Huomenia ja arvonnan voittaja

Huomenta! Kenestä muusta tuntuu tänään ihan sunnuntailta ylimääräisen vapaan takia? Toisaalta virkistävä ajatus, että viikonloppua onkin vielä rutkasti jäljellä. Tarkoitus oli tulla eilen toivottelemaan hyviä itsenäisyyspäiviä, mutta tekniikka ei oikein ollut puolellani tai ennemminkin netti takkuili. Oma päiväni kului tenttilukujen parissa sohvannurkassa, jonne olenkin kyhännyt aikamoisen komentokeskuksen kuluneeksi viikoksi. Nurkassa lepäilee käden ulottuvilla niin muistiinpanoja, penaali, kahvikuppi, kalenteri, läppäri, kamera – milloin mitäkin ;)

Illaksi kuitenkin suuntasin siskoni ja tädin pikkuisten luo syömään hyvin, saunomaan ja katselemaan itsenäisyyspäivän vastaanottoa. Minkälaisia pukuja ylsi teidän suosikkeihin? Itse ihastelin muun muassa Jaana Pelkosen sekä Minka Björckin upeita kokonaisuuksia!

Kiitokset vielä kaikille viime viikkoiseen arvontaan osallistuneille! Kyllä oli hymy herkässä kauniita kommenttejanne lukiessa. Oli aivan ihana oppia hieman tuntemaan teitä, kuten sanottua niin teitä on ruudun takana hurja määrä, mutta tiedän teistä kuitenkin niin vähän. Erityisen mielenkiintoista oli huomata, että lukijoita on todella moneen lähtöön ja erityisesti ikähaitari on suuri. Se, että tätä lukee joukko todella eri ikäisiä ihmisiä on aika mahtavaa palautetta minulle itselleni! Olisin halunnut tunnetusti palkita teistä jokaisen, mutta arpaonni suosi kuitenkin vain yhtä ja tällä kertaa voittajaksi osui nimimerkki Tawunen! Paketti lähtee matkaan ensi viikolla :)

Ensi viikko meneekin aika kiireisissä tunnelmissa, sillä agendalla on kolme tenttiä ja lisäksi vielä muitakin asioita koululla. Eiköhän niistä kuitenkin selvitä sen ajatuksen voimin, että takaisin Helsinkiin tullessani ei kulu enää kauaa, kunnes poikaystäväni lentää kotiin ja pääsee joulun viettoon ♥

Rentouttavaa pitkää viikonloppua kaikille!

Good morning everyone! It feels like Sunday, since Friday was a day off because of the Independence Day. I spent mine studying to exams and in the evening I went to my sister’s for a dinner. Next week is going to be really busy – I’ll have three exams! Luckily after those it won’t be long before my boyfriend travels home and it’s Christmas! I think I’ll make it when I keep that thought on my mind

Hope you all have a relaxing weekend!

15 thoughts on “Huomenia ja arvonnan voittaja

 1. Heippa Jonna! Onko sulla kokemusta Lexingtonin omilta sivuilta tilaamisesta? Olisin kiinnostunut nimittäin parista vaatekappaleesta enkä tiedä että löytyiskö kyseisiä mistään kaupoista vaikka esim. Stockalla kyllä jotain onkin.. :)

 2. Heippa! Varmasti tulette jotain palasia näkemään Helsingin kodistakin, kunhan saamme poikaystäväni kanssa laitettua paikat kuntoon :)

 3. Heippa! Takki näyttää kyllä hyvin samalta, kultaiset napit taitavat olla kauluksen alla piilossa. Se on aivan ihana, en ole pahemmin muuta takkia tänä syksynä käyttänytkään!

  Minusta mitoitus on hieman tavallista reilumpaa, saan sen alle helposti esimerkiksi karvaliivinkin, kun taas vaikka Gantin villakangatakin koko XS meinaa hieman kirrata sellaisenaankin, saati että laittaisi jotain alle. Toivottavasti tästä oli jotain apua! :)

 4. Heippa! Itselläni ei valitettavasti ole kokemusta sieltä tilaamisesta, mutta ilmeisesti he kyllä toimittavat Suomeen :) Siellä on toki laajempi valikoima vaatteita, mutta jos asut Helsingin seudulla, niin Stockan lisäksi kannattaa tsekata Tuomarinkylän Country White! Siellä on aika laaja valikoima Lexingtonin naisten vaatteita :)

 5. Ihanan tunnelmallista ja jouluista! Instagramissa lisäämääsi kuvaan – MINUNKIN LUO VOISI SAMA JOULUPUKKI POIKETA! Enkä muuten päätynytkään lvllä käydessä speedystä 35 kokoon, näytti liian isolta (olen 158cm..) joten 30 löytyy täältäkin! :) Kiitos ainaisesta inspiraatiosta, huomenna suursiivous ja kodin joulu kuntoon laittaminen (ihan kun ei olis jo tarpeeksi..) saa alkaa!

  -S

 6. Onko muuten sun Vaasan koti omistusasunto? Onko sulla oma koti myös Helsingissä vai ymmärsinkö väärin aiemmasta kommentista? Katselin kyllä kuvista että tv-taso on muuttunut joten onko se uusi vai toisesta kodista?

 7. Mäkin mietin, että etkös asunut Helsingissä vanhempiesi luona? Vai onko joku mennyt ohi? … :)

 8. Kiitos ihana S, tunnelmaa kotoa kyllä löytyy <3 Hih, mistähän sellaisen pukin saisi tosiaan käymään jouluaattona ;) Jee, mahtava kuulla että löysit Speedystä oman kokosi! 30 on kyllä tosi näppärä arkikäyttöön, minustakin paljon sieppeämmän näköinen kuin koko 35 :)

 9. Tähän asti olen tosiaankin asunut Helsingissä kotikotona vanhempieni luona, mutta poikaystäväni tullessa vihdoin takaisin Suomeen vietän viikonloput ja lomat yhteisessä kodissamme, jonne olen nyt “muuttanut” :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *