Sunday Outfit

Eilen kävin viettämässä poikaystäväni suvun kanssa pyöreitä (ja aika kunnioitettavia sellaisia!) synttäreitä. Ylleni pääsi täällä juuri esitelty harmaa kasmirneule, jonka alle sujautin vielä valkoisen kauluspaidan. Klassinen kokonaisuus sai pientä särmää vahapintaisilla mustilla housuilla, joita on tullut käytettyä viime aikoina ahkerasti. Olen ostanut omani H&M:stä vuosia sitten, mutta ne ovat jo ehtineet pikkuisen haalistua, joten kävin hankkimassa uudet tuliterät samasta paikasta. Pöksyt eivät oikein pääse näissä kuvissa oikeuksiinsa, mutta eiköhän niitä vielä tule näkymään!

Coat / Mango
cashmere sweater / Zalando Collection
shirt / Polo Ralph Lauren
pants / H&M
bag / Mulberry
ankle boots / Wonders
watch / Michael Kors

Uusi lainakamerani pääsi ensimmäistä kertaa tositoimiin asukuvauksessa ja se pelasikin kuin unelma, joskin itse kohteella ei ollut niin kuvauksellinen päivä. Testissäni on siis tällä hetkellä Nikonin D600 täyskennoinen järjestelmäkamera, jolla olenkin nyt innoissani leikkinyt kuin pieni lapsi konsanaan. Odotan sormet syyhyten, että pääsen ensi kerralla kuvaamaan oikein kunnolla ajan kanssa ja tietysti esittelemään tämän kapistuksen teillekin :)

Eikun aurinkoista uutta viikkoa murut!

Yesterday we celebrated my boyfriend’s grand dad’s birthday. I ended up wearing this grey cashmere sweater, which I wrote about earlier in my post here. I combined it with a classic white shirt and these coated pants from H&M. I’ve been wearing those a lot lately and I think it’s easy to add a little something to a simple outfit with these.

These are the first outfit pictures taken with my new camera, which I’m testing at the moment. Although the target itself didn’t really feel herself that photogenic that day, I can already say that I’m in love with this Nikon D600. Can’t wait to introduce it to you guys properly ;)

26 thoughts on “Sunday Outfit

 1. kunnioitettavat pyöreät ja pukeudut neuleeseen ja vahafarkkuihin !? oikeesti ! eikö toi outfitti oo enemmän vaikka shoppailuun ,opiskeluun yms , ei juhlaan..vaikka juhla ois vaatimatonkin. ..

 2. Heh, särähti varmasti korvaan! Kyseessä kuitenkin ennemminkin rento sunnuntailounas kuin juhla ja itse juhlakalun tuntien tämä oli tilaisuuteen oikein sopiva :)

 3. Ostin alkusyksystä Vilasta vastaavat vahapintaiset mustat housut mutta muutaman päivän jälkeen ne palautin. Itse asiassa tarkemmin miettien, en edes tiedä minkä takia ne palautin :D Nehän sopis vaikka minkä kanssa plus mulla ei ole mustia farkkuja! Näistä kuvista siis vakuuttuneena taidan hipsiä huomenissa katsomaan, josko niitä vielä löytyisi ;)

 4. Harmi, että kommenteista ei voi tykätä. Tykkäisin Olivian kommentista ja myös Jonna sun! Oon vaan tosi kateellinen sun tyylitajulle :) Vaikka itte toki oon löytäny oman tyylini, mutta sulla on vain niin kovin kaunis sun tyyli!

 5. Voi hitsi! Olen käyttänyt omiani todella paljon, etenkin iltamenoissa ne tuovat kivasti sitä jotain asuun ja sittemmin pöksyjä on tullut käytettyä myös arkena. Nyt siis kipinkapin takaisin kauppaan, jos ei sieltä natsaa niin kurkkaa myös tuo H&M! :)

 6. Voi teitä murusia, kiitos kaunokaiset <3 Tuolloin oli kyllä kertakaikkiaan sellainen olo, että nassu tai tukka tai mikään ei pelaa :D

 7. Heippa M! Voi kun olette ihania kun ystävällisesti aina vinkkailette :) Tuo näyttää itse asiassa aika hyvältä, etenkin jos väri tosiaan on luonnossa hieman vähemmän kellertävä. Tuollaisilla suurilla ruuduilla olen peittoa juuri etsinyt! Kiitos paljon vinkistä ja aurinkoista tiistaita sinne :)

 8. Kyllä se on huomattavasti harmahtavampi eikä omasta mielestäni oikeastaan yhtään kellertävä vaikka se kuvassa siltä näyttääkin. Sellainen melko kylmä sävy ja vaikuttaa muutenkin laadukkaalta, itse pidän ainakin! Samoin sulle, Jonna :)

  – Milla

 9. Hih, tyyliasioista ei tunnetusti sovi kiistellä, makuja on niin monia :) Kiitos sekä Olivia että Laura kivoista sanoistanne!

 10. Täytyy kysyä tosta neuleen materiaalista, nukkaako se ihan hirveästi kuten esimerkiksi angoravilla sekoitteet joista irtoaa nukkaa ihan älyttömästi? Olen sopivaa ja laadukasta perus neuletta etsinyt jo pitkään ja itseasiassa h&m sivuilta bongasin kasmir neuleen hyvällä hinnalla varustettuna. En sitä liikeistä ole vielä löytänyt niin haluaisin vähän tiedustella materiaalista :)

 11. Ainakaan tästä ei ole irronnut nukkaa yhtään, vaikka olen esimerkiksi käyttänyt mustien housujenkin kanssa :) Kommenttiboksissa on kehuttu tosi paljon H&M:n kasmirneuleita ja kuulemma ovat kestäneet käyttöä vuosia!

 12. Kiva kokonaisuus! Miten olet huoltanut tota neuletta? Riittääkö pelkkä tuuletus puhdistamaan vai oletko uskaltanut pestä käsin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *