Mitä miehelle lahjaksi?

Rakastan lahjojen keksimistä ja usein minulla on idea jo valmiiksi hyvissä ajoin mielessä. Tällä kertaa havahduin kuitenkin marraskuun olevan jo pitkällä, joten ryhdyin kiireen vilkkaa miettimään potentiaalisia lahjaideoita läheisilleni. Kommenttiboksin puolella on myös pyydetty inspistä tämän asian suhteen, joten aloitetaanpa miesten lahjoista :) Mitä voisi kuoriutua poikaystävän, veljen tai vaikka isän lahjapaketista?

Minusta miehille on yllättävän helppo keksiä lahjoja, nuo vaatimattomat kun tuntuvat myös tyytyvän lähes mihin vain. Tykkään erityisesti antaa lahjoja omalle murulleni ja moni näistä kollaasin jutuista on yhteisten vuosien aikana paljastunut hänenkin paketistaan.

1. Musta lompakko, 2. ruskea lompakko, 3. kylpytakki, 4. pyjama,
5. huivi, 6. pipo, 7. kello, 8. viininpunainen neule, 9. tohvelit, 10. collegepaita

Yksi näistä on lompakko, jonka taisin ostaa poikaystävälleni viimeksi. Kivoja ja sopuhintaisia vaihtoehtoja löytyy muun muassa Tiger of Swedeniltä sekä Scotch & Sodalta, hieman suuremmalla budjetilla taas voi kurkistaa vaikka BOSSin valikoimaa. Yleensä miehet tykkäävät aika vähäeleisistä malleista, ei liikaa krumeluuria tai huutavia logoja. Hyvä lahjaidea mukavuudenhaluiselle miehelle taas on kylpytakki tai pyjama, etenkin jälkimmäinen on aina takuuvarma vaihtoehto! Ei sovi myöskään unohtaa tohveleita, ainakin oma puoliskoni tepastelee omissaan tyytyväisenä.

Miehiä voi lahjoa myös tyylikkäillä asusteilla, kuten huivilla tai pipolla – miksei vaikka molempien settinä? Kello on myös loistava idea, joskin mallin valinnassa kannattaa olla tarkkana ja vähän tunnustella miehen mieltymyksiä sen suhteen etukäteen. Jos taas tuntuu, että murulta tai vaikka poikaystävältä löytyy jo kaikkea, on kaapissa varmasti aina tilaa vielä yhdelle pehmoisalle neuleelle tai collegepaidalle.

Näiden lisäksi hyviä ideoita on myös kaikki tekniikkaan liittyvä, esimerkiksi suojus läppärille tai iPadille, kirjat tai vaikka lehtitilaus, jotain miesten kosmetiikkaa taikka uusi hajuvesi talvea varten. Onhan näitä vinkkejä vaikka minkälaisia, jakakaa ihmeessä myös kommenttiboksissa omia parhaita ideoitanne! :)

I love giving presents, especially when you know that the other one is going to love your idea too. I like to be early with the presents, so I think that now it’s definitely the time to start thinking of them. Let’s start with mens’ gifts. What to give for your hubby, your dad or your brother? Here are some examples, but I would love to hear your best ideas as well!

Mainoslinkkejä / Commercial links

16 thoughts on “Mitä miehelle lahjaksi?

 1. Itse ostin poikaystävälleni lompakon syntymäpäivälahjaksi vuosi sitten kesällä. Se ei ollut edes mitenkään helppo tehtävä, löytää siis juuri sopiva lompakko. Ja lopulta sen täydellisen yksilön löydettyäni sainkin maksaa siitä pitkän pennin.
  No ei mennyt kuin kuukaus-pari ja poikaystäväni meni opiskelijapippaloihin joissa lompakko sitten varastettiin… Ei harmittanut yhtään ei.

 2. Hih, mä keksin tänä vuonna ihmeen vaivattomasti just noi miesten lahjat – äitin ja varsinki siskojen lahjat taas on vieläkin vähän hakusessa :D Mut kerranki näin päin ja suurin osa miestenki lahjoista odottaa jo paketoimista ;)

 3. Tosi kivoja juttuja olet kerännyt kollaasiin! :) Tuo kylpytakki jäi mietityttämään erityisesti… josko se pitäisi napata, hmm. Itselläni on kyllä vuosittain aina tosi vaikeaa yrittää löytää jotain kun tuo yksi on niin vaikea tapaus ;)

  Maria / Petite Living

 4. Voi juku kun olet ollut ajoissa liikkeellä! Itse olen vasta yhden ainoan lahjan ostanut, kohta tuleekin jo kiirus :) Eikun kipinkapin pian lahjaostoksille!

 5. Annoin poikaystävälleni toissa jouluna juuri RL:n tummansinisen kylpytakin ja se oli kyllä loistolahja, vaikka itse sanonkin ;) Minullakin meinaa nyt olla ideat vähissä, kun on vuosien varrella tullut hankittua jo niin paljon lahjoja, mutta on tässä jo jotain mielessä, hih!

 6. Meillä aika varma lahja on jokin ps3 peli, joita jo on odottamassa. Lisäksi uusi, jokapäiväiseen käyttöön sopiva kello taitaa olla toisena ideana. Siisti ns. juhlakello löytyy, muuten käyttää sykemittarin kelloa… Lompakon ostin synttärilahjaksi ja oli juurikin Tiger of Swedenin musta. Tykkäsi siitä kovasti. Pipo tuli myös juuri hankittua. :-)
  Kiva postaus! Mukavaa alkavaa viikkoa! :-)

 7. Omalle poikaystävälle on kivointa ja helpointa ostaa lahjoja, nytkin mulla on monta ideaa jo :)
  Uusi kylpytakki olisi kyllä kiva!

 8. Kivoja lahjaideoita! :)
  Tänävuonna miehelle varmaan ostan, jonkun uuden vyön jossa olisi joku hieno solki; Hugo Boss, Gant tai joku muu merkki. Hankalaa kun vyön pitää olla farkkuihin tarkoitettu, niin kaikki hienommat soljelliset vyöt on tehty puvun kanssa käytettäville vöille. :(
  Toinen mitä ostan, niin CK free tuoksu, se on vain NIIN ihana tuoksu! Toisin kuin nyt käytössä oleva Mexx. ;)

  -Pauliina

 9. Nehän unohtuivatkin kokonaan listasta, kiitos vinkistä ihana! Tosin pelit eivät usein ole meidän tyttöystävien suosikkeja, joten ehkä jotenkin alitajuisesti jätin sen tarkoituksella pois, heheh ;) Arkikello kuulostaa hyvältä, sellaiselle olisi varmasti käyttöä!

  Kiva jos tykkäsit ja ihanaa alkavaa viikkoa <3

 10. Kiitos ja kumarrus lahjavinkeistäsi! Hurjan kivoja juttuja olet löytänyt, tuo Gantin pipo lähtikin tilaukseen :)

 11. Tuo vyö oli todella hieno, luit ajatukseni! Täytyykin kurkata vielä bootzilta, noi Tiger of Sweden + Ralph Lauren vyöt! Sitten täytyy vielä selvittää koko..

  Oliko se niin että bootzilla oli joulun ajan tuotteiden palautus 31.1. asti?

  -Pauliina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *