My 2013 – Part One

Taas on aika pistää tuttuun tapaan vuosi pakettiin! Vuosi 2013 piti sisällään niiin paljon kaikkea – jännitystä, valtavaa stressiä, roimasti uusia ystäviä, hieman matkustelua, paljon haasteita ja uusia tilanteita, monta uutta elämän alkua sekä niin onnistumisia kuin surujakin. Kurkistetaan nyt kuitenkin tarkemmin kuukausi kerrallaan viime vuoteen :)

Tammikuussa se taas alkoi, pääsykokeisiin lukeminen nimittäin! Kaivoin pölyttyneet ja jo edellisenä keväänä puhkikulutetut kirjat kaapista esiin – täysin uuden motivaation kera. Tammikuu oli säänsä puolesta sellainen kuin pitääkin, kävin kaupungilla siskoni kanssa nenä ja posket kirkkaanpunaisina pakkasesta. Asteita taisi olla tuolloin lähemmäs 30, huh! Juhlistimme poikaystävän kanssa hieman etukäteen vuosipäiväämme ennen hänen lähtöään takaisin Britteihin ja kävimme Kappelissa dinnerillä. Tein myös pienen mieluisan alelöydön joulualeista, tämä Mulberryn pikkulompakko on kulkenut laukussani tuosta asti!

Helmikuussa alkoi valmennuskurssi kauppakorkeaan, joten päivät kuluivat kurssilla istuen ja uutta oppien. Tavanomainen päivän asuni koostui rennoista farkuista ja valkoisesta kauluspaidasta, sainkin itse asiassa juuri kuulla tämän asun olevan yksi viime vuoden Suomen pinnatuimpia kuvia :) Kävimme sisarusten kanssa brunssilla Kiilassa ja tämä on kyllä kiva muisto, me neljä kun harvemmin ehdimme tehdä kaikki jotain yhdessä. Lisäksi nautiskeltiin näillä ehkä vuoden hypetetyimmillä herkuilla eli banaanipannukakuilla ja täydennettiin garderobia perusvaatekappaleilla.

aaliskuussa tummanpunaiset kynsilakat saivat väistyä syrjään ja tilalle tuli raikas heleä pinkki, Chanelin May on yhä suosikkejani. Kadut alkoivat olla jo kuivia ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta, oih ja voih! Vihdoin koitti myös tammikuussa varattu matka Englantiin poikaystäväni luokse. Pikainen visiitti oli täydellinen irtiotto lukemisista ja tuli todella tarpeeseen. Muutaman päivän aikana muun muassa tutustuin muruni koulukavereihin, piipahdimme Bicester Villagessa ja tietysti Lontoossa pariin otteeseen. Voi kuinka kaipaankin noihin maisemiin :)

Huhtikuussa lukemiset jatkuivat ja tahtia oli koko ajan kiristettävä. Päivät kuluivat pitkälti valmennuskurssilla sekä kirjaston penkkiä kuluttaen. Isäni syntymäpäiviä juhlistaessa puin jalkaan ensimmäistä kertaa ballerinat sekä ihanan Zaran keltaisen puseron. Kävimme serkkuni kanssa illastamassa Bar Tapastassa, näiden herkullisten tapasannosten pariin on kyllä päästävä pian uudelleen. Eräänä iltana päädyimme myös tyttöjen kanssa piiitkästä aikaa ulos, kirjastonörttien ilta ei ihan jäänytkään suunniteltuihin yksiin lasillisiin, mutta meillä oli aivan superhauska ilta! Huhtikuussa myös “Tupu, Hupu ja Lupu”– kolmikon ensimmäinen syntyi maailmaan <3

Toukokuu oli lukemista, lukemista ja lukemista. Taidoin olla jo aika kypsää kauraa tuolloin, mutta jostain sitä motivaatiota ja perslihaksia oli vain haettava. Piristystä haettiin muun muassa sunnuntaikahveilla Kaivarissa ystäväni kanssa. Muistan kuinka päätimme syödä kesän ensimmäiset irtojäätelöt, vaikka sitten autossa sateen ropistessa kattoon ;) Loppukuusta sää olikin jo mitä ihanin (kirjaston ikkunoista katseltiin kaihoisina shortseissa kulkevia ihmisiä) ja vietimme tyttöjen kanssa täydellisen kesäillan Töölönlahden rannalla lempipaikassani Sinisen huvilan kahvilassa. Illan viimeisten auringonsäteiden punertama kahvikuppikuva saa yhä hymyn huulille!

Toukokuu oli myös blogin kannalta jännittävää aikaa, sillä pääsin vihdoin paljastamaan mitä olin pitänyt sisälläni viikkoja. Blogini muutti Costume-lehden alle muutaman kuukauden vierailujakson ajaksi, tämä oli mahtava kokemus! Sain teiltä hurjan paljon onnitteluita ja tukea, mikä oli mieletön juttu :)

Kesäkuu, voi ihana kesäkuu <3 Kirjoitin 5.6. seuraavasti, “En voi uskoa, että tasan viikon päästä poistun salista ja voin sanoa lähes puolen vuoden urakan olevan ohi!”. Ja se tunne kun urakka lopulta oli ohi – sitä en ihan hevillä unohda! Nautin kesäkuusta ja vapaudesta täysin rinnoin, helteet tosin tieytsti loppuivat heti kokeen jälkeen ;) Kävin myös minulle hyvin mieluisassa blogitilaisuudessa, nimittäin Lexingtonin tuoksulanseerauksessa.

Seuraavana aamuna olikin aika pakata kimpsut ja kampsut, sillä olimme varanneet poikaystävän kanssa äkkilähdön Espanjan auringon alle Mallorcalle. Viikon rentoutuminen tuli todella oikeaan paikkaan ja vietimme aivan ihanan loman! Loma-asuja riitti paljon jaettavaksi, tämä hempeänvaalean maxihameen ja valkoisen topin yhdistelmä on ehkäpä vuoden suosikkiasuni. Kassista vihdoin paljastunut Mulberryn Alexa koreili useasti käsivarrellani! Kesäkuussa myös toinen siskoistani sai esikoisensa – pienen ihanan terveen pojan :)

Loppukuu menikin pääsykokeen tuloksia jännittäessä, mutta palataan niihin sitten heinäkuun puolella seuraavassa osassa!

Sorry sweeties – no proper translation to this one! This is just a summary of my last year till June. Year 2013 was definitely filled with lots of things – some amazing new people, travelling into beautiful places, a lot of stress, challenges and excitement. Above all it was definitely my year as they say, since I finally got accepted to university after half a year for the entrance exams. That was certainly a dream come true, so I couldn’t be happier with last year :)

17 thoughts on “My 2013 – Part One

 1. Ihana katsaus viime vuoteen. ♡ Kyllä tuollainen katsaus saa huomaamaan, miten hurjasti vuoden aikana ehtii tapahtua. :-) Pitäisi alkaa itsekin kirjoittamaan päiväkirjaa. ;-)
  Muistan, kun sait Alexan ja itse ajattelin, että ehkä minäkin joku päivä… :-) Ja kyllä täälläkin jännitettiin sinun pääsykokeiden tuloksia. :-) Mahtavaa, että sait opiskelupaikan. :-)
  Mukavaa keskiviikkoa muru! :-)

 2. Hetkinen, eikös isänpäivä ole marraskuussa? ;) Näitä “kokoelmapostauksia” on kyllä ihana lukea ja ihastella etenkin noita kesäisiä kuvia.

 3. Sanos muuta, blogi on senkin kannalta tosi kiva, kun pääsee kurkistamaan menneisiin aikoihin ja muistaa sellaisiakin asioita, jotka muuten ehkä jäisivät unholaan :) Hih, ihana sinä kun olet elänyt mukana ja tsempannut koko kevään <3

  Mukavaa keskiviikkoa sinnekin! :)

 4. No jopas nyt jotakin, tarkoitin isäni syntymäpäiviä mutta ajatus ei näköjään ollut ihan mukana :D Kiitos korjauksesta ja voi kiva jos tykkäsit lukea tätä :) Kesäiset kuvat tuovat kyllä hymyn huulille!

 5. Nyt tuli tosiaan pieni ajatuskatkos, isäni syntymäpäiviä tarkoitin :D Kiitos korjauksesta, en olisi ollenkaan huomannut!

 6. Oon kyllä nii tykästyny tähän sun blogiin! Ihan sattumalta löysin sun ig:n vaasa tuttujen kautta ja sen kautta eksyin sun blogiin jonku aikaa sitte ja oon kyllä jääny ihan koukkuun! ja ihana tää postaus :)

  Sellasta halusin vielä noppaa kysyy, oon ite hakemassa tänä vuonna kauppikseen ja ajattelin vaan kysästä että minkä valmennuskurssin kävit? Ja oliks Vaasa sun eka vaihtoehto? Kiitos jos jaksat vastailla!

 7. Voi vitsit, kylläpä ilahduin kommentistasi! Kiitos superpaljon piristävistä sanoista, ihana juttu että eksyit tänne noinkin “mutkan” kautta :)

  Kävin ensimmäisenä vuonna Takuuvalmennuksen kurssin ja viime keväänä taas Hentusen Supermaster-kurssin. Jälkimmäistä suosittelen koko sydämestäni, ihan mahtavat tiivistelmät, lisämateriaalit ym., ja itse vetäjä on vaan niin omistautunut tavoitteelleen saada kurssilaiset opiskelemaan :) Ja kyllä, hain ensimmäisenä suoraan Vaasaan reippaasti alempien pistemäärien vuoksi.

  Oikein paljon tsemppiä kevääseen!! :)

 8. Apua miten aika menee nopeasti! Muistan jokaisen kuvan ja niihin liittyvän postauksen edelleen :-)) ihana tapa koota omaa kulunutta vuotta yhteen – huomaa yhtäkkiä tehneensä vaikka mitä!

  Ja nyyh, kävin katsomassa tänään Del Reytä Mulberryllä. Upea, mutta omaan tarkoitukseni iso :–(( ja en tiedä miten osasin olla laukun kanssa, jota ei saa olalle. Sitä pikkuista jäin vähän miettimään mutta toisaalta, Lily on aika samankokoinen. Tummanruskea Alexa tosin oli aika herkullinen ;-)

  -smallthingselina

 9. Näitä viimevuoden katsaus- postaksia on ihana lukea! :) Onnea vieä opiskelupaikasta, ihana huomata kuinka onnellinen olet koulupaikasta!

  Olisi muuten kiva lukea loput vastaukset kysymyspostauksesta, oletkohan tekemässä sitä? :)

 10. Voi, ihana kun olet ollut mukana kuluneen vuoden <3 Blogi on kyllä siitäkin kiva, että monista asioista jää pysyvä muisto tätä kautta :)

  Ja hitsi, onpa harmi kuulla ettei Del Rey natsannut! Onneksi kuitenkin kävit katsomassa sitä luonnossa, ennen kuin ehdit tilata mitään :) Eiköhän sieltä Mulberryltä löydy pian se oikea sinullekin, esimerkiksi juuri ihana Alexa ;)

 11. Kiva kuulla että siellä päässä tykätään :) Ja kiitos tuhannesti, olen kyllä ikionnellinen siitä, ettei tänä keväänä ole sitä samaa puolen vuoden urakkaa edessä, huh! Sen sijaan tenttejä ja kouluhommia kyllä riittää, mutta näin päinhän sen pitääkin mennä ;)

  Kysymyspostauksen toinen osa jäi tosiaan kaikessa haipakassa kokonaan julkaisematta, vaikka ehdin sen kyllä kirjoittaakin. En kuitenkaan usko, että tulen sitä enää tekemään, sillä moni kysymyksistäkin on jo “vanhoja”, jos ymmärrät mitä tarkoitan :) Ehkä taas joku kerta pistän vastaavan postauksen pystyyn!

 12. Upea tyyli sulla!:) Mistä tuo musta pikkuolkalaukku on ostettu, etsin juuri samanlaista?

 13. Voi kiitos paljon kivasta kehusta! :) Musta laukku on Mulberryn Lily – ihan ehdoton suosikkini edelleen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *