Minishopia ja alekoodia

Viime vuoden puolella sain kivan tilaisuuden pistää pystyyn oman pienen shopini yhteistyökumppanini Boozt.com-verkkokauppaan. Mini-shop koostuu omista sen hetkisistä suosikkituotteistani ja nyt olisikin aika päivitellä sinne hieman keväisempiä tuotteita. Shopin päivitystä odotellessa keräsin kollaasiin minua juuri nyt inspiroivia elementtejä, kuten ihanan kultaisilla napeilla varustellun raitaneuleen, boyfriend-farkut…


1. Palmikkoneule, 2. raitapusero, 3. pastellineule, 4. jumpsuit, 5. boyfriend-farkut,
6. nilkkurit, 7. sähkönsininen pusero, 8. valkoinen pusero

Nähtyäni ensimmäistä kertaa ripauksen pastellinsinistä (vai onko tuo nyt laventelinsininen?) ei väri aiheuttanut sen kummempia sydämensykähdyksiä, mutta nyt kun mieli on jo täynnä aurinkoa ja puoliksi keväässä, on tämä alkanutkin näyttää aika houkuttelevalta. Kuinka hyvältä tuo neule näyttäisi rusketuksen parina viileänä kesäiltana! Kollaasiin mahtui myös kaunis valkoinen palmikkoneule, tyylikkään näköinen pari nahkanilkkureita sekä suosikkejani helppoja siistejä puseroita niin arkeen kuin juhlaankin.

Etsinnässä on myös yhä se täydellinen pitkälahkeinen haalari, sillä täällä pariin otteeseen näkyneen playsuitini myötä olen vakuuttunut tämän vaatekappaleen monikäyttöisyydestä. Olisiko tässä potentiaalinen? Hihattomuus toisi kivaa kontrastia lahkeisiin, mutta toisaalta tämä lyhyillä hihoilla ja nahkayksityiskohdalla varustettu yksilö voisi myös toimia… Kaikki vinkit jumpsuiteista otetaan ilolla vastaan!

Ja olisi minulla eräs alekoodikin jaettavana! Boozt.com tarjoaa koodilla Jonnamaista2 -15% alennuksen vähintään 40€:n tilauksesta (ei koske alennettuja tuotteita tai By Malene Birgerin/Ralph Laurenin tuotteita). Koodi voimassa 31.1. keskiyöhön asti. Tämä on aika harvinaista herkkua, joten nyt kipinkapin klikkailemaan ostoskoriin, mikäli on ollut jonkin tietyn hankinta mielessä :)

Above you can see some of my current favourites from Boozt.com. Relaxed boyfriend jeans, stripes and loose sweaters – I especially love that lavender blue one! These beauties will be soon updated to my mini shop! :)

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

21 thoughts on “Minishopia ja alekoodia

 1. Tilasin juuri oman playsuitini Zalandolta. Sovituksessa käväisi kuusi erilaista ja päädyin kuitenkin rentoon ja löysään pukuun, hihattomaan myös. Sen aion asustaa korkkareilla, kunnon stilettokoroilla, statement-korulla tai sitten näyttävillä korviksilla. That's it!
  Kauan arvoin, että otanko sellaisen siistin, edustuskelposen version vähän kuin suorat housut +kiinniommenltu toppi, mutta päädyin tähän löysään.
  Kesällä ajatelin lähteä terassille sen kanssa ja heittää tuolloin ehkä tennarit ja lippiksen!
  Olen sitä mieltä, että tuollainen muuntuu aika moneksi!
  Ja kiitos alevinkistä, käynkin heti katsastamassa nudet korkkarit ja filippa k:n osaston :)

  Kivaa keskiviikkoa!

 2. Ihana tuo kollaasi. ♡ Pitääkin tutkia tuota Booztin kokoelmaa kunnolla, nyt kun olen hiukan jo tuota vaatehuonetta saanut kuosiin. :-) Noita neuleita, kun ei ole koskaan liikaa… ;-)

 3. Moi Jonna, ja kiitos ihanasta blogista. :)

  Semmoista kyselisin, kun olen pitkästä aikaa menossa Helsinkiin tulevana viikonloppuna, niin mitkä on sun lemppari aamupala/kahvila/ruokapaikat, mitä suosittelisit? :) Kiitos etukäteen!

 4. Tuo jumpsuit on ihana ja tilaukseen meni! :)
  En saanu siitä 15% alennusta kun tuote makso 39,95 euroa mutta edullinen tuo on, jos se on täydellinen!

 5. Musta ihana jumpsuit oli tilauksessa ja kuinkas kävikään reilun kolmen viikon odottelun jälkeen.. paketti oli kadonnut matkalla!! Joten en kyllä enää tilaa sieltä :/

 6. Kuudesta luulisikin löytyvän se yksi täydellinen! Oijoi, asu kuulostaa aivan törkeän hyvältä – juuri tuohon tyyliin asustaisin itsekin jumpsuitin juhlaan :) Kesäiltana terassille olisi ihana pukea haalari rentojen sandaalien, rannekorurykelmän ja crossbodylaukun kera. Voi kyllä sellainen on nyt ehdottomasti saatava!

  Kivaa keskiviikkoiltaa Mapsillekin! :)

 7. Kiitos ihana – kiva jos tykkäsit! Neuleita ei tosiaankaan voi olla liikaa ja mikä parasta, muuntuvat ne aika moneen! Asustaa voi heittämällä alle vaikka rennon ruutupaidan tai kauluspaidan, huiveilla jne.. :)

 8. Moikka! Kiitos ihana itsellesi, kun olet siellä ruudun takana :) Tähän asti testaamistani aamupalapaikoista suosikkejani ovat La Torrefazione Aleksanterinkadulla sekä perinteinen Fazer. Ensimmäisessä valitaan annos parista vaihtoehdosta ja itse kyllä tykkäsin kovasti, erikoiskahvit ovat Torressa myös hurjan hyviä. Fazulla taas on kattava buffet, joten riippuu ihan kumman tyylisestä tykkää. La Torrefazionessa piipahdan myös mielellään ihan kahvilla, keskustan alueella tykkään käydä myös Café Esplanadissa vaikka valtavilla korvapuusteilla. Ruokapaikkana näin nopeasti ajateltuna vaikka Teatterin maukkaat salaatit :)

  Toivottavasti näistä pikaisista vinkeistä on jotain apua, oikein mukavaa Helsinki-viikonloppua!

 9. Hei mahtavaa – kerrothan heti mitä tykkäsit, jos en ole itse vielä ehtinyt tuota tilaamaan? Äh, ärsyttävää aina jos jää noin pienestä kiinni :D Toivottavasti on luonnossakin yhtä täydellinen!

 10. Eikä, voi miten kurjasti sinulle on sattunut käymään. Itse olen tilannut Booztilta todella monta kertaa ja paketti on aina tullut muutaman päivän sisällä, joten toimituksen suhteen ei tosiaankaan ole ollut valittamista. Ainahan noita kämmejä kuitenkin voi sattua ja katoaminenhan ei itse asiassa ole varmaankaan itse firmasta kiinni vaan ennemmin postista, jos se matkan varrella on kadonnut. Harmi juttu joka tapauksessa, mutta toivottavasti Booztin päässä hoitivat asian kuitenkin hyvin :)

 11. Aivan ihana tuo jumpsuit, olen etsinyt sellaista oikein urakalla :D Täytyy varmaan hyödyntää alekoodi ja klikata kotiin, haha!

 12. Kokopitkä jumpsuitti houkuttelisi tääläkin! Tosin metsästän vielä sellaista lyhyempää mallia, jota etsin koko viime kesän tuloksetta :D Kiitos muuten kun vinkkasit aiemmin, että Country White'sta saa Lexingtonin astioita tilaamalla! Klikkailinkin jo hienosti ostoskoriin koko astiastoni valmiiksi ;D

 13. Joo, niinhän siinä oli käynyt että kuljetuksessa hävinnyt jäljettömiin.. Booztilta antoivat 20% alekupongin… No, jollekin se aina huono tuuri sattuu ja tällä kertaa minulle! Eniten harmitti se että paketissa oli paljon muutakin kuin se jumpsuit ulkomaan matkaa varten:P Vastaisuudessa pitänee reissuja varten käydä ihan kivijalkamyymälässä niin ainakin saa sen mitä on halunnutkin;)

 14. Arvaa vain miten täällä on jo kutkutellut nuo kevyemmät, raitaiset neuleet! :) Tällä hetkellä on niin paksu villapaita päällä, että tuntuu että naparetkellä olisi. Eipähän ole ainakaan kylmä :D Ihania vaatteita olet valinnut kollaasiin. En ole ennen tykännyt noista jumpsuiteista, mutta pikkuhiljaa into niihin on alkanut kasvaa. Täytyy varmaan käydä siis testailemassa niitä ihan sovitukopissa ja katsoa miltä ne näyttää päällä :)

 15. Voisitko tehdä jonkun kollaasin että miten asustaisit ton jumpsuitin esim. Juhlaan,arkeen yms.olisi kiva saada jotain ideoita

 16. Voi hitsi, toivotaan että sekä lyhyempi että pidempi tulevat vielä eteen :) Ja mahtava kuulla että vinkistä oli hyötyä, sait vihdoin astiastoa täydennettyä!

 17. No sanopa muuta, minäkin olen turvautunut koko kuluneen viikon paukkupakkasilla paksuihin neuleisiin ja usein vielä kerrospukeutuenkin :D Minulla on hirveä himo noihin jumpsuiteihin – shortsimallinen on tullut todettua niin mahtavaksi vaatekappaleeksi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *