Holiday Season

Lupailin aiemmin täällä jakavani teille vielä muutamia kuvia yhteistyökumppanini Lexingtonin jouluisesta Holiday-mallistosta. Kävin muutamia viikkoja sitten kuvaamassa parhaita paloja ja nyt kun aattoon on enää alle kuukausi aikaa, lienee sopiva hetki virittäytyä oikein kunnolla joulumieleen. Varautukaa lämpöiseen tulvahdukseen, pehmeään tunnelmaan ja piparin tuoksuun!

Miellän itse Lexingtonin tyyliltään aika klassiseksi ja pelkistetyksi brändiksi ja esimerkisi sisustustuotteet ovat usein sävymaailmaltaan raikkaita ja vaaleita. Tämä linja on ehdottomasti lähiten omaakin makuani, mutta minusta on ihana miten näistä Holiday-mallistoissa on mukana usein pientä leikkisyyttä printtien, värien ja kuvioiden muodossa. Esimerkiksi koristetyynyistä löytyy toki myös neutraalimpaan makuun muun muassa punainen palmikoitu taikka kaunis ruudullinen tyyny.

Omia suosikkejani mallistosta ovat erityisesti keittiötekstiilit, joissa yhdistyi kivasti pellava ja lämmin tummanpunainen. Väritys sopii hyvin niille, jotka eivät niinkään pidä huutavan punaisista tekstiileistä, mutta kaipaavat kuitenkin pienen ripauksen joulua kotiin. Monet Lexingtonin klassikkotuotteista sopivat myös mainiosti joulunaikaan, punainen kun kuuluu merkin tunnusväreihin. Hankin itse juuri yhden punavalkoisen keittiöpyyhkeen tämän Holiday-malliston ulkopuolelta, jokohan sen voisi ripustaa esiin?

Mukeja löytyykin kaapistani jo beigevalkoraidallisina, mutta muutaman punavalkoisen ottaisin mielelläni aamuisia joulukahveja varten. Ja niin, näitä liinavaatteita olenkin ihastellut jo aiemmin – kuinka ihana noiden unelmanpehmeiden lakanoiden välistä olisi herätä aaton viettoon!

Siinäpä muutamia omia suosikkejani, koko malliston pääsee näppärästi näkemään täältä. Toivottavasti lämmin tunnelma välittyi kuvien myötä ruudun toisellekin puolen ja joulutunnelma on nyt vähintäänkin huipussaan! Oletteko te jo laittaneet kotia joulukuntoon? :)

I promised earlier to show you some more photos of the Lexington Holiday Collection. Now that Christmas is less than a month away it’s really time to get yourself into the mood! Like I already told you I really like the Holiday Collection of this year. Although the usual style of Lexington is pretty much classic and very neutral, I think it’s nice how the season collection is full of funny prints and colours.

My favourites are definitely the kitchen textiles and these classic red and white striped mugs, which I already have in beige. Not to mention these sheets that I’ve been crazy about for a while now. How I would love to wake up in these on Christmas!

You can see the whole collection here. I hope I managed to capture the warm and cozy feeling in these photos :) Have a nice Wednesday everyone!

21 thoughts on “Holiday Season

 1. Ei liity postaukseen mitenkään,mutta haluaisin kysellä sellaista kun olen tilaamassa tory burchin ballerinoja niin suositteletko ottamaan pienemmän vai suuremman koon kuin normaalisti? Pohdin myös noita puolikokoja..

 2. Lexington on kyllä aivan ihana. Voisin olla melkein kade kun sulla on noin mahtava yhteistyökumppani. Kelpais mullekin (jos siis edes bloggaisin). :D
  Minulta löytyy Lexingtonilta samat patalaput kuin sinulta, sekä samassa kuosissa keittiöpyyhkeitä ja patakinnas.
  Lisäksi minulla on muutamia Lexingtonin kukkaruukkuja sekä lakanoita löytyy tottakai! Viime jouluna sain juuri aivan ihanat sinivalkoiset lakanat.
  Haluaisin myös niitä mukeja, mutta kaapeissa on jo Iittalan teemaa sekä muumeja ja pari Ralph Laurenin kupposta, etten usko että noi enää mahtuisi kaappeihin. Ehkä sitten kun on isompi koti ja keittiössä enemmän säilytystilaa. Kumma kyllä, poikaystäväni on himoinnut niitä Lexingtonin mukeja jo jonkin aikaa :D Hassua, että poika haluaa sellaiset. Ehkä ne on siis aivan pakko kotiuttaa jossain vaiheessa ;).
  Joku ihana Lexingtonin jouluinen tyyny olisi kyllä juuri sopiva meidän sohvalle jouluilmettä tuomaan!

 3. Tuossa “lautasteline”-kuvassa ihanin keittiöliina, jossa lukee mm. winter wonderland dreams, ei näy kuitenkaan Holiday Collectionissa? Mistähän sen saisi, ihana on:)

 4. Normaalin koon kanssa on paras, itselläni on yhdestä mallista myös puolikoon pienempi, joten sekään ei ole mahoton jos ei normaalia satu olemaan saatavilla :)

 5. Hih, olen kyllä ihan mahdottoman iloinen voidessani tehdä yhteistyötä näin mahtavan brändin kanssa :) Sopii blogiini kuin nenä päähän ja etenkin kun myös ruudun takaa löytyy monia samanhenkisiä! Sinulta löytyykin paljon kivoja juttuja kotoa, Lexingtonin lakanat ovat aivan ihania.

  Kyllähän nyt aina pari mukia jonnekin saa mahtumaan, nimimerkillä pakko saada noita punavalkoisia! Ihana että poikaystäväsikin on innoissaan ;)

 6. Heippa, Jos asut pääkaupunkiseudulla niin kurvaapas sisustusliike Country Whiteen Tuomarinkylään :) Sieltä ainakin löytyy näitä kyseisiä keittiöpyyhkeitä!

 7. Siis aiivan ihania kuvia! Ihan silmät sydäminä katselen näitä täällä! Täytyy varmaan piipahtaa tuolla liikkeessä oih. <3 Pääsin muuten suosittelemallesi Hentusen valmennuskurssille, siihen ryhmään joka alkaa tammikuussa. Jihuu! :-)

 8. On kyllä vaikka mitä ihania juttuja!:) Tällä jouluinen koti voisi kaivata vielä muutamia jouluisia sohvatyynyjä!;)

 9. Hih, ihana jos oli sinunkin makuun :) Kannattaa ehdottomasti piipahtaa, ainakin tuolloin viime visiitilläni siellä oli joulutunnelma huipussaan!

  Ja ihan mahtava juttu!! Hentusen kurssi on jokaikisen pennin arvoinen, joten loistavaa että pääsit sinne :) Rutkasti tsemppiä pääsykoelukuihin!

 10. Moikka! :) Kysyisin huviksen sulta ostamistasi Eccon nilkkureista. Mitä mieltä oot niistä ollut, onko tullut paljon käytettyä vai jääneet kaapin pohjalle? :) Miinuksia? Kiitos! :)
  -Johanna

 11. Voi miten ihana postaus ja kauniita kuvia!:) Tekisi mieli hankkia vaikka mitä Lexingtonin joulusta!:D Ehkä pysyttelen järkevissä valinnoissa ja hankin vain tuon kauniin joulunpunaisin raidoin koristetun mukin, sopii hyvin beigen sellaisen kaveriksi.:)

 12. Moikka Johanna! Nilkkurit ovat yhä aivan ihanat, eivätkä suinkaan ole jääneet kaapin pohjalle :) Ne ovat tyylikkään näköiset ja supermukavat, miinuspuolia ei kyllä tule mieleen keksimälläkään. Iso peukku siis täältä!

 13. Voi kiitos, ihana kuulla että tykkäsit :) Minunkin on ehdottomasti käytävä nappaamassa itselleni pari noita punaisia mukeja, sopivat tosiaankin hyvin beigeraidallisten kanssa!

 14. Lexington, my love <3 Mikä tämä putiikki on? Onko niillä nettikauppa? Terkuin Pohjoisen tyttö, joka ei nyt kuitenkaan lähde Helsinkiin asti ostaan tyynynpäällisiä ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *