Syksyä kotiin

Blogiani vähänkään pidempään lukeneet tietävät varmasti heikkouteni Lexingtoniin, erityisesti puhuttaessa kodin tuotteista. Tätä kyseistä merkkiä löytyy omastakin kodistani niin keittiöstä kauniiden tekstiilien muodossa, makuuhuoneen petauksesta kuin kylpyhuoneen puoleltakin.

Olinkin äärimmäisen innoissani saadessani yhteydenoton koskien yhteistyötä Lexingtonin kanssa. Ei tarvinnut muuten kahta kertaa kysyä, kunnes olin jo innosta puhkuen mukana! Kuten Instagramistani on jo voinut nähdä pienen vilauksen, olen päässyt käymään heidän hurmaavalla showroomillaan tutustumassa muun muassa syksyn uutuuksiin. Viime visiitilleni sattui niin upea aurinkoinen päivä, että innostuimme kuvailemaan syysmallistoa ulkosalla.

Syksyn 2013 mallistossa on paljon maanläheisiä sävyjä, kuten klassista harmaata ja ruskean sävyjä niin rouhean pellavan kuin erikoisemman nahankin muodossa. Pienenä yllättäjänä oli ripaus tummanpunaista, jota löytyy tekstiileistä runsaasti. Omassa sisustuksessani ei juurikaan näy muuta kuin neutraaleja sävyjä, mutta näin syksyn tullen ajatus pehmoisesta viininpunaisesta torkkupeitosta sohvan reunalla ei tunnu lainkaan hassummalta…

Olen vannonut Lexingtonin nimeen jo pitkään esimerkiksi mitä tulee kylpypyyhkeisiin. Omani ovat säilyneet hyvinä useamman vuoden ajan ja mikä parasta – värivalikoima on laaja. Minun makuuni eniten ovat klassikkovärit, kuten beige, harmaa ja vaaleansininen, mutta nämä syksyn hehkuvat uutuusvärit ovat kieltämättä ihania!

Ehdottomia omia suosikkejani olivat ylimmän kuvan pellavatyyny sekä harmaa kashmirvillainen huopa. Klassinen ruutukuvio sopii hyvin syksyyn, jotain ruudullista kaipaisin omallekin sohvalleni raikkaan kesäisen raidan sijaan. Lisäksi ihastuin palavasti malliston harmaan sävyisiin pussilakanoihin, jotka toisivat pientä syksyn tuntua petaukseenkin. Voi että, sisustaisin näillä kyllä mieluusti kotiani syystunnelmaan… :)

Löytyykö muita Lexingtonin ystäviä ruudun takaa? Entä iskeekö syksyn mallisto teihin yhtä lujaa kuin minuun?

Those of you who’ve been following my blog for longer must already know my weakness to Lexington, especially when it comes to home decor. This particular brand is well represented at my own home, too. As you might have already noticed from my sneak peeks earlier, you can find Lexington in my kitchen textiles, bedroom bedding and in the bathroom, as well. So you can only imagine how excited I was when I got the chance to collaborate with Lexington!

I’ve visited their showroom (which is amazing by the way) for a couple of times now, and last time we decided to photograph the Fall collection outside in a beautiful weather. This is how they describe the collection at their website: “The color theme for Fall, are elegant in different shades of classic gray, combined with a dark red, and of course, as always, combined with blue and white”. I’m really fond of the collection and my favourites are definitely that grey check cashmere wool throw and the linen printed logo sham. Wouldn’t say no for a pinch of dark red on my sofa either..

Are there any other friends of Lexington? How about the Fall collection, did you like it as much as I did?

38 thoughts on “Syksyä kotiin

 1. Mahtavaa, että sait yhteydenoton juuri Lexingtonin Showroomille :) Ekassa kuvassa oleva harmaa/beigen sävyinen tyynynpäällinen näyttää ihanalta ja sopisi meidänkin uuteen kotiin ihanasti :)

 2. Kyllä vain iskee Lexington tähänkin tyttöön :) niillä on ihania kodinjuttuja vaikka millä mitalla! Itselläni on heiltä keittiötekstiilejä ja yksi muki mutta haaveissa siintää lakanat ja kylpypyyhe! Vielä joskus ne itselleni hankin :)

  Uudesta mallistosta voisin hyvinkin kotiuttaa tuon harmaan viltin,on todella kaunis :)

 3. Hei!

  Rakastan myös Lexingtonia! Harmi vaan, että sitä ei tunnu saavan oikein mistään koskaan edullisemmin.
  Olen itsekin pidättäytynyt hieman hillitymmissä väreissä.-Susan

 4. Oioioi <3 Täällä yksi hullaantunut! :) Lexingtonin lakanoista haaveillut ties kuin ja kauan, mutta toistaiseksi löytyy vain pyyhkeitä. Nyt tosin näitä kuvia katsellessa ottaisin erittäin mielelläni juuri tuon viininpunaisen viltin sekä ensimmäisen kuvan molemmat tyynyt! Ihania!

 5. Täällä yksi tykkääjä. ♡ Lexingtonilla on ihania juttuja. :-)
  Syksyn juttuja olen nyt vain ihaillut, mutta ehkäpä jotain viikonloppuna tarttuu ostoskierroksella… ;-)
  Mukavaa keskiviikkoa muru. :-)

 6. Tuo harmaaruudullinen viltti on kyllä kaunis ja noissa pyyhkeissä on herkulliset värit! Tyynyt ei taas oikein iske, en osaa kuvitella sängyn päälle tai sohvalle tuollaista “logokuosia”.

 7. Ihania!! Olen blogisi kautta tutustunut Lexintoniin ja olen ihan myyty! Seuraavana hankintana olisi keittiön patalappu ja se ihana vaalean beige raidallinen muki!
  Tuo alemmassa kuvassa oleva pinkki? Pyyhe on todella hyvän värinen, vaikka salille ilahduttamaan :) Tuo sininen menisi hyvin kotiin!

  -Pauliina

 8. Täältä löytyy toinen Lexingtonin ystävä!! :) oon aivan ihastunut Lexingtonin tuotteisiin ja viime viikolla kotiutinkin taas muutaman merkin keittiötekstiilin, en vaan voi vastustaa niitä!

 9. Itsekin hypistelin ennen Englantiin lähtöä Lexingtonin ihania torkkupeittoja kun sellainen oli hakusessa, mutta valintani päätyi kuitankin loppujenlopuksi Pentikin klassikko-poropeittoon. Tuo punainen toisaalta olisi kyllä kiva lisä toiselle sohvalle… Puhumattakaan noista tyynyistä, ahh ihanuuksia! :)

  Maria / Petite Living

 10. Oi kun kauniita! Eniten varmaan tykkään tuosta harmaasta torkkupeitosta, juuri sellainen ''syksypeitto'' :)

 11. No sanos muuta, ihan mahtavaa saada suosikkibrändi yhteistyökumppaniksi :) Tuota tyynynpäällistä olen itsekin himoinnut malliston ilmestymisen jälkeen, aivan ihana!

 12. Kivaa että muitakin Lexington-faneja löytyy! Lakanoita ja pyyhkeitä voin kehua sydämeni kyllyydestä. Ensimmäisiä kannattaa muuten etsiskellä Hullareilta, sieltä olen itsekin parit lakanat ostanut :)

  Ja voih, tuo harmaa viltti, se on ihana! Voit vaan kuvitella, kuinka pehmoinen se on :)

 13. Hei salla, joukon jatkoksi vaan! Tuo on kyllä totta, klassikkotuotteita harvemmin löytää alennuksesta, mutta esimerkiksi lakanoita olen itse bongaillut Hulluilta päiviltä. Joulun jälkeen aion myös olla haukkana nettikaupan alennusmyynneissä ;)

 14. Hauska kuulla, etten ole ainoa Lexington-höperö ;) Lakanoita voin itse suositella lämpimästi, etenkin popliinipuuvillaiset ovat aivan niin pehmeitä ja viileän tuntuisia. Ja tosiaan, tuo viininpunainen torkkupeitto on i-ha-na!

 15. Oi, tulehan sitten kertomaan mitä ehkä tarttui mukaan! Voisin itse kotiuttaa syksyn mallistosta vaikkä mitä.. :) Rentouttavaa iltaa sinne ihanainen!

 16. Viltti on aivan upea, harmi että olen jo vuorannut kotini beigeillä tekstiileillä ;) Ymmärrän hyvin, että joku kaipaa hieman hillitympää tyyliä! Lexington on toisaalta siitä kiva, että siltä löytyy niin noita logotuotteita kuin neutraalimpiakin.

 17. Voi miten kiva kuulla, että olet löytänyt Lexingtonin juuri täältä :) Niin patalaput kuin mukit ovat yksiä omia suosikkejani ja vaaleanbeige väritys on aivan ihana.

  Pyyhkeissä on kivat värit – tuo pinkki on luonnossa sellainen nätti marjapuuron värinen.

 18. Teitähän löytyi sankoin joukoin sieltä ruudun takaa, mahtavaa :) Sitä voisi kyllä aina ostaa jotain pientä kivaa kodin piristykseksi! Keittiötekstiilit ovat niin nättejä, kesäksi olisi ihana ostaa vaikka jotain merihenkisiä versioita.

 19. Punaiseen olisi ihana kääriytyä viileänä syysiltana, voi että.. :) Toisi kivasti väriä sisustukseen ja sitä kaivattua syystunnelmaa!

 20. Harmaa oli tosiaan yksi omistakin suosikeista, aivan ihana! Ja voi kun voisin edes sanoin kuvailla miten pehmoinen se on, hih :)

 21. Ihania sisustusjuttuja ja erittäin tyylikkäästi ja kauniisti kuvattuna! Vau! Täälläkin tykkäillään valtavasti Lexintonin tuotteista! Mukavaa torstaita!

 22. Kiitos paljon Heidi, oli kyllä hauskaa kuvata tällaista ja vielä hieman erilaisessa miljöössä :) Mukavaa torstain jatkoa sinnekin!

 23. Moikka! Sisustukseen tämä ei liity, mutta päätin kysyä muistaessani, että olet varsin kokenut Lontoossa kävijä.

  Viikonloppuna koneemme lentää Lontooseen ja tarkoitus olisi pienen visiittimme aikana käydä Bicester Village -kylässä. Muistatko paljonko junalippusi kylään maksoi ja mistä ne ostit?

  Hyvää syksyä sinulle!

 24. Heippa! Muistelisin, että junaliput maksoivat menopaluuna noin 25 puntaa per nokka, liput voi ostaa Paddingtonin asemalta joko automaatista tai tiskiltä. Tähän tulee lisäksi vielä 4 punnan bussimatka Bicester Northin asemalta itse kylään, kestää viitisen minuuttia. Tiskiltä ostettaessa bussilipun voi ostaa samaan syssyyn, muuten sen voi hankkia myös Bicester Northin päästä automaatista. Vinkkinä, jos teitä on yhtään isompi porukka liikenteessä, niin kannattaa tiskillä kysyä ryhmäalennusta lipuista :)

  Bicester on kyllä vierailun arvoinen paikka! Oikein ihanaa matkaa ja hyvää syksyä sinullekin :)

 25. Olen monesti pohtinut, että mistä noita Lexingtonin tuotteita edes saa? :D Olen usein ihaillut blogeissa, mutta missä kyseistä merkkiä kantavia kodintekstiilejä/vaatteita edes voi ostaa..? En ole täällä Turun suunnalla nähnyt ainuttakaan merkin omaaliikettä. :o

 26. Omaa liikettä ei Lexingtonilta valitettavasti löydy Suomesta, kuinka ihana sellainen putiikki olisikaan! Jälleenmyyjiä sen sijaan on runsaasti, uskoisin että Turun Stockaltakin löytyy oma osastonsa. Viimeksi poikkesin itse Turun visiitillä myös Ruskolla, jossa on ihana sisustusliike Loviisan aitta, siellä on laaja valikoima niin kodin tuotteita kuin vaatteitakin. Googlettamalla löytyi myös tällainen jälleenmyyjä kuin Duo-living :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *