Cashmere Sweater

Kyllä, aion omistaa seuraavan kokonaisen postauksen yhdelle neuleelle. Tämä yksilö on kuitenkin niin kertakaikkisen ihana, että se ansaitsee ehdottomasti oman oodinsa! Kyseessä siis Zalandolta tilaamani kasmirneule, joka on peräisin heidän omalta merkiltään Zalando Collectionilta. Pyörittelin tätä pitkään ostoskorissa pohtien sen kotiuttamista ja viimein täällä kerroin naputelleeni tilauksen menemään. Kävin toissapäivänä noutamassa paketin ja availin sitä suurin odotuksin, eikä tarvinnut tosiaankaan pettyä. Neule jäi itse asiassa sovituksen jälkeen kuin huomaamatta päälleni ja sainkin illemmalla huomauttelua: “hei, sulla on hintalappu vielä“.

Paitsi että väri on juuri täydellinen meleerattu harmaa, on myös materiaali aivan unelmanpehmeää. Neule on 50% kasmiria, joten tämä on todella pehmoinen ihoa vasten eikä myöskään sähköistä tukkaa. Parasta tässä oli lisäksi järkevä hinta, nimittäin alennettuna tälle jäi enää 65 euroa, mikä on varsin sopuhinta kasmirneuleesta. Kokoluokitus on oman kokemukseni mukaan vähän reiluhkoa ja jouduin itse kääräisemään pikkuisen hihoja. Toisaalta kiva vaan, ettei ole mikään makkarankuori, alle voi sujauttaa tarvittaessa vielä vaikka kauluspaidan. Neuletta on saatavilla niin harmaana, mustana kuin punaisenakin – täydellistä perusneuletta etsivät hophop sinne!

Voi tätä tulette näkemään vielä paljon! Rekiltä löytyykin myös toinen kuluneen syksyn luottovaatteeni, Lexingtonilta blogiyhteistyön myötä saatu Amanda-neule. Eipähän tarvitse viileinä aamuina kauaa miettiä vaatekaapin edessä, mitä sitä laittaisi päälleen… :)

Tämä neiti alkaa pakkailemaan risteilyä varten, jahuu!

Oh yes, I’m going to dedicate a whole post for only one sweater. This one deserves to get some attention though ;) I’m talking about my new sweater, which I ordered from Zalando a while ago. I fell in love with this right away, the material is 50% cashmere so it feels so soft against your skin. Not to mention the colour – it’s simply the most perfect grey shade.

I think the price is the best part. This one cost only 65 euros, which isn’t bad for a cashmere sweater. I bet this is going to be one of my favourites for this fall, as well as the Amanda Sweater from Lexington hanging next to it :)

Mainoslinkkejä / Commercial links

35 thoughts on “Cashmere Sweater

 1. Moikka! Mistä sun vaaterekki on ostettu ja paljonko maksoi? Näyttää todella kivalta! :)

 2. Kauniin värinen neule, kertakaikkisen upea sanon minä. EHkä vähän säälikin, mutta noita harmaita neuleita on jo kaapissa vaikka kuinka :)

 3. H&M:llä on myös kasmirneuleita.Tilasin sieltä 100% kasmiria olevan neuletakin ja se on aivan uskomattoman pehmeä ja laadukas ja ennenkaikkea edullinen.

 4. Kyllä nyt sait minutkin vakuutettua siitä, että tämä neule on saatava! Pistin tilausta menemään XS-koossa, toivotaan että koko osui oikeaan :) Kiitos vaan siis sinulle Jonna, kun tästä neuleesta vinkkasit ;)

 5. Aivan ihana! :) Ja niin täydellisen värinen! Itse olen tallannu täällä Lontoossakin jo kaikki Zarat, Massimo Dutit, River Islandit, ym läpi etsien täydellisen harmaata neuletta. Tuloksetta. Kaikissa paikoissa neuleet ovat joko liian vaaleita tai liian mustaan taittavia… (Tai sitten turhan suolaisen hintaisia kuten ihana Versacen, £500 cashmere-neule, jota hiplailin Selfridgesillä… :D ) Tämäpä voisi saatta etsintäni loppuun. Osaatko sanoa toimittaako Zalando myös muualle kuin Skandinaviaan ja Saksaan?

  Maria / Petite Living

 6. alkoi kyllä himottaa tuo neule… tämä saattaa olla tyhmä kysymys, mutta kun itselle tuo kasmir ei ole vaatteissa kovin tuttu juttu, niin irtoaako / tarttuuko tuosta neuleesta karvoja, jotka näkyvät inhottavasti esim tummilla materiaaleilla kuten mustissa farkuissa tms?:)

  Ihanaa joulun odotusta sulle!:)

 7. Voi että sinä Jonna onnistut yhä uudelleen ja uudelleen saamaan minut rakastumaan asuihisi ja asusteisiisi! Itsekin haaveilen siitä, että olisin edes puoliksi yhtä rohkea ja tyylitajuinen kuin sinä, ja saisin väsättyä itselleni blogin ! ehkä vielä jonain päivänä:)!

 8. Tosi kaunis neule! Tämä ei liity nyt mitenkään postaukseen, mutta näin Instagramissasi kuvan, jossa sinulla on punainen tonttulakki valkoisella karvareunuksella. Satutko muistamaan mistä olet sen ostanut? :) Pikkujoulut alkavat lähestymään ja se näyttää ihan täydelliseltä lakilta!
  -Madde

 9. Moi,
  tiesithän, että cashmereneuletta ei saa pestä koneessa eikä sitä myöskään tule säilyttää henkarissa venymisen takia.

 10. Moikka! Kiitos oikein paljon kauniista ja hyväntuulisesta blogistasi!:) Olen ollut lukijasi jo ainakin vuoden verran, mutta nyt vasta jätän ensimmäisen kommenttini. Olen pyöritellyt tuota samaista harmaata Zalandon neuletta mielessäni vaikka kuinka kauan, mutten ole uskaltanut tilata sitä, koska pesuohjeissa lukee, ettei sitä saisi vesipestä lainkaan. Arkineuletta kun on aika hankalaa ja kallista kuljettaa jatkuvasti kemialliseen pesuun. Miten sinä aiot pestä neuletta?

 11. Minua alkaa jo pelottamaan miten samanlainen maku meillä on niin vaatteiden kuin sisustuksen suhteen! :) tämä neule on minunkin ostoskorissa pyörinyt, tämä postaus vahvisti sen klikkailun kotiin asti!

 12. Tuo neule on kyllä todella kaunis! Itse vilkuilin myös samaa neuletta, mutta päädyin lopulta tilaamaan Benettonin neuleen sen sijaan. Tämäkin olisi varmasti ollut hyvä vaihtoehto. :)

 13. Olet löytänyt niin kauniin neuleen! Täytyypä melkein itsekkin klikkailla samanlainen kotiin sovitukseen! Mukavaa torstai iltaa! :)

 14. Moikka! Sulla on sama MK:n kello kuin mulla joten päätin vihdoin tulla kysymään miten kellonaika siirretään siitä? Oon yrittänyt käännellä niitä palluroita vähän kaikkia kolmea mutta ei viisarit liiku :/ Toivottavasti mun kellossa ei ole jotain vikaa :/ Kiitos avusta :)

 15. H&M:ltä ostin toissa vuonna oman 100% kashmiria olevan harmaan, o-aukkoisen neulee. Se on pysynyt todella hyvänä ja kuin uutena runsaasta käytöstä huolimatta. Ja todellakin lämmittää niinä kylminä talvipäivinä! :-)
  Senpä vuoksi täytyy hillitä, etten nappaisi myös tätä sovitukseen – toiselle samanlaiselle kun ei oikein taida olla tarvetta :D

 16. Itse meinasin juuri itsekin kehua, että H&M:ltä löytyi vähän saman näköinen neule ja hinta ei hiponut pilviä! Siinä taisi kashmiria olla 20% vain, mutta sekin parempi kuin pelkkä akryylineule ja hinta taisi olla 25€!!
  :)

 17. Heips, rekki on Hayn Loop Stand :) Hinta oli vähän päälle 150e. Tuo on kyllä superkiva ja niin simppeli, mahtuu hyvin myös pienempään tilaan.

 18. Eikö olekin, ja niiin ihana päällä :) Voih, no mutta sieltä kaapista löytyy varmaan jo upeita yksilöitä entuudestaan!

 19. Oi, kuulostaa hyvältä! Neuletakkeja en juurikaan omista, joten täytyypä kurkata H&M:n netin puolelle.. :) Kiitos vinkistä!

 20. Eipä mitään, ihana jos osui ja upposi sinnekin! Toivotaan että sopii päälle, olen niin ihastunut omaani :)

 21. Oho, jo nyt on kun ei Lontoossa tärppää! :D Kurkkasin Zalandon sivuja ja kyllä sieltä näyttäisi löytyvän Zalando UK, joten eikun tilausta menemään :)

 22. En osaa sanoa kasmirista yleisesti kun minultakaan ei sitä löydy kuin näiden kahden neuleen muodossa, mutta ainakaan tästä ei ole tarttunut mitään karvaa, vaikka olen mustien housujenkin kanssa pitänyt :) Iso peukku siis tälle neuleelle!

  Ihanaa joulun odotusta sinnekin! :)

 23. Voi miten kivasti sanottu, kiitos kovasti! Ja jos yhtään oman blogin perustaminen kutkuttelee mielessä, niin rohkaisen sinua koko sydämestäni kokeilemaan. En ole päivääkään katunut tähän touhuun lähtemistä, päinvastoin :) Ja kokeilemisessa ei menetä yhtikäs mitään, joten eikun blogia pystyyn! ;)

 24. Tonttulakki on ihan Citymarketista, sieltä löytyi ihan tavallisia karvareunuksellisia kuin näitä meidän paljettiversioitakin, hih ;) Kivoja pikkujouluja, Madde!

 25. Heippa Iina! Kaunis kiitos ihanista sanoistasi ja voi miten kiva kun nyt innostuit kommentoimaan :) Aina yhtä mukava kuulla teistä “hiljaisista” lukijoista! Neuleesta sitten, en ollut itse asiassa huomannut tuota vesipesukieltoa aikaisemmin lainkaan, olin ajatellut että käsinpesu onnistuisi. Aion itse varmaan vain tuulettaa tuota ja sitten kun tarve vaatii, niin ei kai auta muu kuin viedä kemialliseen pesuun!

 26. Hih, meillä menee sitten maut hyvin yks yhteen :) Kiva että innostuit nyt tilaamaan neuleen, et tule sitä varmasti katumaan!

 27. Benettonin neuleista olenkin kuullut paljon kehuja viime aikoina, täytyy joskus itsekin tutkia heidän valikoimiaan :)

 28. Heippa! Niistä kolmesta pallurasta keskimmäinen eli isoin on ajan siirtoa varten. Se täytyy vetää ihan tappiin asti, puolivälistä se nimittäin vaihtaa päivämääriä. Toivottavasti onnaa tämän jälkeen! :)

 29. Täällä onkin tullut paljon kehuja H&Mn kasmirneuleille, täytyy ehdottomasti tsekata ne itsekin joskus :) Hih, nomutta entä vaikka mustana? ;)

 30. Voi ei! Et arvaa miten se musta on huudellut tästä postauksesta asti ;-)

  – smallthigselina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *