10 asiaa, joita et vielä tiennyt minusta

Heippa vaan Vaasasta – pitkästä aikaa täällä! Blogin puolella on ollut ja tuleekin olemaan nyt hieman hiljaisempaa, viime päivät ovat olleet todella kiireisiä tenttien sekä muiden koulujuttujen parissa. Sama meno jatkuu vielä ensi viikkoonkin, kunnes vihdoin pääsee joulun viettoon. En voi sanoin kuvailla, miten paljon jo odotan sitä – enkä vähiten muruni kotiintulon takia!

Tähän väliin ajattelin kuitenkin kertoa muutamia satunnaisia asioita minusta. Tykkään itse lukea näitä muiden blogeista päästen hieman pintaa syvemmälle ja hihitellen yllättäville samankaltaisuuksille. Edellisessä vastaavassa postauksessa tunnustin muun muassa olevani rattirage ja omistavani maailman huonoimman rytmitajun, mitähän tällä kertaa selviää ;)

1. Minua luonnehditaan usein hätähousuksi. Tärkeissä tapaamisissa olen lähes aina vähintään vartin etuajassa, bussipysäkillekin saavun usein 10 minuuttia ennen bussin tuloa, otan junassa lipun esiin jo kauan ennen konduktöörin tulemista, lompakon kaivan kätösiin jo kassajonoon mentäessä…

2. … ja samalla kuitenkin ärsyttää ne ihmiset, jotka juoksevat junavaunussa ovien luokse jo silloin, kun pysähdyksestä ei ole vielä tietoakaan tai perussuomalaiseen tapaan rynnätään esimerkiksi lentokentällä pönöttämään jonoon. Ihme hätähousuja.. ;)

3. Olen aikamoinen kiituri ja olen tottunut kävelemään todella rivakkaa vauhtia. Itse en sitä kuitenkaan huomaa ja saan tosi usein kuulla tästä seuralaiseltani: “Mihin ihmeeseen sä kiidät?!”

4. Minulla on tapana syödessä aina katsoa tai lukea jotain – oli kyseessä sitten jokin sarja Netflixistä tai turhanpäiväinen mainoslehtinen. Valitettavasti koulukirjat eivät kuitenkaan lukeudu tähän kastiin…

5. Kadehdin aamuihmisiä. Rakastan laiskoja aamuja yli kaiken, mutta olisihan se ihanaa nousta joka päivä sisäisen kellon herättämänä. En vaan voi nukkua pidempään – niin absurdi lause minun korvaani!

6. Minulla on todella rasittava tapa tahtoa aina tietää, mistä puhutaan. Jos tulen kesken keskustelun paikalle pommitan kysymyksiä: “Ai kuka? Ai missä? Milloin?” Erityisen rasittavaa tämä on varmasti silloin (eli lähes aina), kun asia ei mitenkään kosketa minua itseäni, mutta silti on pakko tietää!

7. Kerroin edellisessä vastaavassa postauksessa olevani aikamoinen sipsimonsteri. Minulla olikin kerran epätoivoinen yritys korvata ne kaupasta ostamillani juureslastuilla. Toivoisin voivani sanoa, että meni täydestä kuin väärä raha, mutta ei toiminut ei…

8. Jouluaiheisena faktana; luulin todella pitkään nähneeni pienenä ihan oikeasti tontun ikkunamme alla. Minulle selvisi vasta vuosia myöhemmin sen olleen isosiskoni (terkkuja vaan ;), joka tunnusti sonnustautuneensa tonttulakkiin pikku-Jonnan juksaamiseksi.

9. Olen hulluna hapankorppuihin – niihin tulee aina himo! Happarit ovat mahdottoman hyviä ihan vaan voin kanssa, mutta tällä hetkellä suosikkiyhdistelmäni on myös hapankorput ja avokado. Kannattaa kokeilla!

10. Numeromuistini on käsittämättömän surkea. Lyhyetkin numerosarjat täytyy tarkistaa pariin otteeseen, puhumattakaan puhelinnumeroista! Viiden vuoden jälkeen en ole vieläkään oppinut poikaystäväni numeroa ulkoa, hän on hivenen loukkaantunut asiasta.. :D

Löytyikö tällä kertaa samankaltaisuuksia? ;) Toivottavasti ohessa olevat kuvat viime joululta sekä kuluneen kuukauden varrelta toivat ruudun toiselle puolen ripauksen joulumieltä – enää alle kaksi viikkoa aattoon!

Superhauskaa viikonloppua kaikille!

Unfortunately there’s no translation to this one, sorry! Here are some random facts about me :) Hope you have a nice weekend!

50 thoughts on “10 asiaa, joita et vielä tiennyt minusta

 1. Hehhe , voin kompata kohtia 1, 2, 6 ja 10. Ei mitään toivoakaan muistaa mieheni puhelinnumeroa tai automme rekkaria. ;) Aikaisia aamuja taasen rakastan ja voin hyvin herätä seitsemältä siihen, että minua ei yksinkertaisesti enää nukuta, kun taas illalla klo 22.00 olen täysin valmis nukkumaan.

 2. Heh, ykkönen ja kolmonen kuvaavat ihan täysin myös minua! Yksi kavereistani onkin minulle sanonut, että kyllä jo kaukaa yliopistolla tunnistaa minut, sillä kävelen niin reippaasti kädet viuhkoen :D Ja juu, lompakko ja junalippu otetaan myös aina ajoissa kätehen. En pidä myöhästelystä, joten pyrin itse aina olemaan ajoissa tapaamisissakin paikalla, usein kyllä vähän liiankin ajoissa.

 3. Täällä toinen surkea numeromuisti! En vaan todellakaan opi koskaan ulkoa numeroita. Joskus osasin, silloin lankapuhelinaikana, mutta kännykän muisti on korvannut omatn muistin :)

 4. Mä niiiin samaistun moniin näistä kohdista mutta erityisesti tuohon kolmoseen ;D nii ja toi kutonen on kans niin tuttua, pakko saada tietää :D

 5. Hei pakko tulla heti kommentoimaan. Kadehdin itse myös aamuihmisiä. Aloitin uudessa työpaikassa pari kuukautta sitten ja se tarkoitti sitä että menen viitenä aamuna viikossa klo 6 töihin, eli joudun nousemaan 4:30. Kamalin aika nousta ylös! Yleensä ne viikon kaksi ensimmäistä aamua menee ihan ok, mutta viikon loput aamut ovat tuskaa. Voin siis itsekin sanoa kadehtivani aamuihmisiä, koska tästä on oppinut ainakin sen, että iltavuorot sopivat mulle paremmin (tai alkaisi nyt edes inhimillisesti klo 9).

  Ps. Avokado ja hapankorput on paras yhdistelmä ;)

  Pps. Mistä tuo ihana punainen nauha on löytynyt (jota olet viime jouluna sitonut Vuittonin pakettiin)?

 6. 1-4 ja 10 täysin sama!!! :) varsinkin 10 on aika nolo kun työskentelee talouspuolella :D ihanaa viikonloppua sinulle! -Anni

 7. Tosi kiva postaus! Tykkään itsekin lukea muiden blogeista näitä pieniä paljastuksia :) Samankaltaisuuksia löytyi paljonkin – kohdat 1-6 ovat kuin suoraan omasta suustani! :D Lisäksi oon myös hulluna hapankorppuihin, haha!

 8. Viime postauksesta ei juurikaan löytynyt samankaltaisuuksia, mutta tästä postauksesta hyvinkin! Kohdat 1,3,4 ja 6 voisivat olla ihan itseni kirjoittamia :D Varsinkin tuo kohta 4, tässä juuri syön samalla ja luen blogiasi, hah :)

 9. 1. ja 6. muistuttaa hyvin itseänikin :D Aina pakko saada tietää mistä muut puhuu, jos ei ole ollut koko aikaa keskustelussa mukana! Välillä oikein laittaa ärsyttämään asia, kun aina pitää olla kyselemässä :D

 10. Mä olen samanlainen siinä, että otan aina lompakon käteen ennen kassalle menoa, junassa junalippu on kädessä jo ennen konduktöörin tuloa, bussipysäkillä olen aina vähintään 10min etuajassa, tapaamisissa saatan ollan jo puoli tuntia aikaisemmin jne! :D Avomieheni on myöskin aina etuajassa joka paikassa. Mutta ensi treffeillä olin häntäkin aikasemmin paikalla. ;) -Marianne-

 11. Mullakin on avaimet kädessä jo paljon ennen kuin olen lähelläkään kotiovea, olen LIEVÄSTI ennakoivaa tyyppiä. Kiidän myös varsinkin yksin ollessani kaupungilla käsittämätöntä vauhtia, saaden itselleni lähestulkoon stressin kun on muka niin kiire johonkin. Myös aamu-unisuus on täällä tuttua ja sipsin maistuisivat, mutta (onneksi) mieheni on aika tiukka niiden kanssa, meille ei niitä kaupasta kanneta. Ai että näitä on sitten hauska lukea, oppii hieman tuntemaan toista :)

 12. Heh, voi kumpa minäkin voisin olla tuollainen, että tulisin reilusti ajoissa paikalle! Tietty työhaastatteluihin ja muihin tulen ajoissa ulkopuolelle odottelemaan, mutta muuten mennään kyllä ihan viimetipassa… ;) Jotenkin ihmeen kaupalla ehdin kuitenkin melkein aina ajoissa! :D

  Tämä oli tosi kiva postaus!

 13. Nämä postaukset ovat huippuja! Löysin taas paljon samaistumisen kohteita, kuten aamu-unisuus, numeromuisti (ei, en myöskään muista poikaystävän puhelinnumeroa, saati sitten tilinumeroani…), nopeasti käveleminen ja syödessä lukeminen. Ennen olin aikamoinen hätähousu, mutta Ranskassa vietetyn ajan jälkeen olen nykyisin ennemmin myöhässä kuin ajoissa, mikä ärsyttää itseäni suunnattomasti :D Ja ihania joulukuvia, oikein lämpöisää joulunodotusta sinne! :)

 14. Voi kuinka mielettömän kauniina olet tuossa helmikuun postauksen viimeisessä kuvassa! :)

 15. Hauska huomata että samanlaisen tyylitajun lisäksi meistä löytyy joitakin pieniä samanlaisia piirteitäkin! :D Ihanaa viikonloppua ja joulun odotusta <3 En millään itse malttaisi enään joulua odottaa.. :D

  -S

 16. Löysin montakin yhtäläisyyttä tekstistä! Olen itsekin aina ajoissa jokapaikassa, numeromuistini on luultavasti vielä sinunkin muistiasi huonompi ja hamankorput on vaan niin hyviä ! Eniten kuitenkin alkoi naurattamaan sipsi kohta! Voisin ostaa vaikka koko marketin tyhjäksi yhdellä kertaa ja syödä huoletta kaiken, niiden syömisen kun alottaa niin ei loppua näy ! ja auta armias jos niitä tuttuja ja turvallisia suolasia ihanuuksia yrittää korvata jollakin muulla niin melkein on ilta pilalla ja jälleen löydän itseni marssivan lähimpään auki olevaan pikkukauppaan jotta saan oikeita sipsejä ;)!

 17. Heippa! Voinko kysyä, millä ohjelmalla teet kuvakollaasit? Itselläni on Macbook Pro, kuten sinulla, mutten oikein keksi, millä ohjelmalla saisin tehtyä kollaaseja. Osaisitko vinkata? :)

 18. Apua! :1.-4. piirteet on i-h-a-n kuin musta kirjoitettu! :-D Saan aina kuulla siitä, kun bussipysäkille täytyy lähteä palelemaan jo 10min ennen kuin buss tulee ja hampaitani kiristää aina, kun joku rynnii kiireesti esim. kaupassa juuri avatulle kassalle. Puhumattakaan siitä, että tänäänkin aamupalaa syödessä oli Aamulehti ja Face auki samanaikaisesti ;D

 19. Hah, rekkari kuuluu tosiaankin samaan kastiin! Hävetti hieman, kun piti kerran puhelimessa yllättäen antaa auton rekkari ja osasin luetella vain kirjaimet :D Voi, miksen minäkin voi olla tuollainen aikainen lintu!

 20. Hih, hauska kuulla että tunnistit itsesi näistä myös! Minun hätähousuilulleni naureskellaan aina, mutta hyvä etten ole ainoa ;)

 21. Minäkin taisin jotain numeroita osata lankapuhelinaikana, mutta tänä päivänä ei kyllä toivoakaan :D

 22. Voi kauhistus! Toisaalta, ehkä tuohon rytmiin sitten lopulta tottuu ja aikaiset aamut eivät tunnukaan enää niin pahalta? :) Olen itsekin mennyt joskus kuuden vuoroon töihin ja huh, se oli kyllä kertakaikkisen epäinhimillinen aika herätä!

  Avokado ja happarit – nam! Punaista nauhaa löysin Sinooperista muistaakseni, täytyypä käydä ostamassa sitä myös tämän vuoden paketteja varten :)

 23. Hahah, lohduttavaa kuulla että “ammatti-ihmisilläkin” on vaikeuksia numeromuistin kanssa! :D Ihanaa viikonlopun jatkoa sinnekin, Anni!

 24. Hih, hauska kuulla että nyt löytyi! Tuo syömispiirre on jokseenkin ärsyttävä, esimerkiksi opiskellessa kun pidät ruokatauon, niin on tietysti pakko alkaa katsoa 40 minuutin jaksoa Pretty Little Liarsia – ei seuraa ikinä hyvää :D

 25. Eikä, ihan mahtava kuulla etten ole ainoa ;) Ja ihana tuo treffijuttu, olette varmasti pariskuntana sitten aina kaikkialla ajoissa, hih!

 26. Ei voi olla totta, minäkin kaivan kotiavaimet esiin jo kauan ennen ovelle pääsyä! Voi että näitä on hauska lukea, kun huomaa ettei olekaan ainoa hupsujen piirteidensä kanssa :D

 27. Kröhöm, en minäkään kyllä aina ole jokapaikassa ajoissa ;) Ainakin tulee lähtiessä joka kerta kamala kiire, vaikka olisi kuinka ollut paljon aikaa!

  Hauska kuulla että tykkäsit! Ihanaa viikonlopun jatkoa Salla :)

 28. Ihan mahtava kuulla, että samoja hassuja piirteitä löytyy sieltäkin! Voi ei toivoakaan tilinumeron muistamisesta :D Minullekin tekisi hyvää oppia hieman ranskalaisilta, hih. Kiitos Emmi, sitä samaa sinne! <3

 29. I from Poland, so I write in English languages ;)
  I love your blog! It's amazing many inspirations. You are a beautiful girl and I love watch your photos :) I'm 15, so you give me a good idea for next day. Thank you :)

 30. Hih, sanos muuta! Niin hauska lueskella näitä ja huomata, että muillakin on samoja hupsuja piirteitä ;) Ihanaa joulun odotusta sinnekin <3

 31. Heips! Itse teen kollaasit Photoshop Elementsillä. Olen aina käyttänyt sitä, joten en valitettavasti oikein osaa vinkata muista mahdollisista, vinkkejä tulemaan jos joku muu osaa auttaa! :)

 32. Hahah, eikä! Tuon pysäkkihätäilyn olen varmasti perinyt äidiltäni, hän kun on aina joka paikassa todella ajoissa ;) Huh, tuo kassajuttu on kyllä ärsyttävä! Monenmonta yhtäläisyyttä löytyy siis sieltä, ihan mahtavaa lukea kyllä näitä :)

 33. Hi sweetie, thanks a lot for your kind words! I love to hear that my blog is an inspiration for you :) Hope you'll enjoy my blog in future as well! Have a lovely Sunday!

 34. Hihii, nämä on kyllä aina aivan huippuja! :) Löysin jo edellisestä sinun tällaisesta postauksesta monta yhtäläisyyttä, mutta taaskin voin kompata muutamaa kohtaa.. etenkin tuo huono numeromuisti pätee täysin minuunkin, enkä edelleenkään 6,5 vuoden seurustelun jälkeen muista avokkini puhelinnumeroa :D Uups, pitäisi ehkä opetella!

 35. Heippa Jonna! En ole piiiiitkään aikaan kommentoinut juttujasi, lähinnä siksi että blogien lukeminen on jäänyt todella vähälle täällä Lontoossa, samoin oman kirjoittaminen, krhm :D Mutta sinun blogiasi on aina välillä pakko palata lukemaan, on se niin hyvä :) Nyt oli myös ihan pakko kommentoida tätä koska niin monta samaa juttua tunnistin. 2-6 kaikki pätee minuun ja myös 9! Tällaiset postaukset ovat aina niin hauskoja :) Hyvää Joulua sinne Suomeen! :)

 36. Hauska kuulla että löytyi taas yhtäläisyyksiä :) Ihan uskomatonta kyllä, miten se puhelinnumero ei vaan voi iskostua tuonne muistiin, vaikka kuinka olen yrittänyt! :D Toinen taas muistaa minun numeroni vaikka unissaan, mutta syytän sitä huonoa muistia ;)

 37. Ihana Aurora, voi miten kiva kun jätit kommenttia <3 On ollut kiva seurailla Instassa Lontookuulumisiasi, ihan mahtavaa että uskalsit sinne lähteä! Toivottavasti siellä kaikki hyvin ja takana on mukava joulu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *