Sadepäivänä

Eilen oli muutamien aurinkoisten päivien jälkeen taas niiin harmaata ja sateista, ettei tosikaan! Viuhuva tuuli ja vasten kasvoja inhottavasti tihuttelevat pisarat ne eivät kuitenkaan paljoa haitanneet, kun tiistaille oli niin mukavaa ohjelmaa tiedossa. Nykyään Tukholmassa majaileva ystäväni oli käymässä Suomessa ja minäkin satuin olemaan samaan aikaan Helsingissä, joten vietetimme yhdessä kivan aamu- ja iltapäivän. Tutustuimme itse asiassa vasta viime keväänä kuluttaessamme puolen vuoden ajan valmennuskurssin penkkiä. Aika mahtavaa, että tuon urakan myötä mukaan matkaan tarttui myös näin ihana uusi tuttavuus ♥

Coat / Mango
pants / H&M
bag / Mulberry
scarf / Mulberry
ankle boots / Wonders

Aloitimme päivämme sushibuffetilla Sushi’N’Rollissa. Buffet (15e/hlö) osoittautui ihan makoisaksi ja paikka itsessään oli todella viihtyisä. Helsingin parhaiden sushien tittelin vie minusta silti Töölössä sijaitseva Tokyo55, myös Sushibar + Wine on kerännyt aimoannoksen kehuja yhdeltä jos toiseltakin taholta. Sitä on ehdottomasti päästävä kokeilemaan ensi kerralla, kun sushihammasta alkaa kolottaa!

Lounaan jälkeen ihasteltiin tovi Stockmannia koristamaan ilmestyneitä jouluvaloja, tavaratalo vie kyllä pisimmän korren mitä tulee kauneimpiin valaistuksiin. Akateemisen kulmaan avatun Starbucksin kiersimme kaukaa, ei sillä etteikö Gingerbread Latte olisi maistunut, mutta todettiin että annetaan pölyn ja ruuhkan ensin vähän laskeutua ;) Sen sijaan käväisimme juomassa kahvit La Torrefazionessa. Ei ole kyllä paljoa parempaa sadepäivän ohjelmaa, kuin parantaa maailmaa kahvikupposten äärellä hyvässä seurassa!

It was such a rainy weather yesterday, but it didn’t really matter. My friend, who lives currently in Stockholm, was visiting Finland so we spent a really nice day together. It started with a sushi buffet at Sushi’N’Roll, but I think that you can get the best sushi in Helsinki at Tokyo55. After lunch we took a minute to look at the beautiful Christmas lights of Stockmann. Although there’s not even a sight of snow yet, you can feel the Christmas in the air already!

26 thoughts on “Sadepäivänä

 1. Sopii tosi kivasti toi burgundy huivi tohon harmaaseen takkiin!:) Ja harmaudesta huolimatta, IHANA Helsinki! Onneksi otan huomenna suunnan sinne päin, kauhea ikävä jo taas!:D Stockan jouluosastolle on ainakin pakko päästä, täällä on Stockalla ihan surkea jouluosasto..

 2. Oi, kun olet taas niin kauniina. ♡ Sinulla on niin ihana maku vaatteiden suhteen. :-)
  Stockan jouluvalot ja -koristelu ovat kyllä aivan upeat. ♡
  Mukavaa keskiviikkoa! :-)

 3. Stockmann vie kyllä ylivoimaisen voiton joulukoristusten suhteen! Käyn niitä itsekin ihastelemassa aina kun mahdollista ;). Ja voi harmi, jos ei ole sattunut sitä vaniljavalmistetta kohdalle :(. Meiltä sitä löytyy ihan lähikaupan hyllystä, mutta kai ne valikoimat vaan vaihtelevat sitten niin paljon. Toivottavasti vielä tärppäisi! :)

 4. Voi kiitos lilinen, tykkään itekin hurjasti harmaan ja viininpunaisen yhdistelmästä :) Ihana että pääset tänne pitkästä aikaa ja siellä se jouluisa Argos-halli jo odottelee, kävin kurkkaamassa eilen ekaa kertaa ja voi pojat ;)

 5. Kiitos murunen, ihana jos meidän maut kohtaa :) Rakastan erityisesti noita Stockan valaistuja ikkunoita, niin kaunis näky pimenevässä illassa! Mukavaa keskiviikon jatkoa sinnekin!

 6. Älä muuta sano, oikein odotan joka vuosi noiden syttymistä! Ja tosiaan, vielä ei ole tärpännyt, mutta aion kyllä koluta jokaisen kaupan sitä herkkua löytääkseni :D

 7. Mä eilen melkein törmäsin suhun tietä ylittäessä, vitsit kun en kerennyt nykäisemään hihasta! :) Se tilanne oli jotenkin niin nopeasti ohi! Mutta siis tykkään asustasi kovin. Se on kaunis ja yksinkertainen ja niin sinun näköinen. :)
  Kivaa loppuviikkoa!

 8. Ihania kuvia!! Hei ihan pakko kysyä, sori, että miten kauhean ikävä sulla varmaan on sun poikaystävää? Itse varmaan kuolisin sunlaisessa tilanteessa. Kiitti vielä, kun laitoit sen kiharanpysymistuotteen, ostan heti, kun meen kaupoille.

 9. Voi kun olet taas kauniina !:) tuo sinun takkisi on ihana! Olisiko sinulla tiedossa mistähän tuon tapaisia takkeja voisi metsästää? Täältä pikkukaupungin kaupoista ei paljon löydy!:/

 10. Eikä, toivottavasti en ollut tuolloin hautautuneena sateenvarjon alle ja aiheuttanut siksi törmäysvaaraa, hih :D Hauska sattuma kyllä, harmi ettet ehtinyt nykäistä hihasta! Kiitos kivoista sanoistasi ja mukavaa loppuviikkoa sinnekin :)

 11. Voi kiitos! Ja onhan ikävä kova, mutta poikkiksen kotiin tulemiseen on enää niiin vähän aikaa, että innostus ja odotus vie nyt jo voiton ikävästä :) Ei kestä kiittää, toivottavasti toimii sinunkin tukassasi!

 12. Kiitos paljon :) Takki on ollut kyllä huippulöytö! Omani tilasin Mangon Outletista, josta löytyy muitakin vastaavia malleja, samoin ihan Mangon tavallisesta nettikaupasta on näppärä tilata :) Kannattaa tsekata myös Zalandon takkivalikoima, sieltä löytyy kattavasti kivoja villakangastakkeja!

 13. tyylikästä!:) olen itsekkin hakemassa kauppikseen keväällä, millä valmennuskurssilla olit ja täyttikö odotukset?:)

 14. Ihanan klassinen ja syksyisen inspiroiva asu! Olet Jonna kyllä sellainen kaunotar että huh!

  -S

 15. Kiitoksia! :) Kopioin sinulle tähän suoraan taannoisen vastaukseni toiselle lukijalle:

  Tänä vuonna taas kävin Supermasterin legendaarisen Hentusen kurssin, ja vaikka se on todella tyyris, niin ehdottomasti joka pennin arvoinen!! En voi tarpeeksi kehua kurssia ja itse vetäjää, joka on niin omistautunut tekemälleen työlle ja sille tavoitteelle, että kurssilaiset saavat unelmiensa opiskelupaikan. Kurssi alkoi tammikuun lopussa ja kesti koko kevään aina kesäkuuhun asti. Aiheita käsiteltiin kattavasti, kaikista eniten hyötyä oli kuitenkin varmasti hänen pitämistään mini- ja maksikokeista, joissa tuli käytyä läpi paljon pääsykoeaiheisia kysymyksiä. Taisipa sattua jotain samoja kokeeseenkin :) Hentuselta on myös mahdollista hankkia pelkät materiaalit sisältäen kirjatiivistelmät ja kokeet, tiivistelmät olivat myös mielettömän hyviä!

  Oikein rutkasti tsemppiä sinullekin tulevaan kevääseen! :)

 16. Niin kaunis kokonaisuus jälleen kerran! :) Ja voi, kyllä Helsinki on vaan niin ihana kaupunki, säällä kuin säällä ;) Itse piipahdin pari viikkoa sitten pikavisiitille, mutta nyt on kyllä taas ikävä! Kolmisen viikkoa joudun vielä odottamaan, ennen kuin pääsen ihastelemaan Helsinkiä koko jouloloistossaan, toivottavasti valkoisessa sellaisessa! :)

  Maria / Petite Living

 17. Hei!
  Aivan ihana blogi. Luen tätä päivittäin ja piristät päivääni ihanilla kuvilla ja klassisella tyylilläsi -kiitos! Olen alkanut harrastamaan valokuvaamista, mutta olen vasta alkutekijöissä. Kysyisinkin, että miten olet ottanut tuon ihanan kuusi kuva? Itse olen yrittänyt vastaavaa bokeh tekniikalla siinä kuitenkin onnitumatta. Kiitos paljon jos pystyt auttamaan = )

  -Tia

 18. Hei Tia! Kiitos ihanista kehuista, tällaisen palautteen saaminen lämmittää aina mieltä :) Kuvausasiaan sitten, oma tekniikkani on varmaan kaikkea muuta kuin oikea heh, mutta otan kuvan yksinkertaisesti niin, että suurella aukolla kuvatessa otan tarkennuspisteen jostain täysin itse kuvan ulkopuolelta. Tarkennus puolipohjassa takaisin itse “kohteeseen” ja naps, kaunis bokeh saatu koko kuvan alalta!

  Toivottavasti sait selkoa epämääräisestä selityksestäni :) Kuvausintoa!

 19. Hei! Kiitos paljon vinkistä, hyvin onnistui. Saman saa muuten myös säätämällä kamera manuaalitarkennukseen. Hyvää joulunodotusta ja viikonloppua!
  -Tia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *