Outfit in Flannel Shirt

Kerroin hetki sitten ylpeänä aloittaneeni yhteistyön Lexingtonin kanssa. Tämän erittäin mieluisan blogiyhteistyön myötä sain valita muutamia vaatteita heidän syysmallistostaan, joka oli täynnä toinen toistaan ihanampia vaatekappaleita. Ruutukuvion ystävänä yksi valitsemistani tuotteista oli tämä punavalkoinen flanellipaita Judy Shirt.

Kenen muun korvaan särähti flanelli? Materiaali toi ainakin minulla mieleen 80-luvun, joten hieman jännityksellä availin pakettia. Turhaan kuitenkin jännitin, voiko tämän mukavampaa ja pehmeämpää matskua ollakaan! Pusero pääsi ensimmäistä kertaa ylleni lauantaina piipahtessani hulluttelemassa ystäväni kanssa. Lisäsin ruutupaidan pariksi ripauksen naisellisuutta syksyisten punaisten huulien sekä korollisten nilkkureiden muodossa. Ja niin, tuo Mangon villakangastakki nyt vaan tuntuu sopivan kaiken kanssa ;)

Coat / Mango
flannel shirt / Lexington (giveaway)
pants / Zara
bag / Mulberry
ankle boots / Wonders

A couple of posts ago I told you about how I’ve started a collaboration with Lexington. I got a very pleasant opportunity to choose some of my favourites from their womens’ fall collection. One of my picks was this red and white flannel shirt, which I’ve already fallen love with. I wanted to pair it with feminine pieces, so I put on ankle boots and added some red lipstick. And oh well, that wool coat from Mango, it just seems to suit with everything ;)

29 thoughts on “Outfit in Flannel Shirt

 1. Ihana asu ja kaunis Jonna. ♡
  Itselle flanelli tuo mieleen ihanan pehmeän pyjaman, joita itseltäni löytyy useampikin talvea ja kylmää varten. :-) Aamulla olikin jo -4°C…
  En vielä ehtinyt ostoksille, joten pitää tutkia myös tuo vaatetarjonta. ;-)
  Tsemppiä uuteen viikkoon ihana! :-)

 2. Flaneli on ihanan lämmin ja pehmeä materiaali. Joskin kyllä se silti mieleen tuo ne lapsuuden ruutupaidat. Kaunis kokonaisuus, kaikki nivoutuu hyvin yhteen.

  Hyvää alkavaa viikkoa!

 3. Ihana asu, ihanan sävyinen huulipuna ja ihana Jonna , hih :) Mitä mieltä olet, olen menossa LV:lle ostamaan Pochettea enkä oikein tiedä kannattaisiko minun soittaa ja varata laukku ennen kuin menen, vai luottaa vain siihen, että laukku sieltä löytyy kun liikkeeseen menen? (: Olen siis tosiaan menossa ekaa kertaa espan liikkeeseen ja kaipaisin ehkä jotain muutakin vinkkejä heh :)

  -Beata

 4. Voi että kuinka kauniita kuvia, kyllä tämä syksy on vaan ollut jotenkin poikkeuksellisen kaunis. :)
  Ja mitä asusii tulee niin todella inspiroiva ( kuten aina)… :)

  Oikein reipasta alkavaa viikkoa! :))

 5. Sinulla on aivan ihana blogi! Tuli muuten mieleen, että seurusteletko vielä poikaystäväsi kanssa? Et ole pitkään aikaan maininnut hänestä mitään :( Olette meinaan aivan ihastuttava pari! :)

 6. Kiitos muru! Voi että, flanellipyjama olisi varmasti aivan ihana kylmiä öitä varten :) Jotenkin olen vierastanut matskua ja ajatellut sen olevan kauhean hiostava, mutta pyh pah! Eikun tutkailemaan tarjontaa, ainakin Stockalta pitäisi tätäkin puseroa löytyä.

  Sitä samaa sinne! <3

 7. Tuo sama mielikuva tuli minullekin, onneksi fläsärit kaikkosivat vedettyäni tämän ihanan päälle ;) Ja tosiaan, matsku on kivan lämmin syksyksi!

  Kiitos kivasta kehusta ja mukavaa viikkoa sinnekin!

 8. Voi kiitos, ihana sinä! :) Hmm, olen joskus itse soittanut etukäteen ennen liikkeeseen menoa ja varmistanut että haluamaani mallia on saatavilla. Toisaalta noita perusmalleja on tietääkseni aina aika hyvin varastossa, mutta jos taas olet tulossa vaikka muualta kuin Helsingistä, niin toki sitten voi olla hyvä varmistaa, ettei tule hukkareissua :)

  Liikkeeseen menoa ei tarvitse jännittää, olen saanut siellä aina itse hurjan ystävällistä palvelua! Liikkeessä saattaa olla aasialaisia, englantia puhuvia naismyyjiä, mutta sanot sitten vaan, mikäli tahdot palvelua mielummin suomeksi.

  Pienenä kevennyksenä, muistan kun menin itse ekaa kertaa LV:lle ystäväni kanssa, kokeilin ovea eikä se auennut. Jäimme odottamaan turvamiehen tuloa avamaan, mutta kappas, ovi olisikin auennut toiseen suuntaan, hih.. :D

  Ihania shoppailuhetkiä!

 9. Älä muuta sano! Tänäänkin ulkona väriloistoa ihastellessani mietin, että on ollut kyllä poikkeuksellisen upea syksy :) Kiitos paljon muru ja ihanaa alkavaa viikkoa sinnekin!

 10. Kiitos paljon, ihana kuulla että tykkäät :) Kyllä vaan, seurustelemme yhä! Tovi sitten suunnittelinkin täällä blogin puolella yhteistä tulevaa reissuamme :)

 11. Kyllä taas oot niin hirveen suloinen! :) Flanellista tulee aina mieleen meidän iskä – niin kauan ku muistan, niin sillä on kesät talvet ollu töissä flanelliruutupaita. :D Toi sun paitas vaan ehkä näyttää vähän kivemmalta ku ne iskän paidat ;)

 12. Mullakin on pari flanellipaitaa ja ihania ovat <3 Oletko muuten jo ottanut hiuksiin tummempaa väriä? Ihan kuin alimmat hiukset olisivat vähän toffeisemmat :)

 13. Hih, kiitos suloisuus :) Hahah, juuri tuollainen mielikuva minullekin tuli flanellista! Onneksi ne kaikkosivat aika äkkiä saatuani tämän ihanan yksilön käsiini ;)

 14. Voi Siirinen, tässähän ihan häkeltyy <3 Kiitos vaan, aika upea leidi on siellä ruudun toisellakin puolen ;) Ja voi että, Suomen syksy on kyllä todella näyttänyt parastaan!!

 15. En olisi uskonutkaan, miten ihanaa flanelli on päällä! En ole ehtinyt vielä kampaajalle, alla vain on hieman tummempaa väriä jäänyt aikaisemmista vuoden parin takaisista raidoituskerroista :) Se tulee sieltä aina välillä oikeassa kulmassa esiin, hih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *