So Called New Hair

Kävin tosiaan alkuviikosta kampaajalla laittamassa hieman tummempaa raitaa vaalean kuontaloni sekaan. Pyysitte myös kuvia lopputuloksesta, joten minähän napsin sellaiset! Arvatkaa hihittelinkö kuitenkin itsekseni jo ensimmäisten kuvien kohdalla, jaa mikä ero?! Kuvissa pehko nimittäin näyttää ihan siltä samalta vanhalta vaalealta, sävyä on todella vaikea saada ikuistettua sellaisena kuin se näyttää luonnossa.

Ei sillä, että muutos olisi muutenkaan suurensuuri, ystäväni kyllä huomasi minun värjänneen hiuksiani ;) Sävy on nyt hivenen lähempänä omaa väriäni kuin puhdas kirkas vaalea, joten pidän tästä kovasti. Suunnitelmissani olisi ehkä käydä vielä jossain vaiheessa raidottamassa tukkaa uudestaan, viimeksikin sain vasta toisella kerralla tummemman toffeisen lopputuloksen.

Tämä olkoon sitten ennemmin keskiviikkoisia pikkujouluja varten väsättyjen kiharoiden kuin “uuden hiusvärin” esittelyä! Minun on muuten pitänyt koko blogihistoriani ajan tehdä videota kiharoiden teosta, mutta se on jotenkin jäänyt. Ajattelinkin kysyä, vieläkö ruudun takaa löytyy niitä, jotka kaipaisivat videolla opastusta hiusten kihartamiseen suoristusraudalla? :)

A few days back I went to the hairdresser’s to put some darker highlights. You asked me to show you guys the result, so I took some photos. And you know what, I couldn’t help but laugh when I looked at the pictures – my hair looks exactly the same as it used to be! It’s really difficult to get the actual colour in photos, although like I told you, the difference isn’t that big ;)

So, this will be more like a post about my curls than the so called new hair colour. I’ve been supposed to make a video post about curling my hair with a straightener for such a long time. I was wondering, if you would still be interested about a post like that? :)

51 thoughts on “So Called New Hair

  1. Ihana Minni, kiitos! Heh, olen kyllä tainnut kulkea pipo niin syvällä päässä koko viikon koulussa, että ei ihmekään ;D Ja jee, kiharajuttuja siis piakkoin tulossa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *