Videoheipat

Hui, siinä olisi ensimmäistä videota täällä blogin puolella! Tai noh, ei ihan blogihistorian ensimmäinen, sillä olen ihan alkuaikoina tehnyt meikkivideon, joka sittemmin on kyllä kaikonnut täältä, heh ;) Asia tulee kuitenkin videolla selväksi, joten nyt kipinkapin pakkailemaan ennen kuin jää taas viimetinkaan! Ihanat keskiviikot kaikille!

Edit: Vaikka vapautuneissa tunnelmissa ollaankin, niin ehkä ei kuitenkaan vielä toivotella viikonloppuja.. :D

91 thoughts on “Videoheipat

 1. Voi kiitos Riikka, ihanasti sanottu :) Oi että, miniloma Tukholmassa kuulostaa mahtavalta! Oikein ihanaa reissua ja joulun odotusta :)

 2. Heips, kiitoksia! En ole kihloissa, Photobooth pirulainen aina vaan kääntää kuvan peilikuvaksi. Täytyy ensi kerralla muistaa ottaa sormus pois väärinkäsitysten varalta ;)

 3. Voi kiitos, olipa ihana kuulla että tykkäsit! Ei ihan ole jokapäiväistä touhua höpötellä yksikseen videolle, mutta hyvä jos ei pieni jännitys näkynyt ;)

 4. Hih, tosi kummallista kuulla oma äänensä! Poikaystävän kotiintuloa on kyllä odotettu niiin pitkään, etten voi edes sanoin kuvailla :) Ihanaa joulun odotusta murunen!

 5. Voi ihana Elina, nousi niin ihan hymy korviin tästä! Kiitos hurjan paljon, kaikkien kommenttiesi perusteella sieltäkin ruudun takaa löytyy kyllä superherttainen tyttö :)

 6. Voi oikein valloittavan, ihanasti sanottu! Kiitos hurjan paljon ja mitä mahtavinta joulun aikaa sinnekin :)

 7. Sinä se olet aina niin käsittämättömän herttainen, kiitos tälläkin kertaa piristävästä kommentistasi <3 Oikein ihanaa pian starttaavaa viikonloppua :)

 8. Voi kuinka ihanasti sanottu, kiitos! Oli kyllä niin kummallista kuulla oma äänensä.. :D Ehkäpä videoita tulee olemaan sillointällöin myös jatkossa!

 9. Kiitos paljon Janita, kiva jos tykkäsit tästä! Nyt kun videot on tosiaan korkattu, niin voin joku päivä paneutua sen kiharavideon pariin ;)

 10. Hih, niin outoa kuulla oma äänensä! Kiitos kovasti, onneksi sitä positiivisuutta löytyy varmasti ihan meistä jokaisesta :)

 11. On kyllä aina kiva saada myös ääni kuvalle :) Kiitos paljon suloisesta kommentistasi jenni ja ihanaa joulun odotusta!

 12. Kiitos kivoista sanoistasi :) Mieltä askarruttavaan aiheeseesi sitten, en kyllä missään määrin allekirjoita tuota ensimmäistä väitettä. Minusta ulkoinen kauneus ei todellakaan ole se, joka vie elämässä eteenpäin, vaan nimenomaan se sisäinen. Minulle on joskus sanottu, kuinka positiivisuudellani tulee pääsemään vielä pitkälle ja muistan nuo kauniit sanat varmasti koko elämäni. Avoimella ja hymyileväisellä olemuksella voi antaa itsestään jo paljon :)

  Rehellisesti sanottuna tykkään itse laittautumisesta ja kosmetiikka on yksi intohimoistani, mutta voin myös huoletta kulkea ulkosalla vähemmän laitettuna. Maksan mielelläni hieman enemmän kauniista kosmetiikkapurnukoista, mutta sen sijaan kauneusleikkaukset eivät oikein kohtaa oman arvomaailmani kanssa. Vanhentumista kauneuden näkökannalta en edes ajattele, se on minusta niin luonnollinen asia. Viimeisen kysymyksen kohdalla ei tarvitse miettiä hetkeäkään, elämässä on niiin paljon tärkeämpiä asioita kuin ulkonäkö!

  Tässä nyt jonkin verran avarrusta omasta ajatusmaailmastani, toivottavasti sait vastaukset kysymyksiisi :)

 13. Oi kuinka kiva kuulla että olet löytänyt tänne ja ihana kun innostuit nyt kommentoimaankin :) Ison rutistuksen kera kiitos mieltä lämmittävistä sanoistasi ja oikein ihanaa joulun odotusta!

 14. Kiitos, kiva jos pidit! Ihonhoitotuotteista tulen tekemään jonkin sortin postausta pian, meikkivideon voisinkin laittaa harkintaan :)

 15. Olisit nyt ihmeessä kommentoinut omalla nimellä tai naamallasi, kun tässä kerta vanhoja lukiolaisia ollaan ;) Eivätköhän minut oikeasti tuntevat ihmiset tiedä, ettei minkäänlaiselle kulissille ole tarvetta.

  Toinen anonyymi, näin taitaa tosiaankin olla ;)

 16. Voi että, rutistaisin jos voisin <3 Aivan mielettömän ihana kuulla että tällainen kuva on välittynyt, kiitos valtavasti :) Oikein ihanaa joulun odotusta sinullekin!

 17. Voi sinua ihanaa, kiitos aivan valtavan paljon piristävästä kommentistasi! Tosin, elämäntavoissa olisi liikunnan osalta kyllä parantamisen varaa ja opiskellakin olisi voinut ahkerammin ;) Erityisen otettu olen kuitenkin tuosta viimeisimmästä lauseesta, upeaa kuulla että olet voinut saada täältä niin paljon inspiraatiota <3 Kiitos vielä itsellesi ja mitä parhainta joulun odotusta!

 18. Hih, kiitos ihanainen! Nyt varmaan voi jo toivotella ainakin hyvää alkavaa viikonloppua? ;) Omaa kultaa on kyllä jo odoteltukin, en voi edes sanoin kuvailla miten ihanaa saada hänet kotiin!

 19. Voi kiitos tuhannesti :) Ehkäpä videoita voitaisiin nähdä täällä sillointällöin jatkossakin! Mitä ihaninta joulun odotusta sinnekin <3

 20. Voiii miten ihana video! :) Löysin blogisi vasta noin kuukausi tai pari sitten sitten, ja oon aivan ihastunut sun blogiin! Oot kyllä todella kaunis nuori nainen! :) Video oli mitä hurmaavin ja olit todella luonteva! :) Toivottavasti videoita tulee jatkossa myös! :) Ihanaa joulunodotusta! <3

 21. Miten söpö video! Oon kyllä kuvitellu sun äänes just samanlaiseks miltä se nytkin kuulosti :D Ihana kun vaikutit niin aidosti onnelliselta videolla, toivottavasti niitä tulee lisääkin jatkossa.. :) Hyvää joulua sulle myös! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *