Kenkäkaapin uusimmat

Aikaisempina vuosina nilkkurit ovat olleet kenkäkokoelmassani se heikoimmin edustettu joukkio, ja olenkin kulkenut koko syksyn ja talven lähinnä saappaissa ja tennareissa. Sittemmin täydennystä on kuitenkin tapahtunut; vuosi sitten hankinWondersin niin arkena kuin juhlassa ahkerassa käytössä olevat korolliset nilkkurit, tänä syksynä taas niiden kaveriksi tuli myös ECCOn tummanruskeat chelsea bootsit. Noilla kaksillakin olisi toki jo pärjännyt, mutta kröhöm, kun eteen tuli malli jonka tyylistä olin viime vuodesta asti jokseenkin epäaktiivisesti etsinyt…

Syytän tästä kyllä täysin Instagramia – tuota nykyajan sosiaalisen median värkkinettä, joka aiheuttaa paitsi lievää riippuvuutta myös jos jonkinmoisia vakavia mielitekoja (muistan eräänkin vapun kun sain pakkomielteen oikein kunnon sokerimunkeista ja niitähän oli sitten saatava), himotuksia sekä niiden oikein pahoiksi äityessä rahanmenoa! Sieltä nämä nilkkurit nimittäin alunperin hetki sitten bongasin ja alkuperän selvittyä ryhdyin metsästyspuuhiin. Merkki on siis Depeche ja popot ovat peräisin Nilsonilta. Tällaiset ratsastushenkiset resorilla varustetut nilkkurit miellyttävät silmääni todella paljon, reipas viiden sentin paksu korko taas tuo juuri sopivasti ryhtiä arkikäyttöön. Poikaystäväni mielestä nämä ovat ihan identtiset Wondersin nilkkureiden kanssa, mutta onhan näissä nyt vissi ero, vai mitä ;)

Nyt on neidin kenkäkokoelma tältä kaudelta (ja varmasti seuraaviltakin) täytetty! Mitä tykkäätte – kyllä vai ei chelseapopoille? Näiden alta tuleekin itse asiassa parit kengät myyntiin, kunhan vain pahimmat kiireet nyt hellittäisivät ja ehtisin laittaa blogikirppiksen pystyyn.

For the past years I haven’t been much of an ankle boot type of girl, but instead I’ve been using riding boots through falls and winters. Now though things have changed and there’s been a few additions into my shoe collection – if you can call it one ;) My favourites are classic black ankle boots from Wonders and dark brown chelsea boots from ECCO, which I bought a few months ago. 

I must admit that I would have managed with these two pairs, but when I ran into these beauties – I just couldn’t resist! The brand is called Depeche and I bought mine from Nilson. I really love this equestrian look and the heel is perfect for everyday use. What do you think? Yes or no for chelsea boots? :)

30 thoughts on “Kenkäkaapin uusimmat

 1. Upeat on ja ihan erilaiset kuin Wondersit ;-)
  Juuri eilen katselin Eccon vastaavanlaisia. Siis nuo ovat todella hyvännäköiset ja yksinkertaisen kauniit. ♡
  Ihanaa tiistaita ihana! :-)

 2. Todella nätin näköiset kengät :) Ei siis ihme, että ostit nämä! Ja kyllä, onhan nämä selkeästi erilaiset kuin ne Wondersin nilkkurisi (jotka nekin olivat nätit) :D Itselläni ei vielä nilkkureita ole, tuntuu että jalkani näyttävät lyhyiltä ja lihavilta niiden kanssa.. :'D No ehkä joskus löydän sen täydellisen parin!

 3. Heiiii sie sait vielä kenkiä omassa koossa :) mukavaa! mitä oot tykänny? mun mielestä tosi hyvät kengät ja toi pohja ni ei tarvi liukastella tuolla ulkona :)

 4. Ihanat kengät ja kiva blogi :)
  Onko nuo kengät normaalia kokoa vai normaalia pienemmät / isommat?
  -Anu

 5. Ei liity aiheeseen, mutta tuli mieleen kysymys opiskeluistasi: oletko aikeissa hakea enää Helsinkiin vai oletko Vaasassa 3-5 vuotta? :)

 6. No todellakin kyllä! Tosi stylet, ja tuo korko tuo just sopivasti sellasta ryhtiä ja naisellisuutta! :)

 7. Hienot kengät ja kiva blogi :)
  Vastaako kengät oikeaa kokoa vai ovatko normaalia pienempää / isompaa kokoa?
  -Anu (tämä on jo toinen viestini, kun ensimmäinen ei ehkä tullut perille?)

 8. Jonna sulla on ihana blogi <3 Haluisitko tehdä opiskeluistasi lukiosta tähän päivään asti postauksen :D Kiinnostaisi varmasti monia.

 9. I say yes ;) Olen myös vasta oikeastaan tänä talvena löytänyt nilkkurit. Aiemmin kiersin kenkäkaupoissa aina vaan ne saapashyllyt, mutta onneksi nyt on alettu tehdä toinen toistaan kivempia nilkkureita ja nyt tuntuu että voisi ostaa vaikka miten monet! Nämä sinun uudet ovat tosi nätit :)
  -Madde

 10. No eikös, sitä minäkin ;) Ei ne miehet aina ymmärrä, riittää että väri on sama, hih! Taisin itsekin katsella joskus syksyllä Eccon vastaavaa mallia, nekin oli kyllä kivat. Oikein rentouttavaa iltaa sinne :)

 11. Heh, samaa mieltä minäkin! ;) Näillä jaksaa kävellä hieman vielä Wonderseja pidempään, sillä korko on sopivampi arkikäyttöön. Höpsistä, minusta taas tuntuu että nilkkurit vaan luovat sellaisen pidentävän efektin jaloille! Eikun nilkkurien metsästykseen siis vaan :)

 12. Sain kyllä, netissä oli oma koko loppu mutta liikkeessä onneksi tärppäsi! Iso kiitos vaan vielä sinulle vinkistä ja avusta :) Tänään itse asiassa koeajoin popot yliopistolla – ovat kyllä ihan mahtavat jalassa ja erityisplussa tuosta uritetusta pohjasta!

 13. Kiitos Anu! :) Minusta nämä vastaavat aika hyvin normaalia kokoa, itse tosin sujautin vielä pohjallisen, mutta oma kokoni onkin pienehkö 36.

 14. Kyllä aikeissa olisi täällä Vaasassa pysytellä ainakin kandiin asti, haaveissani olisi hakea maisteriksi Helsinkiin Hankenille, mutta saa nähdä miten käy :) Aika näyttää!

 15. Ryhtiä ja naisellisuutta – et olisi paremmin voinut sanoa! :) Lisäksi vieläpä super mukavat jalassa, kun tänään tepastelin popoilla ensimmäistä kertaa.

 16. Ehdinkin jo vastata ylempänä, minulla on kommenttien valvonta päällä joten ne ilmestyvät tänne aina vähän viiveellä :)

 17. Sama fiilis täälläkin, jostain syystä vasta viime ja tämän talven aikana olen innostunut yhä enemmän nilkkureista. Samalla kuitenkin pidän yhä hurjasti klassisista ratsastushenkisistä saappaistakin, mutta nilkkurit ovat kivaa vaihtelua :) Nämä oli kyllä minustakin loistolöytö!

 18. No on todellakin ihanat ja monivuotiset varmasti! Itselläni on melkeinpä identtiset MOP buutsit mustana jaihan lempparit! Hyvät kävellä ja nätitkin vielä!
  Hyvä ostos!

 19. Hei, voisin sanoa että vähän isompaa kokoa! minulla yleensä koko 40, mutta näissä koko 39. Toisaalta korollisissa kengissä saattaa mennä pienempi koko!

 20. Tosi kauniit, hyvä ostos ;) oii ja täällä on ainakin yksi blogikirppistä odotteleva, meillä kun on sama kengän numerokin! :)

 21. Toivottavasti näistä tosiaan olisi iloa moneksi vuodeksi eteenpäin! Malli ainakin sen verran simppeli ja klassinen, että miellyttää varmasti silmää jatkossakin :)

 22. Great minds think alike ;-D Ostin nimittäin lähes tulkoon samanlaiset popot tänään Biancosta – heh! Eli täällä tykätään ja lujaa. Omista nilkkureista tosin puuttuu tuo jämerältä näkyvä pohja mutta pidän varpaat ristissä ettei ne silti olisi liukkaat – tai sitten painelen suoraan suutarille laitattamaan uudet pohjalliset.

 23. Näinkin Instagramista – vitsit mikä löytö! Vaikka kävisitkin suutarin kautta ja laittaisit uudet jämäkät pohjat, niin jäisit silti aika hyvin “plussan puolelle” ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *