Outfit in Comfy Basics

Kävin eilen poikaystävän kanssa vielä sushilounaalla ja saattamassa muruni takaisin kohti Helsinkiä. Olipas ihana näyttää hänelle tässä parin päivän visiitin ajan hieman uutta asuinseutuani sekä tietysti kotia :) Tuonne harmaaseen säähän päälle valikoitui jotain helppoa ja mukavaa. Tämä muhkea pipo on vilahtanut Instagramin puolella jo useaan otteeseen, se on kyllä pelastanut ties kuinka monilta huonoilta hiuspäiviltä – kylmästä viimasta puhumattakaan. Pipo on minusta kaikessa leikkisyydessään ja suurella tupsullaan söötti asuste, innostuipa kerran kahvilan tätikin kassalla kehaisemaan tätä!

Itse asu oli hyvin yksinkertainen, olen viime aikoina useasti luottanut mustan ja harmaan simppeliin yhdistelmään. Mangon viininpunaiset hansikkaat toivat hieman väriä, takin alta taas pilkahteli ruutua Lexingtonilta aiemmin syksyllä saadun flanellipaidan muodossa. Käsivarrella taas tietysti ihastuttava Del Rey :)

Coat / Mango
flannel shirt / Lexington (giveaway)
scarf / H&M
beanie / Global Accessories
gloves / Mango
bag / Mulberry
pants / Zara
boots / Zara

Kuvat ovat muuten otettu syksyn ajan testissäni olleella Nikonin D600:lla. Minulle tuli hinku päästä kokeilemaan kehittyneitä kuvaustaitoja täyskennoisen järjestelmäkameran kanssa, joten Nikonin oltua minulle hyvinkin tuttu ennen minijärkkäreitä, sain heiltä testattavakseni tämän. Minä itse huomaan huiman eron täyskennoisen kameran jäljessä, vaikka yhä on kyllä aivan hurjasti opittavaa tuon järeämmän vempeleen käytössä. Muun muassa tämän ja tämän postauksen kuvat ovat Nikonilla napsaistuja. D600:sta on sittemmin kyllä tullut jo uusi malli, D610, joka on kuulemma ihan omaa luokkaansa tähän edelliseen verrattuna!

Pikkuisesta ja kauniista Olympuksen E-PL5– minijärkkäristäni (psst, kannattaa kurkata meneillään oleva Pen Bonus Zoom-kamppis!) en tule kyllä luopumaan, sillä se on ehdottomasti vertaansa vailla pieneen kokoonsa nähden. Aina ei kuitenkaan jaksa raahata painavaa isoa kameraa mukana, mutta välillä taas haluaisi mennä vielä asteen pidemmälle laadun suhteen, joten harkitsen vakavasti täyskennoisen järkkärin hankkimista tähän rinnalle. Testattavakseni on myös tulossa Olympuksen hieman edistyksellisempi E-P5, jonka saloihin pääsyä odotan innolla! Aloin myös vihdoin ja viimein vuosien jahkailun jälkeen kuvata raakakuvia, joten toivottavasti tässä harrastuksessa pääsee koko ajan hieman eteenpäin :)

28 thoughts on “Outfit in Comfy Basics

 1. Aivan upea Jonna ja todellakin mukava ja rento asu. ♡ Tuo Del Rey on kyllä ihana. ♡ Täältä päin ei muuten vielä löydy noita Lexingtonin vaatteita. Niitä odotellessa… :-)
  Ihanaa torstaita! :-)

 2. Minne otat yhteyttä, kun haluat kameroita testattavaksi? Niminmerkillä voisi kiinnostaa itseänikin :)

  -Milla

 3. Ihana asu taas murunen <3 Ja mulla on postaustoive!!:) Jos jossain vaiheessa ehdit olis huippua, että tekisit lisää kamera-aiheisia postauksia tuosta Nikonista!:) Mä oon myös tosi ihastunut siihen. Niin kevyt ja näppärä. Nyt mielenkiinto heräsi tuolle 610;) Jos testailet sitä jossain vaiheessa niin siitä myös juttua!!:)

  Pus pus murunen <3

  http://www.monasdailystyle.fi

 4. Aivan ihana asu ja upeita kuvia! :) Munkin garderobistani löytyy toi pipo, se on kyllä tosiaan aivan ihanan muhkea ja lämmin! Mulla on ollut hieman ongelmia yhdistellä sitä klassiseen tyyliini, mutta sun kuvista on saanut runsaasti inspiraatiota :)

 5. Kiitos paljon muru! Aika ihana on sinunkin Mulberry-uutukaisesi :) Olen aivan ihastunut Lexingtonin vaatteisiin, niin paljon kivoja klassikoita! Muun muassa tätä samaa paitaa näin muuten juuri Stockan aleissa, joten kannattaa kiertää nyt kaikkia sisustus- ja lifestylekauppoja alelöytöjen toivossa ;)

  Mukavaa torstain jatkoa sinnekin!

 6. Ihana asu ja erityisesti noi hanskat ! :) itellä on ollu hyvin samanlainen asukokonaisuus pelastamassa muutamaa “ei oo mitään päälle pantavaa” -päivää :)

 7. Voi kiitos janita, tämä ilahdutti kovasti! Tänä päivänä blogeissa kun on mielettömän kovatasoisia asukuvia, niin se kieltämättä luo hieman paineita ja tietysti tavoitteita laadun suhteen itselle :)

 8. Kiitos ihana Monkku! Jeejee, kamera-aiheiset jutut ovat aina mielenkiintoisia tehdä, joten laitan toki toiveen korvan taakse :) D600 on tosiaankin yllättävän kevyt! Minä kun olen aina mieltänyt täyden kennon järkkärit kauheiksi järkäleiksi :D

  Haleja sinne <3

 9. Kiiitos kovasti Katariina! :) Ja hei tosi kiva kuulla, että olet saanut inspistä pipon suhteen! Se tuo minusta juuri kivasti ripauksen leikkisyyttä klassisiinkin asuihin ;)

 10. Kiitos paljon Terhi! On kyllä aina hyvä löytyä kaapista niitä varmoja kokonaisuuksia päiville, kun ei jaksa miettiä sen kummempaa päälle pantavaa. Tosin ainakin minun tapauksessani sitä saattaa vähän liiankin usein napata ne aika helposti päälleen, hih ;)

 11. Thank you, glad you like it! Sorry about the missing translation, I don't always have the time to write them. There will be one next time – I'll promise! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *