Inspiration for The Season

Nyt kun asukuvat ovat olleet varsin kiven alla, kiitos päivän ruhtinaallisen muutaman tunnin kestävän valoisuuden ja omien kiireiden, väsäsin pitkästä aikaa muutaman kollaasin inspiraatioksi. Tapa se on tämäkin esitellä asuja, mutta toivottavasti päästään pian taas niiden ihkaoikeiden kuvien pariin ;)


 1. Neule, 2. ruutupaita, 3. laukku – Mulberry, 4. farkut, 5. kello – MK, 6. nilkkurit

Olen jälleen aivan hurahtanut ruutuun! Kaapistani löytyy ruutupaitoja muutamia eri väreissä ja nämä ovat syksyn aikana pelastaneet monia kiireisiä aamuja etenkin luennoilla. Ilmojen viiletessä käyttöaikaa saa näppärästi pidennettyä heittämällä päälle lämpimän neuleen, jonka helman ja hihojen alta leikkisä ruutu saa näkyä.


1. Neule, 2. vahapintaiset housut, 3. kello – MK, 4. nilkkurit, 5. käsikoru, 6. laukku – Mulberry

Tämä taas on lähes identtinen versio omasta asustani, joka on ollut viime viikkojen aikana lukemattomia kertoja päällä. Löysä pehmoisa neule yhdistettynä vahapintaisiin skinnyhousuihin – elementit toimivat kivasti kontrasteina. Rentoon menoon toimii yksinkertaisesti sellaisenaan, näyttävyyttä kaipaava taas voi lisätä kaulaan vielä statementkorun. Jalkaan olen useasti sujauttanut nämä Wondersin nilkkurit, jotka ostin viime syksynä. Näillä ollaan tepasteltu ahkerasti tänäkin kautena!


1. Laukku – Mulberry, 2. mekko, 3. huulipuna – Lancôme, 4. korvakorut, 5. korot, 6. kynsilakka – OPI

Jos minulla olisi vielä jotkin pikkujoulut tiedossa, haluaisin pukea ylleni jotain tämän kaltaista. Näin talvisaikaan silmääni viehättää pitkähihaiset mekot, joissa on jokin yksityiskohta jujuna. Tässä Vilan yksilössä se löytyy leikkauksesta ja hohtavasta materiaalista, joka on kuitenkin hillitympi kuin paljetein koristeltu mekko. Näin upea mekko ei kaipaa rinnalleen muuta kuin siron laukun, punaiset huulet ja kynnet – korkoja unohtamatta! Korut jättäisin itse muuten minimiin, mutta korviin voisi hyvin lisätä ripauksen statementia.

Siinä muutamia asuja inspiraatioksi niin arkeen kuin juhlaankin. Lähes kaikki vaatekappaleet löytyvät muuten Boozt.comin minishopistani! Katsotaan, josko tänään aurinko viitsisi edes hieman näyttäytyä, niin pääsisi kuvaamaan niitä varsinaisiakin asuja :) Mukavaa sunnuntaita!

Since there have been only few outfit posts lately (can you even believe how dark the days are here in Finland? :D) I ended up creating some outfits for inspiration. Hopefully I’ll be able to shoot some outfits soon, but in the meantime here are some outfits. Checked shirts, loose sweaters with coated pants – that’s what I’ve been wearing for the past days. If there would be a Pre-Christmas party ahead I would definitely want to wear a shiny dress like that.

Have a lovely Sunday!

Mainoslinkkejä / Commercial links

18 thoughts on “Inspiration for The Season

 1. Nuo asut ovat kyllä niin kivoja ja helppo itsellekin ottaa käyttöön. :-)
  Tuollaista löysää, pehmoista neuletta en ole vielä mielestäni löytänyt. Pitää jatkaa etsintää…
  Ihanaa sunnuntaita! :-)

 2. Tosi kivoja kokonaisuuksia olet tähän loihtinut! Iskee kyllä tänne ja etenkin tuo ensimmäinen asu. Ruutupaita on niin ihana! :)

 3. Kiva jos näistä on inspiraatioksi teillekin! Omani on hyvin kuvan mukainen Lexingtonin Amanda-neule, se on päällä harvasepäivä :) Ihanaa sunnuntaita sinnekin!

 4. Hei kiitos kun huomautit! En tullut katsoneeksi näissä enää materiaaleja, kun ovat suoraan tuolta minishopistani, jonne tuotteet on valkattu jo aiemmin. Eettisempää tilalle siis! :)

 5. Olen katsellut noita Eccon nilkkureita siitä asti, kun ne täällä ensimmäisen kerran esittelit. En kuitenkaan ole vielä raaskinut tilata niitä, mutta nyt ne näyttävät olevan alennuksessa ja minulla on vielä käyttämättä ylimääräinen 10% alennuskoodikin joten ehkä joulupukki saattaa tuoda ne minulle. :D Kivoja asuja taas kerran, ihailen suuresti tyylitajuasi. :)

 6. Ihania asuja olet taas kerran valinnut! Ootko muuten myymässä sen Roseaun ja mihin hintaan, jos aiot myydä? T:Elina

 7. Minkä kokoinen se sun Lexingtonin tummansininen huppari on? :) Mietin minkä koon itselleni valitsisin.. Ja eikö ne hupparit ole vähän löysempää mallia?

 8. Ne nilkkurit ovat kyllä joka pennin arvoiset! Aivan ihanat jalassa ja tyylikkään näköiset :) Nyt siis eikun kirjettä menemään Joulupukille ;) Voi kun kiva kuulla että tykkäsit, kiitos!

 9. Kiitos Elina, kiva jos tykkäsit :) Itse asiassa olen kyllä, mutta saan varmuuden uudesta laukusta tilalle vasta ensi viikolla! Laukulle on useampia kiinnostuneita tällä hetkellä., mutta laitatko vaikka sähköpostia oman hintaehdotuksesi kera (jonnamaista@gmail.com), niin voin palata sitten asiaan :)

 10. Se on kokoa XS! Onhan se hivenen reilumpaa, joten jos mietit kahden koon välillä niin voisi kuvitella että pienempikin koko kävisi hyvin :) Huppari on kyllä aivan ihana!

 11. I really like your outfit inspirations. Especially the one with the v-neck sweater :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *