Coffee Moment

Phuuh, täällä ollaan ihan päivistä sekaisin ja vähintäänkin sunnuntaitunnelmissa. Viikonloppu starttasi nimittäin tällä kertaa vähän aikaisemmin, sillä otettiin jo torstaina suunnaksi Turku, josta lähdettiin kellumaan pikkujouluristeilylle koulun kanssa. Huikean hauska risteily olikin ja eilinen ja tämä päivä on mennyt siitä palautuessa. Kiitos tytöille ihan mahtavasta seurasta!

Pieni nollaus tähän väliin teki hyvää, ensi viikolla pitäisi nimittäin alkaa lukea joulukuun uusintatentteihin ja vielä olisi yksi ryhmätyökin palautettavana. Kaikesta edessä olevasta joulutohinasta puhumattakaan! Viettelenkin nyt vähän pidemmän jakson täällä kotikotona Helsingissä :) Ajattelin lähipäivinä kirjoitella teille myös fiiliksiä opiskelujen alkamisesta, nyt kun niiden makuun on jo kunnolla päässyt.

Ennen kirjoihin tarttumista aion kuitenkin ihan vaan löhöillä sohvannurkassa kahvikupposen kera. Maistoin lentokentältä viimeksi mukaan nappaamaani joulukahvia, mutta vähän jäin kaipaamaan jotain oikein jouluisaa makua.. Olisiko teillä vinkkejä hyvistä joulumauista, vai tyydynkö vaan ripottelemaan pikkuisen kanelia tavallisen kahvin sekaan? ;)

Päivän hämärtyessä sytyttelin myös muutamia kynttilöitä tuomaan tunnelmaa. Olen aivan ihastunut Gauharilta juuri tilaamiini tuikkukuppeihin, jotka päädyin hankkimaan valinnanvaikeuden edessä sekä valkoisena että hopeisena. Löhöilyseuranani myös uusin Costume, jossa on muun muassa ihanan Monan todella inspiroiva Esisovittaja-juttu. Oma haalarikuume nousi tuon myötä taas potenssiin sata!

Näiden tunnelmien myötä oikein rentoisaa viikonloppua kaikille!

I’m completely mixed up with the days and it feels like Sunday already. I started my weekend little earlier this time, since we had our university’s pre-Christmas cruise on Thursday. It was so much fun! I feel myself still a bit tired after the trip, so I think I’m going to spend my day curled up on the couch with a cup of coffee. I’ve got the newest issue of Finnish Costume infront of me and you can spot lovely Mona there! She really got me excited about having a jumpsuit of my own…

Hope you all have a relaxing weekend!

11 thoughts on “Coffee Moment

 1. Itse en uskalla noihin joulukahveihin panostaa, kun pelkään niiden tuottavan pettymyksen. Jos olet tuota kanelia koittanut niin toinen hyvä lisä tavalliseen kahviin on kardemumma, antaa sopivasti makua ja jouluisen tuoksun! :)

 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! :)

  Hei huomasin, että mun blogilinkki tuossa sun sivupalkin blogilistassa on vähän räjähtänyt…tein vähän säätöjä, joka varmaan sotki sen ja vaikka olen korjannut asian, niin ei näköjään vielä ole päivittynyt, sorry tuosta, mutta eiköhän se siitä korjaannu hetken päästä, toivottavasti ei ärsytä sua kovin! :)

  Rentouttavaaa viikonlopun jatkoa ja tsemppiä tentteihin lukemiseen!

 3. You have awesome blog! I do like your style almost in everything! Where do you get an inspiration? Have you thought about Q&A post? It would be great to find out about you more! Have a great relaxing weekend!

 4. Vähän off topic, mutta luin vanhoja postauksiasi ja olit loka-marraskuun taitteessa ollut etsimässä kashmir-huivia h&m:ltä, jotka olivat loppuneet. Piti vain vinkata, että nyt niitä ainakin näytti olevan taas saatavilla (ainakin Jumbossa) :)

  -Alyssa

 5. Kiitos paljon Cara! Hihittelin tuolle räjähtäneelle :D Voin kokeilla päivittää blogisi uudestaan tuonne sivupalkkiin, josko ongelma korjaantuisi siitä. Ei hätiä mitiä!

  Rentouttavaa sunnuntain jatkoa, toivottavasti on akut ladattuina uuteen viikkoon :)

 6. Thanks a lot Marina, that's lovely to hear :) I love browsing Pinterest and blogs, those are great places for looking for inspiration in both decor and fashion. And thanks for your wish! I's been a while since my last Q&A post, so I could consider making a new one.

  Hope your weekend was as relaxing as mine :)

 7. Heippa Alyssa, iso kiitos vinkistä! Täytyypä piipahtaa uudestaan H&M:llä etsiskelemässä, josko tällä kertaa tärppäisi :)

 8. Ostin Stockmannilta Paulingin joulukahvia “Christmas coffee by Robert Pauling”, kahvin joukossa on kardemummaa ja kanelia. Tykkäsin kovin!:D Ihanaa joulun odotusta!
  -Heidi.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *