Holiday Nails

Olen siitä kumma tapaus, että stressi ilmenee heti ensimmäisenä kynsissäni. Enkä puhu vain hermostuksissa revityistä kynsinauhoista, vaan kuluneista ja lohkeilevista lakkauksista. Olenkin joskus kertonut kynteni olevan aina lakattuina, joten siinä vaiheessa kun en ehdi tai jaksa laittaa niitä (tuttu näky tenttiviikoilla), on stressi meikäläisellä kovimmillaan!

Nyt lomalla olenkin nauttinut autuaasta kiireettömyydestä ja arjen turhamaisista asioista, kuten juuri kynsien laittamisesta kaikessa rauhassa. En ole aikoihin lakannut kynsiäni muuten kuin peruslakoilla, mutta nyt oli kerrankin aikaa ja innostusta paneutua väkertämään oikein kunnolla. Sain sopivasti juuri jouluksi OPI:lta ihania Mariah Carey Holiday-kokoelman lakkoja, joista valitsinkin joulukynsiäni koristamaan upean kimaltelevan kultaisen glitterlakan.

Pohjalle laitoin tuttua ja turvallista tummanpunaista Lost On Lombardia, kärkiin taas tätä kultaista All Sparkly and Gold– lakkaa. Glitterit saa kynsiin nätin liukuvasti, kun käyttää apunaan esimerkiksi meikkisientä. Pohjalakan kuivuttua laita glitterlakkaa meikkisieneen, tuputa ylimääräinen pois paperille ja paina kevyesti puoleen kynttä asti. Tämän kerroksen kuivutta lakkaa taas meikkisieni ja painele sitä vain osaan kynttä kärkeen edeten – lopulta viimeistele lakkaus päällyslakalla. Tätä helppoa liukuväritekniikkaa voi käyttää vaikka minkälaisiin väriyhdistelmiin!

OPIn väki ilahdutti minua myös parilla muulla Holiday-kokoelman lakalla. Kaappiini päätyivät myös metallisen hohtava Warm Me Up sekä viininpunaiseen taittava shimmerillä varustettu Sleigh Ride for Two. Nyt kun tähän kynsitaiteilun makuun pääsin, niin aion ehdottomasti kokeilla jompaakumpaa näistä uudeksi vuodeksi… Glitterlakkojen poisto onkin sitten ihan oma operaationsa, mutta jaan tähän myöhemmin vielä pari kikkaa! :)

Mitäs pidätte joulukynsistäni? Löytyykö sieltä muita innokkaita kynsien väkertelijöitä?

Now that it’s holiday I’ll have a plenty of time to do all kinds of vain and girly things, such as painting my nails. I might have told you before that I always wear nail polish – mostly feminine red or the classic french manicure. This time I got excited trying on some glitter polish since I got a few shades from OPI Mariah Carey Holiday collection. 

 I simply love the whole collection and especially this glittery shade called All Sparkly and Gold. Here’s what my Christmas Nails look like – the perfect dark red shade Lost On Lombard with some golden glitter on tops. What do you think of these? :) Can’t wait to try on the other shades as well!

29 thoughts on “Holiday Nails

 1. Kaunis joululakkaus! Olen samanlainen, stressi näkyy myös lakkauksessa. Pahimmillaan en jaksa edes lakata kynsiä, vaikka normaalisti väri on kynsissä aina.

 2. Kauniit joulukynnet tai vaikka uuden vuodwn juhlintaankin. :-) Minä olen myös lakannut kynsiä lomalla enemmän kuin normaalisti. Mitään tuollaisia ihanuuksia en ole kuitenkaan saanut aikaiseksi. Pitääkin yrittää kokeilla… ;-)
  Ihanaa perjantaita muru!

 3. Moikka Jonna! Piti tulla vinkkaamaan, että La Garçonnessa näyttää olevan vanhan mallin Del Reytä vielä mustana alessa! Kipaisin Heathrown Mulberryllä ennen lentoani Suomeen joulukuun puolessa välissä ja samalla kyselin vanhan mallin perään, mutta kuulemma heillä ei ko. laukkua enää ollut. Tänään kävin myös Helsingin myymälässä asioimassa eikä vanhaa mallia näkynyt muissa väreissä kuin sinisessä ja vihreässä. Täällä: http://www.lagarconne.com/store/item.htm?itemid=17523&sid=179&pid= näytti laukkua tosin vielä olevan, mikäli se vielä kutkuttelee :)
  P.S. Innolla odotan mitä harmaasta kassista paljastuu ;) xx

 4. Todella kivat. :) Olen joskus tehnyt vähän samantyyppiset, mutta ilman tuota meikkisienikikkaa, mitä pitääkin kokeilla. Itselläni olisi varmaan lähes aina glitterit kynsissä ellen vihaisi niiden poistamista yli kaiken! :D Foliotupoilla ne saa ehkä helpoiten, mutta kun sekin vie aikaa.. ;)

 5. Mulla on ihan sama juttu! :D Muuten lakat on aina siistit ja moitteettomat, mutta stressin iskiessä lakkaukset jäävät repsottamaan miten sattuu. Ihanat kynnet, itsekin tässä juuri lakkailen kynsiä parhaillani :)

 6. Voi miten ihanat kynnet! Vaikka itse yleensä suosin vain vaaleita kynsiä niin nuo on kyllä tosi nätit :-)

 7. Millon sä teet pistauksen niistä joululahjoista.. Oon oottanu jo jouluaatosta asto, joka päivä 3 kertaa käyn kattomassa et joko ois tullu :D

 8. Kauniit on! Tuo pohjalakka, Lost in Lombard menee kyllä mun hankintalistalle. Käytätkö päällyslakkaa sen kanssa, vai onko se noin upean kiiltävä?
  Jep, kimallelakka on viheliäinen poistettava!

 9. Kiitos Dahlia :) Huh, sitä päivää odotellessa kun kynsissäni ei olisi lakkaa laisinkaan – sitten oltaisiin jo aika pohjalla! :D

 10. Nämä tosiaan kävisivät hyvin uuden vuoden juhlintaankin, mutta katsotaan kokeilenko jotain muuta ;) Kokeile ihmeessä, tämä lakkaus on superhelppo!

  Ihanaa lauantaita sinne <3

 11. Näinpä juuri :) Meillä on välillä tapana ystäväni kanssa pitää yhteinen teehetki, jolloin laitellaan samalla jutellessa kynsiä.

 12. Voi juku kun olet ollut ystävällinen, kiitos ihan hurjan paljon vaivannäöstä! <3 Minulla tosiaan kävikin kuitenkin tuuri laukun kanssa ja löysin kuin löysinkin vanhaa mallia, kerron ihan pian lisää kunhan pääsen tämän kaunokaisen esittelemään ;)

  Oikein ihanaa joululomaa sinne!

 13. Kiitos Mipsukka! Meikkisienellä tuosta kärjestä saa huomattavasti pehmeämmän ja noh “liukuvamman”, tein itse ensin ilman sientä ja glitterosasta tuli helposti aika paksua ja tönkköä. Kannattaa kokeilla tuota! Ja sanos muuta, poistaminen on yhtä tuskaa, mutta onneksi siihen on tänä päivänä keksitty muitakin keinoja ;)

 14. Voi kiitos janita! Minä en vuosiin osannut käyttää muita kuin nudeja ja ranskalaista manikyyriä, mutta nyt kynsiäni koristavat useastikin jotkin kirkkaat sävyt :)

 15. Kiitos kovasti! Eilen kuvasin vihdoin kassin sisällön teillekin, joten ehkä ehdin vielä tänään esitellä kaunokaisen ;)

 16. Ajattelin nyt kysyä kun vasta nyt mieleeni tuli, osaisitko kertoa, kuinka olet saanut nuo bannerin alla olevat linkit ilman sitä “kehystä” tuohon? Sivut olen saanut lisättyä, mutta omaan silmään se kehys häiritsee :)

 17. Voi en valitettavasti osaa tässä asiassa neuvoa, sillä ihana velho Mona's Daily Style-blogin Mona teki puolestani kaikki nämä tekniset asiat! Toivottavasti löytyy vaikkapa googlettelemalla :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *