Back To Neutrals

Koko kuluneen syksyn ja talven ajan olen luottanut kynsissä tummanpunaiseen lakkaukseen. Välillä leikittelin hieman lisäämällä kynsien kärkiin ripauksen kultaista kimallusta, mutta muuten tuo kaunis punainen on ollut vakioni. Nyt kuitenkin kynsilakkalaatikollani vieraillessani silmäni osuivat pitkästä aikaa siihen tuttuun ja turvalliseen nudeen, jota tulee etenkin kesäisin käytettyä paljon. Miten ihanan raikkaalta se näytti harmaana talvipäivänä!

Chanelin täydellisen nuden sävyinen Ballerina on suosikkini jo useamman vuoden takaa. Talviset sävyt saivatkin väistyä ja Ballerina päsi laatikon pohjalta kynsiin asti. Alkuun olo tuntui jopa hieman pliisulta näyttävään punaiseen tottuneena, mutta parin päivän jälkeen olen taas aivan ihastunut tähän huolitellun näköiseen lakkaukseen. Mieli kyllä salaa hieman jo haikailee sinne laatikkoon jääneitä keväisiä pinkin sävyjä, mutta vannoin itselleni kaivavani ne esiin vasta maaliskuussa ;) Sehän on jo kevätkuukausi – eikös?

Viime vuoden puolella kauhistuin kuullessani, että tämä kyseinen nudesävy poistuisi myynnistä. Joulun alla vierailin Chanelin pisteellä ja ystävällinen myyjätär osasi kuitenkin kertoa, että se on tulossa takaisin :) Kuten kuvasta näkyy, alkaa oma purnukkani jo uhkaavasti lähestyä loppuaan, joten toivottavasti Ballerina saadaan pian takaisin kauppojen hyllyille!

During the fall and winter I haven’t worn anything else than dark red nail polish on my nails. This time I ended up choosing the nude one instead! The Ballerina from Chanel is the perfect pink nude shade which has been my favourite for a few years already. I haven’t seen much of this ever since last summer, somehow I tend to wear only darker colours on wintertime. 

I think it looked so fresh on a cold winterday and I absolutely fell in love with this classy look once again. Although I can’t help craving already for all of those bright pink nail polish shades, but I’m trying to tell myself to wait until March ;) That’s when you can really start to fuss about spring – right?

20 thoughts on “Back To Neutrals

 1. Tuo on aivan ihana sävy. ♡ Pitääkin yrittää etsiä tuota. Todennäköisesti mieheni ei tuolloin edes huomaa lakkausta.. ;-) Ihanat pinkit himottaisi myös täällä, mutta odotetaan vain sinne maaliskuulle… :-)
  Ihanaa torstaita! :-)

 2. Hei Jonna! Olen etsinyt juuri täydellisen sävyistä nudelakkaa ja tuo väri näytää kyllä juuri siltä. Onko lakka kuinka peittävä, saako tuollaisen lopputuloksen kynsiin vain yhdellä kerooksella vai pitääkö laittaa useampi?

  Tsemppiä loppuviikkoon ja ihanaa lähestyvää viikonloppua! :)

  -Anni

 3. Myyjätär kertoi tuolloin jouluna, että esim. pienemmissä Emotineissa saattaa vielä olla jäljellä tätä ennen kuin tulee taas myyntiin :) Kuule miehet osaavat joskus yllättää! Muistan yhä kun kerran töissä ulkomaalainen miesasiakas kysyi lakan sävyä, halusi ostaa vaimolleen tuliaisina samaa :D

  Samoin sinne! :)

 4. Heippa Anni! Täydellisen nuden sävyn löytäminen ei ole kyllä ihan helppoa, mutta josko tästä olisi sinullekin potentiaaliseksi vaihtoehdoksi. Hmm, mulla on tässä kaksi kerrosta ja kynsi hieman kuultaa yhä alta kuten kuvista voi nähdä. Ei siis ole mikään ihan superpeittävä, mutta minusta toimii oikein hyvin tällaisena :)

 5. Sinulla on kyllä Jonna aivan upeassa kunnossa olevat kynnet! Ei voi muuta kuin ihailla(: chanelin kynsilakat ovat ehdottomasti lempikynsilakkoja!(:

 6. Nuo sun kynnet on kyllä kerrassaan upeat! <3 Pitänee tehdä joku täsmäisku apteekkiin ja ostaa kilotolkulla vitamiineja ja muita lisäravinteita, josko niillä saisi omatkin kynnet kestämään. :) Oma täydellinen nudelakkani on O.P.I.:n Bubble bath, joka on kyllä enemmän vaaleanpunapohjainen kuin tuo Chanel.

 7. Oi kiitos Emilia! Olen yhä vakaasti sitä mieltä, että kiitos kynsien kunnosta menee OPIn Nail Envy-hoitolakalle ;) Chanelin lakat ovat niin ihania, täytyisikin piipahtaa katsomassa uusia kevään sävyjä!

 8. Voi kiitos! Täytyy tunnustaa, että vitamiineja ei ole viime aikoina kauheasti popsittu – sen sijaan liputan aina vaan OPIn Nail Envy-hoitolakan puolesta. Se on ihan varmasti vaikuttanut kynsien kuntoon, niin vahvat nämä nykyään ovat :) Multa itse asiassa löytyy myös tuo Bubble Bath, mutta tykkään itse vielä enemmän juuri tästä hieman viileämmästä sävystä.

 9. Moi Jonna! :) Mulle muistui mieleen, että kun teit postauksen niistä hilekynsistä, niin lupasit jakaa vinkkejä siihen miten hilelakan saa helposti poistettua, vai muistankohan ihan väärin? Kuitenkin, jos sinulla olisi joku vinkki hilelakan poistamiseen, sille olisi kovasti tarvetta. :D Terveisin: menetin juuri hermot yrittäessäni poistaa hilelakkaa

 10. Hihh, ihan sama juttu täällä (taas).. Melkein koko talven olen kulkenut kynnet lakattuna viininpunaisella ja välillä glitterillä ja nyt kaivoin juuri eilen nudelakan taas pitkästä aikaa kaapista. Ja ihan totta, se tuntui ihanan raikkaalta!:) Plus niiin paljon helmpompi poistaa kynsistä kuin punaiset lakat.. Onko sulla muuten jotain erikoista kikkaa tummien kynsilakkojen poistoon? Vihaan sitä kun sormenpielet ja kaikki on ihan punaisena vaikka kuinka hinkkaisit niitä:/

 11. Heippa! Kuule hyvä kun muistutit, asia ehti ihan jäädä unholaan :) Pyrin tekemään postauksen nyt viikonlopun aikana, niin saan sen pian sitten eetteriin! Josko siitä olisi sinullekin apua tuohon hermoja raastavaan touhuun ;)

 12. Hih, allekirjoitan täysin! :) Nude lakka on kyllä huomattavasti helpompaa ja nopeampaa poistaa. Mulla ei ole mitään varsinaisia kikkoja, käytän Dependin asetonitonta poistoainetta, joka on kuitenkin tosi tehokasta. Sillä saa aika hyvin lähtemään tummemmatkin lakat, usein otan lopuksi lakat poistettuani vielä yhden uuden vanulapullisen jolla käyn läpi sormenpielet ym. :)

 13. Ihanan värinen kynsilakka!:) En ole ennen kokeillut chanelin lakkoja, mutta nyt voisi ehdottomasti pistää tämän ostoslistalle. Paljonko näillä on hintaa?

  -Sara

 14. Kävin Stockalla katselemassa uusia lakkoja keväällä, ja jos vain muistan oikein, niin kyllä siellä Chanelin hyllyllä oli Ballerinaa. Oli ihan nostettu erikseen esiin muutaman muun lakan kanssa.

  Mymmis

 15. Eikös olekin! Itse ainakin voin ylistää Chanelin lakkoja :) Olen ostanut omani useimmiten Tax Free'stä joten en lyö nyt ihan lukkoon hintaa, mutta olisikohan se n. 28e?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *