Christmas Snapshots

Huh, joko navat paukkuu kinkusta, laatikoista ja suklaasta? Kinkkua on täällä syöty niin aamupalaksi, välipalaksi kuin lounaaksikin, mutta ainakin minulla löytyy vielä tilaa herkuttelulle – joulu kun on vaan kerran vuodessa! Aatto kului rauhallisissa tunnelmissa läheisten kanssa, toivottavasti teilläkin on ollut ihana joulu :)

Sain vastuulleni riisipuuron keittämisen aaton aamuna ja ei voi kyllä sanoa muuta kuin, että olen minä varsinainen lahja keittiölle. Eiköhän liesi lainehtinut jossain vaiheessa maitoa puuron kiehuessa yli! Noh, pienestä episodista huolimatta puurosta tuli hyvää ja ylitin kuulemma poikaystäväni odotukset – ne kun eivät tainneet olla kovin korkealla ;)

Riisipuuron jälkeen lahjojen kimppuun, aamulla avasimme vasta toistemme lahjat sekä minä oman pakettini. Olin kassin sisällöstä aivan pikkuisen innoissani – lupaan esitellä sen pian teillekin! Poikaystäväni sai minulta jotain pehmeää, minun paketistani taas paljastui uusi ihana tuoksu. Iltapäivästä suuntasin kotikotiin viettämään joulua perheen kanssa, syömään vatsat täyteen ja availemaan loppuja lahjoja.

Joulupäivä sen sijaan on sujunut superpitkään nukkuen, sitä kinkkua syöden, leffoja katsellen ja rentoutuen. Nauttikaa tekin läheisten seurasta, hyvästä ruuasta ja kiireettömyydestä! :) Oikein ihanaa joulupäivää!

Our Christmas so far has been all about eating, spending time with the family, watching movies and eating a bit more. There’s still room for some more, though – Christmas is only once a year and you’ve gotta make the most of it ;) Hope you all have a lovely and relaxing Christmas Day!

20 thoughts on “Christmas Snapshots

 1. Voi että miten ihastuttavia kuvia, oot kyllä ihan mahti kuvaaja ;-) voisit joskus ottaa muutamat kuvat munkin blogiin ! Teillä on kyllä ollut niin tunnelmallinen joulu !

 2. Haha kyllä täällä on kans tullut syötyä tota kinkkua joka välissä, ehkä huomenna alkaa todenteolla tulemaan korvista jo ulos. :D odottelen innolla tuota sun lahjapostausta ! :)

 3. Mitä kautta sä lataat sun kuvat tänne, kun ne on niin hyvälaatuisia? :-) Et näköjään ainakaan Flickrin kautta, kun sulle sitä inhottavaa uudistusta ei ole tullut?

 4. Voi ihana Emilia, kiitos! Olen kyllä saanut aivan uuden innostuksen valokuvaukseen blogin myötä ja toivon koko ajan kehittyväni siinä :) Toivottavasti sielläkin on ollut tunnelmallinen joulu!

 5. Täällä maistuu vielä ainakin leivän päällä! :D Kunhan saataisiin tuota valoa vähäsen, niin pääsisin lahjakuvailemaan :) Kivaa tapaninpäivää sinne!

 6. Itse asiassa ihan Bloggerin kautta, kun en ole saanut vielä aikaiseksi tutustua kuvapankkeihin :) Luin kuitenkin joskus jostain kikan tallentaa kuvat PNG-muodossa ja ladata ne siten tänne, niin laatu säilyy jpg:tä paremmin :)

 7. Onpa teillä ihanasti paketoidut lahjat! En käsitä miten saat kuviin noin paljon valoa, vaikka ulkona on niin hämärää. Toivottavasti teillä oli ihana joulu :)

 8. Olitteko siis Vaasassa aattona ennen kotikotiin lähtöä, oon ihan sekaisin että millon oot missäkin?:) opiskeleeko sun poikaystävä kans Vaasassa, niin että tuo Vaasan koti on teidän yhteinen vai mitä tuolla meinaat?:) ihania kuvia taas! <3

 9. Hih, pahoittelen pasmojen sekoittamista! Poikaystäväni siis opiskelee ja asuu Helsingissä, joten meillä on täällä yhteinen koti, jossa minä majailen sitten aina lomia ja viikonloppuja :) Kiitos paljon, ihana jos tykkäsit!

 10. Saanko kysyä, että opiskeleeko poikaystäväsi missä koulussa Helsingissä? :) Onko hän Aalto-yliopistossa? :)

  Ihania kuvia kaunotar jälleen <3

 11. En valitettavasti halua sen tarkemmin kertoa poikaystävästäni blogin puolella, toivottavasti ymmärrät :) Kiitos paljon, ihana jos tykkäsit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *