Gift Guide – For Her

Palataan taas joululahjojen pariin, ehdinkin jo jakaa teille vinkkejä miesten lahjoja varten täällä. Useimmilla on varmasti lahjojen hankinta hyvällä mallilla ja parhaimmillaan jo paketeissakin, mutta uskon sieltä löytyvän myös kaltaisiani mattimyöhäsiä. Vielä on nimittäin muutamia lahjoja ostettavana, listojen rakastajana olen rustaillut ideoita ylös ja raksinut niitä sieltä sitä mukaan. Tässä olisi kuitenkin muutamia vinkkejä, mitä voisi kääräistä esimerkiksi äidin, siskon tai parhaan ystävän pakettiin :)

1. Tuikkukuppi, 2. valokuvakehys, 3. huonetuoksu, 4. yömekko, 5. pyjama,
6. nahkahansikkaat, 7. kylpypyyhkeet, 8. korvakorut,
9. käsirasvapakkaus, 10. puhelinkotelo, 11. avaimenperä, 12. tohvelit

Voisin ottaa mitä tahansa tältä listalta myös itselleni ;) Naisille on onneksi ehkä miehiäkin helpompi keksiä lahjoja, ellei saajan maku satu olemaan erityisen tarkka. Moni kuitenkin varmasti ilahtuisi pienistä sisustustavaroista, kuten kauniista tuikkukupista, ehkä jo valmiiksi yhteisellä muistolla varustetusta valokuvakehyksestä taikka huonetuoksusta. Pehmeät paketit toimivat myös aina, äitiä voisi muistaa uudella yöasulla tai näteillä nahkahanskoilla. Itse en myöskään pistäisi pahaksi uusia pehmeitä kylpypyyhkeitä taikka paria suloisia korviksia.

Olen kehunut näitä OPIn matkakokoisia Avojuice-käsirasvoja ja tällainen setti olisi aivan mainio lahjaidea. Elektroniikkaan liittyvät lahjat eivät ole pelkästään miehille sopivia, vaan myös esimerkiksi siskolle voisi antaa tyylikkään nahkaisen pussukan puhelinta varten. Jos taas ystävällä on aina avaimet hukassa, olisi tällainen nimikirjaimella varustettu avaimenperä varmasti tarpeen. Vilukissa sen sijaan ilahtuisi lämpöisistä tohveleista – nämä UGGin tossut ovat lämmittäneet omia varpuleitani jo parin vuoden ajan! Pienenä ekstravinkkinä pakko mainita myös puhelimeen ladattava hauska Printic-sovellus, jota kautta voi tilata suoraan saajan kotiovelle herttaisia Instagram-polaroideja yhteisistä hetkistä. Tilasin näitä ystävälleni hänen synttärilahjakseen tovi sitten ja lahja oli kyllä mieluinen :)

Siinä muutamia ideoita. Mitä sitten itse olen toivonut Pukilta tänä jouluna? Olen pyytänyt paljon kotiin liittyviä asioita, kuten teepannua ystävien kanssa vietettäviä iltaisia hetkiä varten, glögimukeja, Safkaa-kirjaa kodinhengettären kokkailuihin, Pentikin Vekki-sarjaa… Lisäksi olen hankkinut yhden isomman lahjan itse itselleni ;) Mitä te olette toivoneet tänä vuonna lahjaksi? Entä ovatko kaikki lahjat jo kauniisti paketeissaan?

I already gathered up some Christmas gift ideas for men in my post here, but now it’s time for womens’. I think it’s quite easy to come up with a gift for her and I could definitely take anything from this list myself! Small things for the home, cozy pajamas, beautiful accessories or some cosmetics… There are a plenty of ideas of what to give for your sister, mom or your best friend and here are only some examples :) Have you already got all the Christmas gifts?

Mainoslinkkjeä / Commercial links

16 thoughts on “Gift Guide – For Her

 1. Minä en ole osannut toivoa tänä jouluna oikein mitään :D Japelta toivoin jotain niinkin romanttista kuin kahvakuulan, hih! En vain ole keksinyt mitä tarvitsisin… Halujahan ois toki monia vaikka muille jakaa, mutta en edes tiedä mitä haluaisin kaikista eniten! Miten näin voi edes olla?! :D

 2. En ole vielä ostanut lahjoja …kiire tulee!!! Kiitos ideoista!!!!
  Olen myös ajatellut Lexingtonin vaatteita, mutta en ole varma niiden koosta…osasitko neuvoa – ovatko ns normaalikokoa tai isommat/pienemmät? Mikä koko on esim Sun huppari? Kauniista joulukuun jatkoa! :)

 3. Mä oon toivonu aika paljo pehmosia paketteja – lakanoita, treenivaatteita ja kotoiluvaatteita. Ja uutta hajuvettä! Pikkusisko tässä just paljasti, että oon kuulemma saamassa kauheen kasan lahjoja, joten innolla odotan jouluaattoa, että näkee mitä paketeista paljastuu! :D Ja muiden lahjat on jo paketissa ja odottaa vaan kotikotiin kuusen alle viemistä ♥

 4. Blogistasi bongasin ihanan lexington yöpuvun, joten oli pakko toivoa se äidiltäni vaaleanpunaisena! Ihastuin ihan samantien. :) Ja isäni on luvannut ostaa minulle uuden iPad Airin. Muuten olen toivonut ihan käytännön juttuja – pyyhkeitä, lakanoita sekä kirjoja. :)

  Jos postaustoiveen saa heittää ilmoille, haluaisin nähdä millainen Jonnan päivä on kokonaisuudessaan. :) Tykkään mielettömästi tällaisista kirjoituksista!

  Ihanaa joulun odotusta!<3

 5. Suloisia lahjoja olet listannut, jotain olen ostanutkin tästä kollaasista ystävälleni :)
  Itselläni on lahjalistalla iittalan tuotteita, kuten essence lasit ja vitriini. Myös muutama ihana kaulaliina löytyy, saa nähä mitä pukki tuo ;)

 6. Tänä vuonna olen toivonut lahjaksi Daniel Wellingtonin Classic York Lady -rannekelloa, beigeä tai viininpunaista sisustustyynyä sekä uutta pyjamaa ja uusia urheiluvaatteita tennisharjoituksiin. Kuulin jo tontuilta huhuja, että ainakin kello on jo paketoitu, hih. :)

 7. Hih, ihana! Sehän on vaan hyvä pyytää lahjaksi jotain tarpeellista ;) Minulla taas riittäisi päässä toiveita vaikka millä mitalla, kun on nyt kaikkea mitä tahtoisi esimerkiksi kotia varten :)

 8. Kävin itse tänään vihdoin hankkimassa muutamia lahjoja, vielä on pari jäljellä :) Nyt pikapikaa jouluostoksille siis, toivottavasti sait näistä jotain vinkkejä!

  Minusta Lexingtonin vaatteet ovat aika hyvin standarikokoisia, omani ovat kaikki huppari mukaanlukien kokoa XS ja istuvat hyvin. Nettikauppaan on tullut jo uutuuksiakin, näin ainakin juuri täällä Vaasassa jälleenmyyjällä uuden malliston aivan ihanan collegen!

  Ihanaa joulun odotusta sinne :)

 9. Voi kuulostaa hyvältä! Uusi hajuvesi kelpaisi tännekin, olen kyllä yhä aivan ihastunut viime jouluna lahjaksi saamaani Lancomen tuoksuun :) Minäkin sain vihdoin käytyä tänään lahjaostoksilla, en malta odottaa että pääsen Helsinkiin niitä paketoimaan – niin lempipuuhaani!

 10. Voi minä rrakastan Lexingtonin yökkäreitä! Jalassa tälläkin hetkellä sinivalkoraidalliset kaksi joulua sitten saamani pyjamahousut ja ovat yhä loistokunnossa :) Mahtava toive siis, hih!

  Ja suurkiitos toiveesta, näitä on aina kiva kuulla! Tuo on vaan nyt hieman haastava toteuttaa, kun valoa kuvaamiseen ei riitä aamusta iltaan, mutta heti kunhan päivät tästä vähän pitenevät, niin voisin toteuttaa toiveesi :)

  Ihanaa joulun odotusta sinnekin, Nelli <3

 11. Kuulostaa tosi hyvältä, viininpunainen koristetyyny olisi aika päheä syksyiseen ja talviseen sisustukseen! Ja mahtava juttu, että toive on mennyt perille, hih :)

 12. Hih, hauska kuulla! Pehmoiset paketit toimivat aina, vaikka kaikenlaiset lahjat ovat kyllä terveulleita kuusen alle ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *