Valmista on!

Kotini täällä Vaasassa on vihdoin valmis, tai ainakin kutakuinkin, ainahan sitä on jotain nurkkaa työn alla ja yksityiskohtaa viilattavana ;) Nyt paikat ovat kuitenkin aika lailla kunnossa ja voi että minä rakastankaan tätä! Pari postausta takaperin kirjoitin syysfiilistelyn yhteydessä kotoilusta ja pakko sanoa, että tulen varmaan harrastamaan tuota puuhaa paljon lähiakoina, hih.

Ensi viikolla pääsen kuvailemaan teille tätä kotikoloani ja tekemään paljon pyydettyä kotipostausta. Instagramin ja Facebookin seuraajat saivatkin jo pienen katsauksen tulevasta, mutta tässä vielä yksityiskohtia keittiön puolelta. Olin naurettavan innoissani yhdestä vaivaisesta basilikaruukusta (kiitos teidän, yrtit eivät enää nuukahda jääkaapissa) taikka puurohiutalepurkista… :D Tekisi mieli raahata Helsingin sisustuskaupoista junan täydeltä purnukoita mukanani, mutta omaani ja kanssamatkustajien mukavuutta ajatellen yritän malttaa mieleni. Jos nyt ihan pikkuisen kuitenkin jotain?

My apartment here in Vaasa is finally complete! At least for now, I’m not sure if your home can ever be finished all the way ;) Now that I’ve got everything done I must say that I’m so happy with the outcome. I really love this place! A couple posts back I wrote about spending cozy moments at home and you know what – I think I’m going to do that a lot! I’ll make a post about my home next week, but here’s a little peek into the details of my kitchen. How excited can you be about a porridge jar?

Have a lovely weekend!

27 thoughts on “Valmista on!

 1. Kotisi näyttää niin kauniilta ja rauhalliselta näiden pienten palasten perusteella! Innolla odotan kotipostausta! Mukavaa alkanutta perjantaita!

 2. Yrtit on kyllä huippuja, tuovat väriä keittiöön ja ovat käytännöllisiä! :D Hyvää viikonloppua myös sulle. :)

 3. saako kysyä että mitä kautta sait kämpän? :) yksityiseltä, vuokrafirmalta vai onko tämä opiskelija-asunto (voas)?

 4. Ihanalta näyttää toi keittiö:) itsekkin olen aina aivan liian innoisaaan uusista pienistä purnukoista keittiössä, ja varsinkin näin syksyn tullen erinlaisista kynttilöistä:) oikeen paljon onnea sinne uuteen kotiin:)

 5. Sulla on ihan täydellinen koti, sisustus aivan kymppi! :))
  Millä oot muuten saanu noi instagram kuvat tuolla sivussa tollain himmeiks ja kun menee päälle niin sit vasta tulee värit? :)

 6. Upealta ja Jonnamaiselta kotisi vaikuttaa. ♡ Kauniita juttuja. :-) Koko postausta odotellessa aurinkoista viikonloppua! :-)

 7. Asutko vuokralla vai omassa? :) Mitä olen kuvia kodistasi jo nähnyt niin kauniilta näyttää! En malta odottaa kotipostausta! :)

 8. Mun oli pakko tulla kommentoimaan kun löysin sun blogin, selailin hetken kuvia ja ihmettelin että miks oot niin tutun oloinen… Sitten mulla välähti – muistan sut vuodelta kuokka ja kirves koirat.comista ja irc-galleriasta! :D Juteltiin niihin aikoihin jonkin verran, ihastelin aina sun kuvia gallerissa ja harhakuvassa :D Muistan peräti sun nimimerkin! ;) Hassua miten voi yhtäkkiä muistaa jotain niinkin vanhoja asioita :D
  Mutta kiva että oot jatkanu valokuvaamista näin blogin muodossa, kauniita kuvia otat edelleen! :) Jäin kyllä lukijaksi! :)

 9. Aivan ihania yksityiskohtia näyttää kodistasi löytyvän! :) Kovasti myös täällä odotellaan pientä koti-/sisustuspostausta, sillä tämän meidän uuden Lontoo-kämpän sisustusprojekti on kyllä vielä pahasti kesken… :)

  Maria / Petite Living

 10. Ihania yksityiskohtia! :) saanko tiedustella mistä olet löytänyt tuollaisen musta pohjaisen “dymon” etikettien tekoa varten?

 11. Ihanalta näyttää -taattua Jonnaa! Jo monen vuoden ajan olen varmasti jokaisella Stokka-käynnillä pysähtynyt kyseisten patalappujen viereen ja harmitellut, että vanhat ovat vielä liian hyvät ostaakseni uudet. Viimeksi poikaystävä oli mukana ja totesi “Ei nuo kyllä ole edes kauniit”. Kommentti pisti kyllä miettimään, olenko sittenkään oikean ihmisen kanssa! :D :D

 12. Voi kiitos kovasti, kiva jos makumme menevät yks yhteen :) Valitettavasti en osaa tuossa Instagram-asiassa auttaa, saan nimittäin siitäkin kiittää Mona's Daily Style-blogin Monaa! Ehkäpä voisit kysyä häneltä neuvoa :)

 13. Voi kiitos Reetta, kiva jos on sinunkin mieleen :) On kyllä ihanaa, kun koti on kaiken kaaoksen jälkeen kunnossa!

 14. Hih, eikä! Joku muukin itse asiassa juuri muisti sähköpostissaan meikäläisen noilta ajoilta, on kyllä tosi hauska kuulla :) Ja kiitos kehuista, valokuvausharrastus roihahti uudestaan liekkeihin blogin myötä pienen tauon jälkeen. Monta kärpästä yhdellä iskulla siis ;)

  Kiva kun löysit tänne ja vielä kivempaa, että jäät seuraamaan! :)

 15. Kiitos paljon murunen! Voi että, ihana varmasti päästä sisustamaan uutta kotia – ja vieläpä Lontoossa! ;)

 16. Voi kiitos, molemmista tykkään itsekin hurjasti! Taso sopii myös hyvin ruokapöytään ;) Lisää kuvia varmasti tulossa!

 17. Voi kiitos kovasti! Hihittelin ääneen tuolle viimeiselle lauseelle :D Nyt äkkiä kehiin pientä Lexington-lämmittelyä poikaystävälle! Ja hei, pitäähän nyt patalappuja olla toiset varalla ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *