Sequins

Arvuuttelin teiltä täällä, mitä mahdoin naputella tilaukseen Boozt.comista oman minishopini tuotteiden joukosta. Ja tulihan sieltä yksi oikea arvauskin! Minishopiin päätyi tämä pitkään ihastelemani Day Birger et Mikkelsenin paljettihame, jonka sitten lopulta tilasinkin yhteistyön myötä saamani lahjakortin voimin.

sweater / Zalando Collection
sequin skirt / Day Birger et Mikkelsen
watch / Michael Kors
bracelets / Lindex & Marc by Marc Jacobs

Tämän harakan paljettihimo sai alkunsa jo viime talven puolella ja olen kaipaillut kaappiini jotain hieman pidemmän mallista mustaa hametta. Usein nämä kun tuppaavat olemaan aika minimittaisia, mutta tämä kynähameen mallinen paljettiunelma oli juuri sellainen kuin olin etsinytkin. Satiinirusetilla varustettu kuminauhavyötärö tekee siitä astetta rennomman ja simppelin neulepuseron kera tästä saisi jopa arkikelpoisen yhdistelmän. Ranteisiin rykelmä siroja koruja, tummanpunainen kynsilakka kruunaa vielä kokonaisuuden. Kynsissäni ei ole viime viikkojen aikana muuta nähtykään, punainen vain sopii niin loistavasti tähän kauteen!

Pääasiassa suunnittelin hamosta kuitenkin iltamenoihin kuten pikkujouluihin – uuden vuoden juhlinnoista puhumattakaan! Mitäs pidätte, löytyykö ruudun takaa muita paljetteihin hurahtaneita harakoita? Paljettien säihkeessä onkin hyvä toivottaa kaikille huikean kivaa viikonloppua, etenkin edellä mainittuja pikkujouluja viettäville! Omani kuluu ihan toisissa tunnelmissa tenttikirjojen parissa, plaah ;)

Last week I introduced you guys my very own mini shop for Boozt.com. I also ended up ordering something for myself among those products. I’d been craving for this sequin skirt from Day Birger et Mikkelsen for so long, so when I got a gift card from our collaboration I couldn’t help ordering this! I love the pencil skirt model and since it’s a little longer than the usual sequin skirts, I could even wear this day to day. I really like it combined with a loose sweater. What do you think of my purchase? :)

Mainoslinkkejä / Commercial links

24 thoughts on “Sequins

 1. Onpas tuo hame vielä kauniimpi. ♡ Sopii todella hyvin harmaankin kanssa. :-)

  Tsemppiä luku-urakkaan ja mukavaa perjantaita kaunotar! :-)

 2. Jes, paljetit ovat mielessä myös täällä! Itse tosin himoitsen kullansävyjä, ehkäpä pikkujoulutopin muodossa? Mutta aivan ihana tuo hame, ja varsinkin tapa jolla olit koonnut rennon asun sen ympärille :)

 3. Voi eikäh!! oon siis tositosi pitkään yrittänyt etsii paljettihametta muttei mistään oo tuntunut
  löytyvän sopivaa :( Luulis nyt että kaikkialla myytäisi sellaisia tähän vuodenaikaan mutta ei, pöh! tän viikonlopun pikkujoulut vietetäänkin sitten todnäk se pikku musta päällä… Mukavaa viikonloppua sinnekin ;)

 4. Ihastelen kyllä muiden yllä, mutta omaan kaappiini en osaisi kuvitella! Hyvältä kyllä näyttää, varsinkin neuleen kera. :)

 5. No TO-DEL-LA-KIN on harakan vikaa täälläkin. Ostin pikkijouluun kaksi paljettimekkoa, höh.. ja yhdet pikkujoulut?!? No, toinen päätyi päälleni. Hyvin paljon samantyyppinen kuosi, kuin ihanassa hameessasi, mutta kotelomekkona. Olikin aivan loistava vaate.
  Tuo hameesi on todella kaunis, mutta höh, liian kallis :( Pitääpä kytistellä, josko tulis joskus mojovaan alennukseen ;D
  En nyt ihan office-asuun laittaisi, mutta lauantai-illan istujaisiin kylläkin!

 6. Mun perjantai-ilta kului tätä blogia selatessa. En tajua, miten joku voi noin täydellinen! Olet todella luonnonkaunis, hyvä kirjoittaja, ihana tyyli ja taitava kuvaamaan ! Tästä tuli samantien mun lempiblogi, jään innolla odottamaan uusia postauksia! :) :)

 7. Minäkin olen miettinyt, että miksi ihmeessä niin monet paljettihameet pitää tehdä niin lyhyiksi. Ei ole kivaa koko iltaa murehtia viuhauttaako johonkin päin kun kyykkii :( Tuo sinun hameesi on aivan upea! :) Löysin mustan paljettihameen Vaasan Aukiasta, merkki oli Minimun ja hintaa hameella oli 49,90 € :) Ja mikä parasta pituus helmasssa on melkein polviin! :)

 8. Hei minkä kokoinen tuo Zalandon neuleesi on? Itse haluaisin tilata sen mustana, mutta en oikein tiedä otanko XS:n vai S:n. Kun välillä XS:t on ihan liian makkarankuoria, ja välillä taas ne ovat suht väljiä malliensa takia. Mutta tuosta ei oikein tiedä minkä mallinen tuo neule on.

 9. Vietin toissa uuden vuoden ystävältäni kähveltämässä kullansävyisessä paljettitopissa, se oli ihana! Toivottavasti löydät etsimäsi ja pääset juhlimaan pikkujouluja paljetin kimalluksessa :)

 10. No voi pöh! Olethan kurkannut nettikauppojen valikoimat? Juuri Booztilla on paljon paljettihamosia, joten yritähän vielä sieltä :) Onnea metsästykseen ja ihania pikkujouluja!

 11. Jotkut ovat vaan sellaisia vaatteita, joita tyytyy ihastelemaan muiden päällä :) Kiitos paljon kaunotar ja muksaa viikonlppua!

 12. No mutta hei, toisen mekon voit säästää uuden vuoden juhlintoihin – silloinkin saa kimaltaa! ;) Paljettinen kotelomekko kuulostaa upealta, sellaisen ottaisin minäkin mieluusti! Voi hitsit, toivotaan että sopiva hame tulee sinullakin vielä vastaan!

 13. Voi kylläpä nousi hymy huulille kun luin kommenttisi! Tuhannet kiitokset kauniista kehuista ja lämpimästi tervetuloa, kiva kun löysit tänne <3

 14. Sanos muuta, ihan kuin mitta olisi niissä aina vakio! Vautsi, hameesi kuulostaa hurjan kivalta ja mikä tärkeintä tuo pituus ;) Olen kerran käynyt tuolla Aukiassa pikaisesti, täytyy joku päivä koluta se oikein ajan kanssa!

  Ihanaa viikonloppua Minna :)

 15. Heips, neuleeni on kokoa XS! Se ei tosiaankaan ole mikään makkarankuori, vaan ennemminkin juuri hieman väljää kokoa :) Jos siis mietit kahden koon välillä, niin itse suosittelisin ottamaan pienemmän!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *