Christmassy Things

Voi olette te vaan aikamoisia! Olette osallistuneet jo sankoin joukoin eiliseen arvontaan ja luin koko päivän hymy korvissa jättämiänne kommentteja. Näin yhteisesti valtava kiitos kaikista kauniista sanoistanne ja ihana kun jaoitte myös palasen itsestänne :) Arvontaan on vielä torstai-iltaan asti aikaa osallistua, mutta voin paljastaa, ettei tuo jää ainoaksi lähiaikojen arvonnaksi!

Nyt kuitenkin jouluisiin tunnelmiin. Kuten moni teistäkin siellä ruudun takana – olen minäkin jo aivan joulun pauloissa! Kerroinkin juuri poikaystäväni tulevan muutaman viikon päästä vihdoin lopullisesti kotiin kaikkien vaihtojen ja työharjoitteluiden jälkeen, joten olen laittanut kotiamme täällä Helsingissä jo joulukuisiin fiiliksiin sopivaksi. Onpahan ainakin lämmin vastaanotto hänen tullessa kotiin, hih!

Hetki sitten Country Whitessa piipahtaessani en voinut olla nappaamatta Maison bellen piparin ja glögin tuoksuista siivousainetta mukaani. Tällä kun puunaa paikat kiiltäviksi, niin on koko kodissa ihana jouluinen tulvahdus! Lexingtonin punavalkoinen keittiöpyyhe taas tuo kivasti pientä kauteen sopivaa ilmettä.

Spotifyn soittolista on vaihtunut asianmukaisiin tunnelmiin ja korkkasin Michael Bublén joulualbumin pari päivää takaperin. Tämä vaan toimii vuodesta toiseen! It’s beginning to look a lot like…

… Christmas, huh? En ole erityisemmin Gantin tähtityynyjen ystävä, mutta tähän jouluiseen lämpimän punaiseen yksilöön ihastuin oikopäätä. Koristetyyny löytyi viime elokuiselta Turun visiitiltä loppukesän alennusmyynneistä, nyt se löysi paikkansa sohvannurkasta.

Myös lyhdyt ja kynttilät ovat vallanneet pinta-alaa kodista. Casa Stockmannin lasisen hurrikaanin sekä ledeillä varustetun kranssin (joka odottelee vielä jatkojohtoja ;) tilasin tovi sitten Stockan “valokamppiksesta”, iso lyhty taas on peräisin Hobby Hallista. Kiitos vinkistä Norpalle, jonka Instasta tämän alunperin bongasin! Hobby Hallin sisustuspuoli tuli minulle tutuksi vastikään ja voi millaiseksi aarreaitaksi se onkaan osoittautunut! Jos etsii esimerkiksi Riviera Maison-henkisiä maalaisromanttisia huonekaluja edullisemmin, kannattaa ehdottomasti tehdä tuttavuutta.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä paitsi juuri ostamani Lexingtonin punavalkoraitaiset mukit, myös pieni kikka niistä nautittavan joulukahvin tekoon. Olen aikaisemmin kokeillut siroitella pelkkää kanelia kahvin sekaan, mutta viimeksi kaupan maustehyllyllä silmäni osui piparkakkumausteeseen. Tätä kun sekoittelee hieman kahvinpurujen sekaan, niin ai että millaisen taivaallisen ihanan jouluisan maun saa aikaan!

Ehkä turha edes kysyä, joko siellä ollaan kaivettu koristeet esiin, juotu ensimmäiset glögi(pullo)t ja tehty satsit joulutorttuja? ;)

Now that it’s already December it’s really the time to get to the mood for Christmas! I’ve been decorating our home for the season and it’s really beginning to look a lot like Christmas – like Michael Bublé sings ;) I simply can’t get enough of his album which I play on repeat every year.

Another thing that I’m obsessed with are all the candles and lanterns which I’ve put around our apartment. There’s also a red sham on the corner of the sofa. I love curling up there and have a cup of coffee – with some gingerbread spice in it :)

Have you prepared yourself for the Holiday season already?

38 thoughts on “Christmassy Things

 1. Ihania jouluisia juttuja on kodissasi :) kyllä silmä lepää kun ihania kuviasi katselee :)

  Itse yritän saada tänään joulujutut esille kun on tuntunut viime aikoina ettei kerkeä mitään tekemään mutta tämän illan olen pyhittänyt joulujutuille :)

 2. täällä ensimmäiset joulutortut on tehny jo pari viikkoa ennen joulukuuksi vaihtumista ;)

  elamanikuvina.blogspot.fi

 3. Voi että tulipa hyvä mieli tästä postauksesta! Joulu on kyllä ehottomasti itselleni vuoden kohokohta, niin paljon sitä rakastan. <3 :)

 4. Ihana postaus! Niin rauhoittava ja jouluinen! Itsekkin olen yrittänyt väsätä kotia joulukuntoon! Kaikkea ei tosin saa mitä haluaa sillä täälläpäin menoa hidastaa pieni koiramonsteri joka tykkää enemmänkin sotkea kuin siivota! Onneksi ideat voi poimia talteen ensi joulua ajatellessa ;)!

  -Sanna

 5. Voi kiitos Hilla! Täällä kyllä kelpaa viettää iltoja ja tunnelmoida.. :) Ihanaa tiistain jatkoa sinnekin!

 6. Se on aivan ihana, kuinka innoissaan voikaan olla yhdestä siivoussuihkeesta? ;) Minäpä käyn kurkkaamassa, kiitos!

 7. Ihana jos tykkäsit, kiitos Sanna :) Voi että, pieni koiramonsteri! Onneksi esimerkiksi seinille voi turvallisesti asetella koristeita, niin saat sinäkin kotiisi hieman joulutunnelmaa ja pikkuinen ei pääse tuhoamaan mitään :)

 8. Tota siivousainetta täytyy kyllä ehdottomasti ostaa, kiitos vinkistä! Voi kumpa osaisi jotenkin joulufiilistellä itsekkin, yleensä se ei tuota vaikeuksia… :/ Mutta tänä vuonna ei vaan yhtään tunnu siltä, että kohta on jo joulu. Ehkä pitäisi myös kuunnella tuota Micheal Bublen joululevyä, koska se on ihan paras. ♥

 9. Tykkään blogistasi, mutta viime aikoina on alkanut häiritsemään lisääntyneet yhteistyö-jutut sekä mainostukset. Olen aina ennen pitänyt siitä. että juuri sinun blogissasi nuo asiat ovat olleet vähemmällä.. T. Taru

 10. Ei kestä kiittää, hyvät vinkit on tarkoitettu jaettaviksi ;) Nyt vaan Bublé pauhamaan, glögi kuumenemaan ja kynttilät palamaan – eiköhän se joulufiilis sieltä vielä löydy! Toivon kyllä itsekin, että saataisiin edes pikkuisen lunta vielä maahan.. :)

 11. Hei Taru, kiitos kovasti palautteestasi – arvostan ehdottomasti mielipiteitänne :) Blogi on minulle harrastuksen lisäksi myös työ opiskeluiden ohella, joten kaupallisuus on luonnollisesti osa sitä. Pyrin kuitenkin pitämään yhteistyöt ja mainonnan oman näköisenäni sekä niiden määrän sopuisana, mutta sekin vaihtelee hurjan paljon. On viikkoja ilman mitään, kun taas esimerkiksi nyt joulun alla kamppiksia on enemmän.

  Voit lukaista ajatuksistani myös täällä Blogiperiaate-postauksestani, http://jonnamaista.blogspot.fi/2013/11/blogiperiaatteita-ja-unohtunut-hollanti.html. Toivon että täältä löytyisi sinulle mieluisaa luettavaa myös jatkossakin yhteistöistä huolimatta :)

 12. Ihanan tunnelmallisia ja kauniita kuvia! :) Täytyypä käydä kaivamassa omatkin joulukoristeet varastosta tunnelmaa luomaan, varsinkin nyt kun Madeiran aurinkoinen sää on muisto vain..

 13. Voi että! Kauniita jouluisia juttuja ja kuinka hauska tuo siivousaine! Taidanpa itsekkin kipaista hakemassa sellaisen omaan kotiini :) Täällä jo niin odotellaan Joulun tuloa ja ensimmäiset pikkujoulutkin vihdoin pääsen viettämään torstaina!
  Ihanaa alkanutta viikkoa Jonna! :)

  -Maippi

 14. Kiitos paljon murunen :) Voih, kaiholla katselin lomakuvianne! Tsemppiä arkeen paluuseen, kaiva ihmeessä ne koristeet esiin, niin ei tunnu niin vaikealta tämä pimeys auringon jälkeen ;)

 15. Voi kiitos Maippi! Käy ihmeessä kipaisemassa tuo itsellesikin. Kummasti sitä innostuu tuon ihanan tuoksun perässä puunailemaan paikkoja, hih ;) Oikein ihanaa ja jouluisaa viikkoa sinnekin <3

 16. Onko teillä siis yhteinen koti Helsingissä? Miten kätevää kun voi viettää yhteistä aikaa yhdessä! :) P.s. Hyvää joulunodotusta!

 17. Onko sulla oma koti myös helsingissä? :) vai asutko sillon vanhemmillasi? hämäännyin ihan, että oliko postauksen kuvat nyt vaasan kodistasi, vai mistä :D
  Oikein ihanaa joulun odotusta!

 18. Oii te olette saaneet jo asunnon täältä Helsingistä, olisi ihanaa nähdä enemmän kuvia? :)
  Ihana tunnelma kuvissa! <3

  P.s meillä on juotu glögiä jo lokakuusta lähtien, 4 pulloa menny jo, hups :D

 19. Täälläkin haluttaisi joulumukit, mutta en ole vielä päättänyt, että nuo vai kenties ehkä Taikaa punaisena vai jokin muu vaihtoehto? :) Täällä on kuuset haettu varastosta ja piparitaikinat odottelee tekijää, joten pikkuhiljaa etenee!

 20. Onko teillä siis oma kämppä Helsingissä poikaystäväsi kanssa? Kun muistelin että muutit suoraan kotoa Vaasaan? :O

 21. Tähän asti olen asunut vanhemmillani, mutta nyt poikaystäväni tullessa kotiin on meillä yhteinen koti myös täällä Helsingissä :) Hih, pahoittelen hämäännystä!

  Samoin sinne Annika ja ihanaa itsenäisyyspäivää!

 22. Varmasti jotain pieniä palasia tulette näkemään täältä aina silloin tällöin, hih :) Voi että, te olettekin olleet ajoissa! Toisaalta kerran vuodessahan sitä vaan juodaan, joten miksei ;)

 23. Taika on myös ihanan jouluinen, sitä löytyy itseltäni jo valkoisena joten päädyin näihin :) Seurasinkin piparileipomuksiasi Instagramista, hih! Ihanaa itsenäisyyspäivää Cherry <3

 24. Oikein muistelet, nyt kuitenkin poikaystäväni tullessa vihdoin koti-Suomeen on meillä yhteinen “tukikohta” täällä Helsingissä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *