Sunnuntaikuulumisia

Huomenta muruset!

Pikaiset sunnuntaiterveiset täältä kahvikupin ja aamupalan äärestä. Kuvat itse asiassa ovat jo viikolta, kun yhtenä päivänä sain viettää rauhallista aamua termarin lennossa mukaan nappaamisen sijaan. Minä sitten niiin arvostan tuollaisia hetkiä kiireisten viikkojen keskellä! Viikot tuntuvatkin menevän opiskeluiden parissa ihan hurjaa vauhtia, etenkin kun suuntaan usein jo loppuviikosta Helsinkiin.

Pari seuraavaa viikkoa olisi kuitenkin tarkoituksena viettää visusti Vaasassa, ensimmäiset tentit nimittäin lähestyvät, iik! Ryhmä- ja yksilötöiden palautuksien deadlineista puhumattakaan, joten hommat eivät kyllä ihan heti lopu kesken. Kotipostaus muuten jäi tällä viikolla ihan unholaan, joten yritän mahdollisimman pian saada sen teille kyhättyä :)

Viikonloppuni kotikotona sujui taas ihanissa merkeissä läheisten seurasta nauttien. Onnistuin “välttämään” Hullut päivät aika hyvällä menestyksellä käyden siellä vain kerran tänä vuonna! Keskiviikkona tosin näpyttelin nettikaupasta tilaukseen havittelemani Nomes Copenhagenin Clear Tool Boxin, joka löytyi lukijan vinkistä hullareilta huomattavasti edullisemmin. Kerrankin kävi tuuri, kiitokset vaan ystävälliselle lukijalle vinkkaamisesta! :) Mites te, välttelittekö keltaista merta vai tteittekö hyviä löytöjä?

Nyt niiden kouluhommien pariin, oikein rentouttavaa sunnuntaita!

Good morning everyone! Just a quick hello, here I am sipping coffee and eating breakfast. These pictures are actually from Thursday, when I got to spend a peaceful morning instead of grabbing coffee with me in a thermos. You really know how to enjoy such moments like this after a busy week :)

I spent the weekend in Helsinki and it went by as quickly as always seeing the loved ones. For the next few weeks I’ve got a lot to do, since I’ll have my first exams soon. There are also so many deadlines ahead, so I’m going to have my hands full.

Speaking of, I’ve gotta run now! Have a nice Sunday everyone :)

12 thoughts on “Sunnuntaikuulumisia

 1. Noi Nomesit on kyllä ihania!! Pitää käydä kurkkaan jos vaikka mullekin ois jääny yks.. Epäilen kyllä vahvasti. :D

 2. Heii :) hulluilta päiviltä lähti mukaan vaan ripsari, kuivashampoo ja valokynä :) niin ja tangle teezer-harja! Noi ripsarit sun muut on sellasia mitä tulee haettua joka vuosi :). Meinasin lähtä katseleen hajuvesiä ku ois tarve uudelle mutta mukavuudenhaluisena en sinne ruuhkaan jaksanut mennä pyörimään :D

  Mukavaa alkavaa viikkoa <3
  -Krista

  Ps. Jos luet jotain sisustusblogeja niin mielellään ottaisin vinkkejä niistä vaikka kotipostauksen yhteydessä, koska itse tykkään samantyylisistä jutuista sisustuksessa kuin sinä:) ja muutto lähestyy, joten oma sisustuskuume on kova, hihi :)

 3. Mukavia juttujahan siellä Hullareilla olisi ollut, mutta koska oikeastaan en mitään erikoista tarvitse, ajattelin yrittää vielä tämänkin päivän olla erossa… ;-)
  Tsemppiä kouluhommiin! Ja mukavaa sunnuntaita muru! :-)

 4. Tiistaina suunnittelin, etten menisi tänä vuonna Hulluille päiville heräteostosten välttämiseksi ;) Arvata saattaa, että toisin kävi :D Eikun heti keskiviikkona luentojen jälkeen Jumboon hulluttelemaan ja voi minkä löydön teinkään! Ihka ensimmäiset Lexingtonin pussilakanani<3 Voi sitä riemun määrää, kun hyllystä löytyi viimeiset kaksi kappaletta valkoisia pussilakanoita kapeilla siniharmailla raidoilla. Taisinpa kotiuttaa lauantaina vielä muutaman Gantin käsipyyhkeenkin valkoisena ja harmaana..hups! :D

 5. Nuo on juuri sellaisia perusjuttuja, joita kannattaa hamstrata aina Hullareilta jemmaan! Jos ruuhka ei innosta mutta hajuvedelle on kuitenkin tarvetta, niin vinkkinä, että Kicksissä on jäsenille tällä hetkellä kaikki tuoksut -20% :)

  Luen itse asiassa aika vähän varsinaisia sisustusblogeja, ainoina lukulistalla taitaa olla Divaanien Char & the city sekä Adalmina's secret. Kuinka purjehtijaksi tullaan- blogin Norpalla on myös aivan ihastuttava koti ja sisustusmaku! Suurin inspiraation lähde on itselläni Pinterest, jossa on kiva seurata saman maun omaavia tyyppejä, jolloin inspiraatiota tulee pinnailtua siellä paljon :)

  Mukavaa uutta viikkoa sinnekin <3

 6. Loistava asenne, jos ei ole millekään varsinaista tarvetta, niin ihan turha lähteä tekemään heräteostoksia ;) Kiitos ja samoin sinne ihanainen!

 7. Heh, kuulostaa tutulta, aina sinne tulee kuitenkin jossain vaiheessa eksyttyä :D Oi että, lakanat kuulostavat ihan täydellisiltä! Katselin Lexingtoneja itsekin kuvastossa, mutta en nähnyt kuin punaraitaisia ja ruutukuvioisia, joten en lähtenyt niitä metsästämään. Hullut päivät ovat loistava paikka hankkia lakanoita edullisemmin, itsekin olen sieltä kahdet Lexingtonit vuosien saatossa ostanut :) Ehkä ensi keväänä sitten taas!

 8. Mun Hullareilla kävi vanhanaikaisesti, pyörähdin parina päivänä ja saldona kaksi normaalihintaista Essie lakkaa :D En oikein löytänyt (tälläkään) kertaa kuvastosta mitään, mikä olisi ostoslistallani jo aiemmin keikkunut. Tyytyväinen siis olen, ettei mitään heräteostoksia tarttunut mukaan :-)

  Ja että mä odotan ensi viikonloppua, kun on pitkästä aikaa töistä vapaata! En muista koska olisin saanut sunnuntaista saanut rauhassa nauttia ;-)

 9. eipä tälläkään suunnalla ollut tarkoitus sinne hullutuksiin änkeä, mutta tulipahan sinne sitten poikaystävän kanssa mentyä. yksi beige huivi, karkkia ja poikaystävälle dödö tarttui mukaan perjantailta, oli se kyllä ihan yhtä kamala kokemus kuin ennenkin :D tulipahan taas kerran käytyä !

 10. Hahah, miten siellä onnistuukin aina tarttumaan vaan ja ainoastaan niihin normaalihintaisiin tuotteisiin.. :D Toisaalta parempi niin, että vältyit sitten kuitenkin heräteostoksilta :) Itse olin niin innoissani, että löysin sieltä jotain aikaisemmin jo etsimääni reippaasti halvemmalla!

  Voi viikko menee varmasti nopeasti, kun on jotain mitä odottaa! Nautit ensi viikonloppuna sitten oikein olan takaa ;) Tsemppiä uuteen viikkoon Elina!

 11. Hih, yritän itsekin aina olla menemättä, mutta jotenkin sinne tulee kuitenkin aina eksyttyä ;) Kai se on vaan perinteinen juttu, että on pakko edes käydä kääntymässä ja joskus voi tehdä superhyviä löytöjäkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *