Suede Over the Knee Boots

Huomenta murut, iso kiitos ja halaus eilisistä onnitteluista! Olin ihan sydän sykkyrällä jokaista lukiessa :) Synttäripäivä sujui kouluhommista huolimatta mukavissa tunnelmissa, oli oikea sadepäivän piristys käydä tyttöjen kanssa kakkukahveilla. Kotiin tullessani löysin vielä ovelta ihanan yllätyksen..

Nyt kuitenkin muihin ylläreihin palaten viime viikolla vastaanottamaani pakettiin. Jokin aika sitten kerroin kaivaneeni vanhat ylipolven saappaat kaappien kätköistä ja mainitsin kommenttien puolella haaveilevani vastaavista myös mokkaisina. Mokkanahka ja ylipolven saappaat samassa lauseessa, voi miten kutkutteleva yhdistelmä! Näin ollen kun minulle tarjoutui mahdollisuus valita mieleiseni kengät yhteistyön merkeissä Fashionstoren valikoimista, oli päätökseni varsin helppo. Pienen pohdinnan jälkeen päädyinkin klikkaamaan kotiin GUESSin Mariella-saappaat.

GUESS brändinä saattaa tuoda monen mieleen ensimmäisenä ne logokuvioidut kangaslaukut, joita minunkin olallani on vuosien saaatossa nähty ;) Tätä nykyä tyyli on huomattavasti hillitympi ja erityisesti kenkäpuoli on mieleeni, viime syksynä tilasinkin kokeiluun eräät nilkkurit. Mikä parasta, kengissä on panostettu materiaaleihin, ja nämäkin ovat aitoa mokkanahkaa.

Saappaat olivat luonnossa vieläkin päheämmät, kuin nettikaupan kuvissa! Varsi oli juuri sopivan mittainen ja istui myös leveydeltään hyvin. Yksi syy miksi erityisesti ihastuin näihin oli takana olevat kultaiset vetoketjut kauniina yksityiskohtana, saappaiden ulkomuoto kun on muuten niin pelkistetty. Vetskarit tuntuivat pikkuisen jäykiltä näin alkuun, mutta eivätköhän ne siitä vielä lähde kulkemaan :)

Mitäs tykkäätte uutukaisista? Entä onko tämä ylipolven-muoti teidän mieleen? :) Saappaista löytyy vielä pienintä kokoa lukuunottamatta hyvin kokoja, mikäli joku ihastui näihin yhtä paljon kuin minä! Kokoluokitus on minusta aika naftia, usein käytän esimerkiksi itse 36-koon omaavana kengissä myös pohjallisia, mutta nämä olivat suht napakkaa mitoitusta.

Kiitokset vielä Fashionstorelle, näissä tullaan talsimaan varmasti onnellisena koko syksy!

First of all, thank you for all the birthday wishes! They made me really happy :) Now it’s time to introduce to you the newbies of my shoe collection. A while ago I told you about how I’ve fallen in love with the over-the-knee boots again this season. I also mentioned about craving for ones in suede leather as well, so when I got an opportunity to choose my favourite shoes from Fashionstore, it was an easy decision.

I ended up choosing these Mariella boots from GUESS. These were even more beautiful in person than I expected! I really love the golden zip detail in the back, it makes them a bit more interesting. What do you think of these? Are you into the over-the-knee trend? Thank you again for Fashionstore, I think there’s going to be a lot of use for these :)

Linkit mainoslinkkejä / commercial links

32 thoughts on “Suede Over the Knee Boots

 1. Kuinka pitkä olet? :) Itse olen vähän päälle 160 cm, ja omistan vielä lihaksikkaat reidet, niin ylipolvensaappaat näyttävät vähän hassuilta päälläni.. :( Joku päivä toivon löytäväni sopivat yksilöt, jotka eivät ole kiinni reisieni muodosta :)

 2. Näyttääpäs kivoilta kengiltä! Jos vaan olis hopeinen vetoketju, niin haluaisin kans! :D Vaikka just ostinki nahkaset, mutta mokkanahka on silti ihan eri asia ;)

 3. Ruskeat sopii kyllä mielettömän hyvin Alexasi kanssa, oi että :) Hahah! Nooh, mitäs pienistä, pääasia että näyttää hyvältä ;)

 4. Todella upeat kengät! :) Saman tyyliset olisi myös itsellä hakusessa. Pystyykö varresta kääntämään tuon yli polven menevän kohdan, niin että niistä tulee myös lyhyempi vartiset saappaat?

  -L

 5. Olen aika tarkalleen 160cm. Minusta nämä ei välttämättä olisi sullekaan ihan mahdoton ajatus, varsi ei ainakaan itselläni tule hirveän pitkälle reiteen ja jos kerta olemme samanpituisia. Reiteen ylettyvä kohta taas antaa aika paljon myöten tuon takana olevan “halkion” ansiota, joten uskon että tuonne voisi sujahtaa hieman lihaksikkaampikin jalka ;)

  Olivat ne sitten nämä tai jotkin muut, niin toivottavasti löydät vielä omasi! :)

 6. Voi nää on kyllä ihanat! Hih, pitäisi aina olla sekä hopeisilla että kultaisilla yksityiskohdilla versiot ;) Ja olen samaa mieltä, nahka ja mokkanahkahan nyt ovat aivan eri! Jälkimmäinen tekee saappaista jotenkin niin paljon pehmeämmän näköiset elementtinä :)

 7. Eikö olekin, näissä on kyllä kaikki kohdallaan :) Kävin ihan mallailemassa ja kyllä, varren saa vetoketjuun asti (näet tuosta oikean puolimmaisesta kuvasta) taitettua alas, jolloin varsi lyhenee reilut viitisen senttiä ainakin. Kiitos vinkistä, en jotenkin ole tullut hoksanneeksi ja tulen varmasti käyttämään samaa kikkaa itsekin :)

 8. Ihan täydelliset!! Jos pitäis suunnitella itelleen kengät, suunnittelisin just tollaset. Hitsi että hinta vaan kirpasee tän hetkistä työtöntä. :D

 9. Ensiksikin myöhästyneet synttärionnittelut kaunokainen! :-) Yksi ihana vuosi lisää. :-)

  Ja aivan upeat saappaat! Siis kauniit ja klassisen näköiset. Korkokin on mukavan korkoinen. :-)

  Mukavaa torstaita muru!

 10. Onpas todella ihanat saappaat! Guessi merkkinä ei ole ihan omaan makuuni, mutta täytyy kyllä myöntää että kävin näitä jo ihailemassa Fashionstoren sivuilla… Ihanat!
  Itse olen kuolannut yhtiä ylipolven saappaita jo toista kuukautta, mutta en tiedä mitä tekisin- ottaa vai jättää?!??!

 11. Nämä on kyllä täydelliset kaikessa yksinkertaisuudessaan! Jestas, täällä ainakin on jo niin kylmä, että saappaat on kaivettu esiin jo aikoja sitten :D

 12. Älä muuta sano! Vetskari tuo näihin kivasti vähän jujua ja noh, kultaiset yksityiskohdat nyt eivät ikinä ole pahasta ;)

 13. Hih, hauskasti sanottu! Vastaavan tyylisiä saappaita löytyy tällä hetkellä varmasti monelta muultakin valmistajalta, onnea etsintään! :)

 14. Voi kiitos murunen onnitteluista! Saappaat ovat kyllä aivan upeat. Korko on juuri passeli, se tekee kengistä jotenkin ryhdikkään näköiset :) Rentouttavaa torstai-iltaa sinne!

 15. Minusta Guessin kenkäpuoli on ihan hurjan onnistunut! Eikä vastaa yhtään sitä takavuosien imagoa, joka ainakin minulla oli mielessäni ennen kenkiin tutustumista :) Ja hei ehdottomasti, antaa mennä! Uskon että ylipolven saappaista on iloa vielä vuosiksi :) Nyt äkkiä kipaiset ne itsellesi, ennen kuin joku muu ehtii!

 16. Oi kiitos kovasti! Ihanin adjektiivein kuvailtu, kaunis ja valoisa hyvänmielen paikka toivoisinkin tämän olevan :) Tervetuloa seuraamaan!

 17. Ihanat saappaat ja erityisesti noi kultaset vetskari yksityiskohdat takana viimeistelee noiden ihanuuden :)
  Oon pidemmän aikaa seuraillu jo sun blogia ja tuli sellanen kysymys mieleen että millaista musiikkia tykkäät kuunnella ja kuuntelet? Tykkäätkö enemmän kuunnella musiikkia esim juna matkoilla kuin lukea kirjaa?:)

 18. No eikö, kultaiset vetskarit ovat kuin piste iin päällä :) Kiva kuulla, että olet ollut jo pidempään matkassa mukana! Musiikkimakuni on aika laaja, aina Erinistä Avicii'hin asti. Kotona ollessani on lähes aina radio tai Spotify päällä, junamatkat taas menevät usein blogi- sekä kouluhommia duunaillessa tai katsellessa sarjoja netistä :) Kirjoja pitäisi kyllä ehdottomasti alkaa lukea enemmän!

 19. Kannattaa todellakin tutustua Guessin kenkävalikoimaan, siellä on tosi kauniita ja simppeleitä malleja! :)

 20. Happy late birthday!!! :) I love these boots on you, they are gorgeous! :) I'm also a fan of over-the-knee boots; I have a pair from Stuart Weitzman in the 50/50 model. I definitely recommend trying those – they are an investment!

 21. Thank you Alice! Better late than never, right ;) I had to google those shoes, they look amazing! Have a nice weekend :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *