Winter Hair Care

Mieleeni tuli pitkästä aikaa esitellä hiustenhoitotuotteita, jotka ovat käytössä erityisesti näin talviaikaan. Kylpyhuoneesta löytyvät tuotteet vaihtelevat aina jonkin verran, mutta monet lemppareistani löytyvät kahdelta suosimaltani merkiltä – Sebastian Professionalilta sekä Redkeniltä. Viime aikoina olen kuitenkin malttanut shampoon ja hoitoaineen suhteen pysyä ensimmäisessä, vaihdellen vain eri sarjojen välillä aina sillointällöin.

Talvisaikaan ja tällaisina paukkuvina pakkaspäivinä tukka kaipaa erityisesti kosteutta, joten viimeksi Lookfantasticille tilausta naputellessani ostoskoriin tarttui Hydre-sarjan shampoo ja hoitsikka. Näiden jäljiltä hiukset jäävät pehmeiksi ja ilmavoiksi, joten olen ollut valintaani oikein tyytyväinen!

Kosteutuksen lisäksi ei sovi unohtaa hiusten tarvitsemia proteiineja, joiden luulen auttaneen myös omien hiusteni kunnossa vuosien saatossa. Kosteuttavien hiustenpesutuotteiden ohella käytän rakennepaikkaavaa jätettävää hoitoainetta – Redkenin Extreme-sarjan Anti-snap on tuttu tuote vuosien takaa ja hyväksi havaittu! Tämä voidemainen tuote on omiaan juuri vaurioituneelle ja hellää huolenpitoa kaipaavalle kuontalolle.

Pari uutukaistakin on eksynyt kaapin kätköihin tässä syksyn aikana. Edellinen hiusnaamioni (Redkenin All Soft) teki juuri sopivasti loppuaan saadessani Moroccanoilin naamion kokeiltavakseni. Heidän ihmeöljynsä on tullut hiustenhoitotuotteisiini jäädäkseen, joten innolla lähdin testaamaan myös merkin muita tuotteita. Valitsin hennoille ja kuiville hiuksille sopivan Painottoman kosteusnaamion – arganöljyä sisältävä naamio lupaa muun muassa tehokasta kosteutusta, elastisuutta ja kiiltoa. Hiukseni pitivät tuotteesta kovasti, joskin täytyy varoittaa että sen tuoksu ei ole kovin herkille nenille. Hiukan mausteinen tuoksu on kyllä minun mieleeni, mutta se jää ehkä vähän turhan vahvasti leijailemaan vielä suihkun jälkeenkin. Naamion lisäksi sain myös Loisteliaan kiiltosuihkeen, joka osoittautui nimensä veroiseksi!

Löytyikö teille tuttuja tuotteita? Onko joku muuten testannut Moroccanoilin shampoota tai hoitoainetta? Ne ovat kutkutelleet mielessäni, mutta josko sitä nyt hetken aikaa malttaisi kuitenkin pysyä näissä yksissä ;) Pitäisi muuten pikkuhiljaa varata aikaa kampaajan hoteisiin, kaipaisin taas hieman tummempia raitoja sekaan piristämään ilmettä – freesauksen tarpeessa olevasta tyvestä puhumattakaan!

26 thoughts on “Winter Hair Care

 1. Tulipas hyvään aikaan tämä postsus. :-)
  Hiustuotteiden ostoa olisi edessä. Noista vain Redken on tuttu, eikä sekään ole tällä
  hetkellä käytössä. Naamio olisi nyt ainakin ostoslistalla. Shampoo ja hoitoaine ovat tällä hetkellä Kerastasen sitä oranssia sarjaa ja ne sopivat kyllä hyvin. ♡
  Minun pitäisi varata kampaajalle aika, kun löytyisi aikaa… ;-)
  Mukavaa perjantaita muru! :-)

 2. Mä taas rakastan moroccanoilin tuoksua! Rakastan sitä, kun hiukset tuoksuvat hyvälle. Huomaankin aina näitä käyttäessä tuoksuttelevani hiuksia pitkin päivää…
  Multa löytyy hoitoaine ja naamio ja kummatkin ovat kyllä joka sentin arvoset! Shampoon haluisin vielä kokoelmiin mukaan, ehkäpä jopa syväpuhdistajan muodossa ;)

 3. Minä olen testannut pari vuotta sitten Moroccanoilin shampoota ja hoitoainetta, mutta ikävä kyllä ne tekivät hennoista hiuksistani aivan päätä pitkin roikkuvat. En edes käyttänyt niitä loppuun. Harmitti kyllä!

 4. Toi Moroccanoilin naamio on ihan huippu!<3 Tosin tuoksu oli mun mielestä myös alussa ainakin hieman voimakas, mutta kerran vaihdoin hieman makeamman tuoksuiseen naamioon ja tulikin äkkiä ikävä jo tuota Moroccanoilin tuoksua. :D

 5. Ei olisi voinut postaus parempaan aikaan tulla! :) Olen juuri tuskaillut huonojen, sähköisten ja varmaankin vauroituneiden hiusten kanssa (ja lisäksi sen kutisevan päänahan kanssa), joten jokin näistä tuotteista lähtee varmasti testaukseen :) Kiitos siis mielettömästi tästä postauksesta! Itselleni ei mikään näistä tuotteista ole ennestään omasta käytöstä tuttu, mutta varmasti näistä jotain tulen testaamaan :)

 6. Samat Sebastianit myös täällä käytössä, ihan ykköset! :-) Moroccanoil ei oo vielä(kään) päässyt kokeiluun mutta öljyn meinaan napata heti mukaan kun nyt käytössä oleva Bonacuren Miracle oil loppuu.

 7. Tosi hyödyllinen postaus! :) Oon just miettinyt et pitäisi vaihtaa/kokeilla jotain uutta merkkiä ja tässähän tuli jo pari uutta merkkiä tietooni sopivasti. :) Yleensä käytän Cutrinin hiustuotteita, muuten hyviä mutta mulla on niin ohuet hiukset et menee noista jotenkin ''littanaan''. :D

 8. Tykkään kovasti Moroccanolin shampoosta ja hoitoaineesta, käytän tuuheuttavaa omiiin hiuksiini ja rakastan niiden tuoksua! :)

 9. Kiva kuulla, että osui oikeaan aikaan! Redken ja Sebastian ovat molemmat ehdottomia suosikkejani, kannattaa kokeilla jos joskus kaipaat jotain uutta :) Toisaalta Kerastasekin kiinnostaa, en ole tainnut omistaa heiltä kuin öljyn.

  Ihanaa viikonloppua sinne päin! :)

 10. Hyvä tuoksu se kyllä onkin, siitä ei voi kiistellä ;) Shampoon kokeilemisen voisi kyllä laittaa harkintaan, innostuin ajatuksesta tuuheuttavasta shampoosta!

 11. Tuossa Moroccanoilin tuoksussa on kyllä sitä jotain – vaikka se naamiossa aika tuju onkin! Ehkä minäkin totun sen voimakkuuteen ;)

 12. Mahtava kuulla, että osui oikeaan aikaan! Josko jostain näistä olisi sinullekin apua, kannattaa ihmeessä testata :) Ei kestä kiittää – oikein mukavaa viikkistä sinne!

 13. Olen kyllä ollut tähän asti kaikkiin Sebastianin tuotteisiin todella tyytyväinen :) Ja Moroccanoilia testaukseen vaan, itselläni on tällä hetkellä Light- versio ja sekin on toiminut hyvin!

 14. Kiva kuulla, että tykkäsit! Meikäläiselläkin on aika lättänä tukka, mutta ainakin näillä Hydre-sarjan tuotteilla tuntui että hiuksista tuli ihanan ilmavat. Ehkäpä näistä löytyisi sinullekin uusia tuotteita kylppärin kaappiin :)

 15. Hei kiitos vinkistä Maria – tuuheuttava shampoo kuulostaa potentiaaliselta! Täytyy pitää mielessä näiden loputtua :)

 16. Heippa, Jonna!

  Ekaa kertaa tulee kommentoitua. :) Moroccanoilin arganöljy on hyvä tuote, mutta vielä paremmin takkuiset latvat selvittää suihkun jälkeen Paul Mitchelin Super skinny serum. Tuote antaa myös kiiltoa hiuksiin. Aivan loistava tuote!!! Tuoksukin on siinä ihana, vaikka pidän myös kovasti Moroccanoilin tuoksusta. Lookfantasticilta mm. tuon Super skinny serumin saa paljon halvemmalla kuin mistään Suomesta.

  Minulla on käytössä yhtenä shampoona tuo Moroccanoilin Volume shampoo. Se on ihan ok, mutta vaatii pesun aikana paljon vettä vaahtoutuakseen. Aivan ykkösshampoo löytyy sekin luottomerkiltäni Paul Mitcheliltä. Tea Tree-shampoo on aivan ihana. Raikastaa koko päänahan ihanasti. Minulla on pitkät hiukset, jotka eivät ole tosi paksut, mutta eivät ihan ohuetkaan.

  Kiitos kivasta blogistasi!

  -Elina-

 17. Moroccanoilit ovat ihan luottotuotteita! Niiden tuoksu on kyllä jotenkin “miesmäinen”, muttei silti liian. Itselläni on todella paksut hiukset ja käytän moroccanoil treatment light -öljyä, paksuille hiuksille tarkoitettu öljy on liian raskasta minulle. Mutta hiusten kunto ja kiilto on parantunut huomattavasti sen käytön myötä!

 18. Heippa Elina! Kiva kun innostuit kommentoimaan ja jakamaan myös vinkkejäsi :) Olen käyttänyt tosi pitkään Bonacuren Moisture Kickiä selvittämään takkuisia latvoja, mutta tuosta Paul Mitchelin Super Skinnystä olen kuullut aikaisemminkin! Sitä voisikin kokeilla ensi kerralla, PM:n tuuheuttava suihke (Body Full tms?) on yksi luottotuotteistani :)

  Tuon Moroccanoilin Volumen kokeilemista täytyy miettiä. Inhoan nimittäin huonosti vaahtoutuvia shampoita, jonkin Sebastianinkin kanssa on joskus ollut ongelmia ja se jos mikä on suihkussa ärsyttävää.

  Kiitos itsellesi kivasta kommentista ja mukavaa alkavaa viikkoa :)

 19. Ooh – kuulostaa superhyvältä! Kuivashampoo kuuluu ihan ykköstuotteisiin, joten täytyypä pitää mielessä Sebastian versio.. :) Kiitos vinkistä Henna!

 20. Ehkä siinä on tosiaan jotain maskuliinista nyt kun sanoit :D Minultakin löytyy juuri tuo Light-versio, kiva kuulla että se toimii nimestään huolimatta paksuunkin tukkaan!

 21. Suosittelen ehdottomasti kuiville hiuksille kookosöljyä naamioksi! Aivan huipputuote, eikä maksa paljoa. Itse laitan joskus illalla ja annan vaikuttaa muutamasta minuutista pariin tuntiin, riippuen miten on aikaa. Tehohoitona taas käytän joskus jopa yön yli, silloin kieritän hiukset sykkyrälle pään päälle. Ja aamulla pesu. Aivan ihana kiilto ja pehmeys! :) Ja vartalolle sopii myös :)

 22. Hitsit, olen miettinyt tuota kookosöljyä niin pitkään saamatta kuitenkaan aikaiseksi marssia kauppaan ja ostaa. Kiinnostaisi nimittäin kokeilla sitä joskus korppukuiville kasvoillekin, joten mikäs sen parempaa kun olisi monta käyttötarkoitusta :) Kiitos vinkistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *