Preparing For the Season

Eilen oli oikein harvinaisen synkkä ja harmaa päivä, vettä tuli kuin saavista ja ei tehnyt pahemmin mieli pistää nokkaa ulos. Illalla minun oli kuitenkin aika möyriä pois sohvannurkasta, jonne olin linnoittautunut lukemaan tenttiin (ja katsomaan jakson jos toisenkin How I Met Your Motheria), ja lähteä ihmisten ilmoille. Koiranilma ei kauaa mieltäni enää painanut nähtyäni tämän näyn…

“Voih!”, hihkaisin heti sisustusliike Country Whiten ovella, jossa ei ollut ankeasta marraskuusta ja ulkona riehuvasta syysmyrskystä tietoakaan. Country Whitessa vieteltiin eilen kantisiltaa leppoisan jouluisissa tunnelmissa ja tulin itse paikalle hieman etukäteen taltioidakseni joulufiiliksiä yhteistyökumppanini Lexingtonin Holiday– mallistosta. Harvinaisen ihana mallisto onkin ja palaan kuvien kera vielä myöhemmin, tässä kuitenkin alkuun pieni sneak peek sekä eilisillan tunnelmia.

Jouduin harmikseni lähtemään juuri kun ihmisiä alkoi lapata sisään ja putiikin täytti iloinen puheensorina, mutta ainakin sain loistavan startin tälle juuri alkaneelle joulun odotukselle. Illan aikana tuli lisäksi juotua vuoden ensimmäiset glögit, voi että maistuikin hyvältä! Terkkuja myös hihasta nykäisemään tulleelle lukijalle, on aina yhtä kiva saada kasvot teille siellä ruudun takana :)

Toivottavasti lämmin tunnelma välittyi kuvien myötä sinnekin! Minun oli kipaistava heti kotimatkalla glögiä kaupasta, koriin eksyi myös pipareita ja sinihomejuustoa. Oih ja voih, olen jo niiin innoissani tästä ihanasta joulunajasta!

Are you ready for the Holiday season? Here’s a little sneak peek to the Holiday Collection of Lexington, you’ll see a plenty of more photos later :)

30 thoughts on “Preparing For the Season

 1. Upeita kuvia. ♡ Kyllä välittyy aivan ihana tunnelma. Nuo Lexingtonin jutut on vaan niin ihania. :-)
  Pitääpä itsekin käydä tutkimassa tarjontaa… ;-)
  Sain syntymäpäivälahjaksi vaaleanpunaisen Lexingtonin kylpytakin ja oi että se on pehmeä! :-)
  Ihanaa keskiviikkoa muru!

 2. Oi oi, tulipa hyvä mieli näistä kauniista kuvista! Eilen oli todella niiiiiiin sellainen päivä, että joulunajan tässä itsekin jo toivotan tervetulleeksi, että saa vähän piristystä elämään kauniiden valojen ja koristeiden ja hyvien makujen kera.

 3. Oih kuinka ihana mallisto , TAAS! Pakko saada tuolta jotain kotiin jouluksi…. :)
  Meillä on litkitty jo muutamakin litra glögiä, niiin hyvää! Pipareita ei olla vielä ostettu, ja tänä vuonna pitää opettaa poikkis joulupipari-sinihomejuusto yhdistelmään :p
  Sen sijaan kävelin eilen ruokakaupassa luumuhillo hyllyn ohi enkä voinut poistua kaupasta ilman hilloa ja torttutaikinaa…:D
  Ihanaa joulunodotusta Jonna! <3 Täällä ollaan vähintään yhtä innoissaan:D

 4. Ihana jos tunnelma välittyi kuvien kautta :) No eikö, voisin valkata tuosta joulumallistostakin vaikka mitä kivaa kotiani koristamaan!

 5. Kiitos LeAnn, voi kun kiva kuulla! Oli niin ihana sukeltaa viiman ja pimeyden keskeltä tuonne joulumaailmaan :) Oi että miten ihana lahja! Saat kylpytakista varmasti monien vuosien kaverin, minulla ainakin pyyhkeet ovat kestäneet niin hyvin kovaakin käyttöä.

  Mitä parhainta keskiviikkoa sinnekin <3

 6. Voi miten ihana kuulla! Minulla ainakin tuolla paikan päällä kaikkosi harmistus säästä ja synkkyydestä, joten kiva jos tunnelma välittyi myös kuvista :) Ja ehdottomasti, nyt hyvällä omatunnolla hakemaan piristettä marraskuun keskelle ja laittamaan kotia joulukuntoon! Niistä herkuista puhumattakaan ;)

 7. Hih, kiva jos iskee sinuunkin! Lisää herkkupaloja mallistosta tulossa vielä ;) Glögi maistui ihan mielettömän hyvältä vuoden jälkeen, sitä tuleekin varmaan nyt litkittyä oikein urakalla. Ehdoton suosikkiyhdistelmäni piparien kanssa on vaniljatuorejuusto, mutta en ole enää hetkeen löytänyt sitä kaupoista, ärrh.. Ja kyllä, ensimmäiset joulutortutkin on täällä jo syöty ;)

  Samoin sinulle ihana Jessika!

 8. Tyylikään näköinen butiikki!
  3. Heidi Klum 4. Adam Brody 5. Simon Pegg 6. Liam Payne and Tom Daley 7. Tim Burton 8. Michelle Trachtenberg 9. Hilary Duff 10. Kyle MacLachlan 11. Seal 12. Darren Aranofsky 13. Holly Willoughby

  http://zerrova.blogspot.com

 9. Tosiaan ihanan tunnelmallinen puoti! Kävin itsekin maanantaina fiilistelemässä joulua ja napsimassa vähän kuvia. Vähän kynttilöitä ja parit kynttiläpurkit tarttui näin aluksi mukaan. Mukavaa joulun odotusta!

 10. All of that Christmas stuff in Lexington looks just amazing! I wish we had Lexington in my country…I'll definitely have to visit one when I'm abroad! I'm looking forward to see things you've bought form their Holiday collection :)

 11. Voi, ihanan jouluista <3 Itse olen vasta joululauluja alkanut kuuntelemaan, muuten en ole vielä osannut hurahtaa jouluun tänä vuonna. Syynä on varmaan tuo sää, +10 asteissa ei niin kovin talviselta tunnu eikä siten tajua miten lähellä joulu oikeasti on :) Mutta ehkä tästä pikkuhiljaa?

  Sitten täytyy vielä kiittää sua tästä aivan ihanasta ja kauniista blogista! Olen alkuvuodesta lähtien tätä lukenut ja silloin kahlasin koko blogin läpi. Kesällä kuitenkin tipuin kirjoitustahdistasi ja vasta nyt olen saanut taas kirjoituksesi kiinni, syynä ehkä noiden omien koulutöiden pakoilu.. :D Mahtavaa, että olet saanut tästä työn itsellesi! Blogistasi näkee, että panostat siihen täysillä ja se olisi jopa hassua jos et mitään “kunnollista” korvausta saisi siitä ajasta mitä tähän käytät. Toivon sinulle kaikkea hyvää niin tämän blogin, opiskelujen (isot onnittelut näin jälkikäteisesti kouluun pääsystä, kauppikseen ei ole helppoa päästä!) kuin muunkin elämän osalta, olet valloittava persoona :)

  -Madde

 12. Ihanan näkönen puoti! Ja niin myös tämä sun blogi johon sattaumalta löysin :) Tosi kivoja postauksia täällä alanpa lueskella enempi! Terkuin kaimasi :)

 13. Ihana jouluinen postaus! :) Sinihomejuusto ja piparit ovat niin herkullinen yhdistelmä!<3 ja pakko oli kommentoida tähän sen takia, että itse olen kanssa vaniljatuorejuuston ystävä, mutta ainakin meillä lähikaupoissa nimi on vaihtunut vaniljarahkavalmisteeksi :). Esim. Sunnuntailta ainakin löytää!

 14. Täällä myös toinen joulutunnelmoija odottaa jo hetkeä, milloin kehtaa lähteä glögiostoksille ja ripustaa kranssin oveen! ;) Kauniita ja tunnelmallisia kuvia.

 15. Kävin kurkkaamassa ja kivoja kuvia olet sinäkin käynyt nappailemassa :) Oikein ihanaa joulunaikaa sinnekin!

 16. That's too bad, I even checked if you coud order from their website, but unfortunately they don't deliver to Czhec Republic :/ I haven't bought anything from the collection yet, but I'm seriously considering buying some sheets.. ;) At least I would love to have those red and white mugs!

 17. Elea: Voih, kuinka paljon voikaan ilahtua yhdestä tuorejuustosta, kiitos! :D Etsin sitä kissojen ja koirien kanssa jo aiemmin tänä vuonna juustokakkubravuuriani varten, ihanaa että sitä on siis yhä valikoimissa! Vaniljarahkavalmistetta metsästämään siis ;)

  Jessika: Ehdottomasti kannattaa kokeilla, superhyvä yhdistelmä :)

 18. Hih, minä taas koen joululaulut sen verran jouluisiksi, etten ole ruvennut vielä niitä kuuntelemaan. Eiköhän Michael Bublén joululevy kuitenkin pian kajahda soimaan ;)

  Ja kuule, tekisi mieli virtuaalirutistaa ja lujaa! Iso kiitos itsellesi valtavan ihanasta kommentista, et tiedä miten paljon tällaisen palautteen saaminen antaa. Kaikkea hyvää sinullekin ja vielä kerran KIITOS! <3

 19. Voi kuule, glögit on jo aseteltu kauppojen hyllyissä paraatipaikoille, joten nyt kipinkapin ostoksille ;) Kiitos Taru, rentouttavaa iltaa sinne!

 20. Tulin juuri CW:n kantisillasta. Ajattelinkin josko sinuun siellä törmäisi, mutta olitkin ollut jo tiistaina. Ihania joulujuttuja oli talo pullollaan, mutta kotiin matkasi mukana pari Lexingtonin raita-mukia, sininen ja punainen.

 21. I know…too bad for me. I've seen those sheets few posts ago and it looks really great! :) I love that red-white dishes! I haven't seen any like that yet! :) And the red-white star scarf! I think I'm in love with Lexington without even being there!! :D

 22. Voi hitsit, minä olin paikan päällä tosiaan jo tiistaina! Toivottavasti oli onnistunut ilta :) Minunkin on ehdottomasti palattava joku päivä nappaamaan itselleni nuo punaraitaiset mukit joulukahveja varten.

 23. Oi miten ihanan jouluinen fiilis! :) Pitäisiköhän sitä tänä vuonna hankkia jotain punaista ja jouluista, vaikka koritetyyny tai kaksi! Nuo kupit on kyllä kanssa tosi kivat, harmi että kaapit pursuaa jo astioita ;)

 24. Hih, kiva jos tunnelma välittyi! Ostin kesän alennusmyynneistä yhden punaisen koristetyynyn, se odotteleekin jo sohvalle pääsyä ;) Ja ehdottomasti on saatava noita punavalkoisia kuppeja joulukahvien nauttimista varten :)

  Ihanaa viikonloppua Elina!

 25. No voit uskoa, että tuolta löytyisi vaikka mitä! Ja heh, meille Lexingtonin faneille, merkki on todella hyvin edustettuna ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *