Hemmotteluhetki

Tiistaina kalenteriin oli merkitty taas odotettu hetki, kun pääsin pitkästä aikaa istahtamaan kampaamon penkkiin hemmoteltavaksi ja freesattavaksi. Luottokampaajani jo vuosien takaa oli siirtynyt uusiin maisemiin ja hänet löytää nykyään parturikampaamo Zau’sta (Uudenmaankatu 19-21). Mielenkiinnolla siis astuin sisään uuteen paikkaan, joka osoittautui juuri niin viihtyisäksi kuin osasin odottaakin. Zaussa on rennon rempseä tunnelma ja rutkasti naisenergiaa ;)

Tuoliin asettuessani en vieläkään ollut oikein päättänyt, mitä tahtoisin tälle kuontalolleni tällä kertaa tehdä. Juteltuani kampaajani Annen kanssa tovin päädyttiin laittamaan vielä hieman tummaa raitaa vaaleiden sekaan. Näin talvisaikaan hieman tummempi blondi tuntuu piristävältä, kevättä kohden voi taas siirtyä siihen tuttuun ja turvalliseen vaaleaan ilmeeseen. Lisäksi annoin Annen napsaista latvoista vähän reilummin, niin tukka saa kasvaa elinvoimaisena ja vahvempana. Nyt on taas siistit latvat ja hurjan kiva luonnollinen vaalea väri päässä, toivottavasti saan teille kuvia pian :)

Kampaamohetken jälkeen talsin sumun läpi takaisin keskustaan päin treffaamaan erästä pitkäaikaista (ellei jopa pitkäaikaisinta – olemme tunteneet toisemme jo ajalta ennen eskaria!) ystävääni, jonka kanssa emme olleet harmiksemme ehtineet nähdä aikoihin. La Torrefazionen kahvien ja vuohenjuustociabattan äärellä aika kului rattoisasti, minkä jälkeen kiersimme vielä muutamat kaupat läpi. Onni on kyllä tällaiset ystävät, joita ei välttämättä näe kovin usein, mutta joiden kanssa voi aina jatkaa siitä mihin jäätiin ♥

4 thoughts on “Hemmotteluhetki

  1. Tuollaisia päiviä pitäisi olla ainakin kerran kuukaudessa. :-) Ne antavat voimia arkeen.
    Minulla alkaa talviloma huomenna ja aion kyllä nauttia ja rentoutua kunnolla lumettomuudesta huolimatta. ♡
    Innolla odotan kyllä sun uusista hiuksista kuvia. :-)
    Harmaasta säästä huolimatta mukavaa torstaita!

  2. Voi kun olisikin mahdollisuus viettää tällainen hemmotteluhetki kerran kuukaudessa, oikeaa luksusta ;) Oi, ihanaa kun pääset loman viettoon! Yritin tänään kuvata tukkaa hieman epäonnistunein lopputuloksin, ehkä huomenna kaukolaukaisimen kanssa uusi yritys, hih!

    Oikein rentouttavaa alkavaa talvilomaa sinne <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *