The Christmas Gift

Vihdoin pääsen esittelemään teille harmaasta paperikassista paljastuneen joululahjani! Ajattelin odotella päivänvaloa tämän kaunokaisen kuvaamiseksi, mutta pienenkin valonpilkahduksen saaminen tuntuu olevan mahdottomuus näinä päivinä. Eiköhän se pääse näissäkin kuitenkin edukseen ;)

Kerroin teille tämän hetkisistä laukkuhaaveistani postauksessani täällä. Kirjoitin erityisesti jo viime keväänä haaveilemani Mulberryn Del Reyn saavan aikaan sydämentykytyksiä, mutta pienehkönä esteenä välillämme oli laukun nykyinen hinta. Minua myös miellytti enemmän edellisen mallin nahka sekä hieman lyhyemmät kantohihnat, mutta laukku tosiaan oli harmikseni jo mennyttä mallistoa.

Tästä alkoikin vimmattu Huutonetin ja eBayn selaaminen, kunnes muistin Hollannin Roermond-outletkylän, jossa olin kesällä nähnyt laukkua Deer Brown-värissä. Voisikohan heiltä vielä löytyä tätä mustaakin? Kultainen poikaystäväni soitti liikkeeseen, josta löytyi useampi kappale Del Reytä mustana haluamassani Soft Spongy-nahassa. Lopputulemana sain ennen joulua kotiin sekä poikaystäväni työharjoittelustaan että hänen mukanaan ison harmaan paperikassin!

Laukku oli malliltaan juuri niin täydellinen kuin muistinkin, olinhan pohtinut keväällä pitkään tämän sekä Regular Alexan välillä. Rakastan tämän kultaisia yksityiskohtia, vetoketjullinen laukku tuntuu myös avonaista huomattavasti turvallisemmalta. Se on myös hyvin tilava ja vetää tarvittaessa sisäänsä jopa läppärinkin, vaikka laukku onkin ulkoa päin minusta varsin sieppeän näköinen. Etupuolelta padlock-lukon takaa paljastuu yksi iso tasku, mutta myös sisäpuolelta löytyy yksi pieni avonainen sekä suurempi vetoketjullinen tasku.

Tämä pehmeä ja kauniin kiiltävä Soft Spongy- nahka on myös kovasti mieleeni, pikkuinen Lilynikin on samaa materiaalia ja hyväksi todettu. Nahka ei ole kovin jämäkkää, joten tyhjänä se painuu hieman kasaan, mutta näyttää kuitenkin tavaroiden kanssa kivan rennolta. Olen niin iloinen, että onnistuin löytämään juuri tämän vanhan malliston laukun ja lähes puolet halvemmalla, kuin mitä nykyisestä Del Rey’stä pitäisi pulittaa. Tämän alta Longchampin Roseaukin löysi uuden kodin, joten täydellisen mustan laukku on kokoelmassani nyt täytetty! Mitäs pidätte uutukaisesta? :)

Finally I’ll introduce to you my Christmas gift – the newest addition to my bag collection! I wrote about my current bag cravings in my post here and among those was a Mulberry Del Rey. Like I told there was only one problem which was the higher price – I also liked the precious model with Soft Spongy leather better. Thus I started searching the bag from eBay, until I remembered seeing one in Deer Brown in Roermond Outlet last summer. My boyfriend was still working in the Netherlands so he made a few calls to the store – and here it is!

The bag looked even more beautiful than I remembered! I was already familiar with the model since Del Rey was my other option last spring when trying to decide between this and Regular Alexa. It’s super useful and besides the pocket under the padlock it also has two internal pockets for your important belongings. Also the size is perfect, it even fits a laptop in case needed. Well what can I say – it’s the perfect black leather bag! :)

53 thoughts on “The Christmas Gift

  1. Ihana laukku! :D Ootko koskaan harkinnut Youtube kanavan lanseerausta? Luulen sinun saavan ainakin 5000 – 10 000 seuraajaa, pitäisi tietenkin puhua englanniksi. Voisit tehdä laukku arvosteluja, meikki tutorial ja what's in my bag videoita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *