Sunday in New Sheets

Juuri nyt moni tuntuu valittelevan kiirettä, väsymystä sekä muita pimeään syksyyn kuuluvia oireita. Ja samoja tuntemuksia on ollut ruudun tälläkin puolen! Erityisesti aamut ovat olleet vaikeita, ei sillä että ne normaalistikaan olisivat itselleni se helpoin aika vuorokaudesta.. ;) Viime viikkoina herääminen on kuitenkin ollut todella työn takana ja herätyskellon rasittavan piipityksen tullen torkkua on painettu luvattoman pitkään. Mutta kun vällyjen välissä olisi niin lämmintä, mukavaa ja pehmeää!

Tänä sunnuntaina ylös pääseminen oli vieläkin vaivalloisempaa, sillä kömmin uusien lakanoiden välistä. Sain valita mieleiseni yhteistyökumppanini Lexingtonin valikoimista ja päädyin näihin Basic-mallistoon kuuluviin klassisiin American Authentic Pin Point Oxford-lakanoihin beigevalkoraidallisina. Siskoni totesi heti, että ihan näköiseni ja niinhän ne taitavat ollakin.

Lakanat ovat jämäkkää mutta pehmeää puuvillaa ja niitä koristavat kivana yksityiskohtana valkoiset napit. Lexingtonin lakanoita löytyy minulta jo entuudestaan, joten laadun olen todennut vuosien mittaan erinomaiseksi :) Olisin voinut tehdä tuonne lakanoiden väliin oman pienen pesäni, jossa viettäisin koko päivän nousten vain keittämään uuden santsin kahvia!

Valitettavasti en kuitenkaan voi viettää koko päivää sängyssä köllötellen, sillä päivä on täynnä ohjelmaa. Agendallani on niin kasa tenttikirjoja, iltapäiväkahvit ystävän kanssa kuin ostoksilla käyntiäkin. Havahduin vasta, että nythän on herranjestas jo joulukuun ensimmäinen! Suurin huolenaiheeni on paitsi se, etten omista vielä joulukalenteria, niin myös se että olen auttamattoman jäljessä lahjojen hankinnan kanssa. Ensi viikolla täytyykin saada ensimmäisiä hankittua sekä laitettua pakettiin. Kiireestä huolimatta kuinka ihanaa, että joulu on pian täällä! Ja arvatkaa muuten kuka muu? Poikaystäväni pääsee lopullisesti työharjoittelusta koti-Suomeen jo kolmen viikon päästä ♥

Ihanaa joulukuun ensimmäistä sekä rentouttavaa sunnuntaita!

It seems like everyone is complaining about all the rush and tiredness at the moment. I’ve also felt myself extremely tired lately, so mornings haven’t been easy for me (not that I ever would have loved them :D). This Sunday I really struggled to wake up and that’s because of my new sheets. I got to choose my favourites from Lexington and I ended up picking the classic American Authentic Pin Point Oxford bedding in beige and white striped. How could you possibly get up from these

Well, I made it in the end and now I’ll have a lot to do for today. I can’t believe it’s already first of December! Hope you all have a great, relaxing Sunday!

41 thoughts on “Sunday in New Sheets

 1. Oi varmasti ihana joulu, ku poikaystävä pääsee kotiin!! :) <3 ja voi vitsi mulla on kyllä tänä aamun ollu ihan samanlainen olo - olisin voinu tehdä pesän tonne sängyn pohjalle ja juoda vaan kahvia monta litraa :D

 2. Nuo lakanat ovat kyllä aivan ihania ja tuo väri on kyllä niin sun näköinen. :-)
  Tuo sänkyyn jääminen olisi kyllä aivan ihanaa, kun ei olisi mitään ohjelmaa, mutta eipäs sellaisia päiviä paljoa ole… No ehkäpä joululomalla… Kolme viikkoa lomaan! :-)
  Ihanaa sunnuntaita muru!

 3. Aivan ihastuttavia kuvia. Ootko ottanut nämä jonkun kanssa vai kameran itselaukaisimella? :) Tuli oikein löhöily fiilis näitä katsellessa :D harmi että oma sunnuntaikin on täyteen ahdettu kaikkea !

 4. Ihanat lakanat! Juuri samaisista on haaveiltu täälläkin!:) <3 Ja voi miten mukava kuulla, että työharjoittelu loppuu jo kolmen viikon päästä! En kyllä ymmärrä, että miten olet jaksanut näin hyvin odotella, kun tuntuu että itselleni esim. poikaystävän inttivuosi oli aivan sietämätöntä :D. Nostan kyllä hattua sulle ;) itse en pystyisi samaan.

 5. Aivan ihanat lakanat! :) Poikiiko tämä Lexington-yhteistyösi muuten meille lukijoille jotain kivaa, alennuksia tms?

 6. Sanos muuta ja mikä parasta, ettei tarvitse enää hyvästellä lentokentällä joulun jälkeen <3 Voi kuulostaa juuri niin ihanalta, mutta onneksi voi tehdä myös näin iltasella pienen pesän sohvannurkkaan tyynyjen ja vilttien sekaan ;)

 7. No eikös, täältä löytyy kyllä yksi sellainen lakanafriikki että ;) Voih, kolme viikkoa kuluu lomaa odotellessa nopeasti! Ihanaa sunnuntai-iltaa sinne :)

 8. Kiitos paljon Emilia :) Jalusta on harmikseni eri kaupungissa, joten näissä oli kuvausapua, hih! Toivottavasti nyt illalla on rakonen löhöilyyn sohvannurkassa, rentouttavaa sunnuntain jatkoa!

 9. Sitten vaan vaikka joulun toivelistalle ;) Tämä puolitoista vuotta eri maissa asumista on kyllä mennyt aivan super nopeasti, etten voi uskoa itsekään! Kaikkeen sitä kuitenkin ihmeesti pystyy, kun vaan haluaa :)

 10. Eikö olekin! Yritän kyllä aina mahdollisuuksien mukaan kehitellä yhteistöissä jotain mukavaa lukijoillekin, katsotaan josko tämäkin toisi tullessaan jotain ;)

 11. Oi aivan sinun näköisesi lakanat! :) Niin pehmeät ja lämpimän väriset, Lexingtonilta kyllä löytyy kauniita ja laadukkaita tekstiilejä, vaatteita unohtamatta!

 12. Hih, aina hauskaa kun joku toteaa jonkin olevan ihan näköisesi! Lexingtonilta löytyy vaikka mitä ihanaa kodin tekstiileistä vaatteisiin – tälläkin hetkellä merkin pyjamahousut ja huppari päällä ;)

 13. So do I – stripes are always a good idea ;) This one's from Gina Tricot and their Organic Cotton collection (don't know if it still exists?). Usually I like to wear a long sleeved pajama shirt especially in the winter.

 14. I love your Lexington sheets. Looks like so cozy and luxury. I also want them! How much this sheet cost in euros? I'm afraid maybe I have to save money for a while if I wanted to buy them.

 15. Lakanoiden pehmeys välittyy tänne ruudun toiselle puolelle asti! :) Kertakaikkisen kauniit lakanat kyseessä!

  P.S Huomenna olen koulun jälkeen menssa Vuittonille hiplaamaani inspiroimanasi sitä Neverfullia. Ainoa mitä pelkään on, etteivät kantohihnat patinoidu tarpeeksi nopeasti… Pelkään kamalasti “halvan muovin” näköä hihnoissa jos ymmärrät mitä tarkoitan :D Oi, miksievät ne voi olla jo ostaessa kauniin hunajanväriset!

  Maria / Petite Living

 16. Aivan ihanat lakanat! <3 Täällä on myös eräs mattimyöhäinen lahjahankintojensa kanssa. Pitääkin skarpata ja lähteä pian lahjaostoksille! :)

 17. Ihana kuulla, että fiilis välittyi sinnekin! :) Ja hei mahtavaa jos sait pientä potkua Neverfull-kuumeellesi! Itsekin olen ennemmin hunajaisen patinoituneen nahan ystävä, mutta ainakin oma laukkuni sai kauniin värin jo muutaman kuukauden käytön (tosin kesällä) jälkeen. Kuulemma patinoitumista voisi edistää paistattelemalla laukkua ikkunan edessä auringonvalossa ;)

  Innolla odotan miten sinun käy!

 18. Eikö vaan olekin, hih :) Voi että, nyt tällä viikolla laitetaan molemmat tossua toisen eteen ja marssitaan lahjaostoksille!

 19. Hello Jonna :) I wouldn't be able to wake from these either! This is probably the only time when I'm lucky not to have Lexington here – those sheets look simply amazing and I'm struggling with mornings already!
  Aneta :)

 20. Minua kiinnostaisi tietää mitä kokoa noi tyynyt tavallisten tyynyjen takana on? :) Olen itse etsinyt samanlaisia, mutta en ole vielä löytänyt sopivia…

 21. siis mistä noita lakanoita saa, oon etsinyt kissojen ja koirien kanssa kun mulla on yks setti ja haluun toisen : D ihanaa että sulla on ne ni saan jonkun järkevän vinkin tähän, haha : )

 22. Hello dear Aneta! Haha, you could say “lucky you” at this point ;) There are lots of difficult morning ahead for me!

 23. Heippa, sekä tyynyliinat että sisätyynyt (Ikeasta) ovat kokoa 65 x 65cm :) Tuovat kyllä aivan ihanaa muhkeutta petaukseen, mukavuudesta puhumattakaan!

 24. Esimerkiksi Stockmann myy Lexingtonia, samoin monet pienet putiikit ympäri Suomea. Vinkkinä, että kaikki Lexingtonin lakanat ovat juuri nyt -20% alennuksessa Vääksyssä sijaitsevassa Zoom Design-myymälässä! He toimittavat tuotteita mieluusti kotiinkin :)

 25. Nuo lakanat ovat kyllä niin ihanat! Itse ostin samat tyynyliinat viime tammikuussa vaaleansinisinä, mutta on päässyt käymään niin, että huomaan “säästäväni” niitä, eli ovat vielä paketissa… Kävin juuri äsken Kappahlista kotiuttamassa tämän http://www.kappahl.fi/article/yopaita_546002, eikö ole ihana! Niin Lexington, vaikka ihan vaan Kappahl onkin. :)

 26. Voi että, nyt äkkiä lakanat käyttöön paketista! Kauniita ne ovat toki siinä nätissä paketissaankin hih ;) Minulla Lexingtonin lakanat ovat säilyneet superhyvin ilman nukkaantumista tai nuhjaantumista, joten huoletta käyttöön vaan, siihenhän ne on tarkoitettukin :)

  Tiedätkö iskin tovi sitten Kappahlin sivuilla silmäni tuohon samaan yökkäriin ja heti tuli Lexington-vibat täälläkin! ;) Aivan supersöötti!

 27. Minkä kokonen sun pussilakana on? Näyttää tosi ihanalta noi lakanat, täytyy ehkä itellekin hankkia… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *