My 2013 – Part Two

Pari viikkoa takaperin kävin läpi viime vuotta aina kesäkuuhun asti, nyt olisi aika kurkistaa toiseen osaan! Pääsykokeiden tuloksia, minilomaa Hollannissa, uudelle paikkakunnalle muuttamista… Paljon mahtui viime vuoteen heinäkuusta eteenpäin, joten katsotaanpa tarkemmin :)

Muistan vieläkin, kuinka vieteltiin siskoni ja siskontyön kanssa rentoa kesäpäivää Kaivarin Mattolaiturilla. Jännitimme yhdessä kauppakorkean pääsykokeiden tuloksia, joiden oli määrä tulla seuraavana päivänä. Lopulta huhuttiinkin, että ne pärähtäisivät nettiin jo puoliltaöin. Istuin koko illan koneen ääressä päivitä-nappia rämpäten, kunnes lopulta ruudulle ilmestyi “hyväksytty“. Sitä kiljumisen määrää, kun säntäsin olohuoneeseen kertomaan ilouutisen vanhemmilleni! Siinä sitä sitten pompittiin tasajalkaa, soitin poikaystävälleni Englantiin ja lähettelin sormet täristen läheisille viestejä :’)

Heinäkuussa siis tottakai juhlittiin tuloksia sekä myös rakkaan serkkuni syntymäpäiviä, tuon illan haalariasu onkin yksi kesän suosikeistani. Kävimme myös vihdoin ystäväni kanssa ravintola Torin kehutuilla hampurilaisilla, vietettiin monta kesäiltaa Töölönlahden kahvilassa ja ehdittiin onneksi yksi mökkiviikonloppukin myöhään yöhön siskojenjuttuja jutellen. Heinäkuu oli aika ihana!

Elokuussa jatkettiin vielä kesäisissä tunnelmissa ja muisteltiin mennyttä Alcudian matkaa. Viimeisiä helteisiä iltoja vietettiin käymällä muun muassa Skifferissä Liuskaluodolla – tätä olimme tyttöjen kanssa odottaneet koko kesän ja vihdoin pääsimme noiden herkullisten pizzojen äärelle. Lasi valkkaria merimaisemissa hyvässä seurassa, tästä ei paljoa kesäilta parane!

Elokuu oli täynnä ohjelmaa, sillä kävin poikaystäväni luona muutaman päivän visiitillä Hollannissa, lisäksi vietettiin tärkeää päivää – rakkaan veljeni häitä. Tein myös sisustusostoksia ensimmäiseen kotiini, sillä asunnon suhteen Vaasassa tärppäsi vihdoin ja viimein kiivaan etsinnän jälkeen. Elokuussa ilmestyi myös Costumen syysnumero, jonka Vaatekaapilla-osiosta löytyi tuttu naama :) Loppukuusta olikin aika muuttaa Vaasaan ja kääntää ihan uusi lehti elämässä.

Syyskuu vasta haipakkaa olikin! Päivät kuluivat aamusta iltaan fuksirientojen parissa, kaikkeen uuteen tottuessa, uusien opiskelukavereiden kanssa juhliessa ja infoähkyä sulatellessa. Lisäksi asunnossa oli vielä paljon järjestelemistä, mutta tämä kaikki kiire oli kyllä vain sellaista ihanaa ja jännittävää :) Esittelin teille ensimmäisiä palasia kodistani, herkuttelin syksyisellä omenakaurapaistoksella ja fiilistelin syksyn tuloa. Syyskuussa myös siskoni sai toisen lapsensa – niin rakas pikkumies tämäkin <3

Lokakuussa asut muuttuivat yhä syksyisemmiksi ja jaloista löytyi muun muassa nämä Eccon tummaruskeat chelsea-nilkkurit. Reissasin paljon Helsinkiin; vietin mukavan illan Monan kanssa TradeTrackerin gaalassa, rauhallinen sunnuntaipäivä taas kului brunssitellen Tukholmasta kotiin Suomeen visiitille tulleen ystäväni kanssa. Lokakuu on tietysti myös lempikuukauteni sen takia, että tulee yksi vuosi lisää mittariin! Synttäreiden juhliminen jäi kuitenkin lähinnä kakkukahveiksi Vaasa-tyttöjen kanssa, sillä syksyn ensimmäiset tentit lähestyivät.

Marraskuussa kävin pitkästä aikaa kampaajalla laittamassa hieman tummempaa sävyä hiuksiin. Alkukuusta vaihdoin pyjamahousut ja tenttikirjat pikkumustaan sekä kuohuvalasiin, kun suuntasin Gloria Blog Awardseihin. Joulu alkoi myös tehdä jo tuloaan ja ihasteltiin Stockan upeita valaistuksia. Valon määrä taas aiheutti harmaita hiuksia etenkin monelle bloggaajalle, ja teinkin postauksen vinkeistä hämäräkuvausta varten. Toivottavasti siitä on ollut tämän pimeän syksyn aikana jollekin hyötyä! :)

Vietin suurimman osan joulukuusta Helsingissä luentojen loputtua. Pari tenttiä kävin vielä tekemässä Vaasassa, minkä jälkeen olikin aika ottaa loma avosylin vastaan! Kuun ehdoton kohokohta oli, kun sain poikaystäväni vihdoin työharjoittelusta kotiin. Olikin aivan ihana valmistautua jouluun yhdessä! Uusi vuosi taas sujui kimaltelevissa tunnelmissa ja hyvästä seurasta nauttien.

Olipa jännää käydä vuosi kokonaisuudessaan läpi, sen verran tapahtumarikas vuosi kun oli kyseessä! Nyt ei voi kuin hymysuin odotella, mitä tämä vuosi tuo tullessaan :) Mitään varsinaisia uudenvuoden lupauksia en kyllä tehnyt, joskin tekisihän se hyvää petrata kuntoilun kanssa, syödä terveellisesti, hoitaa asioita ajoissa ja panostaa koulunkäyntiin. Teittekö te jotain lupauksia vuodelle 2014?

Nyt toivottelen kivaa uutta viikkoa! :)

20 thoughts on “My 2013 – Part Two

 1. Hei taas täältäkin! :) Voi että, taas kun näin tuon Alcudian kuvan, tuli ihan hirveä halu mennä jonnekin lämpimään :D Täytyy kai mennä unelmoimaan Pinterestiin/matkasivuille ja toivoa, että ensi kesänä pääsisi jonnekin kunnon lämpöön. Ja tuosta omenakaurapaistoksesta, nyt tuli hirveä himo siihen.. Kai sitä on pakko siis tehdä illalla kun pääsee töistä.. ;)

 2. Koko vuottasi on on ollut ihana seurata. :-)
  Paljon kaikkea tapahtui. Useammasta jutusta tuli vielä omat, samat jutut mieleen kuten opiskelupaikan valmistumisesta. :-)
  Itse olin silloin kesätöissä ja isäni tuli kertomaan ilouutisen. :-)
  Tälle vuodelle en luvannut yhtään mitään. Ajattelin viettää rennon ja onnellisen vuoden huolehtien omasta ja läheisten hyvinvoinnista. :-) Ja tietty lukea blogiasi sekä muita blogeja säännöllisesti. ♡
  Ihanaa kirpsakkaa maanantaita muru!

 3. aivan ihana postaus ja ai että rakastan näitä sun kuvia!:) Saanen kysyä että mitä kokoa ja väriä nuo sun linssit aviatoreissa on?:)

  (Oli vähän ongelmia kommentin lähettämisessä joten pahoittelut jos tuli useampaan kertaan)

 4. Voi onpa ihana kuulla sinusta <3 Onkin kiva alkaa haaveilla ja suunnitella matkaa jo näin pakkasten keskellä, toivottavasti pääset kesällä reissuun :) Samaa toivon minäkin, hirmuinen kaukokaipuu päällä!

  Aurinkoista viikkoa sinne! :)

 5. Arvostan kyllä niin paljon sitä, että olet ollut koko vuoden mukana matkassa ja ilahduttanut aina päiviäni kommenteillasi :) Tuo hetki kun sai tietää opiskelupaikasta, se pysyy mielessä varmasti pitkään! Suunnitelmasi kuulostavat ihan loistavilta, turha sitä onkaan ottaa liikaa stressiä suorittamisesta ja lupauksista. Parasta ottaa uusi vuosi vastaan rennoin mielin, kuten sanoit ;)

  Oikein ihanaa pakkasviikkoa murunen!

 6. Ihana postaus ja kauniita kuvia!

  Ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta tulipahan mieleen, että jaksaisitko yhtään vinkata että mistä päin katselit asuntoja kun niitä aloit etsimään? Itse olen hakemassa Vaasaan opiskelemaan syksyllä ja vähän jo ressaa, että jos muutto sattuisi onnellisesti kohdalleni että mistä alkaisin asuntoa etsimään… Kiitos paljon jos viitsit auttaa tälläistä hätähousua! :)

 7. Oi kiitos kovasti! Kuvat ovat minulle henk.koht niin iso osa blogia, joten aivan ihana kuulla :) Ja tottahan toki saat, multa löytyy sekä ruskeat että mustat, joiden linssien väri kulkee kyllä nimellä Green – molemmissa koko 58. Psst, vinkkinä että kaikki Reiskat ovat nyt -20% Fashionstorella! :)

 8. Kiitos kaunis – ihana jos tykkäsit! :) Etsin itse asuntoja pääasiassa keskustan alueelta, joskin silmäilin myös Palosaaren (yliopiston lähettyvillä) kämppiä sillä uhalla, ettei keskustasta löytyisi. Loppukesästä asuntotilanne yksiöiden ja pienten kaksioiden suhteen Vaasassa on ihan kaoottinen ja kysyntää on reilusti enemmän kuin tarjontaa, joten kannattaa olla mahdollisimman kärppänä liikenteessä.

  Jos arvostat ennemmin lyhyttä koulumatkaa kuin muiden palveluiden läheisyyttä ja pientä elämää ympärillä, niin sitten kannattaa etsiä asuntoa juuri Palosaaresta. Itse asustan keskustassa ja viihdyn täällä hurjan hyvin, kouluun on matkaa reipas 2km, mutta muuten kaikki on super lähellä! Pienenä vinkkinä asuinalueesta jota ehkä kannattaa välttää, on Olympia-kortteli, josta liikkuu legendaa vuodesta toiseen.

  Toivottavasti tästä oli jotain apua, vastailen mielelläni jos kaipaat vielä neuvoja :) Muistan nimittäin niin elävästi itseni samassa tilanteessa, kun etsi asuntoa entuudestaan tuntemattomasta kaupungista. Rutkasti tsemppiä pääykokeisiin!

 9. Kiitos todella paljon avusta! Tosi hanaa kun jaksat avustaa! :) Ja olympiasta olinkin jo onneksi kuullut ettei ehkä ole ihan idyllisintä asuinaluetta :) katsoitko ihan perus oikotiet sun muut läpi vai löytyykö joitain muita sivuja joista saattaisi helpommin asunnon saada? Löysitkö sitten itse kuitenkin lopulta helposti asunnon vai?

  Ja kiitos todella paljon! Sitä tarvitaan :) mukavaa loppuviikkoa sinulle!

 10. Voi ihana nuoruus! Kaikkea superkivaa on sinulle tapahtunut ja varmasti on luvassa tänäkin vuonna!
  En kyllä koskaan kyllästy katselemaan sun kauniita kivia ja iloista ja pirteää hymyäsi! Ja vaikka näin “mummo-ikäpolvea” sinun silmissäsi olenkin, ; D, niin asukuvatkin tuovat inspiraatiota aina! No, ehkä mä en enää voi laittaa mikroshortseja jalkaan, mutta paljon voin “kopsata” sun tyylistä!
  Tämä muoti, tyyli ja klassikot on juttu, joka ei ole ikään sidottu ja kun sinun valinnat asuissa ym on just sellaisia, joita itsekin teen/tekisin, on kiva hakea täältä idistä!

  Jännittävää, yllätyksellistä ja kivaa uutta vuotta sinulle Jonna!

 11. Tykkään kovasti näistä sun yhteenvedoista! :)
  Tuolla ravintola Tori:ssa haluan käydä tulevana kesänä sekä töölön kahvilassa :)

 12. Eipä mitään, mielelläni avitan jos vaan voin :) On niin vahvasti vielä mielessä se oma tuskainen asunnon etsintä! Selailin juurikin Oikotietä, välillä kurkkasin myös sellaista sivustoa kuin airaksinen.fi, siellä oli ainakin siihen aikaan siistejä yksiöitä Palosaaressa.

  Kämppä ei tosiaankaan löytynyt helposti, vaan monta ehti mennä sivu suun eikä mitään tuntunut löytyvän, kunnes viimein tärppäsi. Asioilla on kuitenkin aina tapana järjestyä :) Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

 13. Ihana ihana Mapsi <3 Minusta on vaan ihan mieletöntä kuulla, että sieltä ruudun takaa löytyy lukijoita niin moneen lähtöön! On oikeastaan aika imartelevaa, että blogi kiinnostaa monen ikäisiä ja että täältä löytyy inspiraatiota jokaiselle, ihan mahtavaa :)

  Kiitos vallan ihanasta kommentista ja mitä parhainta vuotta sinullekin! :)

 14. Kiitos, kiva jos tykkäsit lukea! Voi en malta odottaa, että itsekin taas noihin ihaniin paikkoihin pääsen :) Ehdottomasti vierailun arvoisia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *