Arvonta: Voita suosikkituotteitani!

Näin joulun alla ajattelin, että olisi kiva muistaa teitä lukijoita jotenkin. Ikään kuin kiitoksena siitä, että vierailette täällä parhaimmassa tapauksessa joka päivä ja raapustatte mieltä lämmittäviä kommentteja, jotka saavat hymyn huulille kerta toisensa jälkeen. Sainkin järjestettyä teille hurjan kivan kauneusaiheisen arvonnan yhdessä ihanan PR-toimisto Right Connectionin ja mieluisien yhteistyökumppanieni kanssa!

Olen itse tästä erityisen innoissani, arvaatteko tuotteita nopeasti vilkaisemalla miksi? Arvonnan palkintopaketti koostuu nimittäin useista luottotuotteistani, joista osa on ollut tuttuja jo ennen yhteistöitä ja osa taas vasta niiden myötä tullut kylpyhuoneen kaappiini jäädäkseen.

Tästä pienestä paketista löytyy ihania tuotteita niin päivittäiseen meikkiin kuin hiusten ja käsienkin kaunistamiseen. Kiharoiden parasta kaveria KMS Californian Free Shape Hot Flex Spray’ta olen hehkuttanut täällä jo niin monet kerrat, että se on useille varmasti jo tuttu, John Friedan Frizz-Ease– sarjan huikean tehokkaan 3-day Straight– suihkeen taas esittelin juuri täällä.

Näin pakkaskelien lähestyessä käsien hemmottelu on tarpeen ja omassakin laukussani kulkee aina mukana OPI:nAvojuice-sarjan pieni käsirasvaputeli, tällä kertaa tuoksussa Holly Berry. Arvontaan halusin ehdottomasti myös tämän hetkisen suosikkilakkani, OPI:n täydellisen tummanpunaisen Lost on Lombard-sävyn, joka on ollut kynsissäni tauotta viimeiset kuukaudet. Lisäksi paketista löytyy myös Ecotoolsin setti laadukkaita siveltimiä aina poskipunasudista kulmasiveltimeen.

Ja miten tähän arvontaan sitten voi osallistua? Jotta ette pääsisi ihan niin helpolla, niin keksitään vielä jotain pientä ekstraa. Te tiedätte blogin kautta paljon asioita minusta, mutta minä sen sijaan en tunne teitä laisinkaan, joten haluaisinkin tietää keitä sieltä ruudun takaa oikein löytyy! Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen kertoen jotain itsestäsi sekä jättämällä toimivan sähköpostiosoitteesi. Voit esitellä itsesi joko kattavammin tai ihan vaan vaikka kertoa jotain pientä, kuten ikäsi tai mistä päin olet. Näin pääsen hieman pintaa ja nimimerkkiä syvemmälle teistä ihastuttavista lukijoista :) Arvonta päättyy torstaina 5.12. klo 17!

Rutkasti arpaonnea kaikille, muruset!

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Sorry, this giveaway is only for my Finnish readers! :)

218 thoughts on “Arvonta: Voita suosikkituotteitani!

 1. Heippa! Tää sun blogi on yks mun lempiblogeista, ja tulee katsottua aina silloin tällöin, mitä uutta kivaa on ilmaantunut. Opiskelen itsekin, joten piristää lukea blogia, jossa “arkielämää” ei ole tyystin unohdettu :)

  Mukavaa joulunodotusta!
  anni.kapulainen@gmail.com

 2. Täällä yli kolmekymppinen kohta töihin takaisin tekstiiliyrityksen ostopuolelle palavaa yhden pojan äiti, joka saa inspiraatiota ja hyvää mieltä blogistasi :) Varsinkin nyt kun palaa toimistotyöhön niin pukeutumisvinkit tulevat tarpeeseen ja niitä blogistasi saa. Kiitos siis ihanista kuvista ja lämminhenkisyyttä huokuvasta blogista, jota olen reilun vuoden seuraillut!

 3. Heippa, täällä on 22-vuotias restonomiopiskelija Lahdesta. Tällä hetkellä olen Espanjassa työharjottelussa, kaksi viikkoa olisi enää kolmen kuukauden työharjottelusta jäljellä, 20. joulukuuta Suomeen takasin. Jouluksi kotiin!<3 Joulufiilistelyt eivät täällä oo pystynyt olemaan samaa mittakaavaa mitä ne Suomessa ollessani olisi, mutta blogeista saa onneksi vähän lisää joulutunnelmaa joululaulujen lisäksi. Löysinkin blogisi vasta kuukausi sitten, mistä lähtien olenkin jäänyt tähän koukkuun. :D Ihanaa joulun odotusta! hennariikka.niutanen@gmail.com

 4. Moi! Täällä on vuoden kuluttua valmistuva amk-opiskelija Helsingistä. Tykkään itse lukea erityisesti sisutuspostauksia, tähän vuodenaikaan myös kaikki jouluun liittyvä kiinnostaa. Olen jouluihminen ja aloitan joulun miettimisen aina hyvissä ajoin, tänä vuonna ostin suurimman osan lahjoista jo lokakuussa:) Luen myös mielelläni opiskelujuttuja, vaikka opiskelenkin ihan erilasta alaa, niin toisten opiskelupostaukset motivoivat minua ahertamaan.
  lotttav [at] gmail.com

 5. Heippa! Täällä terveisiä lähettelee 23-vuotias tytöntyllerö Länsi-Lapista. Opiskelen neljättä vuotta yliopistossa sosiaalityötä. Olen hurahtanu blogien lukemiseen noin 2 vuotta sitte ja sille tielle on jääty! Harkinnan alla on ollu oman blogin aloittaminen, ehkäpä ruokablogi… :)

  Olen lukenu blogiasi jo vuoden verran, ja nyt kommentoin ensimmäistä kertaa. Blogisi on inspiroiva, tyylikäs, kirjoitustyylisi on rikas ja hauska ja vaikutat huipputyypiltä! :)

  minnamaaria1@gmail.com

 6. Heippa! Olen hurrrjan innoissani kaikesta kosmetiikasta ja pahemman luokan harakka myös :))

  heini.holopainen(a)gmail.com

 7. Heippa! Täällä kirjoittelee pian 18 vuotta täyttävä nuori naisenalku pohjanmaalta :) joka opiskelee kosmetologiksi toista vuotta, jolle kosmetiikka, hyvinvointi ja terveys on kaikki kaikessa.
  Olen seurannut blogiasi hyvin pitkään ja se jaksaa aina inspiroida ihanan tyylisi ja sisustusvinkkien ansioista!!
  juttaprinsessa@hotmail.com

 8. Oi miten kiva arvonta! Mun onkin pitänyt jo pitkän aikaa ostaa tuota kiharasuihketta sun suosittelemana! Mä oon 22-vuotias tyttö ja opiskelen Tampereella. Mulla on aika samanlainen sisustusmaku kuin sulla :)

 9. Moikka Jonna,
  Täällä 26 vuotias neiti Lapista, vakkari lukija, mutta harvoin rohkeutta kommentoimiseen… nyt yritän rohkaistua jos vaikka arpaonnikin suosisi :)
  -erikab

 10. Hei! Kiitos kauniista, erikoisesta, raikkaasta blogistasi! Löysin sen vähän aika sitten, kun elämässäni oli erittäin rankka vaihe – jouduin leikkaukseen ja jännitin tuloksia – huono tai hyvä lopputulos….SE OLI ELÄMÄN KYSYMYS minulle. Uskomatonta, että se kaikki voi tapahtua parissa kuudkaudessa, ja “perusterveele” ihmiselle. Aina ajatellaan, että sellaista ei saa tapahtua minulle. Sain sen ajalla blogistasi iloa, ajatukset pääsivät hetkeksikin muualle, ja olen sitä sen jälkeen seurannut päivittäin! Ja lopputulokseni oli HYVÄLAATUINEN! So I am happy!!!, ja kiitollinen, että olen terve ja olemassa ja että minulla on rakas pikku-tytär kotona! Itse olen virolainen ja n 5,5 v sitten Suomeen muuttanut. Syy, miksi muutin tänne, oli rakkausnuoli, joka iski minut ;) Aviomieheni on suomalainen ja pikku-prinsessamme on kaksikielinen. Oli mielenkiintoinen lukea, että blogisi lukijoita löytyy eri maista (joku oli täällä saksalainen muistakseni, itse mm puhun myös mm saksaa), suomalaisia eri maailman paikoista. Lisäksi on kivaa kurkistaa nuoren suomalaisen naisen ajatusmaailmaan, koska yleensä suomalaiset ovat hiljaisia (ja ystäviä ei ole helppo täällä löytää). Tykkään ajatusmaailmastasi, koska tuntuu, että olet avoin ja erittäin positiivinen, osat nauttia hetkista, elämästä, ja se onkin syy, miksi käyn kurkkaamassa blogiasi…myös tulevaisuudessa. Erittäin kauniista joulukuuta Sinulle ja Sun blogin lukijoille! piret.eskelinen@gmail.com

 11. Heippa! Täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee 21-vuotias tyttö Joensuusta. Lähdin lukion toisen vuoden alussa vaihtoon Irlantiin ja sillä tiellä olen edelleen. Aloitin tänä syksynä oikeustieteen opinnot Dublinin yliopistossa, joten elämä pyörii tällä hetkellä pitkälti lakipykälien ympärillä :) Blogiasi olen seurannut ihan alkuajoista lähtien ja se on edelleen ihana piristys aamuiseen kahvihetkeen. Kiitos siis hurmaavasta blogista ja oikein ihanaa joulun odotusta!

  bonheursanshistoire@gmail.com

 12. Olen vähän yli kolmekymppinen nainen Jyväskylästä. Blogisi oli ensimmäisiä joita aloin lukea säännöllisesti. Pidän erityisesti blogin selkeästä ulkoasusta ja visuaalisesta silmästäsi joka näkyy niin asukuvissa kuin kauniissa valokuvissa. Olet myös hienosti onnistunut pitämään tämän sellaisena hyvän mielen paikkana, jollaisena olet blogisi halunnutkin pitää. Kiitokset siitä :).

  truebie(at)live.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *