Vinkki tukan suoristukseen

Niin paljon kuin tykkäänkin pitää tukkaani kiharalla, on myös sileät suoristetut hiukset kovasti mieleeni. Oma hiuslaatuni on toki suora jo luonnostaan, mutta hyvin taipuisa, etenkin sääolosuhteista riippuen. Minun ei tarvitse olla kuin hetki ulkosalla pienessä kosteudessa, kunnes latvat sojottavat jo kaikki eri suuntiin! Toisaalta taas kiharat suoristuvat sateessa heti, vaikeaa tämä naisten elämä…

Aikaisemmin en ole käyttänyt tai edes ajatellutkaan mitään suoristavia tuotteita tukalleni, koska “niitähän tarvitsevat vain kiharahiuksiset”. Satuin kuitenkin lukemaan hetki sitten Ostolakossa-blogin Virven kirjoituksen John Friedan 3-day straight-suihkeesta, joka lupaa nimensä mukaisesti suorat hiukset jopa kolmeksi päiväksi. Tunnustan luottavani sokeasti lähes kaikkeen Virven suosittelemaan, joten tekstin luettani koin pakottavaa tarvetta kokeilla tätä ;)

Hauska sattuma olikin, että suihke itse asiassa löytyi blogin kautta hetki sitten saamieni tuotteiden joukosta. John Frieda on merkkinä itselleni täysin tuntematon ja myönnän, ettei tuotteisiin varmaan olisi tullut tartuttua kaupan hyllyllä muuten. Tämä suihke tuli kuitenkin kylpyhuoneen kaappiin jäädäkseen!

Toisin kuin voisi kuvitella, tätä suihkautetaan märkään tai kosteaan tukkaan ennen föönausta. Etiketissä on annettu “annosteluohjeet” kiharille hiuksille, joten laitoin tätä itse vain muutaman painalluksen kauttaaltaan pituuksiin. Suoristusraudalla käsittelyn jälkeen en ollut vielä erityisemmin vakuuttunut, mutta tultuani illalla kotiin olivat latvat yhä suorat, vaikka yleensä ne ovat päivän mittaan taipuneet omiin suuntiinsa. Olin myyty viimeistään seuraavana aamuna herättyäni, kun latvoja ei tarvinnut nukutun yön jälkeen käsitellä raudalla ollenkaan, vaan ne olivat yhä suorat ja siloisat.

Tässä siis kullanarvoinen vinkki kaikille taipuisan tukan kanssa taisteleville! :)

I’m one of those who like having their hair either curly or straightened – nothing between in those. My hair is quite straight naturally, but it tends to live its own life – especially if there’s any humidity in the air. The solution to all of my problems is this 3-day straight spray from John Frieda, which I got as a giveaway a while ago. 

All you need to do is to spray throughout damp or wet hair and finish it by using a hair straightener. I have to admit being a little skeptic at first, but it really lasted for three days in my hair. I didn’t even have to use a straightener to the ends on the second day, which I usually must do afetr sleeping the night. I highly recommend this to all of you who might have some troubles with a frizzy hair :)

31 thoughts on “Vinkki tukan suoristukseen

 1. Oi että, tuote kuulostaa aivan täydelliseltä ja niin minulle tehdyltä, sillä saman ongelman kanssa tappelen kuin sinäkin että päivän lopuks latvat sojottavat joka suuntaan ja hiukset ovat taipuisat :d Tiedätkö mistä tuota saisi tilattua ja mikä sen hinta on? :) Ja todella kiva postaus muutenkin, hyvää päivää sulle! :)

 2. Kiitos super kaivatusta vinkistä! Oma tukkani meinaa mennä kiharaan vähän turhankin helposti. Siispä tämä tökötti pääsee kokeiluun, toimisiko tämä mullakin :) Mukavaa perjantaita!

 3. Ihana jonna:) onko tätä suihketta myynnissä kaupoissa googlettelun tuloksena löysin vain netistä mahdollisuuden ostaa

 4. Hei! Tiedätkö, mistä kyseistä tuotetta saa ostaa? Käytät ilmeisesti Cloud Nine -suoristusrautaa. Oletko ollut tyytyväinen siihen? Olen miettinyt suoristusraudan ostoa, ja en osaa päättää, ostaisinko Cloud Ninen vai Loreal Steampod -höyrysuoristudtaudan, joka on vasta ilmestynyt markkinoille. Cloud Ninesta olen lukenut hyvää palautetta, mutta uutuudet aina kiinnostavat :)

 5. Nomutta, josko tästä olisi sitten sinullekin avuksi! Tilaamismahdollisuudesta en valitettavasti osaa sanoa, mutta tällä hetkellä ainakin Stockmanneilta löytyy, lisää myyntipaikkoja on kyllä tulossa. Hintakin on varsin kohtuullinen eli noin 12 euroa :)

  Kiva jos tykkäsit, ihanaa perjantaita sinnekin!

 6. Heippa! Suihketta voi ostaa tällä hetkellä Stockmannilta, lisää myyntipaikkoja on kyllä tulossa :) Ja kyllä vaan, Cloud Nine on ollut täällä noin vuoden verran käytössä, ja olen ollut hurjan tyytyväinen! Tuosta Lorealin uutuudesta en tiedä, mutta ainakin GHD'hen verrattuna suosin kyllä tätä mm. lämpösäätömahdollisuuden sekä näppärämmän johdon myötä :)

 7. Oi, tuota pitääkin kokeilla. Minulla on luonnonkiharat ja välillä olisi ihan kiva saada takuuvarmat suorat koko päiväksi. Kiitos muru vinkistä! :-) Lieköhän sitä saa Stockmann Beautystä?
  Ihanaa perjantaita! :-)

 8. Hei! Tiedätkö, mistä kyseistä tuotetta saa ostaa? Käytät ilmeisesti Cloud Nine -suoristusrautaa. Oletko ollut siihen tyytyväinen. Olen miettinyt suoristusraudan ostoa, mutta en osaa päättää, ostaisinko Cloud Ninen vai Loreal Steampod -höyrysuoristudraudan

 9. Kiitokset vinkistä :) Oma tukkani kihartuu niin helposti, että tällainen suihke täytyy käydäkin ostamassa viikonloppuna. Mukavaa viikonloppua!
  -SannaN

 10. Toivottavasti toimii ihan luonnonkiharassakin tukassa, näin ainakin tuotekuvaus lupaa! Kerrohan sitten, mielenkiinnosta kuulisin miten toimii :) Stockmann Beautystä en valitettavasti osaa sanoa, ainakin ylempänä vinkattiin löytyvän myös Feeluniquelta, mikäli ei ole Stockaa lähellä.

  Ihanaa perjantai-iltaa sinnekin murunen! :)

 11. Ei kestä kiittää, mieluusti aina jaan hyvät vinkit teillekin! Toivottavasti tämä toimii yhtä hyvin sinun tukassasi kuin minunkin. Oikein ihanaa viikonloppua sinnekin, Sanna :)

 12. Ihana neule on saatu blogiyhteistyön myötä Lexingtonilta, tulee varmasti näkymään täällä pian viimeistään asun muodossa! :)

 13. Voi että, täytyykin varmaan heti käydä Stokkalla kurkkimassa tätä!:) Itselläkin lähtee yleensä latvat seikkaileen ihan omiin suuntiinsa.. muotoutuu niin huivien kuin hartioiden/olkapäiden mukaan ja se on aina yhtä masentavaa huolellisen suoristamisen jälkeen. Olis niin ihanaa pystyä harventamaan suoristusväliä hiusten kunnon takia, mutta kun on niin luonnollisen epämääränen hiuskuontalo ettei näytä ollenkaan hyvältä ilman laittamista.. eli iso kiitos vinkistä!:)

 14. Aivan ihana blogi! Tarvitseeko hiukset föönata vai voiko suihkeen vaan jättää märkiin hiuksiin:)?

 15. Voih, kuulostaa niin tutulta tuo kuvauksesi! Latvat elävät aivan omaa elämäänsä, milloin huivin, milloin kosteuden takia.. :D Oli todella positiivinen yllätys, ettei hiuksia tarvinnut suoristaa enää toista kertaa koko pesuvälin aikana, niin säästyy tukkakin. Ei kestä kiittää, eikun kipinkapin Stockalle!

 16. Oi kiitos! :) Ohjeissa kehoitettiin föönaamaan, mutta uskon että toimii hyvin, vaikka hiusten antaa kuivua itsestään. Aine on kuitenkin lämmöstä aktivoituvaa, joten ainakin tuo suoristusvaihe lienee suositeltavaa :)

 17. Ostin omani ainakin Sokoksela joskus vuosi tai kaks (?) sitten! Eli sieltäkin on ainakin saanut :) Mulla tosin on niin paksut ja hullun taipuisat hiukset, että puoli pulloo on about tyhjänä jos haluun saada tasasesti levitettyä koko hiuksiin :D itellä ei mun mielestä toiminut ihan niin hyvin, mutta varmasti vähemmän villeissä hiuksissa toimii.

 18. Steampodilla tehty suoristus pysyy hiuksissa pitkään, mutta valitettavasti Steampod on todella kömpelö käyttää. Sopii paremminkin ehkä ammattilaiskäyttöön. Kotikäytössä Cloud Nine on paljon näppärämpi! :)

 19. heips jonna.oiskohan,tuo aine sitä mitä olen etsinyt omiin kutreihini?mulla on luonnostaan musta tukka ja on peppuun asti.ei ole tarvinnut hiusten pidennyksiä onneksi ottaa.mutta kun yritän suoristaa,niin jostain syystä jotkin kohdat tulevat sähköisiksi.inhoan lentäviä hiuksia.auttaisikohan,tuo sähköisyyteen?mulla on paksu tukka.valehtelematta ponnari,on ranteen paksuinen.sulla,on ihanat hiukset.mulla yritettiin kellan vaalentaa,arvaappa lopputulos.APUA! tuli ihan kanarian linnun keltainen.se oli kamala.ei ikinä,enää vaalennusta.riippuu,varmaan kampaajasta.olen joskus käynyt salon titti haapalalla se oli tosi hyvä kampaaja.en tiedä,että onko vielä olemassa?t.sirpa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *