If I had a shop of my own…

Miltähän näyttäisi ikioma putiikkini? Minkälaisia vaatteita sieltä löytyisi, millaisia materiaaleja oltaisiin käytetty… Näitä asioita tulin pohtineeksi, kun sain hurjan kivan mahdollisuuden suunnitella oman pienen putiikkini  Boozt.comille, joka on paitsi yhteistyökumppanini myös yksi henkilökohtaisista suosikkinettikaupoistani! Blogini Facebook-seuraajat saivatkin jo eilen pientä esimakua tulevasta. Valitsin tähän pikkuiseen shopiin suosikkituotteitani Booztin tämän hetkisestä syys- ja talvivalikoimasta, ja aika herkullinen kokonaisuus tästä sitten tulikin.

http://www.boozt.com/tt/?tt=5378_12_106951_&r=%2Ffi%2Ffi%2Fjonnamaista-for-boozt-com

Shopiin päätyi kattava valikoima vaatekappaleita niin arkeen kuin tietysti juhlaankin alkanutta pikkujoulukautta ajatellen. Tuotteiden väriskaala on hyvin omannäköiseni, pääasiassa löytyy paljon neutraaleja ja maanläheisiä sävyjä kuten valkoista, harmaata ja kamelinruskeaa. Mukana on myös muutamia erityisiä tämänhetkisiä suosikkielementtejä kuten ruutupaita, vahapintaiset mustat housut, paljettihame, viininpunainen bleiseri… Tietysti myös kahdet suosimani luottokengät, Wondersin mustat korolliset nilkkurit sekä ECCOn tummanruskeat chelsea bootsit!

Pyrin myös valitsemaan tuotteita hieman eri hintaluokista, edustavia brändejä löytyy aina By Malene Birgeristä sekä Ralph Laurenista Vero Modaan ja Selected Femmeen. Halusitpa sitten panostaa ja löytää esimerkiksi klassisen palmikkoneuleen tai hankkia vastaavan hieman edullisemmalla budjetilla, niin jokaiselle pitäisi löytyä shopistani jotakin!

1. Ruutupaita, 2. neule, 3. huivi, 4. vahapintaiset housut,
5. viininpunainen bleiseri, 6. statementkoru, 7. farkut, 8. pipo, 9. valkoinen silkkipusero,
10. mustat nilkkurit, 11. paljettihame, 12. ruskeat nilkkurit

Tuotteita on shopissa kaiken kaikkiaan 80 kappaletta, joten tässä vain pieni murto-osa niistä. Käykää ihmeessä kurkkimassa kaikki suosikkini täältä! :) Jotain kollaasissakin vilahtavaa lähti itsellänikin vihdoin pitkän empimisen jälkeen tilaukseen, arvaatteko mitä naputtelin kassan kautta kotiin?

What would my very own shop look like? What kind of clothes would there be, or what about the materials? These are the questions that I had to think of when I got this amazing opportunity to have my own little shop for my collaboration partner Boozt.com! I got to choose some of my current favourites from their fall and winter collections, and here’s a little sneak peek of my picks. The shop consists of 80 products and you can see them all here! :)

Mainoslinkkjeä / Commercial links

12 thoughts on “If I had a shop of my own…

 1. Kivalta näytti valintasi. :-) Ja aivan ihana tuollainen mahdollisuus.

  Mä luulen, että paljettihame tai vaha-pintaiset housut lähtivät tilaukseen. ;-)

 2. Kiitos LeAnn, kiva jos miellyttää silmää! Hih, aika hyviä veikkauksia ;) Toivottavasti saan tilauksen pian hyppysiini ja koko on sopiva, niin pääsen esittelemään löytöni teillekin!

 3. Kivoja valintoja olet tehnyt!:) tykkään siitä, kun oikeastaan kaikki ovat tosi helposti yhdisteltävissä eri kokonaisuuksiin. Klassista ja tyylikästä!;)

 4. Voi.. Tuo bleiseri olisi aivan maailman kaunein, upeimman värinen. Nyt vaan yritän vakuuttaa, että mun kaappiin ei mahdu enää yhtäkään bleiseriä :-D vaikka tuo ei kyllä päätä huimaa tuo hinta.

 5. Kylläpäs löytyi kivoja vaatteita! Jos rahatilanne vain sallisi niin tilaus lähtisi kyllä menemään :) Tässä muuten pinterestiä selaillessani olen jatkuvasti törmännyt sinun asukuviisi joihin on merkattu vääriä lähteitä. Mitä ajattelet sellaisesta?

 6. Kiitos Elea! Katselin itsekin vaatteita kootessani, että näistähän saisi vaikka kuinka monta asua keskenään :) PS, arvaa olenko metsästänyt kaikki isommat ruokakaupat läpi etsien sitä himskatin vaniljarahkavalmistetta! Tuloksetta, höh..

 7. Kiva jos miellyttää sinunkin silmääsi :) Voi, tuo on kyllä kurjaa, etteivät lähdemerkinnät pysy kuvien leviämisessä mukana. Toisaalta sitä on aika mahdoton mitenkään estää, onneksi kuvissani on edes vesileima. On aina kiva kuitenkin huomata tilastoista, että joku on tullut juuri Pinterestissä levinneen kuvan kautta blogiini :)

 8. On kyllä aivan sun näköisiä! :D
  Voi ei, tuollaisesta harmaasta piposta näin viimeyönä unta! Oliskohan meant to be? ;)

 9. Hih, kiva kuulla että näyttää “tekijältään” ;) Himoitsen itsekin tuollaista pipoa, tupsullinen on täydellinen lapsekkaisiin hetkiin mutta tuollainenkin olisi päheä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *