Talvisia uutuuksia

Syksyn ja talven aikana on tullut shoppailtua loppupeleissä aika vähän. Liekö syynä vaasalaistuminen ja vierottautuminen osasta kauppoja, tämän hetkiset valikoimat vai jonkun asteinen tyytyväisyys jo siihen omaan vaatekaapin sisältöön? Ken tietää ;) Parin viime viikon aikana olen kuitenkin hankkinut muutamia kivoja uutuuksia niin pukeutumisen, asusteiden kuin kauneudenkin saralla.

Tähän karvaiseen kaveriin törmäsin hetki sitten Zarassa. Näin jo heti itseni käpertyneenä sohvannurkkaan tämä yllä, kynttilät sytytettyinä ja glögimuki kädessä. Täydellinen kotineule rentoihin iltoihin siis! Olen aikamoinen vilukissa ja tämä muhkea (uskokaa kun sanon, tosiaankin muhkea :D) neule on lämmittänyt monena iltana. Söpöt duffelimaiset kiinnitykset edessä ja reunojen karvavuori ovat piste iin päällä.

Kuten sanottua, jotain uutta löytyy myös asusteista. Michael Korsin kullanvärinen kello on kulkenut ranteessani useamman vuoden ajan päivittäin, joten olen kaivannut hieman jotain vaihteluakin sen rinnalle. Hakusessa on ollut jo pitkään rennompi, mutta silti naisellinen nahkarannekeinen kello ja olen silmäillyt Daniel Wellingtonin kelloja iäisyyden. Sainkin hetki sitten ilokseni valita yhteistyön merkeissä DW:n valikoimista itselleni mieluisan kellon.

Mallin valinta oli varsin helppo ja päädyin tähän haaveilemaani Classic St Andrews Lady– kelloon valkoisella taululla ja ruusukultaisilla yksityiskohdilla. Kello oli luonnossa vieläkin kauniimpi ja se tuntuu ranteessa ihanan kevyeltä Korsiin verrattuna. Tämä on täydellinen erityisesti arkeen ja nahan väri sopii myös loistavasti konjakinruskeisiin asusteisiini!

DW:llä muistettiin myös teitä lukijoita, joten mikäli kellon hankinta on ollut mielessä, niin alekoodi XMASJONNA antaa verkkokaupassa kaikista tuotteista 15% alennuksen :) Koodi on voimassa joulukuun loppuun asti, postikulutkin näyttävät olevan koko kuun ilmaiset!

Rannekellosta siirrytäänkin oivana aasinsiltana kynsiin. Tämän vuoden aikana olen laajentanut repertuaariani ainaisesta ranskalaisesta manikyyristä värillisiin lakkoihin. Ennen en voinut sietää yhtään värikkäämpiä lakkoja paria päivää pitempään, kun taas tänä syksynä kynsiäni on koristanut tauotta punainen lakkaus. Nyt mennään vielä astetta tummempaan, sillä en voinut parin viikon takaisella risteilyllä olla nappaamatta Tax Free’stä Chanelin uutta tumman viininpunaista lakkaa sävyssä Accessoire. Aivan mielettömän kaunis väri! Vielä kun saisi kärkiin ripauksen kimaltavaa glitteriä, niin olisi täydelliset pikkujoulukynnet…

I wanted to introduce to you some of my latest purchases. This grey duffle cardigan was found from Zara a few weeks back. After seeing this I could immediately imagine myself curled up on the couch with a cup of tea on my hands and some candles around me. So this is a perfect home wear for wintertime, especially when I’m always freezing.

I’ve also been craving for a new watch for a quite long while, so I was very delighted when I got the chance to pick my favourite one from Daniel Wellington. I’ve had my eye on this Classic St Andrews Lady for a long time, so it was an easy choice for me. I also got a promote code for my readers, using the code XMASJONNA you’ll get a 15% discount of all items during December :)

And last but not least – the newest addition to my growing collection of nail colours. I’ve used to be very shy using any colours and a french manicure has been kind of like my trademark. That thing has changed now and I haven’t used anything but red nail polish during this autumn. Lately I fell for this colour called Accessoire from Chanel – it’s a perfect dark burgundy shade. I would love to add some glitter polish on tops…

40 thoughts on “Talvisia uutuuksia

 1. Oi tuota ihanaa ja lämpimän näköistäkin neuletta. Täällä nimittäin ilmoittautuu toinen vilukissa. Aina villasukat jalassa. :-)
  Ja kello on kaunis. ♡
  Mietin juuri tuossa myös syksyn ostoksia ja aika vähissä ovat myös täällä. Itselläni on varmasti ainakin tietynlainen tyytyväisyys olemassa oleviin vaatteisiin. :-)
  Ihanaa tiistaita muru! :-)

 2. Saako tohon nahkarannekkeiseen kelloon vaihdettua rannekkeita esim. Niihin kankaisiin? :)

 3. AIvan ihana tuo kello! :) Daniel Wellingtoneita on tullut itsekkin kuolailtua, ne raidalliset ovat ihanan raikkaita mutta tuo nahkainenkin on ihanan klassinen! Tosi kaunis tuo ruusukullan nahan ja valkoisen yhdistelmä:)

 4. Tuo kello on tosi style! Olen itsekin ajatellut hankkivani samanlaisen jossain välissä – tosin hopeisilla metalliosilla :)

 5. Oli kyllä pakko tilata tuo kello itsellekkin! Hakusessa ollut täydellinen kello jo hetken! Niin ja tiedoksi muille lukioille että tuon kuvassa olevan kellon sain 114e kaikkien alennuksien jälkeen, eli sivulla on jokin oma alennus + tämä -15% alennnus tosiaan laski hintaa ihab tuntuvasti:))!!

  -Sanna

 6. Moi Jonna! :) Tää tulee nyt ihan off-topicina, mutta oot ainoa kenen tiedän opiskelevan Vaasassa kauppatieteitä :)

  – Miten helppo sinne on päästä? Itsellä on vahvat yo-paperit ja katselin, että saisin jo niistä 33 lähtöpistettä.
  – Tarvitseeko valmennuskurssia? Millä kurssilla itse olit?
  – Olisiko sulla antaa jotain lukuvinkkejä?
  – Mitä oot tykännyt Vaasan opinnoista ja saako asunnon helposti?

  Itse opiskelen samalla toista alaa, mutta haluaisin kauppatieteet siihen ohelle kakkostutkinnoksi. :) Kiitos jo etukäteen, olet ihana! :)

 7. Kiitos paljon tästä vinkistä ja alennuskoodista, oon itsekin haaveillut tosta kellosta jo jonkin aikaa ja nyt lähti tämä nahkainen tialukseen sekä sen kaveriksi raidallinen vaihtoranneke jonka sain periaatteessa ilmaiseksi alennuskoodisi ansiosta! :D

 8. Neule on aivan mielettömän lämmin! Ja kyllä, jalassa on ehdottomasti oltava aina villasukat tai karvatohvelit ;) Minustakin tuntuu, että se oma vaatekaappi alkaa tosiaankin olla jo aika hyvällä mallilla.

  Ihanaa iltaa sinne! Täällä painellaan tenttikirjojen parissa :)

 9. Ne raidalliset ovat kyllä kivoja myös, ihanan preppyhenkisiä! Ajattelin tämän nahkaisen käyvän kuitenkin ehkä useampien asujen kanssa :)

 10. Hei ihan mahtava kuulla, että löytyi mieluinen kello ja vieläpä noin hyvällä hinnalla! :) Toivottavasti saat kellon pian ranteeseen, olen itse aivan ihastunut omaani!

 11. Heippa! Samat asiat pyörivät mielessä itselläkin viime keväänä, joten toki autan niin paljon kuin suinkin pystyn :)

  – Onhan tänne todella paljon helpompi päästä kuin esimerkiksi Helsinkiin. Itselläni taisi olla yo-papereista lähtöpisteitä 28 tai 29 (saat lisäksi 2p ensisijaisuudesta) ja pääsinkin paljolti niiden ansiosta sisään. Sinulla on siis todella hyvät lähtökohdat päästä sisään! Vaasa tosin kaupunkina nostaa suosiotaan koko ajan ja viime keväänä pisteet nousivat 2p, jos en ihan väärin muista.

  – Valmennuskurssin tärkeys varmasti tosi yksilöllistä, joku voi pärjätä ilmankin, mutta mitä nyt on muiden kanssa jutellut niin todella moni on käynyt jonkun kurssin. Itse kävin Supermasterin kurssin ja se oli aivan loistava! Kurssi on tyyris, mutta ehdottomasti jokaisen pennin arvoinen eikä vetäjä Hentunen suotta ole legendaarinen jo useiden vuosien takaa.

  – Olen tehnyt omista lukutekniikoistani ja ylipäätään pääsykoehakemisesta postauksen ja sen voi lukaista täältä, http://jonnamaista.blogspot.fi/2013/04/mita-kuuluu-kirjojen-keskelle.html.

  – Olen tykännyt niin Vaasasta kaupunkina, ilmapiiristä kuin opiskeluista ylipäätään aivan hurjasti! En osaisi enää edes kuvitella itseäni muualle opiskelemaan, tämä tuntuu jotenkin oikealta paikalta :) Asuntojen tilanne täällä on kyllä syksyllä varsin huono ja itsekin kamppailin sen löytämisen kanssa viikkoja. Yksiöitä ja pieniä kaksioita on yksityisillä markkinoilla todella vähän, VOAS tarjoaa ekan vuoden opiskelijoille harvemmin yksiöitä, mutta soluja kyllä löytyy.

  Toivottavasti tästä oli jotain apua, kysy ihmeessä jos jokin vielä askarruttaa :) Super paljon tsemppiä pääsykokeisiin!

 12. Jihuu, mahtava juttu että alennuskoodi pääsi käyttöön! :) On kyllä kätevää, että kelloon saa vaihdettua myös toisen rannekkeen.

 13. DW:n kellot ovat kyllä kauniita, erityisesti tuo valitsemasi yksilö. Eikä kynsilakkakaan ole yhtään hullumman sävyinen, tykkään! :)

 14. Oi tuo kello on kyllä niin ihana!
  Onko hihna siis itse vaihdettavissa vai? :)

 15. Onko teillä ollut jo paljon tenttejä? Aloitin itsekin tänä vuonna kauppakorkean, ja mitä olen blogiasi lukenut niin tuntuu että meillä on ollut tuplasti enemmän tenttejä siihen nähden mitä oot tänne kirjoitellut teidän tenteistä siellä Vaasassa :) Toinen tenttiviikko meillä nyt meneillään, ja tän jälkeen oon tehnyt 12 tenttiä jos oikein laskin.. vapaa-aika ollut kyllä todella kortilla tässä kuluneiden kuukausien aikana :/

 16. Voi kiitos, oot ihana kun jaksat vastailla! Olen miettinyt Hentusen nettikurssia, ootko kuullut siitä mitään palautetta? Hyvä kyllä sekin varmasti on. :)

  Miten paljon teidän opinnoissa on pakollisuutta? Voiko opintoja suorittaa etänä ainakin osittain? Itse tosiaan majailen Helsingissä suorittamassa toista tutkintoa, mutta pystyisin hyvin käymään Vaasassakin perheen asuessa siinä lähistöllä, joskaan ei nyt ihan joka viikko välttämätä viitsi junalippuja maksella. Siksi ajattelin hankkia pienen halvan solun tmv. asunnon siitä läheltä. :) Aalto tai Turku ei kuitenkaan inspaa, koska minulla ei millään riitä aikaa lukea sinne niin paljoa ja rakastan Vaasaa kaupunkina. :)

 17. Se on kyllä, kaikessa klassisuudessaan :) Ja tosiaan, sivuilla ainakin lukee hihnan olevan vaihdettavissa!

 18. 12 – herregyyd! Meillä on tosiaan ollut varmasti puolet tuosta määrästä :D Viimeisiä vedellään tällä ja ensi viikolla, näistäkin osa uusintatenttejä aikaisemmalta syksyltä. Ihan pian pääsee loman viettoon, voi että! Kovasti tsemppiä vikoihin rutistuksiin ja ihanaa joulun odotusta :)

 19. Ei kestä kiittää, kiva jos oli ehkä jotain apua :) Tiedän muutamia jotka ovat ottaneet juuri pelkät matskut (kirjatiivistelmät, viikottaiset minikokeet ja harkkapääsykokeet ym) Hentuselta ja ne ovatkin puoli loistavuutta kurssissa ylipäätään, joten ehdottomasti nettikurssikin on varmasti hyvä. Etenkin jos olet sellaista tyyppiä, että saat opiskeltua itseksesi hyvin etkä välttämättä tarvitse luentoja tahdittamaan lukuja tms.

  Ainakin näissä perusopinnoissa on ollut aika vapaa meininki, parilla kurssilla tosin ollaan tehty ryhmätöitä jolloin paikallaolo on tarpeen. Kielten kursseilla on läsnäolopakko, niitä en ole itse ottanut vielä syksylle ollenkaan. Muuten siis opiskelu onnistuu aika vapaasti, itsekin olen viettänyt paljon pitkiä viikonloppuja Helsingissä! Tosin olen kuullut, että esimerkiksi markkinoinnin laitoksella on läsnäolopakko kursseilla, tämä siis jatkon kannalta jos siis satut valitsemaan juuri markkinoinnin pääaineeksi.

 20. Voi kiitos taas :) Tosi kiva kuulla sun mielipiteitä! Tää helpotti suuresti. Ehkä ensi syksynä nähdään Vaasassa. Aurinkoista viikon jatkoa sinulle! <3

 21. Hihi mulla on sama Zaran yksilö! Kokeilin sitä ja eihän stä melkein raaskinu ottaa enää pois päältä ;) Menee töissä hyvin, kun meillä on aina niin kylymää siellä ja muutenkin rentoa pukeutumista :)

 22. Hih tuttu tunne, tuohon valtavaan neuleeseen voisi vaan kääriytyä! Ihan harmittaa, etten ottanut sitä nyt mukanani Vaasaan kun täällä asunnossa on niin kylmä, hrr :)

 23. Pakko tulla kommentoimaan, että tilasin sinun vinkkisi ansiosta sen Zalandon kashmir-neuleen (mustana kylläkin) ja se on aivan ihana! Kiitos siis vinkistä, nyt on jotain nättiä ja lämmintä talven viimoihin :)

 24. Voi vitsit miten ihana kuulla, kiva kun tulit kertomaan! Neule on itselläni kovassa käytössä, ottaisin sen mieluusti myös mustana, hih :)

 25. I am in love with your new Daniel Wellington watch. I also want one! :) Especially with the leather band, it looks so nice.

 26. Mäki tilasin sen neuleen ja on kyllä niin ihana ja monikäyttönen! Viime yönä jopa nukuin se päällä, niin mukava ja lämpöinen se on :D !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *