Outfit in Faux Fur Vest

Ei tullut aurinko eilen esiin pilviverhon takaa, mutta säästä huolimatta napattiin kuitenkin pitkästä aikaa asukuvat! Eräs lukija sattuikin juuri toivomaan lupailemaani asua uuden tovi sitten hankkimani karvaliivini kera. Keräilin täällä inspiraatiota tekoturkisliivin varalle ja tältä oma kokonaisuuteni sitten näyttää

Asu oli ylläni viime viikolla joululahjaostoksilla piipahtaessa. Olin kaukaa viisas ja ajattelin etukäteen jättäväni takin autoon ja pukevani jotain kevyempää, mutta kuitenkin lämmintä päälle. Oli muuten oikea ratkaisu, tässäkin asussa meinasi nimittäin tulla hiki kauppakeskuksen tungoksessa – iltana ennen itsenäisyyspäivää emme olleet ainoat liikkeelle lähteneet!

Coat / Mango
jeans / Zara
sweater / Zalando Collection
faux fur vest / Lindex
scarf / H&M
watch / Michael Kors
bracelet / Gauhar (giveaway @BonBureau)
ankle boots / Wonders

Tykkään tästä liivistä kyllä ihan hurjasti! Pitkään etsin sitä oikeaa, mutta tässä Lindexistä löytmässäni yksilössä oli lopulta kaikki väristä alkaen kohdallaan. Ainakin viime viikolla näitä oli vielä jäljellä Jumbossa, mikäli oma on siellä hakusessa. Karvaliivi toimii loistavasti juuri tähän vuodenaikaan, kun mittari näyttää korkeintaan pieniä pakkaslukemia, mutta lämmike ja kerrospukeutuminen eivät kuitenkaan ole pahitteeksi. Mangon villakangastakki (kyllä, yhä juurtunut päälleni ;) on sen verran reilua mitoitusta, että sen alle saa vielä helposti sujautettua liivin.

Mitäs te tykkäätte liivistä ja asusta? Mahtavaa alkanutta viikkoa muruset!

I did have the chance to take some outfit photos after all! I promised to show you an outfit with my new faux fur vest which I already told you about in this post. Here’s what I was wearing last week when I went Christmas shopping. I’m madly in love with the vest and it’s perfect to keep under the coat on a weather like this :) How do you like it?

31 thoughts on “Outfit in Faux Fur Vest

 1. Ihana asu! Oon viime aikoina ihan rakastunut karvaliiveihin ja just itseasiassa vedin omankin päälleni lämmittämään :)

 2. Kaunis tuo huivi! Onko se sellainen kallis huivi? Maksoi muistaakseni netissä 30 tai 50.

 3. Aivan ihana asu ! Toi karvaliivi on niin ihana. Mistä on ostettu ? Sulla on tosi kiva blogi ja olet todella kaunis :)

 4. Olimpa tyhmä, en ensin lukenut tekstiä jossa luki mistä karvaliivi on ostettu :)) Mutta tulipa kysyttyä kuitenkin !

 5. Tykkään! Ostin viimetalvena karvaliivin, mutta se lähti jo pitämättömänä kiertoon…taidan olla liian lämminverinen sille, nimittäin se oli kuu-ma ;)
  Asusi on nätti, tuo harmaa takki on tosi kaunis!

 6. Hitsi, minunkin pitää nyt saada vihdoin karvaliivi kaapista hengarista ihan päälle asti. Aina muilla ihailen, mutta vielä en ole uskaltautunut omaani pukemaan. Näytät erittäin tyylikkäältä, kuten aina :)

 7. Voi kuinka kauniina oletkaa jälleen ollut! :) Itseäni on pitkään houkuttanut myös karvaliivin hankkiminen, mutta pelottaa, etten kutienkaan osaisi sitä käyttää. Täällä näkee paljon ihmisisä joilla on turkisliivit nahkatakkien päällä, mutta omaa silmääni tämä tyyli ei kauheasti viehätä :/ Sinun versiosi kasmir-neuleesta ja liivin yhdistelmästä on kuitenkin ihana :) xx

  Maria / Petite Living

 8. Kiitos Pinja! :) Karvaliivit ovat kyllä mitä parhaimpia näille ilmoille, väillä vetäisen tuon päälle ihan kotioloissakin kun oikein vilu iskee.

 9. Se on ollut kyllä ahkerassa käytössä viime aikoina! Tämä oli kuules halpa kuin mikä, olikohan peräti vaan 9,95e :) Materiaali tosin vain akryyliä, mutta on kestänyt yllättävän hyvin tähän asti.

 10. Hrr, minä taas olen niin vilukissa että tämä liivi tulee tosiaankin tarpeeseen ;) Kiitos paljon Mapsi, takki on kyllä ollut yksi syksyn ehdottomasti parhaita löytöjä!

 11. Oi kiitos paljon Maria :) Uskon että saisit varmasti loihdittua kivoja kokonaisuuksia karvaliivin ympärille! Nahkatakin ja liivin yhdistelmä näyttää minusta muiden päällä kivalta, mutten tiedä osaisinko itse sitä pukea.

 12. Heippa! :) Sä kun tunnut tietävän laukuista vähän enemmän kun useimmat, niin mitäs luulet, onkohan Vuittonin Speedy 30 liian pieni käytettäväksi koulussa? :)

 13. Heippa Sara! Heh, kiitos kunniasta, kiinnostusta ainakin löytyy ;) Itseltäni tuo Speedy 30 löytyy ja en ihan kyllä sanoisi sitä koululaukuksi koonsa puolesta. Minulla se on kulkenut pari kertaa luennoilla – lähinnä silloin kun tavaraa tarvitsee tosi vähän ja sinne voi taittaa kevyesti rullalle vihon tai paperinipun.

  Jos siis lähtökohtana on juuri koululaukku ja pitäisi mahtua kunnolla siististi A4-paperit tai kirjat, niin sitten suosittelisin ennemmin kokoa 35 :)

 14. No voi että – kiitoksia kovasti! Hansikkaat ihastuttavat minuakin yhä ja ovat vieläpä loistokunnossa vuoden ahkeran käytön jälkeen :)

 15. Onko kuvat otettu uudella kameralla? Millä objektiivilla? Ihanasti jää tausta sumeaksi ja pomppaat tyylikkään asusi kanssa melkein ruudusta pihalle! ;) Kaunokainen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *