Outfit with the Chelsea Boots

Pikkulinnut lauloivat, että asukuvia on kaipailtu. Niiden suhteen olenkin ollut äärimmäisen laiska ja suoraan sanottuna saamaton viime aikoina, eikä asuja ole täällä juurikaan nähty. Päivät yliopistolla alkavat kuitenkin olla vähän lyhyempiä, joten eiköhän tällä saralla vielä ryhdistäydytä ;)

Nyt olisikin luvassa ensimmäistä asua Vaasan kaduilta, kun kävin eilen asioilla sekä syömässä visiitille tulleen isäpapan kanssa. Esittelyyn pääsevät uunituoreet ECCOn nilkkurit, joiden kohtaloa pähkäilin postauksessa Ecco Chelsea Boots. Kommenttien puolella lopputulos kävikin jo selväksi, olisi ollut suorastaan väärys laittaa näin mukavat kengät palautukseen! Tummanruskea värikin alkoi lopulta miellyttää silmää, ja popoista innostuneena kaivoin kaapista LV:n Speedy 30:n pitkästä aikaa kaapin perältä käyttöön.

Pea coat / Gant
pants / Zara
bag / LV
scarf / Mulberry
boots / Ecco (here)

I heard a little rumour, that you’ve been missing some outfit photos. I have to say that I’ve been super lazy with them lately. Luckily my days at the university are starting to be shorter, so I’ll try to make an effort on this one!

Here’s an outfit from yesterday when running on errands. Like you can see, I ended up keeping these chelsea boots from ECCO, although I wasn’t so sure about the colour at first. It would have been a crime to return such comfy shoes! And I do like the dark brown colour after all. The boots suit so well with my Speedy 30, which has been at the back of my closet for a while.

Mainoslinkkejä / Commercial links

47 thoughts on “Outfit with the Chelsea Boots

 1. The color if the boots and bag perfectly match! Seems like my next purchase for fall will be a Chelsea boots! Nice outfit jonna!

 2. Tosi kivat bootsit. Tarvitsen itse uudet ja en ollut edes ajatellut että Eccolla voisi olla jotain kivaa. Täytyy käydä katsomassa :)

 3. Kylläpä natsaa tuo kenkien väri hyvin Damier Ebeneen ja huivi tuo kivasti väriä tohon kokonaisuuteen! Ei siis turhaan odoteltu asukuvia, napakymppi jälleen kerran. ;)

 4. Ihanan tyylikäs syysneiti siellä! :) Kiva kuulla, että päivistäsi tulee hiukan lyhyempiä. Pitkät päivät saattavat joskus olla hieman uuvuttavia.. Mutta varmasti kaiken sen vaivannäön arvoista. :)

 5. Ihana Jonna ja kaunis asu! Uudet kenkäsi ovat ihanat. Erittäin kauniin bannerinkin olet vaihtanut! Mukavaa keskiviikkoa!

 6. Haluaisitko kertoa/linkittää jonkun sivun, mistä löytyisi ohje ton sun bannerin alla olevien linkkien tekemiseen? Olisin hyvin kiitollinen neuvosta :)

 7. They are a perfect match indeed! I've been looking for the perfect chelsea boots for ages, so I'm really happy with my purchase :) Thanks, have a nice day!

 8. Nuo oli kyllä ihan loistava löytö, ja tosiaan mukavuutta en voi kehua tarpeeksi ;) Kannattaa ehdottomasti piipahtaa Eccolla!

 9. Syysneiti, hih! Kiitos paljon :) Päivät tosiaan ovat vähän lyhentyneet, joskin rästissä olisi kouluhommia vaikka millä mitalla ja deadlinet lähestyvät, huuh!

 10. Kiva jos siellä tykätään! Yritän jatkossa tsempata taas asujen kanssa, näitä postauksia on kiva väkerrellä :)

 11. Voi ihana Heidi, kiitos! Mukava kuulla että miellyttää silmää, niin asu kuin bannerikin :) Sitä samaa sinne!

 12. Moikka! Onko noissa kengissä kuminen ulkopohja vai onko se PU-materiaalia? Lähinnä mietin, että soveltuisiko talveksi..:)

 13. Aivan upea Jonna jälleen! :-)
  Sulla nuo vaatteet vain mätsää niin kauniisti ja kyllä nuo Eccot näyttää kivoilta Speedyn kanssa. Ja takki on ihana. :-)
  Mukavaa keskiviikkoiltaa!

 14. Ihan täydellinen syksyasu :) damier ebene ja kengät sopii niin hyvin yhteen. Ihastuin niin kovasti sun mangon rusettinahkahanskoihi, että tilasin itsellenikin sellaiset. Ne on juurtunut mun käsiin :)

 15. Eikä! Aika kivasti natsaa väri kengillä laukun kanssa :) Upea asu kerta kaikkiaan! Sulla on selvästi taito saada maanläheiset sävyt sopimaan keskenään näyttämättä kuitenkaan tylsältä :) Enkä puhu vaan tästä asusta, harvemmin vaan kommentoin vaikka tykkäänkin!

 16. Oj, todellakin kannatti pitää nuo nilkkurit! Ihana asu kaikkinensa. Ehkä hyvä vain, että kengät olivat ruskeat -ei tuota Speedya ole kaapin perälle tarkoitettu! ;)

 17. Kiitos murunen :) Eccot sopii kyllä ihan superhyvin Speedyn kanssa, tuota paria tulee varmasti käytettyä useamminkin.

  Mukavaa keskiviikkoa sinnekin <3

 18. Kiitos paljon Riikka! Laukku on kyllä kuin tehty kenkien kaveriksi :) Oi, olen itsekin miettinyt ostavani hanskat jossain toisessa värissä nyt tänä syksynä! Edelliset ovat kestäneet priimakunnossa ja ne ovat vaan niin söötit :)

 19. No sanos muuta, laukku ja kengät ovat aika täydellinen kaksikko. Kiitos paljon kauniista kehusta ja onpa kivaa kun innostuit kommentoimaan! :)

 20. Kiitos kaunis! Ja hihih, oikeassa olet ;) Speedy on jäänyt kesän aikana vähäisemmälle käytölle Alexan ollesa hyvin samaa kokoluokkaa, mutta himpun verran kätevämpi pitkän hihnan ansiota. Mutta ei hätää, nyt se on kaivettu taas esiin!

 21. Aivan ihana kokonaisuus jälleen kerran! :) Itsekin olen metsästellyt sopivia konjakkisia chelsea-bootseja, jotka menisivät alexojen kanssa niitä kuitenkaan löytämättä. Kunnes. Yhtenä päivänä klikkailin itseni Ebayhin ostaakseni uuden kameranlaturin (oma kun unohtui suomeen) ja kappas mitä sivupalkin mainoksessa mainostettiin: täydellisisä konjakkisia chelsea-bootseja, erittäin edullisella hinnalla. Tarjous oli niin houkutteleva, että olin kyllä vähän kahden vailla, että tilaanko vai enkö kun olin ihan varma, että saat jotkut muoviset läpyskät (vaikka ilmoituksessa luvattiin aitonahkaisia..) mutta kuinka ollakaan, täydellinen pari täydellisen konjakkisia nilkkureita saapui kotiovelle kahden päivän päästä tilaamisesta! :) Eli jos olet vielä konjakkisia nilkkureita vailla niin kannattaa kurkata nämä ( http://www.ebay.co.uk/itm/130990080443?var=430194490105&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 ) kyseessä on siis ilmeisesti nettikauppa, jotka myyvät viimeisiä kappaleita pois :)

  Maria / Petite Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *