Asukuvien joukossa

Eilen aamusta herätyskello pirisi minulle äärimmäiseen epäinhimilliseen aikaan ja laahustin taas puoli elämää mukanani juna-asemalle suuntana Helsinki. Kuuden herätys ei kuitenkaan tuntunut niin pahalta, kun tiedossa oli kaikkea kivaa koko päivälle! Lisäksi muutaman viikon aikana koti-ikävä oli ehtinyt kasvaa jo aikamoiseksi ja kaipaus Helsinkiin oli jo kova, joten kyllähän sitä mielellään nipisti pari tuntia normaalista yöunien määrästä.

Palaan itse päivään myöhemmin, ensin kuitenkin pienenä perjantaipiristyksenä eräs kuva eilisen asukuvaussaldosta. Se ei tosiaankaan ole aina niin vakavaa puuhaa, etenkään jos kameran takana on Monan kaltainen hassuttelija, jonka kuvausmaneerit ovat ihan vertaansa vailla! Voi kun voisin sanoin kuvata sitä näkyä hänen pomppiessa ninjan lailla puolelta toiselle pienessä kyykkyasennossa – ei ihme että muistikortille tallentui tällaista materiaalia.. :D Usein nämä ei niin edustavat kuvat jäävät sinne kansioiden syövereihin, mutta laitetaan nyt hupi kiertämään!

Tämä siis pienenä kevennyksenä niiden tavanomaisten vakavasävytteisten asukuvien keskelle ;) Palataan niiden kanssa myöhemmin – nyt oikein railakasta viikonloppua kaikille!

Yesterday I travelled back to Helsinki after spending a few weeks in my studying town. I had a really nice day with Mona, but I’m going to tell you about it later. Before getting into the outfit photos taken yesterday – here’s a little cheer up for this Friday! Photoshoot sessions don’t always go the way they should. The memory card is usually full of such bursting out with laughter- photos, especially if there’s such a goofy as Mona behind the camera.

Let’s get into the usual outfit photos next time ;) Have a lovely weekend you all!

27 thoughts on “Asukuvien joukossa

  1. Aivan ihana kuva. ♡ Nuo ovat juuri niitä elämänmakuisia, todellisia kuvia. :-D Itseäkin alkaa vähintään hymyilyttää. :-)
    Ihanaa viikonloppua kaunis!

  2. Kääk, oletpa varsinainen söpöläinen! <3 Vaikka rehellisesti sanottuna tuo ei ole epäedustavaa kuvaa nähnytkään. Tervetuloa vaan katsomaan meikäläisen tietokoneen kuvakansioita, kröhöm... :P

  3. Hihih, voi kiitos Niina <3 Toki löytyy niitä epäedustavimpiakin, ehkä täytyisi joskus omistaa niille oma postauksensa.. :D PS. Onpa ihana kuulla sinusta piitkästä aikaa!

  4. Pienesti (kröhöm..) ollut taukoa täältä blogimaailmasta, mutta nyt ollaan entistä terävämpinä taas liikkeellä. Uusi vuosi, uudet kujeet vai miten se meni. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *