyylikkäistä rennoista housuista. Usein hyvä vinkki on, ettei yhdistäisi kahta löysää elementtiä keskenään, joten en itse ehkä laittaisi mitään oversized-neuletta ylle. Käsivarrelle keikkumaan moneen tyyliin tapuva Alexa ja jalkaan ne himoitsemani leoballerinat! Arvatkaa kuinka monesti olen käynyt noita tossukoita kuolaamassa? Puhumattakaan noista Tortoise-sävyisistä Wayfarereista!

Siinä muutamia ideoita jumpsuitin varalle! Miten sinä asustaisit haalarin? En malta odottaa, että pääsen pukemaan kesäiltoihin taas oman playsuitini, vielä kun löytyisi se pitkälahkeinen versio kevään juhlia varten…

Recently I was asked to make a post about how to wear a jumpsuit. I was really excited about this idea, since I’m so fond of this specific piece of clothing at the moment. I think that a jumpsuit is capable to wear for so many occasions – depending on the material and the model of course. This one from Vila is a good example that it really is possible to turn it from a glamorous night time look into a casual daytime outfit :) How would you accessorize a jumpsuit?

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

37 thoughts on “How to Wear a Jumpsuit?

 1. Oi, minulla on juuri tuollainen samanlainen haalari itselläni ja pidän siitä todella paljon! Ja nyt teit nämä upeat kollaasit joten sain ideoita miten sitä käyttää!(: voi kiitos<3

 2. Oi ihania yhdistelmiä! Just eilen juttelin ystävämorsiameni kanssa että saako häihinsä pukea mustaa (mulla oli yksi maksimekko mielessäni), kun hän vastasi että TODELLAKIN, laita se musta haalari!! En ollut muistanukaan omaani, mutta nyt kun hän sen sanoi, ja tuon ekan kollaasin kaltaiset korviksetkin omistan… Why not?! :)

 3. Moi!!
  Ihania asuvinkkejä ja ihana on koko blogisi!! Mulla olisi toiveena samanlainen postaus boyfriend-farkuista. Itse ostin sellaiset pari kuukautta sitten, mutta käyttö on jäänyt erittäin vähälle, kun tuntuu etteivät ne mätsää minkään kanssa!
  Ihanaa keskiviikon jatkoa!!! :)

 4. Mä löysin Madeiralta Zarasta tummansininen jumpsuitin, joka avonaisen selkänsä ansiosta sopii upeasti juhliin, mutta ehkä tollanen “arkisempikin” versio ois hyvä! :)

 5. Ihania ja toimivia kollaaseja olet koonnut. :-) Itse en ole vielä hankkinut omaa jumpsuitia. Jos jokin ihana osuu kohdalle, niin ehkä sitten… ;-)
  Tuo terassiversio on ehkä lähimpänä omaa suosikkiani. ♡
  Ihanaa keskiviikkoa muru! :-)

 6. Tulipa hyvään aikaan tämä postaus, ostin nimittäin viikko sitten oman mustan jumpsuitini :)
  Ihanaa että Sam Edelmanin sandaaleja saa Zalandolta, kiitos vinkistä!! :)

 7. Mistä oot ostanut harmaan sweatshirt paidan instagrami kuvassa? onko sinulla hyviä vinnkejä mistä niitä vois ostaa?

 8. Oon nyt pitkään miettiny et ostaisinko jumpsuitin. En ollu vaan varma että saisinko sen mätsäämään useampaan tilaisuuteen, mutta tästä postauksesta sai kivasti vinkkiä siihen miten sitä voisi asustaa eri tilanteisiin! :) Laitoin sulle muuten sähköpostia liittyen mun yhteen projektiin :)

 9. Kiitos näistä kollaaseista, sain paljon inspiraatiota kesää ajattelen! Ostin jo viime vuonna itselleni ihan täydellisen jumpsuitin Massimo Duttilta (musta, pitkälahkeinen ja hihaton), mutta se jäi ihan liian vähälle käytölle.
  Nyt taas tuntuu etten malta odottaa kesää, että saan sen päälle! Jumpsuitit ovat kyllä niin ihania, todella tyylikkäitä, mutta samalla tosi mukavia päällä ja käy moneen tilanteeseen.
  Tuohon työasuun kävisi joku simppeli neuletakkikin hyvin :)

 10. moikka :) tiedätkö on sam edelmanin sandaalit pientä vai isoa kokoa? oma jalkani on 36 kokoa ja huomasin että zalamdolta saa vain 37 alkaen.

 11. Voi kiitos Ninnumaaria! Ja hei todellakin miksipä ei, etenkin jos oli itse morsiamen ehdotus :) Oikein asustamalla (iso peukku niille keltaisille statementkoruille!) haalarista saisi varmasti loistavan modernin hääasun.

 12. Heippa! Tiedätkö innostuin salamana postaustoiveestasi ja kyhäilinkin jo suurimman osan kollaaseista. Kiitos siis ideasta – palaan tämän kanssa piakkoin :) Ihanaa keskiviikkoiltaa sinne!

 13. Ihania kollaaseja! :) Sulla on kyllä tyylitajua… Joku muukin tuolla toivoi samaa mun kanssa; vastaava kollaasi boyfriend farkuista. Ilmeisesti toteutus on jo hyvässä vaiheessa, joten postausta odotellessa :D

 14. Täältä (edelleen) iso peukku leobaltsuille ;) Odottelen jo, että saan yhdistää kissatassut Lilyn kanssa!

  Useampaa jumpsuittia on tullut tämän vuoden puolella jo soviteltua, se täydellinen ei ole vielä osunut haaviin. Toivottasi tärppäisi! :-)

 15. Hei Jonna!

  Ensiksi täytyy totta kai sanot että ihania asuja olet loihtinut haalarin ympärille. Itsellenikin kuume kasvaa josko jostain löytyisi sopiva yksilö itsellenikin kesäksi. Ehkä vaaleana tai kauniilla kukka printillä.

  Ja sitten itse asiaan eli olisiko sinulla suositella Helsingin ydin keskustasta mitään hyvää ravintolaa josta saisi erityisesti hyviä pihvejä ja viiniä? Olemme suuntaamassa poikaystäväni kanssa tulevana viikonloppuna helsinkiin ja ruokapaikka olisi vielä hakusessa. Vinkkeistä olisi siis hyötyä. Kiitos jo etukäteen :)

 16. Kiitos muru! Terassiversion voisin vetäistä päälleni koska tahansa, tuon asun säitä odotellessa :) Ihanaa loman jatkoa sinne!

 17. No mutta mahtavaa, ajoitus osui sitten nappiin :) Ja eipä kestä kiittää – Edelmanin sandaalit ovat ihania, käytin viime kesänä paljon omiani!

 18. Tilasin sen Lexingtonin nettikaupasta. Todella monelta merkiltä ja ketjulta löytyy harmaita svetareita tällä hetkellä, kannattaa pitää silmät auki! Onnea sen metsästykseen :)

 19. Kiva jos tästä oli inspiraatioksi ehkä sen jumpsuitin hankintaan :) Ja kiitos – palaan sähköpostin tiimoilta pikimmiten!

 20. Mukava kuulla, ei kestä kiittää :) Oi että, jumpsuitisi kuulostaa kyllä täydelliseltä, toivottavasti se oma osuu myös minulle pian kohdalle! Ainoa huono puoli jumpsuitissa on niiden epäkäytännöllisyys vessassa käynnin suhteen, en kyllä enää laita sellaista päälle sitseille :D

 21. Heips! Itselläni myös 36-koon jalka ja omani ovat sitä vastaavaa US6-kokoa, sanoisin vastaavan hyvin normaalia. Harmillista, että Zalandolla ei ole tuosta pienintä ollenkaan :/ Ainahan voit tietysti tilata testiin, kun toimitus- ja palautuskulut ovat ilmaiset. Jos ei kuitenkaan natsaa, niin itse tilasin sandaalit viime keväänä Shopbopilta ja sieltä ainakin löytyy 36:ta :)

 22. Voi kiitos Tiina! Hauska kuulla, että meillä menee maku yks yhteen. Ja kyllä vaan, boyfriend-postaus on jo hyvällä mallilla, vähän tosin tenttiluvut kärsivät siinä sivussa kröhöm.. :D

 23. Voiei, ei saa nyt yhtään innostaa! :D Olen ollut jo monta kertaa sormi tilaus-näppäimellä, mutta hinta vaan tuntuu kovin kovalta. Ehkäpä jään odottelemaan alekoodia, jotain vähälle käytölle jääneitä popoja pitäisi myös myydä alta pois ;) Toivottavasti jumpsuitin kanssa tärppää meillä molemmilla!

 24. Heippa Iina! Kiitos paljon, kiva kuulla että asut iski :) Kukallinen haalari olisikin aika herkku kesäksi!

  Itsellänikin on pihvihammasta kolottanut jo pidemmän aikaa ja on pitänyt käydä testaamassa jokin aika sitten Korkeavuorenkadulle avattu Stefan's Steakhouse. Omakohtaista kokemusta ei tosiaan vielä ole, mutta sitä on ainakin kovasti kehuttu pihviensä puolesta :) Jos siis pitäisi pihvipaikkaa nyt valita, niin sinne suuntaisin ehdottomasti. Oikein mukavaa Helsinki-viikonloppua!

 25. Stefan's Steakhouse on aivan järkyttävän hyvä paikka, luottopihvipaikkamme, joka kerta kun käydään Suomessa! :) Ja kannattaa kokeilla mahd. paljon eri lisukkeita pihvien kanssa – ne ovat nimittäin pihvien lisäksi todella, todella hyviä. Omia suosikkeja ovat punajuuri-vuohenjuustosalaatti pinjansiemenillä ja paistettu pinaatti valkosipulilla kunnon rib-eye pihvin kanssa. Nam! :)

 26. Ihana blogi!:) Opiskelet ilmeisesti kauppiksessa? Saanko kysyä mikä sulla on pääaineena?:)

 27. Oi kiitos, kiva kuulla että tykkäät! :) Kyllä vaan, Vaasan yliopistossa opiskelen kauppatieteitä. Meillä ei ole valittu vielä pääaineita, valinnat tehdään vasta tässä kevään aikana, joten kovasti niitä on mietiskelty. Luulisin johtamisen olevan eniten oma juttuni :)

 28. Oo, tulipa kuin tilauksesta! Mulla se uusi haalari odottelee ensimmäisiä kemuja kuukauden päästä ja kovin olen miettinyt tuota asustepuolta. Korvikset tulevat luultavasti olemaan se ainoa koru, ja nuo keltaiset on kyllä just sen tapaiset, mitä voisin ajatella! Muuten mennään tosi simppelillä.
  Jos sulla on vielä hakusessa, niin käypä katsomasa zalandolta, siellä oli ainakin silloin kun minä tilasin, n.kk sitten, vielä paljon vaihtoehtoja!

  Kesäksi sitten sandaalit ja uudet aviator-reiskani, jotka odottelevat laatikossa…tulispa jo kesä :)

 29. Voi kääk, tuli niin vesi kielelle kommentistasi! Tuonne on kyllä ehdottomasti päästävä ensi kerralla, kiitos vinkeistä Maria! :)

 30. Täältä myös iso peukku stefanille! :)
  Tilasin muuten tuon jumpsuitin, mutta en ole oikeen varma että istuuko se mulle, täytyy vielä kertaalleen kokeilla, ihana se muuten on :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *