Chanel Favourites & A New Mascara

Chanel on brändinä minulle, kuten varmasti monille muillekin, sellainen oikein luksuksen luksus mitä tulee kosmetiikkaan (laukuista tai asusteista en edes lähde puhumaan). Noiden mustanpuhuvien yleellisten purnukoiden luokse tulee harvemmin eksyttyä kauneusosastolla jotain uutta tuotetta etsiessäni, mutta olen useasti löytänyt itseni sieltä jonkin oikein hyvän suosituksen perässä. Ja sittemmin muutama Chanelin kosmetiikka onkin saavuttanut meikkipussissani luottotuotteen tittelin!

Näihin tuotteisiin lukeutuu muun muassa Omre Essentielle– luomiväri sävyssä Ivory, joka on täydellinen helmiäinen sävy jokapäiväiseen käyttöön, sekä kuvasta puuttuva vuosia käytössä ollut musta kajalkynä Le Crayon Khôl. Huulimeikeistä taas Rouge Allure Extrait De Gloss-sarjan huulikiillot niin pinkkinä (Insolence 57) kuin uusimpana tulokkaana tummanpunaisenakin (Fatale 61). Lisäksi Chanelin kynsilakat ovat lyömättömän hyviä – ehdottomia suosikkisävyjäni ovat keväiset May, Rose Insolent, neutraali Ballerina sekä tämä syksyisempi viininpunainen Accessoire.

Joulun jälkeen valesin kuitenkin lahjakortti taskussa poltellen Stockalle metsästäen uutta ripsiväriä Chanelin hyllyille suunnaten. Tämä olikin aivan uusi aluevaltaus, sillä minulla ei ollut minkäänlaista aikaisempaa kokemusta merkin ripsareista. Olin kuitenkin yllättäen taas lukenut Ostolakossa-blogia, jossa Virve ylisti tätä Inmitable Intenseä maasta taivaisiin kuvien puhuessa puolestaan ja paloin halusta kokeilla itsekin. Olen todennut kumiharjat omiin hentoisiin räpsyihini parhaiksi, niillä pääsee käsiksi jokaiseen ripseen ja saa aikaan sopivasti sekä tuuheutta että pidennystä.

Inmitablekaan ei tuottanut pettymystä, sillä olen pitänyt tästä hurjan paljon! Harjalla saa aikaan siistiä, mutta tarpeeksi näyttävää jälkeä ja väri taivutuksineen pysyy ripsissä koko päivän. Itse en valinnut vedenkestävää versiota, mutta yllättävää kyllä tällä on selvitty vaakatasossa tuiskuavasta lumisateestakin. Iso plussa tältä tohelolta kuitenkin siitä, että ripsaria levittäessä luomille osuneet tahrat lähtevät helposti pelkällä vanupuikolla.

Ripsivärien suhteen olen sen verran levoton sielu, etten osaa pysyä yhdessä hyväksi todetussa, vaan haluan aina kokeilla jotain uutta. Nyt olen kuitenkin löytänyt pari sen verran hyvää yksilöä, että uskon näiden löytäneen paikkansa meikkiarsenaalistani – ainakin hetkeksi! Nimeäisinkin kahdeksi tämän hetkiseksi suosikikseni tämän Inmitable Intensen sekä taas markettipuolelta Maybellinen Rocket Volum’en. Itse asiassa näiden kahden yhdistelmällä saa myös aika loistavaa jälkeä.. ;)

Onko joku muu sattunut kokeilemaan samaa taikka löytyykö teiltä ehdottomia suosikkeja Chanelin kosmetiikan joukosta?

Chanel is a very luxury brand for me when it comes to cosmetics (I’m not even going to begin with the bags or accessories!). I don’t often go looking for some product on their department, but for more than a few times I’ve found myself a new favourite after hearing a great tip. The perfect light eyeshadow in Ivory for everyday use, Rouge Allure Extrait de Gloss – lipglosses in Insolence and Fatale and the range of perfect nail colours of course – to mention a few of them.

I hadn’t had any experience of Chanel mascaras but after reading a blog post about Inmitable Intense I was definitely ready to get to know them. It seemed like a great mascara for me and my thin lashes, since I (like every woman I guess) want them to be long and full of volume. And I did love it! How about you, have you tried this one or do you have any other favourites from Chanel?

21 thoughts on “Chanel Favourites & A New Mascara

 1. Chanelit ovat kyllä ihania. ♡ Itseltäni löytyy vain pari kynsilakkaa. Ripsivärinä on pitkään ollut Lancomen Hypnose. Tykännyt olen, mutta voisihan sitä muutakin kokeilla välillä… ;-) Sitä usein jää vanhoihin, tuttuihin ja hyväksi todettuihin.
  Kirpakkaa tiistaita ihana! :-)

 2. Jep, sen mustan rajauskynän hain sun suosituksesta ja tykkään jäljestä ja pysyvyydwstä tosi paljon! Huulipunia on muutama sekä Chanelin huulirasva, mikä on ihan yliveto. Luomiväristä en oikein pitänyt, tai pigmenttiä ei ollut mun tarpeeseen ihan tarpeeksi.

  Chanelin serum oli ihan huippua ja se onkin ostoslistalla kun lähdetään reissuun parin viikon päästä. Muuten luotan meikeissä Dioriin.
  Tosin tuo ripsari voisi olla kokeilemisen arvoinen…

  Ja taas kysyn:mikä on tuo huulikiilto joka kuvissa sun huulilla näkyy? I-ha-nan raikas ja luonnollinen!

 3. Mulla on myös Chanelin ripsari, sen niminen kun 'le volume de chanel' oon ollu niin hurjan tyytyväinen siihen, iso plussa että lähtee helposti pois kun on vesiliukonen, mutta silti ei leviä kun tulee sitä lunta :-D tää on ainaki tullu jäädäksee mun meikkipussiin Chanelilta.

 4. Pelkkiä kehuja minäkin olen kuullut tuosta ripsiväristä, joten “pakkohan” sitä on joskus kokeilla! :)
  Olen viime aikoina innostunut enemmänkin Chanelin meikeistä. Hinnat ovat kovat, mutta toisaalta olen ollut laatuun tosi tyytyväinen. Nyt merkiltä käytössä on meikkivoide, poskipuna ja luomiväripaletti, joihin kaikkiin olen oikein tyytyväinen. :)

 5. Täällä on myös vuosia käytetty Chanelia meikkituotteissa ja hyviksi on kaikki todettu! :) Tuo kyseinen mascara on myös ollut kokeilussa ja erinomainen se onkin :) Huulipunissa/-kiilloissa olen vielä luottanut Dioriin, mutta ehkäpä voisi kokeilla Chanelilta myös jotakin. Onko tuo kuvissa näkyvä sävy jokin mainitsemistasi Chanelin kiilloista kenties? :)

  Maria / Petite Living

 6. Kynsilakat ovat kyllä ihan omaa luokkaansa, pysyvät todella hyvinä jopa ilman päällyslakkaa, eivät juurikaan paakkuunnu ajan myötä ja suti on myös kivan kokoinen. Hypnosea testasin itsekin ja ei ollut valittamista, mutta ehkä näissä tutuissa ja turvallisissa kumiharjoissa on kuitenkin sitä jotain ;)

  Kirpsakkaa tosiaan, nenänpää vieläkin jäässä hrr! Rentouttavaa iltaa sinne :)

 7. Mahtava kuulla että tykkäsit siitä, eikä kyllä ihmekään! En ole tätä ennen kynistä oikein pitänyt, mutta nyt en enää vaihtaisi mistään hinnasta. Chanelin huulirasva – voi mitä luksusta Labellooni verrattuna, hih ;)

  Nyt en enää tarkkaan muista, mutta olen aika varma että kuvassa huulissa on vakiotani Diorin Lip GLowta :) Sillä saa tosi kivan luonnollisen värin, käytössäni on kulunut sitä jo niin monta putelia etten pysy enää edes laskuissa.

 8. Kiva kuulla, että muistakin Chanelin ripsareista on hyviä kokemuksia! Jotenkin ei ole tullut tehtyä minkäänlaista tuttavuutta näihin aikaisemmin :)

 9. Jos muiltakin suunnilta on tullut kehuja, niin sitten on kyllä kokeilemisen arvoinen ;) Hintaahan näillä on ja itsekin pyrin ostamaan luottotuotteita jemmaan aina Tax freestä, onneksi moni kyllä kestää käytössä todella pitkään! Luomiväri on tainnut olla jokapäiväisessä käytössä nyt kaksi vuotta ja juuri nyt vetelee viimeisiään :)

 10. Minullakaan ei kovin useasta Chanelin huulimeikkituotteesta ole kokemusta, yksi nudepuna löytyy sekä sitten nämä kaksi Rouge Allurea! Kuvissa taitaa olla Diorin Lip Glow'ta, mutta esim. täällä näkyy pinkin Chanelin tulosta, http://jonnamaista.blogspot.fi/2013/05/my-favourite-pink-lip-products.html. Tuo ihana tummanunainen taas on vilahtanut Instagramissa viime aikoina!

  Noissa on tosi paljon pigmenttiä, joten kutsun itse näitä epävirallisesti punakiilloiksi. Koostumus on myös sellainen hieman tahmainen, joten ovat minulla enemmänkin juhla- kuin arkikäytössä :)

 11. Hyvään aikaan tuli tää postaus,kun pohdiskelin minkä ripsarin nappaisin tax freestä mukaan. Nyt vaan malttamattomana odotellaan,että pääsee testamaan tätä Chanelia :)

 12. Onpa jännä miten erilainen kokemus meillä on Chanelin kynsilakoista! Minä kun muutama vuosi sitten ostin parikin eri sävyistä (juuri siitä syystä päätin niihin sijoittaa vähän enemmän pennosia, kun Chanel on niin luksusta), mutta olin ihan käsittämättömän pettynyt laatuun. Minun mielestäni suti ei ollut oikein toimiva, eikä kummassakaan lakassa koostumus ollut ollenkaan toimiva. Pidän itseäni kuitenkin aika hyvänä lakkaajana ja en millään saanut siistiä jälkeä aikaan. Pigmenttiä oli kyllä riittävästi, siitä kehuja, mutta koostumus jotenkin… vetinen?

  Sen pettymyksen jälkeen ei ole kyllä tullut Chanelin ständeillä käytyä, mutta jestas miten mahtavaa jälkeä tuo ripsari on tehnyt! Aivan ihanat, luonnolliset, mutta näyttävät ja siistit ripset olet sillä saanut aikaan! :) ehkäpä olisi aika taas rohkaistua ja antaa Chanelille vielä toinen mahdollisuus ripsarin muodossa.. :)

 13. Oi miten ihanan ylellisiä kuvia! Vierastan kuitenkin näitä isojen muotitalojen meikkejä, tuntuu hassulta ajatella että mekkojen suunnittelija yhtäkkiä päättää levittäytyä myös kauneudenmaailmaan. Varmasti ovat hyvälaatuisia tuotteita, itse vaan vierastan hieman ja ostan mielummin jonkun oikean meikkifirman tuotteita :D Tuo lakka on kyllä älyttömän kauniin sävyinen!
  Stelliinou's xx

 14. Ihan totta, onpa jännä kuulla! Minä taas voisin ylistää näiden laatua vaikka kuinka. Viime kesänä lakkasin kynnet yhdellä kerroksella ennen viikon reissua etelään, jossa lakkausta koeteltiin niin kloori- kuin merivedelläkin ja viikon jälkeen tuloksena oli kynnet yhä yllättävän hyvässä kunnossa! Minusta taas koostumus on ihanan “kermainen”, mutta makujakin on tietysti monia ;)

  Ripsariin olen kyllä ollut tyytyväinen! Ehkä voisi siis olla aika antaa uusi mahdollisuus Chanelille.. :)

 15. Höh, no ehkä tosiaan täytyy antaa vielä mahdollisuus jopa kynsilakoille. Voihan se olla, että niissä on tapahtunut jotain kehitystä, koska minun kokemuksistani on kuitenkin jo pari vuotta aikaa! :)

 16. Hih kiitos, sellaista ylellisyyden fiilistä koitinkin saada näihin :) Ymmärrän mitä ajat takaa, itse taas olen mm. Diorin suuri fani ja monet tuotteet ovat olleet jokapäiväisessä käytössä jo vuosia, joten minun silmissäni ne ovat niitä “oikeita meikkifirmoja” siinä missä muutkin :)

 17. Mulla sama tapa! Vaikka hyviä meikkejä on löytynyt, niin aina pitää päästä kokeilemaan jotain uutta. Maybellinen matte mousse on oikeastaan ainoa meikkivoide johon olen palannut uudestaan ja uudestaan välillä muitakin meikkivoiteita kokeillen. Tuo sopii kyllä vaan kesäkäyttöön koska kuivalla talvi-iholla se muuttuu aika järkyn näköiseksi. Joten talvelle sopiva meikkivoide vielä hakusessa. :D

  Ripsiväreistä haluaisin päästä ehdottomasti kokeilemaan joskus jotain kalliimpaa. Tämän hetkinen opiskelijanbudjetti ei vaan sellaisia salli mutta ehkä sitten joskus. Juuri tuota ripsaria on kyllä pakko kokeilla, näyttää hyvältä ainakin sinun ja Virven ripsissä!

 18. Oi, olen itsekkin halunnut kokeilla tuota ripsiväriä jo pitkään! :) Tällähetkellä YSL Babydoll odottelee meikkipöydällä avaamattomana, en ole vielä raaskinut ottaa sitä käyttöön ;D

  ps, vinkkinä, Ebaysta tuon Chanelin ripsarin olen välillä löytänyt edulliseen hintaan ;) Kerran meinasin tilata, mutta en raaskinut… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *